- 25 Mart 2011
- 2.101
- 106
- 163
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #20.101
canım ben de sormadım pzt. ben de bursa dan adanaya yolcuyum 12 saat.sanmam bu aylar en uygun zamanlar yolculuk için ama molalarda kısacık da olsa yürü. ayakların şişmesin kan akışı hızlansın. bi de mutlaka kalın bişeyler al üşütme yollarda. derim ben
herkese iyi geceler kızlar.
geçmişi okumaktan yazmaya vakit bulamıyorum bi türlü.
ama genede bi meraba diyeyim dedim.
bu arada tetonoz aşımı yaptırdın bugün.
tetonoz ve difteri birlikte yapıyolarmış.
sizde de ikisini birlikte mi yaptılar acaba????????????
sağol canım hayırlısıyla bir varsak ya inşallah hepimiz sorunsuz atlatırız kızlar
brs bende de ayni durum ful cekirdek citliyorum cnmcekiyor tuzlu seyleri. odem oluyor sanki ben sistimmm ama kilodan da olabilirrr
çok fena çekırdeğe sardımm uc gecedırr koca koca kaselerde yıyorum mıllet tuzluyu kes dıyo ben yenıyenıadet cıkardımmm kendımehakım olamıyorumm ödem olurmuyum acaba
canım ödemi bilmiyorum ama benim yüzümde acayip sivilce oldu ergenlikte çıkarmadım böyle. çok canım sıkılıyo wallabi de çekirdek yersem nolurum kimbilir:18:
Gecende de biz boyle bi kavga ettik. Neymis dondurma koycakmisim hala koymamismisim ne zmn koycakmisim bidi bidi bidi etti.. Kendisi 3 ay once bilegimi (muhtemelen) kirdigi icin rontgen cektiremedik tabi sag elim guclu degil ve dondurma da maras ayiptir solemesi. Dedim askim biliyosun bilegim aciyo. Sen ilk dilimi cikar ben gerisini pat pat dusurerek yaparim dedim. Sonra o kdr soleyince kalkip koydum ama acidi tabii ki cok bilegim. Ben de soylendim getirirken "ama ben dedim sana yapamicam diye bak nasi acidi canim" fln... Bi firlatti tabagi kasigi "ne anlami kaldi bu kadar soylendikten sonra" diye. Basladim aglamaya yarim saat tuvalette deli gibi agladim. Bagirdim bi de "yeme bi de yazik olsun canimin acidigina" fln diye! Ciktim inadina yememis aynen oyle oturuyo hala. Yalvaricam sandi heralde. Aldim tabagi dedim "b.k ye" attim cope tek hamlede. Yattim yataga bi saat daha agladim. Bu heralde sok oldu tepkime alismis hep benim ozrume alttan almama. Sabah opup duruyo snr beni. Baristik Allahtan. Oyle yani meltemcim cok iyi anliyrm su anki duygularini zamansiz yere erkeklik tasliyolar ve genelde uzatiyolar. İlk defa benimki sirnasti ve uzatmadi. Seninki de anlar abasinin gozunu merak etme uzme kendiniaglama konusuna gırmeyın akşam esımle kavga ettık kustuk ben butun gece agladm o salında benyatagımda yattım bugunde konusmadık az once geldı gırdı salona tv ızlıyor bense yıne yatagımda hıc donup sormadı bıle nasılsın dıye bıldıgın hoduk ıste nolcak halbukı kasıklarımda cok sancı var ondan yatıyorum bıldıgı bıle yok kavga sebebımızde sebebp degıl akşam evde prınc azdı usendım markete gıtmeye sehrıyelı yaptım salıh bey de mırın kırın yaptı vay efendım cocuk sevmoyomusta bıle bıle neden yapıyomusumda usenmeyıp gıdıp alaymısımda butun gun napıyomusumda demedıgını bırakmadı carptı çatalı kalktı ardındna ben de salıhın ebesını belledım gıttım yatagıma yattım tam gerızekalı benım kocam ya!!!
Cnm cocuklara birlikte yapiliyomus. Saglik ocaklarinda bu bulundugu icin tek basina tetanoz yoksa ellerinde bunu yapiyolarmis. Bi zarari var mi bilmem?herkese iyi geceler kızlar.
Cikidekte bol folik asit var. Az tuzlusundan alip yiyin bol bol.çok fena çekırdeğe sardımm uc gecedırr koca koca kaselerde yıyorum mıllet tuzluyu kes dıyo ben yenıyenıadet cıkardımmm kendımehakım olamıyorumm ödem olurmuyum acaba
Gecende de biz boyle bi kavga ettik. Neymis dondurma koycakmisim hala koymamismisim ne zmn koycakmisim bidi bidi bidi etti.. Kendisi 3 ay once bilegimi (muhtemelen) kirdigi icin rontgen cektiremedik tabi sag elim guclu degil ve dondurma da maras ayiptir solemesi. Dedim askim biliyosun bilegim aciyo. Sen ilk dilimi cikar ben gerisini pat pat dusurerek yaparim dedim. Sonra o kdr soleyince kalkip koydum ama acidi tabii ki cok bilegim. Ben de soylendim getirirken "ama ben dedim sana yapamicam diye bak nasi acidi canim" fln... Bi firlatti tabagi kasigi "ne anlami kaldi bu kadar soylendikten sonra" diye. Basladim aglamaya yarim saat tuvalette deli gibi agladim. Bagirdim bi de "yeme bi de yazik olsun canimin acidigina" fln diye! Ciktim inadina yememis aynen oyle oturuyo hala. Yalvaricam sandi heralde. Aldim tabagi dedim "b.k ye" attim cope tek hamlede. Yattim yataga bi saat daha agladim. Bu heralde sok oldu tepkime alismis hep benim ozrume alttan almama. Sabah opup duruyo snr beni. Baristik Allahtan. Oyle yani meltemcim cok iyi anliyrm su anki duygularini zamansiz yere erkeklik tasliyolar ve genelde uzatiyolar. İlk defa benimki sirnasti ve uzatmadi. Seninki de anlar abasinin gozunu merak etme uzme kendini
Cnm cocuklara birlikte yapiliyomus. Saglik ocaklarinda bu bulundugu icin tek basina tetanoz yoksa ellerinde bunu yapiyolarmis. Bi zarari var mi bilmem?
Cikidekte bol folik asit var. Az tuzlusundan alip yiyin bol bol.
hadıı yaaa bılmeden ıyı bişi yapıyom yaniii eeee ödem yapmıyormuu kıss buuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?