- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
halı yıkadılarben yırttım tabi hastanede yattıktan sonra annemlere gitmiştim kardeşim in 40 ı çıkmıştı mevlüt belki sölemişimdir dönüşte annemle diğer kızkardeşim ve 2 yeğenimle benim eve geldik onlara da değişiklik olsun die yeğenimin biri 3 biri 6 yaş içerisinde şu an erkek olanı tepemde
ben kaç haftalığım :26:7 + 5 idi en sonben fazla kendimi kaptırmak istemiyorum takvimlerinizi okudum hep çok etkilendim ağladım Rabbim ne büyük bir kez daha kendi içimde yaşadım şükürler olsun ona bulantım oldu ama doktorumun demesine göre fazla etkilenmemişim ilaç vermedi o yüzden
fırına kek vercez geliyorum hemennn
en son derken bugün mü 7+5 sin
aa çok yakınmışız ben de 6+6yım
niye yaa sen de takvim yap
iyi temizliği yaptırdın kurtuldun
ohh bana da bana da yaaa
bu ay sonu ikili test için gideceksen daha büyük senin gebeliğinbu ay sonu 2 li test için gidicekmişim doktorum öle söledi
doktorum diyor ki normal doğurtturcam seniyaaaa diorummm tayyip öle dio normal yapın ama dedi doktorum bende diorum tayyipin bir yeri duymuyor doktorumda sezeryan doğum yapmış
devlet hastanesine gittiğim için normalden kurtulamıcam sanırım
tamam yollarım sana da kek
bu ay sonu ikili test için gideceksen daha büyük senin gebeliğin
sat ın kaç sen onu söyle bana ben bulurum
ben de normal doğum diyorum
en sağlıklısı o bence
ama benim ikiz oldğu için mecbur sezeryan olacak
ikizi normal doğurtacak bi doktor bulsam ben de normal istiyorum ama yok malesef
8+1 sin şuanda sen o zaman ay sonuna 11 .haftada olursun sanırım ...son adet tarihim değil başlangıcımdan buldu doktorum 25 nisan oda...
kardeşim ilkini normal ve 20 dikişle doğurdu 2 cisini sezeryan ladiorki en iyisi sezeryan dunya varmış ama eşimde dior normal doğurcaksın die kader ağlarını örüyorrrr benim içinnn
8+1 sin şuanda sen o zaman ay sonuna 11 .haftada olursun sanırım ...
hadi yaaa abooo o dikiş ne öyle
neyse ben sezeryan olayım bari
tıpış tıpış sezeryana
inş. olurum bakalım kendimi alıştırmaya çalışıorum içimde bir canlı var olduğunaçok değişik bir duygu ya eşimde hani şu doktorların akciğer felan dinledikleri cihaz varya onu bulmuş evde vardı kulağına takıp bebeğin kalp atışlarını dinlemeye çalışıo boynunda gezio
evet içimizde canlı var benim de iki tane hamsi
ALLAH sağlıkla doğurmak nasip etsin inş.
ay eşin de alemmiş hee o aletten bi tane de bize lazım
eşim de pek hevesli de dinlemeye
amin canım hayırlısıyla tamamına erdirsin Rabbim....
ben kalp atışlarını duymadım özel hastane olmadığı içinheves sardı şimdi eşimide hem fazla ultrasona girmek ii değil dior kardeşim aslında ben özele gidelim bugun dinleyelim demiştim eşime o yuzden korktum gitmedim
ben de ultrasonda gördüm duymadım sesini
ama bariz bir şekilde kalbi atıyor inanılmaz birşey
fasulye gibi bişey ortada kalp daha koyu renkte zaten pıt pıt ediyordu ikisinin de
Devlette dinletmiyorlarmı
mehaba arkadaşlar kısmetse bende şubat da doğum yapacağım.
hoşgeldinmehaba arkadaşlar kısmetse bende şubat da doğum yapacağım.
serviste yatarken o zamanlar kese daha ortada yokken doktorum bir düğmeye bastı kalp atışı gibi bişey sesi gelmişti makinedenSanırım orası servis olduğu için amleiyatlıklar olduğu için tam teşekkullu makine demekki ben poliklinike gidiorum ordada yok işte
2 gebeliğim 18 aylık kızım var. ıspartada oturuyorum.. hemşireyim ama şuan ücretsiz izindeyim.. sizler hangi ildesiniz? ilk gebelikleriniz mi
Namaz kılıcam sonra gelirim inş...
maş.ALLAH bağışlasın
ben ankaradayım ilk gebelik ,ikiz ,tüp bebek ...
2 gebeliğim 18 aylık kızım var. ıspartada oturuyorum.. hemşireyim ama şuan ücretsiz izindeyim.. sizler hangi ildesiniz? ilk gebelikleriniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?