- Konu Sahibi papatya3459
-
- #22.541
ben 2. ayda goturdum 1 kere daha sonra ıstemedım kararsız kaldım bu ay kendı soyledı ne zaman kontorlun bende gelcem dıyebak sen yanında falan götürmüşsün. acaba daha mı çok üzülür yoksa sevinir mi böyle şeylere kestiremiyorum ben. senin adına seviniyodur elbette ama içini bilemiyo insan yaşamayınca.Allah kimseye böyle sıkıntılar vermesin, isteyenlere de tez zamanda bebiş versin inşallah
benim için en kötü yanı en iyi anlaştığım buradaki en sevdiğim arkadaşlarımın onlar olması
ben 2. ayda goturdum 1 kere daha sonra ıstemedım kararsız kaldım bu ay kendı soyledı ne zaman kontorlun bende gelcem dıye
aslında senın arkadaslarını -n durumu daha zor benım gorumcem kendı tercıhlerı yuzunden bebegı olmadı cok gec evlendı evlendıgınde de yasına bakmadan bebek yapmayı erteledı sonra troıd hastalıgı cıktı ve amelıyatla alındı 2 kere hamıle kaldı ama 7. haftada dustu
karıyer ısın ıcıne gırdımı cocuk gerı plana kalıyor malesef ama unutulan bısey var kı bıolojık gerceklerbizim arkadaşlarda genelde 30 yaşını geçkiler ama hala düşünüyolar yani. yaş geçtikçe zorlaşıyo aslında bunun da bilincinde olmak lazım bence. ama öğretmenler çok zor karar veriyolar bence. çok var etrafımda böyle yetiştirmek zor iş bildikleri için mi yoksa çocuktan bıkıyo muyuz ne
ben 2. ayda goturdum 1 kere daha sonra ıstemedım kararsız kaldım bu ay kendı soyledı ne zaman kontorlun bende gelcem dıye
aslında senın arkadaslarını -n durumu daha zor benım gorumcem kendı tercıhlerı yuzunden bebegı olmadı cok gec evlendı evlendıgınde de yasına bakmadan bebek yapmayı erteledı sonra troıd hastalıgı cıktı ve amelıyatla alındı 2 kere hamıle kaldı ama 7. haftada dustu
karıyer ısın ıcıne gırdımı cocuk gerı plana kalıyor malesef ama unutulan bısey var kı bıolojık gerceklerbizim arkadaşlarda genelde 30 yaşını geçkiler ama hala düşünüyolar yani. yaş geçtikçe zorlaşıyo aslında bunun da bilincinde olmak lazım bence. ama öğretmenler çok zor karar veriyolar bence. çok var etrafımda böyle yetiştirmek zor iş bildikleri için mi yoksa çocuktan bıkıyo muyuz ne
karıyer ısın ıcıne gırdımı cocuk gerı plana kalıyor malesef ama unutulan bısey var kı bıolojık gercekler
gorumcem 40 yasında evlendı 2 sene bebek yapmak ıstemedı
evet canım ama malesef kendın hala genc zannedıyor 67 dogumlu menapoza gırdı ama kabullenemıyor dr en son tup denemesınde yumurtasının kalmadıgını tek caresının yumurta naklı oldugunu soyledı kıbrısa gelecektı bu yaz kocası kabul etmedı sonucta baskasının genlerı olacak bebekteooo görümcenin cidden yaşı varmış yaa...
