- Konu Sahibi papatya3459
-
- #20.781
aynen canım bizde de bi alman malı eğilimi var adamların çoğu şeyi güzel yaa...bebek arabası da mesela pierre cardin 2020 ile kanzın benim beğendiğim modeli aynı...fiyatları da aynı sırf alman markası diye kanz alcamemziğini biberonunu da nuk alcam...chicco alacak olan arkadaşlara duyurum var bu arada: biberon emzik chicco alacaksanız mutlaka üzerine bakın bi italyan bi de çin üretimi olanlar var ve kaliteleri çok değişiyo haberiniz olaaaa sonradan ben duymadım görmedim yok efendim bilmiyodum gibi bahaneler istemem ona göre
ohhh tatilin ilk gününde selamlar..
arkadaşlar bayramda ailesinden ayrı olmanın hüznünü ben de yaşıyorum..zati hormonlar tavan yaptı..sabaktan beri bi ağlaklık var üstümde..öğleden sonra yazlığa gidicez..malum adana hala baharı yaşıyor..hepinize şimdiden iyi bayramlar..
bu arada el ayak terlemesi için bi arkadaş sıkıntısını yazmıştı..ben de o tarz bi sorun yaşıyodum..ama bi ürün kullanıyorum..hatta hamileyken bile kullanıyorum..doktorum sorun olmaz dedi..ilgilenirseniz adını veririm..çok memnunum..bi çok arkadaşıma tavsiye ettim..aldılar..onlar da memnun..
bugun bebegimi gormeye gittim yuzunu gostermedi siyah bayez ultrasondanda bisi anlamiyorum.sinir oldum ya
bugun bebegimi gormeye gittim yuzunu gostermedi siyah bayez ultrasondanda bisi anlamiyorum.sinir oldum ya
gercekdende alman mali cok kaliteli bende alman markasi öneririm, mesela buda türk yerleride var ama hic biseye yaramyiorlar duydugum kadariyla sonucda bikere alacagiz bence kaliteli olsun biraz pahali olsun daha iyi
kursept ya da terkur diyeceksen hiç demebaşka bişeyse her türlü öneriye açığım canım de bakayım neymiş çaresi...
üzülme canım ben aylarca hevesle beklediğim detaylı ultrasonda bile arkasını döndüğü için bişey göremedim profilden bi tane pozu var o kadar
eşim hep der mesela tamam alman arabası olup da bmw audi mercedes alamayız ama bari volkswagen ya da opel alalım diyeilk defa bebek ürünlerini deniycez almanların bakalım nasıllarmış....aslında türk mallarından da çok güzelleri var bi çok konuda tercih ederim mesela kanz ın kıyafetleri yerine aziz bebeyi tek geçerim ama iş bebek arabası ya da bebek cilt ürünlerine gelince niyeyse güvenmiyorum bizimkilere
canım o dediklerini ben de kullandım..bende koltuk altından şikayetçiydim..sonra internette bi ürün gördüm..kıydım paraya..deneyim dedim..50 tl idi..kendi sitesine gir..kampanyaları da oluyo..adı da tereson....aynı adı gibi ter son eriyor..inanmıyacaksın ama öyle oldu walla..başlarda haftada iki-üç kullnıyodum..şimdi yazın o sıcaklarda bile haftada bir yetiyo..ve ürünü 2 yıl kullanabiliyısun...(bu arada firmadan reklam parası talep edeceğim..)
bencede insan güvenemyior benimde bitane volkswagen arabam vardi esim sati yenisi alacagiz dedi dahada almadi, ama bence türkiyede daha bi pahalilar alman markalari dmei?
Bi tencere yaprak sardıımm.bayram için ama ellerim berbat oldu şimdi de tatlı yapasım var hatta yapıp yiyesim var
anaaaam ne hamaratlık...benim de yerimden kalkasım yok
sabah bi gaza geldim o gazla sardım dolmaları ütüm var bi dünya ama şimdi gazım kaçtı ütüler bekliyo..
slmlarrr, dungece kocam bılgısayarı kapınca onune gecemedım anıden cıktımmmsarmalar falan yapılmısss oyyy nasılll canım ıstedı zaten bıkac gundur sayıklıorum ama usendım dogrusu:) havada pek kapalı ruhum daraldı valla...
gazın mı kaçtıbekle bi yarım saat belki yeniden dolar
Güzelim gel beraber yiyelim istediğin sarma olsun
anammm gelıommm nerde oturuosunn
İstanbuldayııımm..gel kıss hem bayramlaşırıs hemde mamaları götürürüsyarın gel ki kavurmada yapmış olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?