2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

vallahi nagi zor bi durum...karnın burnunda o yolu gidebilecek misin bi de erken doğum olursa falan zaten gıdemezsın büt varsa dicem finale giremeyen büte de giremez o sansını da kaybedersn,ama dondurma beee olmazsa en kötü ihtimalle seneye uzar sansını denemiş olursun belki gec doğacak bebiş rahat rahat hem okulu bitirirsin hem anne olursun

cicişler topıgıne attım buraya da atayım
en usttekı ayılı olan 11 lı hastane cıkısı tek tek cekmedım yanında kı de ordurdugum kukuletalı bere cok uzun baya bı yana dusuyo fenerbahce ayakkabılarını sukru saracoğlundan aldım :)

Son düzenleme:

sadece ocak da ki sınava girip ,şubattaki ne girmezsem eylül deki büt e girme şansım var aslında...ama ocak ta da hava nasıl olur işte? eşimde diyor birşey olursa dilimden kurtulamzsın:26:yok ben kafayı yicem

cicişler topıgıne attım buraya da atayım

oooh ne güzel toplamışsın cicişleri özellikle fb li ayakkabılara bittim yaa......ayrıca kıyafetlerin dışında arkadaki kitapların nerdeyse hepsinden bende de var dan brownlarivc andrewslar ayşe kulinler hatta arada bi tane de erdal demirkıran gördüm galiba...itiraf et alacakaranlık serisini sen mi okuyosun salih mi

kızlar bugun kan tahlılı, idrar tahlılı, şeker yuklemesi, tsh ve toksoplazma kontrolu yaptırdım. kaç gundur bobreklerım agrıyordu meger kum dokuyomusum, tsh ım falan ıyı cıktı. ama gebelık şekeri çıktı. limit 139 benım 171 cıktı. cumartesi 100 luk yukleme yaptırıcam. ama bugun agla agla oldum. kılolu degılım, cok da dıkkat ederım ama uzuldum. o zamana kadar dr karbonhıdratları azaltın dedı. ben de seker yerıne kecıboynuzu aldırdım esıme onu yıycem aksamda kısır yaptım 2 tabak onu yedım. ama hala uzgunum...

sadece ocak da ki sınava girip ,şubattaki ne girmezsem eylül deki büt e girme şansım var aslında...ama ocak ta da hava nasıl olur işte? eşimde diyor birşey olursa dilimden kurtulamzsın:26:yok ben kafayı yicem

canım onu iyi araştır çünkü girmediğin sınavın bütüne de giremiyosun sadece kalırsan girebiliyosun diye biliyorum...gerçi bizim okula büt yoktu oda arkadaşımdan biliyorum ama sen yine de bi sor soruştur ona güvenip de ortada kalma sonra rapor alıcaksın sonuçta doğum yapıp hastanede yattığına dair...öğrenci işleri bilir öyle şeyleri okulu ara sor

kesınlıkle ben okuyorum vampırlı olanları ayrıca sıkı bır ayse kulıncıyımdır cok severım kıtaplarını onlar buz dagının gorunen kısmı ama mecbur kolıleyıp kaldırıcam galıba yer kalmadı onlara atıla atıla ara odaya gıtmıslerdı sımdı o sıfonyerın ustunu ruzgarın esyaları koncak sepetı banyo mlz. vs. kolıleyıp kaldırcam

canım geçmiş olsun bu şeker işini hiç anlamadım ben tamamen sürpriz sanırım... yalnız doğal gıdalardaki şekerde aynı etkiyi yapıyor bildiğim kadarıyla sen yinede fazla yeme keçiboynuzunuda

bayanlar banyo malzemeleri falan alıcaksanız taffy baby var..tabi istanbulda olanlar için..uygun oranın fiyatları falan..hemde tık dye kapıya getiriyolar..ben o tarz şeyleri hep ordan sipariş vermiştim.. göztepe medical parkta doğum yapıcak olan var mı aranızda?

yok canım benim örgün öğretim değil ..bildiğin açıköğretim iştesordum girebiliyormuşum büt e....yinede detaylı araştırmakta fayda var. büt sorun olmasada ocak daki sınav ı düşünmem lazım o yolu gidip gelebilirmiyim 2 gün arka arkaya ?..pööffff..

hepsine bittim az önce kalkmaya mecalim yok dedim ya biricik kocam oğlumuzun odasında foto çekiyomş meğer şimdi sıra bende hepsini yklüyorummmmm buraya maşallah demeyeni yakarım

ıkı saat gırmedım on sayfa gecmıs okudumm ne ara yemek yıyıp kocaları bırkıp gırıyonuzz benım hıc fırsatım olmuyo yaaaaa(yemek yee mutfaği toplaa allahtanbulasık mak var gercı herseyı onda yıkamıyorum amaaa allahtan halısahaya gıttıdegırdım normalde geceleri hıccc fırsatım olmuyo benım sız napıyonuz kocaları bırı bana tıyo versınn

heheheee ben de bitirdim o seriyi de ondan sordum bende de var bayağı annemin evde bıraktım bi çoğunu gittikçe götürdüm oraya ama orda da yer kalmadı kolilerde duruyo...burdakiler bile bi dolap oldu baş edemiyorum...hep eşimle hayalimizdir bi ev alsak bi odasının bütün duvarlarını yerden tavana kitaplıkla kaplasak diye ama daha çok bekliycez tabi onun için...başkasından kitap alıp okumayı hiç sevmem çünkü illa elimde olacak ki sonra açıp tekrar okuyabileyim...bi de kitap vermeme huyum vardır lisede arkadaşlara okuyun diye ödünç verdiğim kitapların geri gelmemesi sonucu oluşan....kısaca biraz cins ve de tutkuluyumdur kitaplara...gözüm gibi bakarım sayfasını bile kıvırmam kısaca psikopat gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…