2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

gercekdende alman mali cok kaliteli bende alman markasi öneririm, mesela buda türk yerleride var ama hic biseye yaramyiorlar duydugum kadariyla sonucda bikere alacagiz bence kaliteli olsun biraz pahali olsun daha iyi

kursept ya da terkur diyeceksen hiç deme başka bişeyse her türlü öneriye açığım canım de bakayım neymiş çaresi...

bugun bebegimi gormeye gittim yuzunu gostermedi siyah bayez ultrasondanda bisi anlamiyorum.sinir oldum ya

üzülme canım ben aylarca hevesle beklediğim detaylı ultrasonda bile arkasını döndüğü için bişey göremedim profilden bi tane pozu var o kadar

gercekdende alman mali cok kaliteli bende alman markasi öneririm, mesela buda türk yerleride var ama hic biseye yaramyiorlar duydugum kadariyla sonucda bikere alacagiz bence kaliteli olsun biraz pahali olsun daha iyi

eşim hep der mesela tamam alman arabası olup da bmw audi mercedes alamayız ama bari volkswagen ya da opel alalım diye ilk defa bebek ürünlerini deniycez almanların bakalım nasıllarmış....aslında türk mallarından da çok güzelleri var bi çok konuda tercih ederim mesela kanz ın kıyafetleri yerine aziz bebeyi tek geçerim ama iş bebek arabası ya da bebek cilt ürünlerine gelince niyeyse güvenmiyorum bizimkilere

canım o dediklerini ben de kullandım..bende koltuk altından şikayetçiydim..sonra internette bi ürün gördüm..kıydım paraya..deneyim dedim..50 tl idi..kendi sitesine gir..kampanyaları da oluyo..adı da tereson....aynı adı gibi ter son eriyor..inanmıyacaksın ama öyle oldu walla..başlarda haftada iki-üç kullnıyodum..şimdi yazın o sıcaklarda bile haftada bir yetiyo..ve ürünü 2 yıl kullanabiliyısun...(bu arada firmadan reklam parası talep edeceğim..)

bencede insan güvenemyior benimde bitane volkswagen arabam vardi esim sati yenisi alacagiz dedi dahada almadi, ama bence türkiyede daha bi pahalilar alman markalari dmei?

denesim mi acaba yaaa...aslında ben bi ara bu konuya çok takmıştım hormon testleri falan yaptırdım o zaman doktor sonuçlar normal çıkınca demek ki senin vücudun dengesini böyle koruyo terini tümden engellersek vücudunda ödemler oluşur demişti hep aklımda o kaldı bıraktım araştırmayı ama burası çok sıcak buraya geldiğimden beri iyice kafayı yiycem...bebiş bi doğsun da alır denerim onu

bencede insan güvenemyior benimde bitane volkswagen arabam vardi esim sati yenisi alacagiz dedi dahada almadi, ama bence türkiyede daha bi pahalilar alman markalari dmei?

e tabi orada daha ucuzdur mutlaka ithal edilirken vergisiydi gümrüğüydü fiyat artıyor...

Bi tencere yaprak sardıımm.bayram için ama ellerim berbat oldu şimdi de tatlı yapasım var hatta yapıp yiyesim var

slmlarrr, dungece kocam bılgısayarı kapınca onune gecemedım anıden cıktımmm sarmalar falan yapılmısss oyyy nasılll canım ıstedı zaten bıkac gundur sayıklıorum ama usendım dogrusu:) havada pek kapalı ruhum daraldı valla...

Güzelim gel beraber yiyelim istediğin sarma olsun

Canım saka bı yana ellerıne saglık, Allah agız tadıyla yemek nasıp etsın ınsallah... ben cıkayım dus falan alayım eve bakmaktan kac gundur bı dusa gıremedım, azcık bakım yapayım kendıme cokk optumm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…