- Konu Sahibi papatya3459
-
- #22.581
duymadım topıcte genetık dedıgı mınyon bır bebek mı olacak onumu demek ıstedı?kızlar benim gibi fl uzunluğu 1 ay geriden gelen var mı? doktorlar sağlık problemi olmadığını, genetik olduğunu söylüyorlar ama azıcık azıcık da takmıyo değilim.
GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN...
Kız o minnak beni uyandırıyo sabahın 5:30 da yaw...mümkünmü uyanmaması oburcuğun...
aynen aynen gece boyuda çok uykum vardı ztn arada bişiler yaptı içeride ama ben gözlerimi açamadım bide sağa sola dönüşlerde o içerde büklüm büklüm oluyo ya çok üzülüyorum kız dün eşime gösterdim dedimki bak oğlunun dötümü, göbeğimi biyeri burda büzülüyo dedim kızdı bana çocuğa bişi olcak diye hadi ozaman bilerek büküldümde dönüşlerde paso büklüm büklüm napcamki
duymadım topıcte genetık dedıgı mınyon bır bebek mı olacak onumu demek ıstedı?
ay bu erkekler alem ya hakikaten alemlerrrr benim eşimde göbişe krem sürüyor bir bağırış bir bağırış allahım dedim ki kesim birşey oldu göbek deliğin fırlayacak gibi duruyor demesin midedim bu daha hiç birşey sen onu son ayda son haftalarda gör bak nasıl olacak tabii ben başladım gülmeye komik geldi sonra gene bağırıyor gülme göbek deliğin fırlayacak gülme diye koptum resmen ya
MikaDecor Bebek Çocuk Odaları | Bebek Odaları, Bebek Yatakları, Çalışma Masaları, Genç Odaları, Üniteler, Karyolalar, Dolaplar, Şifonyerler, Karyolalar
kızlar şu siteye bi bakarmısınız çok şık şeyler var miniklerimize
gerçekten öyleler bide çok bilmiş bilmiş konuşmaları varya öldürüyor :))
hakikaten çok şık odalar :) ben bizim sıpanın yatağını ikeadan aldım. beyaz sade bişey. fotoğrafını çekip koyarım bi ara. 250 tl gibi bişeydi. ben 1 yaşına kadar odaları ayırmayı düşünmüyorum o yüzden oda bakmadım. bu evden taşıncaz sıpam 3 aylık olunca , yeni eve göre oda bakıcam.
canım ne zaman koyarsın resmini bende ıkea yı merak ediyorum güzel şeyler var normalde hatta bayılırım ıkea daki kolaylıklara falan ama bebekle ilgili bişey bakmadım hiç bende oda ileriye yönelik bişi olsun istiyorum gerçi yatak odamıza oyun parkı alayım diyorum ve benim hala kafam karışık ama sade b,işey olacğaı kesin bebeğin gözünüde bizim göz zevkimizide yormaısn istiyorum
günaydın esin hoşgeldin nasılsın bacımmmm bebişin nasıl
boş ver canım hayırlısı ne ıse o olsun sen dogum ıznıne cıkana dek kapatmazlar ınş. dogumdn sonra kaptırlarsa da en azından ıssızlık maası ve tazmınat alırsın bebegınede bı sure sen bakarsınhoşbuldummmçalışıyorum bacım napayım sabah sabah gereksiz bi yoğunluk belki bugün yarın işsiz bile kalabilirim sanırım şirketi kapatıyolarrr çok sinirim yani ömür bitmeden rızık bitmezmiş işte de gereksiz yere geriyorlar insanı
bizim paşa da anladı sanırım ya da şu yalancı doğum kasılmaları falan mı ne varmış ben son bir haftadır yaşıyorum yaa acayip bişey doğrururken napacaz acep
sen napıyosun canım nasıl bebiş ?
keşke yakın olsak da gidip gelsek kız burda biraz yalnız gibiyim...aslında burada 2 tane samimi arkadaşım var ama ikisinin de maalesef çok istedikleri halde henüz çocukları olmadı tüp bebek deniyolar...bana karşı tavırlarında hiç bi değişiklik yok benim için sevindiler bebek eşyaları aldığımda hemen geldiler baktılar hepsine falan ama benim moralim çok bozuluyo sanki gösteriş yapıyomuşum gibi suçluluk duyuyorum...bi de ben hep bebek istemiyorum falan diyodum sonra eşim dedi ya bizim de olmazsa denemeye başlayalım en azından bi sorun varsa bi an önce tedaviye başlayalım falan diye...ben de onlara söylemiştim zaten gizlimiz saklımız yok aramızda biz de deniycez bi kaç ay diye sonra ertesi ay hemen hamile kaldım...arıyolar testi yaptın mı diye söyleyemedim utancımdan 1-2 saat sonra söyledim...başta çok bişey farketmiyodu ama karnım büyüyüp tekmeler falan başlayınca rahatça anlatamadığımı farkettim her cümle kurduğumda 2 kere düşünüyorum acaba yanlış anlarlar mı acaba üzülürler mi diye...napcam nasıl davrancam bilmiyorum.....ayyy ne çok yazdım...sen hiç böyle bi durumla karşılaştın mı? ne yapmam lazım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?