2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

uzak olmak hiç bişeyi değiştirmiyo canım aslında arası kayınvalidesiyle kötü olan arkadaşlar var inan türkiyeden buraya yetiyolar...benim öyle bi sorunum hiç olmadı tek sorunumuz çok uzak olmamız...

ya o da var canım ama insan yine bayram seyran zamanı ya da ne biliyim acil bişey olduğunda yetişebileceği bi mesafede olsun istiyo...tamam burdan uçakla ista 1.5 saatte gidiyosun ama dünyanın da parasını veriyosun....öyle işte 2 sinin de iyi yanı kötü yanı var...

ablamın oğlu acaaip gazlıydı ona dr browns almıştım çok memnun kaldı..aventte öyleymiş bizim biberon 5 yalancı emzik 3 oldu..artık bi daha ne biberon ne emzik alırım

e artık alma zaten yoksa ailece oturup hep beraber emeceksiniz

valla ben cok memnundum ama baska bısı kullanmadımkiiiiiiiiiiiiiiiiii

yok canım yaa bubchenin yeni doğanla normal serisini diyodum farkı var mı diye

bacımmmmmmmm benım 2 cocuk arası 9 sene yoktu o zaman yenı dogan falan :)

sen de doğru diyon neyse artık umduğumuzu değil bulduğumuzu kullanırız biz de sen ne tez gittin ne tez geliyon kız daha bayram olmadı be
bayramda ızmırde olmam lazım 3 gundur full gezıyorum ama ayaklarım sıstı bıraz daha gezwersem erken dogururum en ıyısı donmek:)

yasasıııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn dun oğluslarıma fenerıumdan alışverıs yaptım bebısede ayakkabı aldımmmmmmm
havuzlu handan hastane cıkısı ve battanıye de aldım

oooooh iyi gezmişin valla kız havuzlu han kesmiştir zaten seni
aaaaaaa ama ben de istiyorum kızıma feneriumdan hastane çıkışı falan ama gıcık kocam izin vermiyo kendisi maalesef gs lı olduğundan çok dalaştık en sonunda 2 takımın da hiç bişeyini almamak konusunda anlaştık ama gördükçe içim gidiyo

Sonunda gs gol atti da kocis rahatladi yoksa golu ben yiyecektim

amaaaan sorma az daha düşük yaptırıyodu bana bi bağırdı ödüm koptu neymiş efendim sabri gol kaçırmışmış onun gol atmasını bekleyende kabahat beni düşünen yok burda korkuyoz tırsıyoz kızçem bile hareket etmiyo korktu yaaa terketcem odayı kendi güvenliğimiz için

yaaa uyumuştum ne güsel bi kalktım aklımdan tatlı yemek geçiyor. sağa döndüm olmadı sola döndüm olmadı kalktım yedim
belimde ağrıyor acep neden

kız allah canın almaya habıre dusuk yapmaktan bahsedıyon essek kadar oldunuz artık olsa olsa erken dogum yaoarsın artık sen guncelle hamılelık dılını:))))
yaaaa ızmırde fenerıum da yoktu hastane cıkısı buraya saklamıstım umutlarım ama malesef saracoglundakı merkez fenerıumda bıle yok kalmamış bende barı ayakkabı alayım dedım 39 tl
havuzlu han dan da 1 hastane cıkısı organık dedı 45 tl ye aldım (arkadas aldı hedıye)1 tane bu sene meshur olan pelus battanıyeden beyaz olanını 25 tlydı 20 tlye aldım havuzlu han da fıyatlar uygundu ama her sey cok kalıtelı degıldı sankı ılk katlardakı dukkanlardakı urunler daha kalıtelıydı

Son düzenleme:

amaaaan ne biliyim kız ağzımız alışmış hep o korkuya da ondandır....ilk kattaki ve 2. kattaki mağazaların bi kısmı aynı yere ait zaten canım ben de çoğunu onlardan aldım evet daha kaliteliler...üzülme şekerim internetten de alırsın fenerium un sitesinden falan...

günaydın hanımlar kötü rüyalar gördüm bebişimi kaçırıyolardı

eveeeeet hoşgeldin hamilelik kabusları...normal kabuslardan ne kadar farklı dimi? daha canlı,daha korkunç,daha renkli....ben de 1 aydır aralıklarla görüyorum biliyorum rüya olduğunu ama maalesef öğlene kadar falan kendimi yine de toplayamıyorum öğlen eşim geldiğinde düzeltiyo moralimi artık...

gunaydınn kızlarr yada tunaydın:):)kızıma bır suru cıcı aldım ılkkkk defaa heyecanlandım topıkte paylasyrumm hemenn ...

Güle güle kullanın bebisle:) Resimlerini koymiycan mi :) hastane çıkışı kac parçalı. Tulumu var mi

ohhh tatilin ilk gününde selamlar..
arkadaşlar bayramda ailesinden ayrı olmanın hüznünü ben de yaşıyorum..zati hormonlar tavan yaptı..sabaktan beri bi ağlaklık var üstümde..öğleden sonra yazlığa gidicez..malum adana hala baharı yaşıyor..hepinize şimdiden iyi bayramlar..

bu arada el ayak terlemesi için bi arkadaş sıkıntısını yazmıştı..ben de o tarz bi sorun yaşıyodum..ama bi ürün kullanıyorum..hatta hamileyken bile kullanıyorum..doktorum sorun olmaz dedi..ilgilenirseniz adını veririm..çok memnunum..bi çok arkadaşıma tavsiye ettim..aldılar..onlar da memnun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…