- Konu Sahibi papatya3459
-
- #21.421
kız ağzını hayra aç niye yakın bi tarihte doğurasın daha en az 3 ayımız var...
bende gectıgımız aylarda sanl ortamda ısyan cıkarttım kıtaplarımı gerı verın dıye artık bende vermıyorum ama cok gec kaldım en cokda dan brownun kayıp sembolu gıttı ona yanıyorumheheheee ben de bitirdim o seriyi de ondan sordumBende de var bayağı annemin evde bıraktım bi çoğunu gittikçe götürdüm oraya ama orda da yer kalmadı kolilerde duruyo...burdakiler bile bi dolap oldu baş edemiyorum...hep eşimle hayalimizdir bi ev alsak bi odasının bütün duvarlarını yerden tavana kitaplıkla kaplasak diye ama daha çok bekliycez tabi onun için...başkasından kitap alıp okumayı hiç sevmem çünkü illa elimde olacak ki sonra açıp tekrar okuyabileyim...bi de kitap vermeme huyum vardır lisede arkadaşlara okuyun diye ödünç verdiğim kitapların geri gelmemesi sonucu oluşan....kısaca biraz cins ve de tutkuluyumdur kitaplara...gözüm gibi bakarım sayfasını bile kıvırmam kısaca psikopat gibiyim
yok canım benim örgün öğretim değil ..bildiğin açıköğretim iştesordum girebiliyormuşum büt e....yinede detaylı araştırmakta fayda var. büt sorun olmasada ocak daki sınav ı düşünmem lazım o yolu gidip gelebilirmiyim 2 gün arka arkaya ?..pööffff..
hepsine bittim az önce kalkmaya mecalim yok dedim ya biricik kocam oğlumuzun odasında foto çekiyomş meğer şimdi sıra bende hepsini yklüyorummmmm burayamaşallah demeyeni yakarım
ıkı saat gırmedım on sayfa gecmıs okudumm ne ara yemek yıyıp kocaları bırkıp gırıyonuzz benım hıc fırsatım olmuyo yaaaaa(yemek yee mutfaği toplaa allahtanbulasık mak var gercı herseyı onda yıkamıyorum amaaa allahtan halısahaya gıttıdegırdım normalde geceleri hıccc fırsatım olmuyo benım sız napıyonuz kocaları bırı bana tıyo versınn
ıkı saat gırmedım on sayfa gecmıs okudumm ne ara yemek yıyıp kocaları bırkıp gırıyonuzz benım hıc fırsatım olmuyo yaaaaa(yemek yee mutfaği toplaa allahtanbulasık mak var gercı herseyı onda yıkamıyorum amaaa allahtan halısahaya gıttıdegırdım normalde geceleri hıccc fırsatım olmuyo benım sız napıyonuz kocaları bırı bana tıyo versınn
bende gectıgımız aylarda sanl ortamda ısyan cıkarttım kıtaplarımı gerı verın dıye artık bende vermıyorum ama cok gec kaldım en cokda dan brownun kayıp sembolu gıttı ona yanıyorumnerden baksan 15*20 kıtabım var kayıp ben bu ara mucızeler dukkanına takıldım severek okuyorum bıde puccalarım var benım hastasıyımmmmmm:)
niye oturduğun yerde girmiyosun madem açıköğretim sınav yerini değiştirsene...ilçede falan mısın yoksa?
