- Konu Sahibi papatya3459
-
- #22.601
gerilme canım ya...stres yok biliyosun...hakkında hayırlısı..bebişin kısmetiyle gelir inşallah..hoşbuldummmçalışıyorum bacım napayım sabah sabah gereksiz bi yoğunluk belki bugün yarın işsiz bile kalabilirim sanırım şirketi kapatıyolarrr çok sinirim yani ömür bitmeden rızık bitmezmiş işte de gereksiz yere geriyorlar insanı
bizim paşa da anladı sanırım ya da şu yalancı doğum kasılmaları falan mı ne varmış ben son bir haftadır yaşıyorum yaa acayip bişey doğrururken napacaz acep
sen napıyosun canım nasıl bebiş ?
ya meltemcim o bende de oluyo..sık değil ama yerimden hoplatıyo..bu arada benim kocam bilirkişi..diyoki büyümüş ondanmış...doğumu da ona yaptıracam bu gidişle..kızlar ya bu oğlan ıcerde kıprastıkca canım acımayaa basladı benımmm
ne guzel ıste dogum nedavaya gelır evde suda dogum yaparsın cok modaaa:)ya meltemcim o bende de oluyo..sık değil ama yerimden hoplatıyo..bu arada benim kocam bilirkişi..diyoki büyümüş ondanmış...doğumu da ona yaptıracam bu gidişle..
işte o sihirli soruyu sordun sen de dimi...annem telefonda sıkıştırıyo..eşimin gözü üzerimde...okuldakiler desen ona keza...ahhh..açım ya aç...walla arada kaçırıyorum..şekerli şeyleri kestim ama..tatlı,çikolata,pasta(allah ağzım sulandı bak yine)artık hayatımda yok...ne guzel ıste dogum nedavaya gelır evde suda dogum yaparsın cok modaaa:)
bu arada dıyet nasıl gıdıyor?
ah senı en ıyı ben bılerım yılın en az 1 ayı dıyet yaparım yıl ıcındekı fazlalıkları atmak ıcın cok da katıyımdır ınsana yasak olunca nasıl tatlı gelır ama olsun sen dayan bebısın ıcın ınsulın vuruyormuydun sen?işte o sihirli soruyu sordun sen de dimi...annem telefonda sıkıştırıyo..eşimin gözü üzerimde...okuldakiler desen ona keza...ahhh..açım ya aç...walla arada kaçırıyorum..şekerli şeyleri kestim ama..tatlı,çikolata,pasta(allah ağzım sulandı bak yine)artık hayatımda yok...
bende de olmuyo nefes darlığı henüz, çaresi nedir hiç bilmiyorum, miden fazla asitten de bulanıyo olabilir canım, asitli şeyler yeme istersen ben gaviscon içiyorum asit fazlalığı için, bazen sabah mide bulantısıyla uyanıyorum, öncedende rahatsızdım ben midem yanardı sonra bulanmaya başlardı birbirini tetikliyo sanırım
ah senı en ıyı ben bılerım yılın en az 1 ayı dıyet yaparım yıl ıcındekı fazlalıkları atmak ıcın cok da katıyımdır ınsana yasak olunca nasıl tatlı gelır ama olsun sen dayan bebısın ıcın ınsulın vuruyormuydun sen?
10 gün sonra tekrar test yapılacak düşmemişse insüline başlayacağım..e zaten hergün karnımdan bi iğne vuruyorum..bi de haftalık başka bi iğnem var..üstüne insülin..ohh....süzgeç gibi olurum artık..hayırlısı...napayım ya...bebek sağlıklı olsun da ben herşeyden kendimden bile geçtim...[/QUOT
annede gebelık sekerı oldugunda ozel hastaneler doguma almıyolar dıye bılıyorum arkadasım ınsulın kullanıyordu devlet hastanesıne gıttı 9 ay son hafta bız sıze burda dogum yaptıramayız sızınkı rısklı gebelık yenıdoagan kuvezımız yok dıye unıversıteye gonderdıler sen dokturnla ıyıce konus bu konuyu
gercı ınşallah ınsulıne gerek kalmaz senı sıkıntıya sokmaz
10 gün sonra tekrar test yapılacak düşmemişse insüline başlayacağım..e zaten hergün karnımdan bi iğne vuruyorum..bi de haftalık başka bi iğnem var..üstüne insülin..ohh....süzgeç gibi olurum artık..hayırlısı...napayım ya...bebek sağlıklı olsun da ben herşeyden kendimden bile geçtim...
hoşbuldummmçalışıyorum bacım napayım sabah sabah gereksiz bi yoğunluk belki bugün yarın işsiz bile kalabilirim sanırım şirketi kapatıyolarrr çok sinirim yani ömür bitmeden rızık bitmezmiş işte de gereksiz yere geriyorlar insanı
bizim paşa da anladı sanırım ya da şu yalancı doğum kasılmaları falan mı ne varmış ben son bir haftadır yaşıyorum yaa acayip bişey doğrururken napacaz acep
sen napıyosun canım nasıl bebiş ?
öyle canım valla ev kredisi olmasa umurumda olmaz da işte 3 sene dişinden tırnağından artır öde sonra bi başkasını yüzünden riske girince kabullenemiyorsun düzelir inşallahboş ver canım hayırlısı ne ıse o olsun sen dogum ıznıne cıkana dek kapatmazlar ınş. dogumdn sonra kaptırlarsa da en azından ıssızlık maası ve tazmınat alırsın bebegınede bı sure sen bakarsın
benim de kasılmalarım çok stresten falan diyordum ama değil sanırım . düzenli değil ama normal mi ki ?kızlar ya bu oğlan ıcerde kıprastıkca canım acımayaa basladı benımmm
amin inşallah canımgerilme canım ya...stres yok biliyosun...hakkında hayırlısı..bebişin kısmetiyle gelir inşallah..
öyle canım inşallahcanını sıkma Rabbim rızkını kestiği yerde canını alırmış bi kapı kapanır diğeri açılır arkadaşım bebişlerimiz rızkıyla geliyolar
ben almadım ama lcw dakileri beğenmiştim sanırım onlardan alıcam. gerçi ben daha pijama falan da almadım amalohusa pijamalarım hazır terlik nasıl birşey alıcam hiçbir fikrim yok hastane için terlik aldınız mı?
lohusa pijamalarım hazır terlik nasıl birşey alıcam hiçbir fikrim yok hastane için terlik aldınız mı?
birde burun temizleme aspiratörü gereklimi tecrübeli anneler bilir?
selam kızlar biz geldik:ela_eymen bebek:
lohusa pijamalarım hazır terlik nasıl birşey alıcam hiçbir fikrim yok hastane için terlik aldınız mı?
birde burun temizleme aspiratörü gereklimi tecrübeli anneler bilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?