2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
canlar ne sorcammm sıze,dun oglum bı tekme attı aygı fırladı dısarı sandım, cok sukur cok hareketlı ama hıc bu kadar sert vurmuyodu bugunde devam az once uzandım karnımın derısı bıldıgınız havaya kalkıyooo cokk saskınım sızlerdede boylemı ha dıorum sımdı fırlıcakk

ya şu msn muhabbeti nedir bayanlar...acaba birazımız oraya mı bölündü...bize de haber verin hatunlar...biz de gelelim...

1-2 hafta önce bende uzanırkene bende de aynısı oldu ay nasıl fırladım yerimden...Göbüşümü delecek sandım oğluşum..dedim elim orda hasapa rahatsız oldu çek anne elini üstmden sıkıldım dedi resmen ya...

canım benim ya var öyle geri zekalı doktorlar hiç kafana takma güzel düşün güzel olsun daha önce yazmıştım yaşadıklarımı sana ALLAHIM herşeyin hayırlısını versin

HASTA HAKLARI BAŞVURUSU BİLDİRİM FORMU na gir netten şikayet et o kendini doktor sanan sahsı

evet evet aynen dediğin gibi canım...çok hoş oluyo ama dimi..benim hoşuma gidiyo..özellikle sabah o tepiklerle uyanmak bana acayip mutluluk veriyo..resmen sırıtarak uyanıyorum..

msn e virüs mü yollasam naapsam yassaklıyorum herkes burayaaa

face msn derkene kalmıcak burda kimse bak haaa:)
ben msn açmayalı yıl oldu herhal neden açmam bilmem
ama dedikodu falan varsa hemen açayım bak

Ay !... Kız 2-3 kere okudum 20 kg yanlış yazdın diye...Çoğu ödemdir onun mümkün değil 1 ayda 7 kg alman...
Kuyruk sokumuna fazla yüklenme yumuşak yerlere otur sonra kist yane kıl dönmesi falan olabiliyor (tecrübeylen sabit) aman dikkat et canım.
Fazla tuzlu şeyler tai şekerli şeyler yememeye dikkat et canım yaaa.....Geçmiş olsun.

bizim bebişde aynı, elimi koyuyorum karnıma bazen elimi itiyo dışarı doğru am hoşuma gidiyo çokk tatlııı.. Allah herkese nasip etsin:))

aaa soyledıgın cok ıyı oldu canım, edeyım barı bana kullandıgı uslubu baskasına kullanmayı bıraksa kardır amın canım benım, hakkımızda hayırlısı...

aynen okuduğun gibi şekerim...doktor da inanamadı..ödemdir..şekerdir....böbrektir..dedi..bakalım tahlil sonuçları ne dicek...bu arada kist ve kıl dönmesi mi...tırstım walla...

ya şu msn muhabbeti nedir bayanlar...acaba birazımız oraya mı bölündü...bize de haber verin hatunlar...biz de gelelim...
yok canım mucizeyle biz uzun zamandır zaten msn de yazışıyorduk ikimizde çalışıyoruz bazen kimse olmuyo tobikte anam yoklama yapılsa tobikte hiç kaytarmam olmaz valla ben hep burdayım

yok kız ne burdayız

evet evet aynen dediğin gibi canım...çok hoş oluyo ama dimi..benim hoşuma gidiyo..özellikle sabah o tepiklerle uyanmak bana acayip mutluluk veriyo..resmen sırıtarak uyanıyorum..

hemde ne hosss oluyo, cok mutlu olurum bos bulununcada korkuyorum ama annelık cok baska bı duyguymus Allah ısteyen herkese yasatsın bu mutlulugu....

ayyy benimkisinin okdr sert değil henüz teyzeleri yaa(

yok yok burdayz hala merak etme iki tarafıda idare edebiliyoruz

Dogru dıyosun canım, Allah hepımızın yardımcısı olsun sagsaglım kavusalım yavrularımıza ınsallahhh.

aminnn

ınsallahhhh, canım agzından bal damlıyooo

ayy ne demek kuzum öle olcak görceksin bakkk

var kız var arada dedikoduda var bekleris

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…