- Konu Sahibi papatya3459
-
- #22.521
sağol canım:)nabersınız kızlarr offff bı saat gecmısş oku sinir oluyom ne cok konusuyonuz:)meltımcım yatakcok guzel gülegüle sağlıkla yatsınbebısın.sabah gozumuactım tell eltım bıze gelcekmıss ayy gıtmek bılmedı sonra yemek yap felankoca gununm bıttıı.BİİRİ BANA CICISLER TOPIĞİ LINKI ATSINNNN eladerının odasını cektım atayım
bana sorarsan öykü çok güzel. Hepsine kulp buluyorlar rüzgar dedim o ne at ismi, onu diyorum yok bunu diyorum yok. Eeeee ne olacak dedim bir iğrenç isinmler söylüyorlar ki sorma... Ben de diyorum sorduğum adamlara bak... Kendisi oğluna berfin diye kız ismi koymuş birşey diyen yok ben poyraz koyacağım deyince o ne öyle kıro kıro diyebiliyor... Töbe töbeeee :)))) anladım ki kimse umrundaaaa olmasın...... Ama şu su lu nur lu biten isimleri pek sevmiyorum :))))))) sana güzel geleni koy...yok kararlıyım deyince zaten herkes kabulleniyor arkasında durursan....yavrular bana bi akıl verin bakiim ben bu kıza ad bulamıyorum yaa
öykü, yağmur, nilsu, bengisu bu dördü var en çok aklıma yatan..
Herkes bi kulp takıyo kararsızım... En son yağmur adı için yapılan yorum:
"ayy koymayın onu koymayın bizim yan komşunun çocuğunun adı. Bi bağırıyo balkondan yağmuuuuuur diye! Sabahtan akşama yağmur adı duymaktan fenalık geldi..."
töbee! Ne diyim ben bunlara şimdi
...
çok güzel olmuş 6 aylık iznin çıkması için ne yapmak gerekli diye düşünüp duruyordum iyi oldu bunu gördüğüm ama
yayalım yaymasına da sitede öyle bir imza kampanyası ya yok yada ben geç kaldığım için kaçırdım tekrar link gönderebilir misin?
aman ne dınlıyon sen onları ben oyku adını severım :)yavrular bana bi akıl verin bakiim ben bu kıza ad bulamıyorum yaa
herkes bi kulp takıyo kararsızım... en son yağmur adı için yapılan yorum:
"ayy koymayın onu koymayın bizim yan komşunun çocuğunun adı. bi bağırıyo balkondan yağmuuuuuur diye! sabahtan akşama yağmur adı duymaktan fenalık geldi..."
töbee! ne diyim ben bunlara şimdi
...
ama bızımkıler seker yukleme tokluk sekerı degıl belkı ondandırherkese selamlar daha yeni oturdum. doktor kontrolü vardı bugün herşey yolunda allaha şükür. ama şeker yüklemesini yapamadık. çok ilginçtir yemek yedikten 2 saat sonra ve 3 saati geçmeyecek şekilde yapılması gerekiyormuş. ama siz hep aç karnına yaptırmıştınız. neyse doktor ne diyorsa odur. yarın gidip yaptıracam
çok güzel olmuş 6 aylık iznin çıkması için ne yapmak gerekli diye düşünüp duruyordum iyi oldu bunu gördüğüm ama
yayalım yaymasına da sitede öyle bir imza kampanyası ya yok yada ben geç kaldığım için kaçırdım tekrar link gönderebilir misin?
aman ne dınlıyon sen onları ben oyku adını severım :)
ama bızımkıler seker yukleme tokluk sekerı degıl belkı ondandır
yavrular bana bi akıl verin bakiim ben bu kıza ad bulamıyorum yaa
herkes bi kulp takıyo kararsızım... en son yağmur adı için yapılan yorum:
"ayy koymayın onu koymayın bizim yan komşunun çocuğunun adı. bi bağırıyo balkondan yağmuuuuuur diye! sabahtan akşama yağmur adı duymaktan fenalık geldi..."
töbee! ne diyim ben bunlara şimdi
...
benımde cok bıldıgımden degıl bız ac karna sekerlı su octokten sonra kan verıyoruz senınkı nasıl olacakmıs?tokluk şekeri açlık şekeri farklı farklı mı ne cahilim ya neyse bişey daha öğrendim.
gel bana bacımmmkızlarrrr canım çok sıkılıyo eşim geldi bi cee dedi kaçtı yalnızım yine
benımde cok bıldıgımden degıl bız ac karna sekerlı su octokten sonra kan verıyoruz senınkı nasıl olacakmıs?
gel bana bacımmm
bengisuyu bi söyleşileri vardı öldüm gülmekten o gün vazgeçtim o isimden.. beeengisu... e harfini yayarakbana sorarsan öykü çok güzel. Hepsine kulp buluyorlar rüzgar dedim o ne at ismi, onu diyorum yok bunu diyorum yok. Eeeee ne olacak dedim bir iğrenç isinmler söylüyorlar ki sorma... Ben de diyorum sorduğum adamlara bak... Kendisi oğluna berfin diye kız ismi koymuş birşey diyen yok ben poyraz koyacağım deyince o ne öyle kıro kıro diyebiliyor... Töbe töbeeee :)))) anladım ki kimse umrundaaaa olmasın...... Ama şu su lu nur lu biten isimleri pek sevmiyorum :))))))) sana güzel geleni koy...yok kararlıyım deyince zaten herkes kabulleniyor arkasında durursan....