arkasında senın gıbı seven bı karısı oldugu surece hıcbısey olmazkızlarrr çok mutluyum eşimin arkadaşları birleşmiş park yatak almışlar getirecekler kuzum benim çok güzel arkadaşlar biriktirmiş... benim yeni düşük yapan altın kalpli bir arkadaşım var o da bir sürü kıyafet patik falan almış getirdi bugün benim olmadı olana alayım bari dedi çok kötü oldum((( şafak 169 yarın.... allahım günler geçmiyor... inşallah psikolojisi bozulmaz kocamın... bozulmaz di mi, ya diğer aynı suçtan cezaevine giren arkadaşlarını anlattı da ablası, orda yatıyorlarmış... izne gelmişler bayramda iğne ipliğe dönmüşlerdi, deli gibi olmuşlardı dedi... ben yok mustafa öyle değildi, arkasında bekleyeni var öyle olmaz dedim (( olmaz di mi (((( bizim içinnn (((
kızlarrr çok mutluyum eşimin arkadaşları birleşmiş park yatak almışlar getirecekler kuzum benim çok güzel arkadaşlar biriktirmiş... benim yeni düşük yapan altın kalpli bir arkadaşım var o da bir sürü kıyafet patik falan almış getirdi bugün benim olmadı olana alayım bari dedi çok kötü oldum((( şafak 169 yarın.... allahım günler geçmiyor... inşallah psikolojisi bozulmaz kocamın... bozulmaz di mi, ya diğer aynı suçtan cezaevine giren arkadaşlarını anlattı da ablası, orda yatıyorlarmış... izne gelmişler bayramda iğne ipliğe dönmüşlerdi, deli gibi olmuşlardı dedi... ben yok mustafa öyle değildi, arkasında bekleyeni var öyle olmaz dedim (( olmaz di mi (((( bizim içinnn (((
evet canım ama malesef kendın hala genc zannedıyor 67 dogumlu menapoza gırdı ama kabullenemıyor dr en son tup denemesınde yumurtasının kalmadıgını tek caresının yumurta naklı oldugunu soyledı kıbrısa gelecektı bu yaz kocası kabul etmedı sonucta baskasının genlerı olacak bebekte
ya aslına bakarsan oyle bır fıkırlerı var ama bana cok mantıklı gelmıyor karı koca calısıyorlar cunku, cocugu bakıcıya verıp geceden geceye gormek de sacma degılmıayyy kıyamam yaa....buradaki işler sakat biraz yaa bence evlat edinmek daha mantıklı öyle bi durumda madem o kadar çok istiyolar...
aa yok haberım yok nedne acaba bende sureklı adımı goruyorum altta benım bu sayfa sureklı acık arada gelıp gıdıp yazıyorum cunkumeltem sen topikte online bile olsan altta adın gözükmüyo çoğu zaman biliyo musun?
ya aslına bakarsan oyle bır fıkırlerı var ama bana cok mantıklı gelmıyor karı koca calısıyorlar cunku, cocugu bakıcıya verıp geceden geceye gormek de sacma degılmı
benımde cok bıldıgımden degıl bız ac karna sekerlı su octokten sonra kan verıyoruz senınkı nasıl olacakmıs?
gel bana bacımmm
ya cocugu yuvadan alıp bakıcıya vermek mantıklı gelmıyor bana ,bırde benım gorumcem 6 yıldır evlı daha 1 kere evınde yemek yapmamıstır evle falanda alakası yok hafta ıcı hafta sonu kayınvalıdemde gecırır akşamları bence cocouk sorumluluk ıster malesef oda onda yoko mantıkla bakarsan çalışan annelerin hiçbirinin çocuk yapmaması lazım
kızlarrr çok mutluyum eşimin arkadaşları birleşmiş park yatak almışlar getirecekler kuzum benim çok güzel arkadaşlar biriktirmiş... benim yeni düşük yapan altın kalpli bir arkadaşım var o da bir sürü kıyafet patik falan almış getirdi bugün benim olmadı olana alayım bari dedi çok kötü oldum((( şafak 169 yarın.... allahım günler geçmiyor... inşallah psikolojisi bozulmaz kocamın... bozulmaz di mi, ya diğer aynı suçtan cezaevine giren arkadaşlarını anlattı da ablası, orda yatıyorlarmış... izne gelmişler bayramda iğne ipliğe dönmüşlerdi, deli gibi olmuşlardı dedi... ben yok mustafa öyle değildi, arkasında bekleyeni var öyle olmaz dedim (( olmaz di mi (((( bizim içinnn (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?