2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlar tatanoz aşısını nerde yaptırdınız. bana 10 kasımda şeker yüklemesi olcak. acaba o gün mü sölicek doktorum

canım aşıyı doktor söylemedi...sağlık ocağına gidip gebelik kaydı yaptırdığında haftası gelince çağırıyorlar...yani aşıyı ben dahil biçok kişi sağlık ocağında yaptırdık...sen kiç gitmedin mi..

kız iistersen yaz özele seni de ekleyelim ama burayı da takip ediyoruz

açarsam yazayım canım inan unuttum bile..şaka bi yana buranın yeri başka canım orda yazışsanız bile burayı bırakmazsınız biliyorum ben :))
ama burayı herkes okuyo yazılamacak şeyler olduğunda ordan yazmak iyi olur tabii

İveet ivvet....!!!
Allah hepimizinkine sağlık sıhhat vede uzun ömürler versin canım...
Seni çok takdir ediyorum cnm bu gücüne kuvvetine hep böyle devam

AMİNNNNNNNN. Eksık olma canım benım, ben olum dısında herseyın cagresı olduguna ınananlardanım o yuzden umıdımı kesemıyorum

ayol ben çalışıyorum. sağlık ocağına kayıt falan yaptırmadımki. onlar takip edip bulmuyomu bizi . ne bilim hastane haber veriyomuş ya.
hoş beni bulsa olur ki çalışıyorum ben zırt pırt izin alamam ki hastane de yapılmıyomu bu zıkkım.

bızım oturdugumuz ev 4katlı bız 1. katta oturuyoruz ama gırısımız ayrı bınadan su bıkac aya kadar rahattık. ama ust kattakı kadın camlara su dokuyo butun camurlu sular hoop benım cama yapısıyo. bı sınrım bozuldu gucum yok yapamıyorum e erken dogum olcak zorlamak ıstemıyorum kendımı anlamıyo gecen gene yapmıs kabul etmıyo bayram ıcın sılmısım camlarımı, arıfe gunu bı baktım camur bastım zıllerıne soyledım kabul etmedı ogunden berıde bana tavır aldılar hos zaten muhabbetımız yoktu ama... mesela suan muzık actım o daha da seslı actı ve resmen tepınıyo tepemdeeee aksamları bızım evden ses gelsın takk tak vuruyolar asagı.cookk gerılıyorumm

Sağlık ocağında veya devlet hastanesinde kaydın olursa onlar seni arayıp haber verirler. Aksi halde nerden bilcekler.:)

aynen öleee :)))

ayyyy ne anlatcam sıze,dedıkodu gıbı ocakk ama

anlat kız hadiiii heyecan yaptım ben

walla güzelim ben iğne yaptırmak için tesadüf gitmiştim..kayıt altına aldılar..ama topikte hemen herkes gitti..aşıları da çoktan oldu..hatta ikinci dozları da yaptırdık..

meltem sen de gelsene msn ye
kız ben msn acmayalı 3 yıl olmustur herhalde ama bız kızlar la faceten ekleştık ıstersenız ekleyebılırsınız meltem dalaklı yazın cıkan hatun benım:)
sana sabrına ve ınancına ımrenıyorum cok guzlusun cok takdır edıyorum canım senı annelıgıne hayranım o gerızekalı doktoruda salla takma kafana her sey ıyı olacak unutma
ıhı ıhı ıhı bende 13 kılo aldım totalde bende seker falan da cıkmadı :)) bu arada butun sınırımı yurtıcı kargodan cıkarıcam heralde gerızekalılar hala gelıp kargo alacaklar verdıgın adreste bı degısıklık yok okula gelıcek dımı kargo? canım bu arada boyunu da yazarsın bı ara
hatun sende boyunu yazmadın amaaa tembellık yapmayınnn:))))

benim de adım şikayetciye çıkacak valla ben hiç uraşmıyorum hemen belediye ye imail atıyorum hemn işlemi yapıyorlar

kız yeminle yine boyunu sormadım ki bidahakine sorcam söz:)
boy kilo linkini bulamadım ben yaa nerde kii??

benim doktor tuhaf hatırlarsan geçen ay da boyunu söylememişti..usg fotosunda da bişi yazmıyo..sadece kiloyu söyledi..bi 27 haftayla uyumlu dedi o kadar..bu arada izmirliler kayahanı sever diye yazıyorum(buarada annem izmirli...akrabalar hep orda)adresim aynı..kaderim aynı..günlerim aynı..geceler aynı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…