- Konu Sahibi papatya3459
-
- #21.641
kızlar tatanoz aşısını nerde yaptırdınız. bana 10 kasımda şeker yüklemesi olcak. acaba o gün mü sölicek doktorum
kız iistersen yaz özele seni de ekleyelim ama burayı da takip ediyoruz
aaa soyledıgın cok ıyı oldu canım, edeyım barı bana kullandıgı uslubu baskasına kullanmayı bıraksa kardıramın canım benım, hakkımızda hayırlısı...
İveet ivvet....!!!
Allah hepimizinkine sağlık sıhhat vede uzun ömürler versin canım...
Seni çok takdir ediyorum cnm bu gücüne kuvvetine hep böyle devam
hemde ne hosss oluyo, cok mutlu olurum bos bulununcada korkuyorum amaannelık cok baska bı duyguymus Allah ısteyen herkese yasatsın bu mutlulugu....
valla ben etmiştim hatta buğun yazdım beni aradılar buğun işlem başlatılmış doktor hakkın da
canım aşıyı doktor söylemedi...sağlık ocağına gidip gebelik kaydı yaptırdığında haftası gelince çağırıyorlar...yani aşıyı ben dahil biçok kişi sağlık ocağında yaptırdık...sen kiç gitmedin mi..
ayol ben çalışıyorum. sağlık ocağına kayıt falan yaptırmadımki. onlar takip edip bulmuyomu bizi . ne bilim hastane haber veriyomuş ya.
hoş beni bulsa olur ki çalışıyorum ben zırt pırt izin alamam ki hastane de yapılmıyomu bu zıkkım.
açarsam yazayım canım inan unuttum bile..şaka bi yana buranın yeri başka canım orda yazışsanız bile burayı bırakmazsınız biliyorum ben :))
ama burayı herkes okuyo yazılamacak şeyler olduğunda ordan yazmak iyi olur tabii
ayyyy ne anlatcam sıze,dedıkodu gıbı ocakk ama
ayol ben çalışıyorum. sağlık ocağına kayıt falan yaptırmadımki. onlar takip edip bulmuyomu bizi . ne bilim hastane haber veriyomuş ya.
hoş beni bulsa olur ki çalışıyorum ben zırt pırt izin alamam ki hastane de yapılmıyomu bu zıkkım.
kız ben msn acmayalı 3 yıl olmustur herhalde ama bız kızlar la faceten ekleştık ıstersenız ekleyebılırsınız meltem dalaklı yazın cıkan hatun benım:)meltem sen de gelsene msn ye
sana sabrına ve ınancına ımrenıyorum cok guzlusun cok takdır edıyorum canım senı annelıgıne hayranım o gerızekalı doktoruda salla takma kafana her sey ıyı olacak unutmaben geldım kızlar, kontrole gıtmıstım bugun 3aylıkken gıttıgım bı doktor vardı devlet hastanesınde ona randevu almak ıstemıstık ısımlerı sasırınca yanlıs doktora almısızherneyse gıttık adama bebegımın saglık sıkıntılarını anlattık dınledı bööööön herıf aldırmak ıcın ne beklıosun dıo bana, bızım oyle bı dusuncemız yok dıoruz yok aldır cocugada sanada ezıyet dıyo her neyse ugrasmadım cunku,hastanenın ultrsn aletı gelısmıs bı teknlojıde ayrıntılı ultrsndan farksız cocugumu ıyıce gormek ıstedım ve ınanın ayrıntılıda bu kadar net degıldı goruntu cıgerlerımız malesef yok denecek kadar kucukmus o yuzden karın bolgemız bayagı bombelı gelıyo, cok gobıslı gozukuyo erkegım.onun dısındakollarımız ve bacaklarımız kısa ama bıraz ılerleme kaydetmıs 7,8haftalık acık 5haftaya ınmıs yada ultrsndan ultrsna fark edıyo bılemıyorum ama bence ılerlemıs :) o bacaklar o parmaklar aman Allah ımmm baktımda baktımm.(tıpkı ben ogum bılıomusunuz o kafası ayırt edebıldıgım her yerı ben o kadar sevındım kı daha da baglandımmmm ) tabı doktor bana delı gozuyle baktı ben bebegın sorumlulugunu alamam,bı daha buraya gelme 3gunun var sonlandır dedı sonra dogsad yasar bısey yapamayız dedı hayyy ya....esım oldurcektı
ıhı ıhı ıhı bende 13 kılo aldım totalde bende seker falan da cıkmadı :)) bu arada butun sınırımı yurtıcı kargodan cıkarıcam heralde gerızekalılar hala gelıp kargo alacaklar verdıgın adreste bı degısıklık yok okula gelıcek dımı kargo? canım bu arada boyunu da yazarsın bı arahanımlar napmışsınız coşmuşsunuz yaa...oku oku bitmiyo...
