2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
nabersınız kızlarr offff bı saat gecmısş oku sinir oluyom ne cok konusuyonuz:)meltımcım yatakcok guzel gülegüle sağlıkla yatsınbebısın.sabah gozumuactım tell eltım bıze gelcekmıss ayy gıtmek bılmedı sonra yemek yap felankoca gununm bıttıı.BİİRİ BANA CICISLER TOPIĞİ LINKI ATSINNNN eladerının odasını cektım atayım

yavrular bana bi akıl verin bakiim ben bu kıza ad bulamıyorum yaa
öykü, yağmur, nilsu, bengisu bu dördü var en çok aklıma yatan..
herkes bi kulp takıyo kararsızım... en son yağmur adı için yapılan yorum:
"ayy koymayın onu koymayın bizim yan komşunun çocuğunun adı. bi bağırıyo balkondan yağmuuuuuur diye! sabahtan akşama yağmur adı duymaktan fenalık geldi..."
töbee! ne diyim ben bunlara şimdi
...

herkese selamlar daha yeni oturdum. doktor kontrolü vardı bugün herşey yolunda allaha şükür. ama şeker yüklemesini yapamadık. çok ilginçtir yemek yedikten 2 saat sonra ve 3 saati geçmeyecek şekilde yapılması gerekiyormuş. ama siz hep aç karnına yaptırmıştınız. neyse doktor ne diyorsa odur. yarın gidip yaptıracam

bana sorarsan öykü çok güzel. Hepsine kulp buluyorlar rüzgar dedim o ne at ismi, onu diyorum yok bunu diyorum yok. Eeeee ne olacak dedim bir iğrenç isinmler söylüyorlar ki sorma... Ben de diyorum sorduğum adamlara bak... Kendisi oğluna berfin diye kız ismi koymuş birşey diyen yok ben poyraz koyacağım deyince o ne öyle kıro kıro diyebiliyor... Töbe töbeeee :)))) anladım ki kimse umrundaaaa olmasın...... Ama şu su lu nur lu biten isimleri pek sevmiyorum :))))))) sana güzel geleni koy...yok kararlıyım deyince zaten herkes kabulleniyor arkasında durursan....

başbakanlık sitesine yorum da yazılabilir.yazan arkadaşlar var. belki işe yarar

aman ne dınlıyon sen onları ben oyku adını severım :)

ama bızımkıler seker yukleme tokluk sekerı degıl belkı ondandır

başbakanlık sitesine yorum da yazılabilir.yazan arkadaşlar var. belki işe yarar

amaann bu isim konusu böyle bi ismi herkese beğendirmen çok zor sen sana en hoş geleni koy gitsin. karar veremiyorsan da seçenekler arasında kura çek ne çıkarsa bahtına. bende isim beğendiremedim en son babasına sen koy dedim. hiç düşünmüyorum

tokluk şekeri açlık şekeri farklı farklı mı ne cahilim ya neyse bişey daha öğrendim.
benımde cok bıldıgımden degıl bız ac karna sekerlı su octokten sonra kan verıyoruz senınkı nasıl olacakmıs?
kızlarrrr canım çok sıkılıyo eşim geldi bi cee dedi kaçtı yalnızım yine
gel bana bacımmm

benımde cok bıldıgımden degıl bız ac karna sekerlı su octokten sonra kan verıyoruz senınkı nasıl olacakmıs?

