2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

amiiinn Sağol canım beniimm..hadi sen misler gibi ol duşunu al bende kalan işlerimi hallaediyim.bizde çok öptük sizi kızımla

arkadaslarr hepinizin bayrmı mubarek olsunn.bugun mubarek gun ettiğimiz tum dualar kabul olsunnn inşş sağlıklıı doğumlarr bebısler hepimize inş.opuyorum sızlerı kendınıze çoook amaa çooookkk iyii bakınnnn

Kızlar doktordan geldim.seker yükleme testim yüksek çıkmış ya. Açlık 79, tokluk 158. Doktor. İstersen 100luk yükleme de yapalım ama bence gerek yok dedi. Günde 6 öğün yemek yicem. Makarna pirinç beyaz ekmek yok dedi.ya ben aslında zayıfım fazla kiloda almadım suan 54 kiloyum toplamda 5 kilo aldım. Tatlıya fazla aramda yok yemedim de fazla. Nasıl sekerim yüksek çıktı hayret yani. Bebiste yuzustu yatıyordu yüzünü de göremedim.

merhabalar

akşam yemeğinden sonra ölçtüm şekerimi 120 eşim iyi diyoryalnız ben ara öğünleri az yiyorum ara öğün yiyince öğle yemeğide yemiorum olurmu ki böyle:26::26::26:gunlerde kısaldı canım bişey istemiyor

aç tok şekerini ölçeceksin dedimi bana ölçüm cihazı yazdı aldım eczaneden ölçüyorum

herkese şimdiden iyi bayramlar bayramda buralar tenha olur heralde bayramdan snra aynen tam gaz gorusmek uzere:)
sana da iyi bayramlar canım
Hemde çok iyi maşallah benim sabah aç karınla 140 geldi :44: kesin insüline başlicak doktor ooofff..

benim sabah aç karna 83 düşekerli suyu dayadılar bize tabi o kadar şeker çıkarkorkuttular diyetti cihazdı dunyam karardısanki reçel kavanozunu önüme alıp kaşıklıyoruminş. seninde düşer insülüne başlamassın ya:26:

Doktor insülin veriyodu ben ık mık deyince 1 hafta daha müsade etti belki düşer diye ama nerdee düşmedi gitti düşmediği gibi deli gibi acıkıyorum yaaww insan hep açım dermi gerçi açım o ayrı konu ama sürekli karnımda bi gurultu hali açlıktan valla bu açlığım beni dehşete düşürüyo bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…