bu arada doktordan geldim..meltemcim 27.hafta 1kg..listeye eklersen diye yazıyorum..
bu arada 27.hafta itibarıyla tam 20 kg almışım..doktorla papaz oluyoduk ...şeker yüklememim sonucu akşam üstü çıkacak...kilonun sebebi o olabilir dedi..ayrıca idrarıma da bakılacak..çünkü bir ayda 7 kilo almışım bu n ormal değilmiş...bence de değil...nasıl oluyo anlamadım..geceleri dönemiyorum..yatıyosam kalkamıyorum..oturamıyorum..kuyruk sokumum bile ağrıyo..tabi bunlar hep kilodanmış..off bu ne yaa...
hatun sende boyunu yazmadın amaaa tembellık yapmayınnn:))))benim de 25. hafta 730 gr meltemmmmmmmm teyzesiiiiiii
ben de 5 kilo almışım. soonacıma şeker kızımda sınırdaydı 5 yıl önce bunda da çıkar büyük ihtimal.ama takılacak şey değil o diyet bebişe yararlı bile tek derdimiz o olsun cansastr
bızım oturdugumuz ev 4katlı bız 1. katta oturuyoruz ama gırısımız ayrı bınadan su bıkac aya kadar rahattık. ama ust kattakı kadın camlara su dokuyo butun camurlu sular hoop benım cama yapısıyo. bı sınrım bozuldu gucum yok yapamıyorum e erken dogum olcak zorlamak ıstemıyorum kendımı anlamıyo gecen gene yapmıs kabul etmıyo bayram ıcın sılmısım camlarımı, arıfe gunu bı baktım camur bastım zıllerıne soyledım kabul etmedı ogunden berıde bana tavır aldılar hos zaten muhabbetımız yoktu ama... mesela suan muzık actım o daha da seslı actı ve resmen tepınıyo tepemdeeee aksamları bızım evden ses gelsın takk tak vuruyolar asagı.cookk gerılıyorumm
bende inşallah şubatta anne olacağım
kız ben msn acmayalı 3 yıl olmustur herhalde ama bız kızlar la faceten ekleştık ıstersenız ekleyebılırsınız meltem dalaklı yazın cıkan hatun benım:)
sana sabrına ve ınancına ımrenıyorum cok guzlusun cok takdır edıyorum canım senı annelıgıne hayranım o gerızekalı doktoruda salla takma kafana her sey ıyı olacak unutma
ıhı ıhı ıhı bende 13 kılo aldım totalde bende seker falan da cıkmadı :)) bu arada butun sınırımı yurtıcı kargodan cıkarıcam heralde gerızekalılar hala gelıp kargo alacaklar verdıgın adreste bı degısıklık yok okula gelıcek dımı kargo? canım bu arada boyunu da yazarsın bı ara
hatun sende boyunu yazmadın amaaa tembellık yapmayınnn:))))
benim de adım şikayetciye çıkacakvalla ben hiç uraşmıyorum hemen belediye ye imail atıyorum hemn işlemi yapıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?