gel bana bacımmm

keşke yakın olsak da gidip gelsek kız burda biraz yalnız gibiyim...aslında burada 2 tane samimi arkadaşım var ama ikisinin de maalesef çok istedikleri halde henüz çocukları olmadı tüp bebek deniyolar...bana karşı tavırlarında hiç bi değişiklik yok benim için sevindiler bebek eşyaları aldığımda hemen geldiler baktılar hepsine falan ama benim moralim çok bozuluyo sanki gösteriş yapıyomuşum gibi suçluluk duyuyorum...bi de ben hep bebek istemiyorum falan diyodum sonra eşim dedi ya bizim de olmazsa denemeye başlayalım en azından bi sorun varsa bi an önce tedaviye başlayalım falan diye...ben de onlara söylemiştim zaten gizlimiz saklımız yok aramızda biz de deniycez bi kaç ay diye sonra ertesi ay hemen hamile kaldım...arıyolar testi yaptın mı diye söyleyemedim utancımdan 1-2 saat sonra söyledim...başta çok bişey farketmiyodu ama karnım büyüyüp tekmeler falan başlayınca rahatça anlatamadığımı farkettim her cümle kurduğumda 2 kere düşünüyorum acaba yanlış anlarlar mı acaba üzülürler mi diye...napcam nasıl davrancam bilmiyorum.....ayyy ne çok yazdım...sen hiç böyle bi durumla karşılaştın mı? ne yapmam lazım?

bengisuyu bi söyleşileri vardı öldüm gülmekten o gün vazgeçtim o isimden.. beeengisu... e harfini yayarak
aman ne dınlıyon sen onları ben oyku adını severım :)

ama bızımkıler seker yukleme tokluk sekerı degıl belkı ondandır
teşekkür ederim caanım dimi ama. annem de isimlerde ü harfi olmıcakmış isim analizlerine baktım diyodu ama. benim ismimde de var en kötü benim huyuma benzer
babası da bana diyo erkek olsaydı hazırlamıştı, kızı sen koy diyodu zatenn başıma kaldı yani bütün sorumluluk bende

Son düzenleme:
yasamammı hemde cok yakından yasıyorum gorumcem 4 kere tup bebek denedı olmadı ben ıstemıyordum bılıyorsun ıstemeyeerk kalınca nospet yapar gıbı bende konusurken hep vıcdan yapıyorum ama dr a falan gıderken onuda goturdum 2 kere benımle bırlıkte o da yasasın o heyecanı dıye

benimde okulda var böyle bi arkadaşım. tedavi oluyolar ama pek söylemiyolar kimseye. konuşurken üzülüyo mu diye düşünüyorum ister istemez. bi ark. daha vardı aynı haftada hamile kalmıştık ama onunki mol gebelikmiş. kürtaj olmak zorunda kaldı. 1 sene korunmak ve tedavi olmak zorundalarmış. nasıl sevinmiştik beraber. hemen tayin isteyip gittiler. soramadım bile sağlık durumunu üzülür diye... anlıyorum seni yanii

bak sen yanında falan götürmüşsün. acaba daha mı çok üzülür yoksa sevinir mi böyle şeylere kestiremiyorum ben. senin adına seviniyodur elbette ama içini bilemiyo insan yaşamayınca.Allah kimseye böyle sıkıntılar vermesin, isteyenlere de tez zamanda bebiş versin inşallah

olmuyo içte canım yaa bu sefer de insan nispet mi yapıyorum diye düşünüyo...off yaaa çok kötü bi durummuş hep dua ediyorum onlar için hamilelerin duası kabul olur derler...başlarda vicdan azabından ölüyodum hatta keşke bi kaç ay sonra olsaydı onlar da bu kadar üzülmezdi diye bile düşündüm bi kaç kez ama kader sonuçta doğacağı varmış demek ki anında oldu...onlar çok anlayışlı bu konuda ama kendimi biraz dışlanmış hissetmiyorum dersem de yalan olur...çok iyi anlıyorum ortak bi sorunları var tabii ki böyle olması daha normal çünkü onlar da birbiriyle daha rahat konuşuyo bana anlatırlarsa sıkılcam diye düşünüyolar ama böyle de ben kendimi çok kötü hissediyorum...ayy çok zormuş böyle de yaa bide hamile psikolojisi insan aaa tekmeledi aaa hıçkırdı diye paylaşmak istiyo kaç kere söylemek için ağzımı açtım geri kapadım hatırlamıyorum

benim için en kötü yanı en iyi anlaştığım buradaki en sevdiğim arkadaşlarımın onlar olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…