2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
gerilme canım ya...stres yok biliyosun...hakkında hayırlısı..bebişin kısmetiyle gelir inşallah..

ya meltemcim o bende de oluyo..sık değil ama yerimden hoplatıyo..bu arada benim kocam bilirkişi..diyoki büyümüş ondanmış...doğumu da ona yaptıracam bu gidişle..
ne guzel ıste dogum nedavaya gelır evde suda dogum yaparsın cok modaaa:)
bu arada dıyet nasıl gıdıyor?

ne guzel ıste dogum nedavaya gelır evde suda dogum yaparsın cok modaaa:)
bu arada dıyet nasıl gıdıyor?
işte o sihirli soruyu sordun sen de dimi...annem telefonda sıkıştırıyo..eşimin gözü üzerimde...okuldakiler desen ona keza...ahhh..açım ya aç...walla arada kaçırıyorum..şekerli şeyleri kestim ama..tatlı,çikolata,pasta(allah ağzım sulandı bak yine)artık hayatımda yok...

ah senı en ıyı ben bılerım yılın en az 1 ayı dıyet yaparım yıl ıcındekı fazlalıkları atmak ıcın cok da katıyımdır ınsana yasak olunca nasıl tatlı gelır ama olsun sen dayan bebısın ıcın ınsulın vuruyormuydun sen?

bendede sabah ara ara bulantı oluo sonra geçiyo rennie tablet var bendede arada ondan kullanıorum iyi gelio gibi.zaten reflüde carpıntı nefes darlıgı yapıyormus sanırım benimki midemden kaynaklı

10 gün sonra tekrar test yapılacak düşmemişse insüline başlayacağım..e zaten hergün karnımdan bi iğne vuruyorum..bi de haftalık başka bi iğnem var..üstüne insülin..ohh....süzgeç gibi olurum artık..hayırlısı...napayım ya...bebek sağlıklı olsun da ben herşeyden kendimden bile geçtim...

kaç çıktı canım senin şekerin yüklemede bide kaç mg yüklediler sana

canını sıkma Rabbim rızkını kestiği yerde canını alırmış bi kapı kapanır diğeri açılır arkadaşım bebişlerimiz rızkıyla geliyolar

lohusa pijamalarım hazır terlik nasıl birşey alıcam hiçbir fikrim yok hastane için terlik aldınız mı?
birde burun temizleme aspiratörü gereklimi tecrübeli anneler bilir?

Son düzenleme:
öyle canım valla ev kredisi olmasa umurumda olmaz da işte 3 sene dişinden tırnağından artır öde sonra bi başkasını yüzünden riske girince kabullenemiyorsun düzelir inşallah

kızlar ya bu oğlan ıcerde kıprastıkca canım acımayaa basladı benımmm
benim de kasılmalarım çok stresten falan diyordum ama değil sanırım . düzenli değil ama normal mi ki ?

gerilme canım ya...stres yok biliyosun...hakkında hayırlısı..bebişin kısmetiyle gelir inşallah..
amin inşallah canım

canını sıkma Rabbim rızkını kestiği yerde canını alırmış bi kapı kapanır diğeri açılır arkadaşım bebişlerimiz rızkıyla geliyolar
öyle canım inşallah

dua edin kızlar bana da hayırlısı ile düzelsin şu durumlar bende tadını çıkarayım hamişliğimin

lohusa pijamalarım hazır terlik nasıl birşey alıcam hiçbir fikrim yok hastane için terlik aldınız mı?
ben almadım ama lcw dakileri beğenmiştim sanırım onlardan alıcam. gerçi ben daha pijama falan da almadım ama

birde burun temizleme aspiratörü gereklimi tecrübeli anneler bilir?

burun aspiratörü ilk doğduğundan beri gerekli diyolardı ben aldım şimdiden koydum kenara..

kızlar benim çok uykum geliyo bu aralar gene işyerindeym ama masada uyuycam sanırım. kenım biraz düşük çıktı ondan mı acaba? siz de de oluyomu uyku hali?

merhaba canlar cananlar tatlı bebişler ben daha hiçbirşey almadım ne bebek adına ne doğum adına. gamsız mıyım ne? yakın zamanda başlıcam inşallah, nasıl yapıcam ne alıcam hiç bilmiyorum açıkcası. öncelikle büyük beşik almakla başlıcaz kısmet olursa. bir de beyaz dolap alayım diyorum. sonra bebek arabası, hastane çıkışı, hastane için gecelik vs. büssürü büssürü şeyler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…