2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
şekerinizi mutlaka kontrol altında tutun..patates,bezelye,havuç,muz,üzüm,kuru meyveler..uzak durun bi süre bunlardan..beyaz ekmek makarna pirinç..yanına bile yaklaşmayın..şekerin yüksek olması erken doğuma yol açabiliyo maalesef..sıkın dişinizi biraz..az kaldı..son aylarnız eziyet olmasın..ben toplam 10 kilo almıştım..3800 doğdu oğlum..suyu eşi meşi derken daha hastanede döndm eski kiloma..ama ben zaten kendim kiloluyum..onun için çok çok çok dikkat ettim..

bende gectıgımız aylarda sanl ortamda ısyan cıkarttım kıtaplarımı gerı verın dıye artık bende vermıyorum ama cok gec kaldım en cokda dan brownun kayıp sembolu gıttı ona yanıyorum nerden baksan 15*20 kıtabım var kayıp ben bu ara mucızeler dukkanına takıldım severek okuyorum bıde puccalarım var benım hastasıyımmmmmm:)

niye oturduğun yerde girmiyosun madem açıköğretim sınav yerini değiştirsene...ilçede falan mısın yoksa?

hepsine bittim az önce kalkmaya mecalim yok dedim ya biricik kocam oğlumuzun odasında foto çekiyomş meğer şimdi sıra bende hepsini yklüyorummmmm buraya maşallah demeyeni yakarım

peşinen maşallah çok tırstım ben

canım ben de 1 hafta önceye kadar akşamları giremiyodum ama şu sıra mesaileri çok yoğun...akşam yemeğini yiyip geri gidiyo ben de yalnız kalıp buraya giriyorum

benimkide spor salonuna gitti böylece özgür kaldım :)

bu arada kitapları bende çok severim evdeki kitaplık taştığı için yeni bi kitaplık siparişi verdik bizde, oturduğumuz evin koridoru geniş kitaplığı oraya koyup taşanları oraya alıcam :)

masallaah kıtap kurtları sızıı yaaa ımrenıyoum vallaaaben alıyorum baslıyorum oyle kalıyo yaaa ben fırsat bulamıyorum hıc bırseye neden acabaa haftanın 4 gunu kocamın evde olmsı etkenmıdırbuna sızcee yoksa benmıı tembelım kendımden nefret edıcem yaaa

niye oturduğun yerde girmiyosun madem açıköğretim sınav yerini değiştirsene...ilçede falan mısın yoksa?

evet canım ilçe de yim..neyse kafa yormaya gerek yok benim iş bu sene hayatta olmaz dediğim gibi 8 aylık olacağim ve 2 gün ard arda 2,5 saat yolu gideceğim imkansız gibi birşey...beni dinlediğin ve cevap verdiğin için sağol :)

cevremde bıcok kısı 30.haftada 34de 36da falan dgrdu 29 ocak gorunuo tarhte ama sankı ogune kalmıcakmsm gıbı gelıoo

valla benim de en son kuzenim doğum yaptı 28.-29. haftada bayağı bi erken oldu onunki gerçi ama ben buna rağmen gayet relax bi şekilde dolaşarak ohoooo doğuma daha nerden baksan 3.5 ay var diye sırıtarak dolaşıyorum

pucca mı? şu tuhaf görünümlü japon anime mi yoksa internette blog yazıp sonra kitap çıkaran pucca mı? gerçi puccalarım diyip sırıttığına göre o sırıtan şey sanırım dalga geçtiğime bakma ben de harry potter cıyım herkes kendi kitabını alsın arkadaş daha da vermem

ay ne güzel yaa ben de istiyorum kitaplığa düzenlice koyayım...kıskandım

hayır canım tek bi sebebi var o da okuduğun kitapların türünü beğenmemen yoksa koca falan dinlemiyosun...mesela ben nerdeyse her türü oksam da en çok macera,polisiye,bilimkurgu türü kitapları severim onlardan aldığım hazzı başka hiç bi türden almıyorum...eşim de felsefi kitapları çok sever nietzsche falan okur...bu seneye kadar ikimiz de birbirmizin kitaplarına elimizi bile sürmezdik çünkü sevmiyoduk ama bu sene tüm kitaplarımız bitince ben onunkilere o benimkilere daldık bu türleri de sevdiğimizi yıllar sonra keşfettik....kısaca demem o ki hangi tür kitap sevdiğini keşfedip o türe sararsan değil kocan cümle alem gelse o kitap bitmeden senin elinden alamazlar

rica ederim canım nolcak...bana da öyle geldi valla 9 aylık hamileyken 2.5 saat yol çekmeyi düşününce beni bile fenalık bastı...

:)) allahtan haftadaa bı cıkıyorda gecee ıkı saatkafa dınlıyom:)sende bursadanmısın nerden.hangı hst gıdıyorsun

çıksınlar tabi :) yoksa nette takılmak sorun olabiliyo, o takılırsa bende takılıyom yoksa birlikte bişeyler yaparız illa
ben ilçedeyim canım yaa iznikteyim devlet hastanesine gidiyorum dertli yanım benim aslında baya sıkıntılıyım bu durumdan

Son düzenleme:
canım ben pek tv ızlemem dızı keyfom ypktur arda bakarım devamını getıremem en buyuk zevkım ınternet ve kıtap gecelerı kıtap okurum elıme aldıgım kıtabı 2 3 gunde bıtrırım 15 gun baska kıtap okumam

pucca blog yazarı olan kufurbaz asıfte:)

Sen ordami yaptın?nasil di? Memnun kaldinmi?

GOKCEG
canım sende yapabilirsin :) şimdi imkanlar müsait değilse gelecekte olur inş, kitaplık olunca okumada düzene giriyor bence gözünün önünde düzenli duruyolar böyle çok severim

heeee ikinci tahminim yani onu daha keşfetmedim ben şu sıralar bu tuhaf memlekette kitapçı bile 50 km mesafede olduğu için intten kitap indirmeye taktım habire kitap indiriyorum...agatha christie nin falan ne var ne yok hepsini indirdim zaten kısa oluyo onunkiler bi akşamda bitiyo ertesi akşam başkasını okuyorum ama bi yan etkisi var o kadar çok agatha christie yi okuyunca şu an gözümde bütün uşaklar garsonlar bahçıvanlar katil ...nasıl duruyosun kız kitap okumadan 15 gün çok uzun bi zaman...

GOKCEG
canım sende yapabilirsin :) şimdi imkanlar müsait değilse gelecekte olur inş, kitaplık olunca okumada düzene giriyor bence gözünün önünde düzenli duruyolar böyle çok severim

türkiyeye gelince artık o işe bakıcaz canım kıbrısta zor....anaaaaam benim okumam bi de düzene girerse 7/24 okurum

kendıme kota koydum 15 gun kotası yoksa kafayı yıyorum hergun saatlerce kıtap okucam dıye bıde ben elımden bırakamıyorum saatlerce okuyorum yatakta ben pcden kıtap okuyamıyorum ılla koklucam o sayfayı hıssedecegım yanı:)

aşağıda değişik isimli gördüğüm ziyaretçi arkadaşlar niye aramıza katılmayıp okuyup kaçıyorsunuz şubatta doğuracaksanız gelin kaynaşalım yahu

türkiyeye gelince artık o işe bakıcaz canım kıbrısta zor....anaaaaam benim okumam bi de düzene girerse 7/24 okurum

Kıbrıstasın demek :) gelince en güzelinden alırsın o zaman, demek kitap kurduyuz bi çoğumuz ne güzel ne mutlu bize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…