- Konu Sahibi papatya3459
-
- #22.621
ay bunlar beni delirticek, kız daha bişe almadınmı sen allah tependen baksın. ağırlaşınca nasıl gezicen bacıların bacısı. başla başla. ben almaya başladığımda 2 aylık hamileydim, al al bitmiyor yemin ederim ya. bu gün de banyo için ne gerekiyorsa sipariş verdim. www.hellobaby.com burda sebamed ürünleri çok uygun tavsiye derim.merhaba canlar cananlar tatlı bebişlerben daha hiçbirşey almadım ne bebek adına ne doğum adına. gamsız mıyım ne? yakın zamanda başlıcam inşallah, nasıl yapıcam ne alıcam hiç bilmiyorum açıkcası. öncelikle büyük beşik almakla başlıcaz kısmet olursa. bir de beyaz dolap alayım diyorum. sonra bebek arabası, hastane çıkışı, hastane için gecelik vs. büssürü büssürü şeyler var.
merhaba herkese, bende halen bi corap bile almadim hani derlerya erkenden almak iyi degil saten cok korkuyorum bide alirsam niye aldim diye cok üzülecem keske biraz daha bekleseydim derim diye almyiorum:18::18:, annemde 2 ay türkiyedeydi gecen geldi bir hastane cikisi, bebek nevresim takimi, bide kücük kardeim forma almis.
kaynanamda türkiyede yasiyorlar oda bir hastane cikisi göndermis bide bebek alt acma seti. hepsini annemde birakdim eve getirmedim dedim 7. ayimdan sonra eve getiririm, hem bide ben halen bebegimin cinsiyetini bilmyiorumonuda bir ay sonra yine detayli ultrason yapilacak ins ozaman ögrenecem
slm kızlar ve bebişler
BU KONU HAKKINDA yazmadan geçemeyeceğim..çünkü ben yıllardır o bahsettiğin arkadaşlarının durumundaydım..bebek sahibi olamıyordum..hamile kalıyordum..ama ya düşük ya dışgebelik..kendim gibi olan arkadaşlarım vardı..acı bi durum...ama şunu öğrendim ki (senin yazdıkların da bunu doğruluyo..)sizlerin böyle düşünüyor olması..biz zaten böyle düşünüldüğünü biliyorduk ve bu bizi daha çok acıtıyordu...neyse..şimdi çok şükür hamileyim...ama o arkadaşlarımla konuşurken eskiden nasılsam öyle davranıyorum..onlar tarafında fırtınalar kopuyor biliyorum...herşeyimi paylaşıyorum..nispet yapar gibi olmaz arkadaşım..emin ol..gerçekten dostsan ayıp da olmaz..
" Ben çok memnun kaldım hem hastaneden hemde gökalp beyden. Sezeryan 1000 tl. Belden iğne yapıyorlar. Bebek doğumca sana gösteriyorlar. Sonra bir iğne yapıyorlar. Ama bayıltmiyorlar. Uyur uyanık bi halin oluyor. Doğumdan sonraki zaman çabuk geçsin diye sanırım. Sondayi doğumdan takıyorlar sonra çıkarıyorlar. Sen birşey hissetmiyorsun. En önemlisi belden iğne yaptıları yerde birşey kalıyo hastaneden çıkana kadar. Ağrı olduğunda ağrı kesici etkisi varmış o iyi oluyo doğum yapanlar iğneden kaynaklı sırt ve bel ağrısından şikayetçi oluyor. Bende hiç olmadı. Ameliyat yerine de özel bi şey yapıştırıyo pansuman gerekmiyo duş bile alabiliyorsun."
canım bı arkadasım gokalpte dogum yapmış onunla konustum meajdan sana da alıntı yaptım . yalnız ben su sonda olayını sevmedım konusacağım gokalple takmasınlar bana yaaa
selam hoşgeldin canım nasılsın
iyiyim canım saol gezinip duruyorum internette işte siz napıyosunuz bakalım
ay bunlar beni delirticek, kız daha bişe almadınmı sen allah tependen baksın. ağırlaşınca nasıl gezicen bacıların bacısı. başla başla. ben almaya başladığımda 2 aylık hamileydim, al al bitmiyor yemin ederim ya. bu gün de banyo için ne gerekiyorsa sipariş verdim. www.hellobaby.com burda sebamed ürünleri çok uygun tavsiye derim.
BENIMılkınde takılmadı bundada ıstemıyorummsezeryan mı bu ? benim arkadaşım 20 gün önce normal doğum yaptı ona takmadılarama sezeryansa takıyorlarsa mantıklı olabilir eltim 5-6 saat ayağa kalkamamıştı heeççç bilmiyom valla tecrübesizlik ne zormuş yaawwww :18:
Berine die bir arkadas vardı çok sıkıntılı günler geçiriyordu bayadır yazmıyor haberi olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?