2013 şubat anne adayları buyrun sohbete

ALLAH sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah. ben hep ikiz bebeklerim olsun istedim ama nasip değilmiş

amin inş. hemşireysen bilirsin sana bir şey sormak istiyorum
doktorlar şimdi malesef hep sezeryana yönlendiriyorlar
fakat ben epidural normal doğum ile ikiz doğırabilirmiyim sence hiç karşılaştınmı ?

amin inş. hemşireysen bilirsin sana bir şey sormak istiyorum
doktorlar şimdi malesef hep sezeryana yönlendiriyorlar
fakat ben epidural normal doğum ile ikiz doğırabilirmiyim sence hiç karşılaştınmı ?

Allah izin verirde 38. haftaya kadar falan gelebilirsen yaptırırlar herhalde normal canım. son haftalara kadar geldikten sonra artık sen karar verirsin nasıl olacağına tabi normal yapmayı engelleyecek bir durum yoksa. bende hep nırmal istedim ama benim cadı poposuyla merhaba demek istediği için yeni hayatına sezeryan olmak zorunda kaldım. gebeliğim boyunca normal yapuıcam dedim ama olmadı. hayırlısı olsun demek lazım. eğer izin verirlerse normal yaparsın ama sen gebeliğin boyunca herşeyin hayırlısı diye dua et canım:))

canım ben senin ikiz olduğunu unutmuşum genelde ikizleri üçüzleri sezeyanla alıyorlar. kusura bakma yanlış yönlendirmek istemem seni.

canım ben senin ikiz olduğunu unutmuşum genelde ikizleri üçüzleri sezeyanla alıyorlar. kusura bakma yanlış yönlendirmek istemem seni.
ilk başta umutlanmıştım ama olsun
ne yapalım hayırlısı olsun artık
peki sezeryanda tamamen çıplakmı oluyorsun açık oluyormu üstün
yani erkek doktor olsa da farketmezmi onu merak ediyorum çünkü ben bayan doktor istiyorum

tamamen çıplak oluyorsun ama ameliyat önlüğü oluyor üstünde canım. hadi diyelim doktorun bayan ama anestezi deki ekip erkek olabiliyor. ben kendim tesettürlüyüm önceki doğumumda anestezi doktoru erkek çıktı epidural istediğim içinde adamın önünde popom açık durdum belimden yaptığı için anesteziyi.

ay hadi yaaa tüh bak olmadı şimdi ,ben de tesettürlüyüm ,ben hep bayana gittim bu zamana kadar ,tüp bebek sürecinde de öyle oldu hepsi bayandı anestezici filan da ,o zaman farketmiyor yani ne de olsa erkek oluyor diyorsun
ameliyat önlüğü var da işlemi yaparken nasıl oluyor
önlüğü sıyırmıyorlarmı

hamsilerinide yerim senin kirazada bayılırım

olmaz teyzsi yeme yaa onlar benim

olmaz teyzesi yiycek onları bıcır bıcır :))

küpeli o anki heyecan ağrı mutluluk artık karmakarışık duygular hormanlar hepsi tavan yapmışken nerenin kime göründüğünü düşünmezsin şimdi düşünüyorsun ama o an geldiğinde odak noktan başka şeyler olacaktır sıkma kendini

merhaba kızlar
nasılsınız bebekleriniz nasıl?
benim bel ağrım oluyor azıcık ayakta kaldım mı sizin de oluyor mu?

umarın sağlıkla kucağımıza alırız evlatlarımızı

merhaba kızlar
nasılsınız bebekleriniz nasıl?
benim bel ağrım oluyor azıcık ayakta kaldım mı sizin de oluyor mu?

umarın sağlıkla kucağımıza alırız evlatlarımızı
hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın
inş. bebişler iyidir bilmiyoruz ki
bende hiçbişey yok sadece kasıkta batmalarım oluyor o kadar

küpeli bak bunlara ablamın bebişine aldı eniştem bunlardan tam takım set hastanede giydirdiler çok tatlıydı ben yavru bir hamsiyim filan bak doğuştan hamsiyim filan neler neler yazılı

hoşgeldin bende olmadı senin kadarlıkken ama şimdilerde kasık ağrıları başladı

canım benım adet günü bir bel ağrım oldu ki
ben ömrümde böyle bel ağrısı çekmedim
şimdi de yoruldum mu ağrıyor
hemen dinlenıyorum ben de
sağol canım cevabın için
kasık ağrım benım de ara ara oluyor
hatta korkmuyor değilim
haftaya Allahın izniyle kalp atışları için gideceğiz

yorma çok kendini bebişin herşeyden önemli şimdi

adet ağrısıda olabilir adet günü geldiğinde aynı ağrıları çekebiliyormuşuz öyle duymuştum
kasık ağrısı için doktor bana normal olur demişti ama gün farkımız var sen kendi doktoruna bir sor canım

normal diye düşünüyorum birçok kişide duydum
ama tabi ki sorarım doktoruma da
teşekkürler cevapların için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…