2013 şubat anne adayları buyrun sohbete

benim midem hep hassastı zaten. onun zorluğunu daha çok yaşıyorum.sana da çok geçmiş olsun. inş kısa sürede düzelir miden. ilaç kullnıyo musun bilmiyorum ama ben emedur kullanıyorum biraz bastırıyor bazen.

merhaba arkadaşlar
bugün ikili testimiz vardı
şükür ense ve burun her şey normal
nasıl hareketliydi maşalah
bu arada kesin olmamakla birlikte erkeğe benzetti doktor
kan sonuçları salı çıkacak

merhaba arkadaşlar
bugün ikili testimiz vardı
şükür ense ve burun her şey normal
nasıl hareketliydi maşalah
bu arada kesin olmamakla birlikte erkeğe benzetti doktor
kan sonuçları salı çıkacak

ohh hadi gözünüz aydın. insan ister istemez ferahlıyor :) yaaaa ben de çok merak ediyorum cinsiyetiiii öğrensek de cicilerini almaya başlayabilsekkkk :)

hoşgeldin
gözünaydın maş.
inş. böyle devam eder
darısı başımıza
ohh paşa da geliyor desene

ohh hadi gözünüz aydın. insan ister istemez ferahlıyor :) yaaaa ben de çok merak ediyorum cinsiyetiiii öğrensek de cicilerini almaya başlayabilsekkkk :)
teşekkürler kızlarr
evet insan ferahlıyor gerçekten
doktor kaptırmayın kendinizi yanılabilriiz dedi cinsiyet için ama bilemiyorum
ben daha cici mici almam en azından kışa kadar bekleyeceğim
şuan anneannesi harıl harıl hırka yelek ve patik örüyor ama

günaydın arkadaşlar bugün nasılsınız 2 gündür bulantılarım azaldı,çok şükür daha iyiyim...
günaydınnnnn
hafta sonu psikolojisi çalışan için sanırım :) ben de bugün çok daha iyi hissediyorum hatta 3 günden sonra midem bulanmadan yumurta bile yiyebildim :)

Günaydın Arkadaşlar;
Şubat annelerinin arasına biraz geç de olsa katılabilirim sanırım
Öncelikle hepinize sağlıklı mutlu hamilelikler diliyorum
Bu aralar en çok problem yaratan konuların başında bulantı ve kusmalar geliyo galiba
Ben çok şükür yaşamadım yani birkaç gün dışında su an 11.haftanın içindeyim tabi bu saatten sonra başlar mı bilmem
Umarım sizler de artık bir an önce atlatırsınız bu dönemi

hoşgeldin.umarım bu dönemleri de atlatırız.Herşeyden önce ALLAH sağlık versin...

arkadaşlar yeni üye oldum acıkcası msjı bu şekilde göndermekten başka bi yol bulamadım nerden yollıcağımı bilmiyodum ben 12+4 haftalık hamileyim dün 2 li taramda bebeğimin ense kalınlığı 1.9 cıktı kan sonuclarım 3 gün sonra ulasacak elime cok üzüldüm sanırım benim bebeğimin ense kalınlığı internetten arastırdığım kadarıyla yüksek ne yapacağımı bilmiyorum kan sonucları kesin bi kanıya varmama yarar mı

Teşekkür ederim arkadaşım 12. haftandasın galiba ikili test istedi mi doktorun senin de?

canım ben pazartesi gidecem doktora bakalım ne diyecek.şu an ben konya nın bir ilçesinde yaşıyorum ve burada özel hastane veya özel muayene yok.2 li teste sanırım sen istiyorsan gönderiyormuş doktor.ama ilk çocuğumda yaptırmamıştım.

kızlar şöyle bi bakayım dedim ama ne olmuş
minure siteden atıldı siz hala onun için mi tartışıyosunuz
neyse tamamını da okumadım yani konunun ortasından da girmiş olabilirim.

Anladım canım okuduğum bazı sayfalarda da çok tartışma konusu olmuş ikili test gerek var mı ya da yokmu konusunda.Haftamız yakın olunca merak ettim.Teşekkür ederim.

aboooo :):):):):):)
yanlış olmuş kızlar ben ilk sayfayı okuyup son sayfaya yorum
yapmışım kusura bakmayın :)
valla kendime çok güldüm şimdi :)

canım ilk önce hoşgeldin bişey olmaz inşallah.bir arkadaşımın da yüksek çıkmıştı.ama şu an çocuğu gayet sağlıklı.hiç üzülme.

Canım benim bu konuda bilgim yok hatta daha yaptırmadım bile.Bi 10 gün sonra yapılcak.Daha tecrübeli arkadaşlar yardımcı olur umarım fakat yine başka topiklerden okuduğum kadarıyla bazen ense kalınlığı ölçümü bile hatalı sonuçlar verebiliyormuş yani tehlikeli değerlerde görünüp sağlıklı doğabiliyormuş bebekler
Sen de inşallah sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsin

kızlar cuma gunu beta hcg kan testı yaptırdım 278 çıktı acaba hamılemıyım hamıleysem ne kadarlık ?

Merhaba arkadaşım
Öncelikle tebrik ederim burdan bakıldığında hamile gibi görünüyorsun
Benim hamileliğim tüp bebekle gerçekleşti rakamsal ifadeleri sadece transferin yapıldığı güne göre öğrendim Normal yolla bir gebelikle kıyaslanırsa sanırım SAT a göre 5 haftalık gibiyken ölçüm yapıldı ve 449 çıktı
İnşallah yarınki testinde de değerin ikiye katlanmış olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…