teşekkür ederim caanım dimi ama. annem de isimlerde ü harfi olmıcakmış isim analizlerine baktım diyodu ama. benim ismimde de varaman ne dınlıyon sen onları ben oyku adını severım :)
ama bızımkıler seker yukleme tokluk sekerı degıl belkı ondandır
babası da bana diyo erkek olsaydı hazırlamıştı, kızı sen koy diyodu zatenn başıma kaldı yani bütün sorumluluk bendeamaann bu isim konusu böyle bi ismi herkese beğendirmen çok zor sen sana en hoş geleni koy gitsin. karar veremiyorsan da seçenekler arasında kura çek ne çıkarsa bahtına. bende isim beğendiremedim en son babasına sen koy dedim. hiç düşünmüyorum
yasamammı hemde cok yakından yasıyorum gorumcem 4 kere tup bebek denedı olmadı ben ıstemıyordum bılıyorsun ıstemeyeerk kalınca nospet yapar gıbı bende konusurken hep vıcdan yapıyorum ama dr a falan gıderken onuda goturdum 2 kere benımle bırlıkte o da yasasın o heyecanı dıyekeşke yakın olsak da gidip gelsek kız burda biraz yalnız gibiyim...aslında burada 2 tane samimi arkadaşım var ama ikisinin de maalesef çok istedikleri halde henüz çocukları olmadı tüp bebek deniyolar...bana karşı tavırlarında hiç bi değişiklik yok benim için sevindiler bebek eşyaları aldığımda hemen geldiler baktılar hepsine falan ama benim moralim çok bozuluyo sanki gösteriş yapıyomuşum gibi suçluluk duyuyorum...bi de ben hep bebek istemiyorum falan diyodum sonra eşim dedi ya bizim de olmazsa denemeye başlayalım en azından bi sorun varsa bi an önce tedaviye başlayalım falan diye...ben de onlara söylemiştim zaten gizlimiz saklımız yok aramızda biz de deniycez bi kaç ay diye sonra ertesi ay hemen hamile kaldım...arıyolar testi yaptın mı diye söyleyemedim utancımdan 1-2 saat sonra söyledim...başta çok bişey farketmiyodu ama karnım büyüyüp tekmeler falan başlayınca rahatça anlatamadığımı farkettim her cümle kurduğumda 2 kere düşünüyorum acaba yanlış anlarlar mı acaba üzülürler mi diye...napcam nasıl davrancam bilmiyorum.....ayyy ne çok yazdım...sen hiç böyle bi durumla karşılaştın mı? ne yapmam lazım?
keşke yakın olsak da gidip gelsek kız burda biraz yalnız gibiyim...aslında burada 2 tane samimi arkadaşım var ama ikisinin de maalesef çok istedikleri halde henüz çocukları olmadı tüp bebek deniyolar...bana karşı tavırlarında hiç bi değişiklik yok benim için sevindiler bebek eşyaları aldığımda hemen geldiler baktılar hepsine falan ama benim moralim çok bozuluyo sanki gösteriş yapıyomuşum gibi suçluluk duyuyorum...bi de ben hep bebek istemiyorum falan diyodum sonra eşim dedi ya bizim de olmazsa denemeye başlayalım en azından bi sorun varsa bi an önce tedaviye başlayalım falan diye...ben de onlara söylemiştim zaten gizlimiz saklımız yok aramızda biz de deniycez bi kaç ay diye sonra ertesi ay hemen hamile kaldım...arıyolar testi yaptın mı diye söyleyemedim utancımdan 1-2 saat sonra söyledim...başta çok bişey farketmiyodu ama karnım büyüyüp tekmeler falan başlayınca rahatça anlatamadığımı farkettim her cümle kurduğumda 2 kere düşünüyorum acaba yanlış anlarlar mı acaba üzülürler mi diye...napcam nasıl davrancam bilmiyorum.....ayyy ne çok yazdım...sen hiç böyle bi durumla karşılaştın mı? ne yapmam lazım?
yasamammı hemde cok yakından yasıyorum gorumcem 4 kere tup bebek denedı olmadı ben ıstemıyordum bılıyorsun ıstemeyeerk kalınca nospet yapar gıbı bende konusurken hep vıcdan yapıyorum ama dr a falan gıderken onuda goturdum 2 kere benımle bırlıkte o da yasasın o heyecanı dıye
yasamammı hemde cok yakından yasıyorum gorumcem 4 kere tup bebek denedı olmadı ben ıstemıyordum bılıyorsun ıstemeyeerk kalınca nospet yapar gıbı bende konusurken hep vıcdan yapıyorum ama dr a falan gıderken onuda goturdum 2 kere benımle bırlıkte o da yasasın o heyecanı dıye
benimde okulda var böyle bi arkadaşım. tedavi oluyolar ama pek söylemiyolar kimseye. konuşurken üzülüyo mu diye düşünüyorum ister istemez. bi ark. daha vardı aynı haftada hamile kalmıştık ama onunki mol gebelikmiş. kürtaj olmak zorunda kaldı. 1 sene korunmak ve tedavi olmak zorundalarmış. nasıl sevinmiştik beraber. hemen tayin isteyip gittiler. soramadım bile sağlık durumunu üzülür diye... anlıyorum seni yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?