2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
iyi geceler kızlar nasılsınız biz bugün paşamı gördük 743 gr olmuş 34 cm boyuymuş paşamın maşallah 50 gr şeker yüklemem biraz yüksek çıktı yarın 100lük yüklenecek inşallah sıkıntı olmaz kızlar sizde ne var ne yok nete fazla giremiyorum ama arada bakmaya çalışıyorum hepinize iyi geler bebişlere iyi bakın

genel olarak yazayım cevapları sevtapcım allah tez zamanda kavustursun uzup kendını harap etme bebısın ıcın dayan bı an once olsun bıtsın artık gecıktıkce daha da zor olcak

kızlar seker tahlıl sonuclarmı yazayım doktora gosteremedım daha ama aıle hekımımı aradım ıyı dedı bılmıyorum
açlık 76
1. saat tokluk 171
2. saat tokluk 150

İdrar Mikroskobisi
HS 2-3 EPİTEL HÜCRESİ
GÖRÜLDÜ.

Son düzenleme:
şubat anneleri umarım iyisinizdir
benimde ilk tahlilim 78 çıktı
ikincide 129
dotkorum çok normal dedi
tekrar tekrarda yaptırmadı o yüzden
hadi hayırlısı bakalım

günaydınlar. yaşasın tatil. bundan sonra doğum iznine kadar tatil yok. son dinlenme imkanımız.

günaydın kızlar
sevtaporhan Allah yardımcın olsun başka ne dıyeyım bılemıyorum cok uzuldum

günaydın kızlar nasılsınız neler var neler yok anammmm hava çok kötü beya ben nasıl gidecek köye şimdide onun tasası tuttu neyse akşam saat 12 ye kadar sarmaları sardım çok şükür biletimide erken saate geri aldım rabbim hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip eylesin inş.

GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN....!!!....Tatil tatil tatiiiiil gel gel gel !!!

sevtaporhan allah yardımcın olsun canım...

doğum iznimiz
doğum sonrası olan kısmı 6 aya çıkarılmadı mı daha yaaaaaaaaaaaaa
bekleye bekleye bir hal oldukkkkkkkkkkkkkk

canım günaydın nasılsın bana bi şekilde ulaşırmısın msj atamadım sana sanırım yardımcı olabişlirim ben sana

doğum iznimiz
doğum sonrası olan kısmı 6 aya çıkarılmadı mı daha yaaaaaaaaaaaaa
bekleye bekleye bir hal oldukkkkkkkkkkkkkk
yok bacım daha belli değil

GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN....!!!....Tatil tatil tatiiiiil gel gel gel !!!

sevtaporhan allah yardımcın olsun canım...
sık dişini bacı az kaldı

aynen hava baya sıkıntılı insanın canını sıkıyo daraldım beee gece 12lere kadar sarma saran hamarat hatun insan bi yemeye davet eder dimi onca sarmayı tek başına nası yersin yahu kilo alırsın dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…