- Konu Sahibi papatya3459
-
- #20.801
puffff mesafe cokkk ama, sımdı nasıl gekleyıım taaa ızmırdennbak bıde kavurma dedı kıjjj oglumun pıpısı sıscekk teyzoss
Canım saka bı yana ellerıne saglık, Allah agız tadıyla yemek nasıp etsın ınsallah... ben cıkayım dus falan alayım eve bakmaktan kac gundur bı dusa gıremedım, azcık bakım yapayım kendımecokk optumm...
Güle güle kullanın bebisle:) Resimlerini koymiycan mi :) hastane çıkışı kac parçalı. Tulumu var mi[/QUOTEeve doneyım ılk ıs atıcam fotosunu 10 pazca galıba hatırlamıyorum
Kızlar doktordan geldim.seker yükleme testim yüksek çıkmış ya. Açlık 79, tokluk 158. Doktor. İstersen 100luk yükleme de yapalım ama bence gerek yok dedi. Günde 6 öğün yemek yicem. Makarna pirinç beyaz ekmek yok dedi.ya ben aslında zayıfım fazla kiloda almadım suan 54 kiloyum toplamda 5 kilo aldım. Tatlıya fazla aramda yok yemedim de fazla. Nasıl sekerim yüksek çıktı hayret yani. Bebiste yuzustu yatıyordu yüzünü de göremedim.
Kimsecikler yookkherkesler tatilemi gitti
burzuuuuuuuuuuu
az önce bir sürü kişi vardı ne konuştular ne bişey yok oldular
herkeslerin işi var galibaa bi senin bi benim yok
çamaşır makinesi dönüp duruyor bitince onu ascam işim bu şimdilik
baksana akşam yemeğinden sonra şekerim 120 çıktı nasıl sence eşim iyi dedi:26:
sana da iyi bayramlar canımherkese şimdiden iyi bayramlar bayramda buralar tenha olur heralde bayramdan snra aynen tam gaz gorusmek uzere:)
Hemde çok iyi maşallah benim sabah aç karınla 140 geldi :44: kesin insüline başlicak doktor ooofff..
sana da iyi bayramlar canım
benim sabah aç karna 83 düşekerli suyu dayadılar bize tabi o kadar şeker çıkar korkuttular diyetti cihazdı dunyam karardı sanki reçel kavanozunu önüme alıp kaşıklıyorum inş. seninde düşer insülüne başlamassın ya:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?