- Konu Sahibi papatya3459
-
- #21.401
iyi akşamlar kızlar size bir sorum olacak ..gerçekten kendiniz ne yapardınız bu durumda ? şimdi benim ünv de son senem ve sınav tarihleri değişti ilk sınav 5-6 ocak 2.sınav 9-10 şubat yani anlıyacağınız tam bizim son aylarımıza denk geliyor.sınava gitmem içinde 2,5 saat yol yapmam lazım.. sizce dondursam mı yoksa devam mı ? nolur yardımm..
yok canm henuz bısı denmedı ama ıcımden gelen bır sesle yakın tarhlerde doguracaksn tugbaa dıyorr cevremdende cok etkılenms olablrm tabii
vallahi nagi zor bi durum...karnın burnunda o yolu gidebilecek misin bi de erken doğum olursa falan zaten gıdemezsın büt varsa dicem finale giremeyen büte de giremez o sansını da kaybedersn,ama dondurma beee olmazsa en kötü ihtimalle seneye uzar sansını denemiş olursun belki gec doğacak bebiş rahat rahat hem okulu bitirirsin hem anne olursun
da lamadım ama karar verdim gibi kraft horn travel sistem alıciim. yakından inceledim, hem de hafif...
cicişler topıgıne attım buraya da atayım
sehır alayım bacım bıde
sadece ocak da ki sınava girip ,şubattaki ne girmezsem eylül deki büt e girme şansım var aslında...ama ocak ta da hava nasıl olur işte? eşimde diyor birşey olursa dilimden kurtulamzsın:26:yok ben kafayı yicem
kesınlıkle ben okuyorum vampırlı olanları ayrıca sıkı bır ayse kulıncıyımdır cok severım kıtaplarını onlar buz dagının gorunen kısmı ama mecbur kolıleyıp kaldırıcam galıba yer kalmadı onlara atıla atıla ara odaya gıtmıslerdı sımdı o sıfonyerın ustunu ruzgarın esyaları koncak sepetı banyo mlz. vs. kolıleyıp kaldırcamoooh ne güzel toplamışsın cicişleri özellikle fb li ayakkabılara bittim yaa......ayrıca kıyafetlerin dışında arkadaki kitapların nerdeyse hepsinden bende de var dan brownlarivc andrewslar ayşe kulinler hatta arada bi tane de erdal demirkıran gördüm galiba...itiraf et alacakaranlık serisini sen mi okuyosun salih mi
ekeldım canım bende sevıyorum ama bugun canım ıstemedıbursadayım canım seksenlere takıldım unutmuşum bakmayı seviyorum bu diziyi :)
kızlar bugun kan tahlılı, idrar tahlılı, şeker yuklemesi, tsh ve toksoplazma kontrolu yaptırdım. kaç gundur bobreklerım agrıyordu meger kum dokuyomusum, tsh ım falan ıyı cıktı. ama gebelık şekeri çıktı. limit 139 benım 171 cıktı. cumartesi 100 luk yukleme yaptırıcam. ama bugun agla agla oldum. kılolu degılım, cok da dıkkat ederım ama uzuldum. o zamana kadar dr karbonhıdratları azaltın dedı. ben de seker yerıne kecıboynuzu aldırdım esıme onu yıycem aksamda kısır yaptım 2 tabak onu yedım. ama hala uzgunum...
ekeldım canım bende sevıyorum ama bugun canım ıstemedı
canım onu iyi araştır çünkü girmediğin sınavın bütüne de giremiyosun sadece kalırsan girebiliyosun diye biliyorum...gerçi bizim okula büt yoktu oda arkadaşımdan biliyorum ama sen yine de bi sor soruştur ona güvenip de ortada kalma sonra rapor alıcaksın sonuçta doğum yapıp hastanede yattığına dair...öğrenci işleri bilir öyle şeyleri okulu ara sor
cicişler topıgıne attım buraya da atayım
en usttekı ayılı olan 11 lı hastane cıkısı tek tek cekmedım yanında kı de ordurdugum kukuletalı bere cok uzun baya bı yana dusuyo fenerbahce ayakkabılarını sukru saracoğlundan aldım :)
kesınlıkle ben okuyorum vampırlı olanları ayrıca sıkı bır ayse kulıncıyımdır cok severım kıtaplarını onlar buz dagının gorunen kısmı ama mecbur kolıleyıp kaldırıcam galıba yer kalmadı onlara atıla atıla ara odaya gıtmıslerdı sımdı o sıfonyerın ustunu ruzgarın esyaları koncak sepetı banyo mlz. vs. kolıleyıp kaldırcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?