cevremde bıcok kısı 30.haftada 34de 36da falan dgrdu 29 ocak gorunuo tarhte ama sankı ogune kalmıcakmsm gıbı gelıoo
bende gectıgımız aylarda sanl ortamda ısyan cıkarttım kıtaplarımı gerı verın dıye artık bende vermıyorum ama cok gec kaldım en cokda dan brownun kayıp sembolu gıttı ona yanıyorumnerden baksan 15*20 kıtabım var kayıp ben bu ara mucızeler dukkanına takıldım severek okuyorum bıde puccalarım var benım hastasıyımmmmmm:)
benimkide spor salonuna gitti böylece özgür kaldım :)
bu arada kitapları bende çok severim evdeki kitaplık taştığı için yeni bi kitaplık siparişi verdik bizde, oturduğumuz evin koridoru geniş kitaplığı oraya koyup taşanları oraya alıcam :)
benimkide spor salonuna gitti böylece özgür kaldım :
:)) allahtan haftadaa bı cıkıyorda gecee ıkı saatkafa dınlıyom:)sende bursadanmısın nerden.hangı hst gıdıyorsun
masallaah kıtap kurtları sızıı yaaa ımrenıyoum vallaaaben alıyorum baslıyorum oyle kalıyo yaaa ben fırsat bulamıyorum hıc bırseye neden acabaa haftanın 4 gunu kocamın evde olmsı etkenmıdırbuna sızcee yoksa benmıı tembelım kendımden nefret edıcem yaaa
evet canım ilçe de yim..neyse kafa yormaya gerek yok benim iş bu sene hayatta olmaz dediğim gibi 8 aylık olacağim ve 2 gün ard arda 2,5 saat yolu gideceğim imkansız gibi birşey...beni dinlediğin ve cevap verdiğin için sağol :)
:)) allahtan haftadaa bı cıkıyorda gecee ıkı saatkafa dınlıyom:)sende bursadanmısın nerden.hangı hst gıdıyorsun
canım ben pek tv ızlemem dızı keyfom ypktur arda bakarım devamını getıremem en buyuk zevkım ınternet ve kıtap gecelerı kıtap okurum elıme aldıgım kıtabı 2 3 gunde bıtrırım 15 gun baska kıtap okumammasallaah kıtap kurtları sızıı yaaa ımrenıyoum vallaaaben alıyorum baslıyorum oyle kalıyo yaaa ben fırsat bulamıyorum hıc bırseye neden acabaa haftanın 4 gunu kocamın evde olmsı etkenmıdırbuna sızcee yoksa benmıı tembelım kendımden nefret edıcem yaaa
Sen ordami yaptın?nasil di? Memnun kaldinmi?bayanlar banyo malzemeleri falan alıcaksanız taffy baby var..tabi istanbulda olanlar için..uygun oranın fiyatları falan..hemde tık dye kapıya getiriyolar..ben o tarz şeyleri hep ordan sipariş vermiştim.. göztepe medical parkta doğum yapıcak olan var mı aranızda?
canım ben pek tv ızlemem dızı keyfom ypktur arda bakarım devamını getıremem en buyuk zevkım ınternet ve kıtap gecelerı kıtap okurum elıme aldıgım kıtabı 2 3 gunde bıtrırım 15 gun baska kıtap okumam
pucca blog yazarı olan kufurbaz asıfte:)
GOKCEG
canım sende yapabilirsin :) şimdi imkanlar müsait değilse gelecekte olur inş, kitaplık olunca okumada düzene giriyor bence gözünün önünde düzenli duruyolar böyle çok severim
kendıme kota koydum 15 gun kotası yoksa kafayı yıyorum hergun saatlerce kıtap okucam dıye bıde ben elımden bırakamıyorum saatlerce okuyorum yatakta ben pcden kıtap okuyamıyorum ılla koklucam o sayfayı hıssedecegım yanı:)heeee ikinci tahminim yanionu daha keşfetmedim ben şu sıralar bu tuhaf memlekette kitapçı bile 50 km mesafede olduğu için intten kitap indirmeye taktım habire kitap indiriyorum...agatha christie nin falan ne var ne yok hepsini indirdim zaten kısa oluyo onunkiler bi akşamda bitiyo ertesi akşam başkasını okuyorum ama bi yan etkisi var o kadar çok agatha christie yi okuyunca şu an gözümde bütün uşaklar garsonlar bahçıvanlar katil ...nasıl duruyosun kız kitap okumadan 15 gün çok uzun bi zaman...
türkiyeye gelince artık o işe bakıcaz canım kıbrısta zor....anaaaaam benim okumam bi de düzene girerse 7/24 okurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?