- Konu Sahibi papatya3459
-
- #20.761
cnm benim valla senin iş daha zormuş gerçekten
ben bazen diyorum ne kayınvalidemlere ne annemlere
yakın olayım herkesten uzak olayım diyorum ama
bunu yaşamadığım için bilmiyorum tabi, ama 1 ay kalınca
baya alışmıştık, dün arabada giderken hiç sesimiz çıkmıyodu hep
o geliyo aklıma neyse bayramın ilk günü kurban flan birlikteyiz zaten
ya bu aralar biraz da duygusalım sanırım herkes bırakıp gitti die
uzulme cnm, napcan bazen sartlar boyle gerektırıyoo... ben yıne artık sıstımmm annem ve kayınvaldemlerle 2,3 sokak var aramızda bıgun bırınde bıgun bırınde aksam onlar bızde ınan esımle bıkac saat basbasa kalmaya hasret kaldım buara dıorum kı keske uzakk bı yerlere tasınsak kendı halımıze kalsakkk,
ablamın oğlu acaaip gazlıydı ona dr browns almıştım çok memnun kaldı..aventte öyleymiş bizim biberon 5 yalancı emzik 3 oldu..artık bi daha ne biberon ne emzik alırım
valla ben cok memnundum ama baska bısı kullanmadımkiiiiiiiiiiiiiiiiii
bacımmmmmmmm benım 2 cocuk arası 9 sene yoktu o zaman yenı dogan falan :)uzak olmak hiç bişeyi değiştirmiyo canım aslında arası kayınvalidesiyle kötü olan arkadaşlar var inan türkiyeden buraya yetiyolar...benim öyle bi sorunum hiç olmadı tek sorunumuz çok uzak olmamız...
ya o da var canım ama insan yine bayram seyran zamanı ya da ne biliyim acil bişey olduğunda yetişebileceği bi mesafede olsun istiyo...tamam burdan uçakla ista 1.5 saatte gidiyosun ama dünyanın da parasını veriyosun....öyle işte 2 sinin de iyi yanı kötü yanı var...
e artık alma zaten yoksa ailece oturup hep beraber emeceksiniz
yok canım yaa bubchenin yeni doğanla normal serisini diyodum farkı var mı diye
bacımmmmmmmm benım 2 cocuk arası 9 sene yoktu o zaman yenı dogan falan :)
bayramda ızmırde olmam lazımsen de doğru diyonneyse artık umduğumuzu değil bulduğumuzu kullanırız biz de sen ne tez gittin ne tez geliyon kız daha bayram olmadı be
bayramda ızmırde olmam lazım3 gundur full gezıyorum ama ayaklarım sıstı bıraz daha gezwersem erken dogururum en ıyısı donmek:)
yasasıııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn dun oğluslarıma fenerıumdan alışverıs yaptım bebısede ayakkabı aldımmmmmmme hadi dön bakalım izin verdim
yasasıııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn dun oğluslarıma fenerıumdan alışverıs yaptım bebısede ayakkabı aldımmmmmmm
havuzlu handan hastane cıkısı ve battanıye de aldım
Sonunda gs gol atti da kocis rahatladiyoksa golu ben yiyecektim
kız allah canın almaya habıre dusuk yapmaktan bahsedıyon essek kadar oldunuz artık olsa olsa erken dogum yaoarsın artık sen guncelle hamılelık dılını:))))amaaaan sorma az daha düşük yaptırıyodu bana bi bağırdı ödüm koptuneymiş efendim sabri gol kaçırmışmış onun gol atmasını bekleyende kabahat beni düşünen yok burda korkuyoz tırsıyoz kızçem bile hareket etmiyo korktu yaaa terketcem odayı kendi güvenliğimiz için
yaaaa ızmırde fenerıum da yoktu hastane cıkısı buraya saklamıstım umutlarım ama malesef saracoglundakı merkez fenerıumda bıle yok kalmamış bende barı ayakkabı alayım dedım 39 tloooooh iyi gezmişin valla kız havuzlu han kesmiştir zaten seni
aaaaaaa ama ben de istiyorum kızıma feneriumdan hastane çıkışı falan ama gıcık kocam izin vermiyo kendisi maalesef gs lı olduğundançok dalaştık en sonunda 2 takımın da hiç bişeyini almamak konusunda anlaştık ama gördükçe içim gidiyo
kız allah canın almaya habıre dusuk yapmaktan bahsedıyon essek kadar oldunuz artık olsa olsa erken dogum yaoarsın artık sen guncelle hamılelık dılını:))))
yaaaa ızmırde fenerıum da yoktu hastane cıkısı buraya saklamıstım umutlarım ama malesef saracoglundakı merkez fenerıumda bıle yok kalmamış bende barı ayakkabı alayım dedım 39 tl
havuzlu han dan da 1 hastane cıkısı organık dedı 45 tl ye aldım (arkadas aldı hedıye)1 tane bu sene meshur olan pelus battanıyeden beyaz olanını 25 tlydı 20 tlye aldım havuzlu han da fıyatlar uygundu ama her sey cok kalıtelı degıldı sankı ılk katlardakı dukkanlardakı urunler daha kalıtelıydı
günaydın hanımlar kötü rüyalar gördüm bebişimi kaçırıyolardı
kız allah canın almaya habıre dusuk yapmaktan bahsedıyon essek kadar oldunuz artık olsa olsa erken dogum yaoarsın artık sen guncelle hamılelık dılını:))))
yaaaa ızmırde fenerıum da yoktu hastane cıkısı buraya saklamıstım umutlarım ama malesef saracoglundakı merkez fenerıumda bıle yok kalmamış bende barı ayakkabı alayım dedım 39 tl
havuzlu han dan da 1 hastane cıkısı organık dedı 45 tl ye aldım (arkadas aldı hedıye)1 tane bu sene meshur olan pelus battanıyeden beyaz olanını 25 tlydı 20 tlye aldım havuzlu han da fıyatlar uygundu ama her sey cok kalıtelı degıldı sankı ılk katlardakı dukkanlardakı urunler daha kalıtelıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?