- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
Geçmiş olsun serum gerektiğini nasıl anlıcam diye yazmışsın.yediğin herseyi çıkartıyorsan İçtiğin su bile 2 dk durmuyorsa midende serum gerekiyor demektir.Vücut susuz kaldığı ve beslenemediğin için serum iyi geliyor.Ben dün gece acillik oldum yine bu 4.gidişim serum takıldım bugün iyiyim.
merhaba arkadaşlar
bugün ikili testimiz vardı
şükür ense ve burun her şey normal
nasıl hareketliydi maşalah
bu arada kesin olmamakla birlikte erkeğe benzetti doktor
kan sonuçları salı çıkacak
merhaba arkadaşlar
bugün ikili testimiz vardı
şükür ense ve burun her şey normal
nasıl hareketliydi maşalah
bu arada kesin olmamakla birlikte erkeğe benzetti doktor
kan sonuçları salı çıkacak
hoşgeldin
gözünaydın maş.
inş. böyle devam eder
darısı başımıza
ohh paşa da geliyor desene
teşekkürler kızlarrohh hadi gözünüz aydın. insan ister istemez ferahlıyor :) yaaaa ben de çok merak ediyorum cinsiyetiiii öğrensek de cicilerini almaya başlayabilsekkkk :)
günaydınnnnngünaydın arkadaşlar bugün nasılsınız 2 gündür bulantılarım azaldı,çok şükür daha iyiyim...
Günaydın Arkadaşlar;
Şubat annelerinin arasına biraz geç de olsa katılabilirim sanırım
Öncelikle hepinize sağlıklı mutlu hamilelikler diliyorum
Bu aralar en çok problem yaratan konuların başında bulantı ve kusmalar geliyo galiba
Ben çok şükür yaşamadım yani birkaç gün dışında su an 11.haftanın içindeyim tabi bu saatten sonra başlar mı bilmem
Umarım sizler de artık bir an önce atlatırsınız bu dönemi
hoşgeldin.umarım bu dönemleri de atlatırız.Herşeyden önce ALLAH sağlık versin...
Teşekkür ederim arkadaşım 12. haftandasın galiba ikili test istedi mi doktorun senin de?
canım ben pazartesi gidecem doktora bakalım ne diyecek.şu an ben konya nın bir ilçesinde yaşıyorum ve burada özel hastane veya özel muayene yok.2 li teste sanırım sen istiyorsan gönderiyormuş doktor.ama ilk çocuğumda yaptırmamıştım.
arkadaşlar yeni üye oldum acıkcası msjı bu şekilde göndermekten başka bi yol bulamadım nerden yollıcağımı bilmiyodum ben 12+4 haftalık hamileyim dün 2 li taramda bebeğimin ense kalınlığı 1.9 cıktı kan sonuclarım 3 gün sonra ulasacak elime cok üzüldüm sanırım benim bebeğimin ense kalınlığı internetten arastırdığım kadarıyla yüksek ne yapacağımı bilmiyorum kan sonucları kesin bi kanıya varmama yarar mı
arkadaşlar yeni üye oldum acıkcası msjı bu şekilde göndermekten başka bi yol bulamadım nerden yollıcağımı bilmiyodum ben 12+4 haftalık hamileyim dün 2 li taramda bebeğimin ense kalınlığı 1.9 cıktı kan sonuclarım 3 gün sonra ulasacak elime cok üzüldüm sanırım benim bebeğimin ense kalınlığı internetten arastırdığım kadarıyla yüksek ne yapacağımı bilmiyorum kan sonucları kesin bi kanıya varmama yarar mı
kızlar cuma gunu beta hcg kan testı yaptırdım 278 çıktı acaba hamılemıyım hamıleysem ne kadarlık ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?