- Konu Sahibi papatya3459
-
- #21.621
hiçbişi olmaz teyzesi acelemiz yok..ben tuğba ya 2 gün önce yarın göndercem demiştim de ondan öyle yazdım
canlar ne sorcammm sıze,dun oglum bı tekme attı aygı fırladı dısarı sandım, cok sukur cok hareketlı ama hıc bu kadar sert vurmuyodu bugunde devam az once uzandım karnımın derısı bıldıgınız havaya kalkıyooo cokk saskınım sızlerdede boylemı ha dıorum sımdı fırlıcakk
ben geldım kızlar, kontrole gıtmıstım bugun 3aylıkken gıttıgım bı doktor vardı devlet hastanesınde ona randevu almak ıstemıstık ısımlerı sasırınca yanlıs doktora almısızherneyse gıttık adama bebegımın saglık sıkıntılarını anlattık dınledı bööööön herıf aldırmak ıcın ne beklıosun dıo bana, bızım oyle bı dusuncemız yok dıoruz yok aldır cocugada sanada ezıyet dıyo her neyse ugrasmadım cunku,hastanenın ultrsn aletı gelısmıs bı teknlojıde ayrıntılı ultrsndan farksız cocugumu ıyıce gormek ıstedım ve ınanın ayrıntılıda bu kadar net degıldı goruntu cıgerlerımız malesef yok denecek kadar kucukmus o yuzden karın bolgemız bayagı bombelı gelıyo, cok gobıslı gozukuyo erkegım.onun dısındakollarımız ve bacaklarımız kısa ama bıraz ılerleme kaydetmıs 7,8haftalık acık 5haftaya ınmıs yada ultrsndan ultrsna fark edıyo bılemıyorum ama bence ılerlemıs :) o bacaklar o parmaklar aman Allah ımmm baktımda baktımm.(tıpkı ben ogum bılıomusunuz o kafası ayırt edebıldıgım her yerı ben o kadar sevındım kı daha da baglandımmmm ) tabı doktor bana delı gozuyle baktı ben bebegın sorumlulugunu alamam,bı daha buraya gelme 3gunun var sonlandır dedı sonra dogsad yasar bısey yapamayız dedı hayyy ya....esım oldurcektı
evet evet aynen dediğin gibi canım...çok hoş oluyo ama dimi..benim hoşuma gidiyo..özellikle sabah o tepiklerle uyanmak bana acayip mutluluk veriyo..resmen sırıtarak uyanıyorum..canlar ne sorcammm sıze,dun oglum bı tekme attı aygı fırladı dısarı sandım, cok sukur cok hareketlı ama hıc bu kadar sert vurmuyodu bugunde devam az once uzandım karnımın derısı bıldıgınız havaya kalkıyooo cokk saskınım sızlerdede boylemı ha dıorum sımdı fırlıcakk
ya şu msn muhabbeti nedir bayanlar...acaba birazımız oraya mı bölündü...bize de haber verin hatunlar...biz de gelelim...
hanımlar napmışsınız coşmuşsunuz yaa...oku oku bitmiyo...
bu arada doktordan geldim..meltemcim 27.hafta 1kg..listeye eklersen diye yazıyorum..
bu arada 27.hafta itibarıyla tam 20 kg almışım..doktorla papaz oluyoduk ...şeker yüklememim sonucu akşam üstü çıkacak...kilonun sebebi o olabilir dedi..ayrıca idrarıma da bakılacak..çünkü bir ayda 7 kilo almışım bu n ormal değilmiş...bence de değil...nasıl oluyo anlamadım..geceleri dönemiyorum..yatıyosam kalkamıyorum..oturamıyorum..kuyruk sokumum bile ağrıyo..tabi bunlar hep kilodanmış..off bu ne yaa...
canlar ne sorcammm sıze,dun oglum bı tekme attı aygı fırladı dısarı sandım, cok sukur cok hareketlı ama hıc bu kadar sert vurmuyodu bugunde devam az once uzandım karnımın derısı bıldıgınız havaya kalkıyooo cokk saskınım sızlerdede boylemı ha dıorum sımdı fırlıcakk
1-2 hafta önce bende uzanırkene bende de aynısı oldu ay nasıl fırladım yerimden...Göbüşümü delecek sandım oğluşum..dedim elim orda hasapa rahatsız oldu çek anne elini üstmden sıkıldım dedi resmen ya...
kız iistersen yaz özele seni de ekleyelim ama burayı da takip ediyoruzmsn e virüs mü yollasam naapsam yassaklıyorum herkes burayaaa
face msn derkene kalmıcak burda kimse bak haaa:)
ben msn açmayalı yıl oldu herhal neden açmam bilmem
ama dedikodu falan varsa hemen açayım bak
canım benim ya var öyle geri zekalı doktorlar hiç kafana takma güzel düşün güzel olsun daha önce yazmıştım yaşadıklarımı sana ALLAHIM herşeyin hayırlısını versin
HASTA HAKLARI BAŞVURUSU BİLDİRİM FORMU na gir netten şikayet et o kendini doktor sanan sahsı
kıyamam cokkk tatlılar ya :)
aynen okuduğun gibi şekerim...doktor da inanamadı..ödemdir..şekerdir....böbrektir..dedi..bakalım tahlil sonuçları ne dicek...bu arada kist ve kıl dönmesi mi...tırstım walla...Ay !... Kız 2-3 kere okudum 20 kg yanlış yazdın diye...Çoğu ödemdir onun mümkün değil 1 ayda 7 kg alman...
Kuyruk sokumuna fazla yüklenme yumuşak yerlere otur sonra kist yane kıl dönmesi falan olabiliyor (tecrübeylen sabit) aman dikkat et canım.
Fazla tuzlu şeyler tai şekerli şeyler yememeye dikkat et canım yaaa.....Geçmiş olsun.
yok canım mucizeyle biz uzun zamandır zaten msn de yazışıyorduk ikimizde çalışıyoruz bazen kimse olmuyo tobikte anam yoklama yapılsa tobikte hiç kaytarmam olmaz valla ben hep burdayımya şu msn muhabbeti nedir bayanlar...acaba birazımız oraya mı bölündü...bize de haber verin hatunlar...biz de gelelim...
msn e virüs mü yollasam naapsam yassaklıyorum herkes burayaaa
evet evet aynen dediğin gibi canım...çok hoş oluyo ama dimi..benim hoşuma gidiyo..özellikle sabah o tepiklerle uyanmak bana acayip mutluluk veriyo..resmen sırıtarak uyanıyorum..
yok yok burdayz hala merak etme iki tarafıda idare edebiliyoruzya şu msn muhabbeti nedir bayanlar...acaba birazımız oraya mı bölündü...bize de haber verin hatunlar...biz de gelelim...
Dogru dıyosun canım, Allah hepımızın yardımcısı olsun sagsaglım kavusalım yavrularımıza ınsallahhh.
ınsallahhhh, canım agzından bal damlıyooo
var kız var arada dedikoduda var beklerismsn e virüs mü yollasam naapsam yassaklıyorum herkes burayaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?