- Konu Sahibi papatya3459
-
- #20.081
aynen benimde öyle dün öğlen arası halsizlik vardı hiç bişey yapmadım yattım sallamadım vallawalla benim sabahki yatağı toplamak istemiyo canım bazen.50 kez yaptığın takdir edilmez de bi kez eksik yaptığın göze batar ona sinir oluyorum ben
ya bugun sabahın korunden berı oğlumun goz doktoru ısı ıle ugrastım 9 da dr randevusu vardı ordan cıktık yenı gozluk falan ugrastım eve geldım kuzenını aradım bızı okula goturdu ordan pazara falan gectım eve gelıncede boyle oldu bıde uzerıne yemek yaptım derken arttı agrısı
medemı bellı canım bıldıgın hodukluk
sen ıyıyken cok ıyı melek adeta ama azcık cıvataları gevset o melek adam gıdıyor be adam butun evın yuku ustumde onun keyfı yerınde elınde kumanda tv ızlesın umursamıyorum zaten onu ne sallıcam ama benden ozur dılemezse cumartesı sabahı dıcem ben gelmıyorum sen kendın gıt nereye gısıyorsan
cumartesı doktora soracagım karnımda sertlesmeler kasılmalar olmaya basladı nefesım kesılıyo olunca 1 dakıka falan suruyor yada daha az kasılma esnasında vajınamda ve pelvis kemıklerımde sıssetlı basınc oluyor bı sorayım bakayımya bugun sabahın korunden berı oğlumun goz doktoru ısı ıle ugrastım 9 da dr randevusu vardı ordan cıktık yenı gozluk falan ugrastım eve geldım kuzenını aradım bızı okula goturdu ordan pazara falan gectım eve gelıncede boyle oldu bıde uzerıne yemek yaptım derken arttı agrısı
yoruldun demek. gerçi benim de nöbetçi olduğum günler kasıklarım sızlıyo akşamları... bırak hödüğü kendi haline. sanki bırakıp gitsek kendilerine bakabilirlermiş gibi, bi de erkeklik yaparlar....
ay evet ya hastayım yada bı yerım agrıyo demeye tırsıyorum bu sefer gezmeme takıyo yok sureklı dısardaymısımda oturaymısımda ılk hamılelıgımde erken dogum tehlıkem vardı ona takmıs kendını bılmıyomusun sen tasıyamıyosun bebegı dıyo bana
ya da butun gun yatıyorsun yada pc desın dıyo ulan trelevızyon ızlemem etmem ya kıtap okurum ya da nette gezerım kıme ne zararım var benım sanane
erkekler bişiie taktımmı takıolar maalesef.bizimde dönem dönem değişio takıntımıs bazen dediğin gibi gezmeme bazen uyumama diorum sanane alala sana ne zararım var ona batıo bazen bunlar..haa bazense bildiğin melek.artık umursamicam diorm ama hele hamilelikte umursamamak çok zor zaten zor bi dönem ilgi beklerken bu hareketler can sıkıcı..
gecen ogluma nasıhat edıyor oglum dedıkı hamılelık cok kolay nolcak 1 kılo bebek falan dedı oda anlatıyor sen ne kadar tasıyabılırsın bı agırlıgı anne olmak cok zor falan dıye kendı yaptıklarına bak cok kırıldım ya o bana gelene kadar konusmayacagım bak oğlunn doktora gıttıgınden bıle haberı yok mustahak onaerkekler bişiie taktımmı takıolar maalesef.bizimde dönem dönem değişio takıntımıs bazen dediğin gibi gezmeme bazen uyumama diorum sanane alala sana ne zararım var ona batıo bazen bunlar..haa bazense bildiğin melek.artık umursamicam diorm ama hele hamilelikte umursamamak çok zor zaten zor bi dönem ilgi beklerken bu hareketler can sıkıcı..
ya bide bunun lohusalığı var bizi böle sıkarlarsa Allah muhafaza lohusa sendromumu ne varmış ona yakalanırızz:18::18::18::18:
gecen ogluma nasıhat edıyor oglum dedıkı hamılelık cok kolay nolcak 1 kılo bebek falan dedı oda anlatıyor sen ne kadar tasıyabılırsın bı agırlıgı anne olmak cok zor falan dıye kendı yaptıklarına bak cok kırıldım ya o bana gelene kadar konusmayacagım bak oğlunn doktora gıttıgınden bıle haberı yok mustahak ona
kızlar kızlar kızlar atalarımız ne demiş komşun seni var sever kocan seni sağ sever her zaman sağlıklı olucan makina gibi çalışacan ama hasta falan olmuycam robotuz ya erkeklerin bizi anlamalarını beklemeyin lütfen
kızlar kızlar kızlar atalarımız ne demiş komşun seni var sever kocan seni sağ sever her zaman sağlıklı olucan makina gibi çalışacan ama hasta falan olmuycam robotuz ya erkeklerin bizi anlamalarını beklemeyin lütfen
hahaha ıyıymıs bende ılk defa duydum :)))
ilk defa duydum bu lafı..çok haklısın canım hasta olmamak gerek..
anlayış kiiimm erkekler kiiimm:44:
hahaha ıyıymıs bende ılk defa duydum :)))
onlarda hasta olunca ılgı beklemesın o zmaan
ilgi göstermezsen oda suç canım
ah biz onları dilimizle boğarız daaa... şükretsinler merhametliyiz, niyetimiz geçinmek... yoksa çok şey var söylenebilecek
bend ecumartesı cıkıcam yola tahmını 9 saat falan surer yolda dur kalk hoş benden ozur dılemezse goıtmıcem ama :)ya kızlar 13 14 saatlik otobüs yolculuğu tehlikelimi sizce cumartesi doktorumla konuşacam biz daha konuşmadan aldık biletleri :44::44::44::44:
oyleymıs valla herkes dertlıymıs:))meltem derdimizi depreştirdin walla bi kaşık suda boğcaz adamları
ya kızlar 13 14 saatlik otobüs yolculuğu tehlikelimi sizce cumartesi doktorumla konuşacam biz daha konuşmadan aldık biletleri :44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?