2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
https://www.lohusashop.com

ben bu siteye bayıldım ama yaaa ama fiyatlar nasıl kızlar piyasayı kolaçan edenlere soruyorum özelliklede.

ben lohusa takımlarımı ve terliğimi buradan aldım:) Emrah bey çok yardımcı oldu sağolsun. Normalde AQUA markası pahalı bir markadır. ama burada gayet indirimli. AQUA nın kendi mağazasında Lizöz sabahlıklı lohusa takımı 300 350 tl civarı. Buradan bir önceki sezon ürünlerini gayet uyguna alabilirsiniz. kalitesi tartışılmaz. Ürünün kumaşı çok kaliteli.

güle güle kullansın bebişleriniz kızlar

kızlar bu ürünün pembesini almıştım kızıma çok rahat içine bırakıyordum kendi kendine sallana salana uyuyordu şimdide mama yerken kullanıyoruz rengi pembe ama oğlumda da kullanacağız artık alırken beyaz istemiştim ama yoktu hoşunuza gider diye ekledim

- Melodilidir; dilediğiniz melodiyi seçebilirsiniz.

- Bebeğiniz uyuduktan sonra uyku pozisyonunda tam yatar özelliği vardır dinlendirici olarak kullanabilirsiniz.

- Otomatik sallanmasının yanı sıra, mama sandalyesi olarak da kullanabilir.

- Aynı zamanda oyun koltuğudur.

- Ortopedik ve dinlendiricidir.

- Ses ve zaman ayarlıdır.

- Opsiyonel şarjlı ve seseduyarlı seçenekler. (12 V

canım bende senin gibiyim, tek çorap bile almadım
hatta ilk bebek mağazasına girdiğimde 4 aylık hamileydim resmen fobi oluşmuş bende

iyiyim canım yaa gece kalorifer peteğini kapatıyoruz hemde ince giyiniyorum,
ter basmıyo artık :)doktora gittim dün, yazdım sana ama görmedin sanırım :) doktor sıradan bi terleme olabilir bebeğin gayet iyi görünüyo ailede de yoksa büyük ihtimalle yoktur dedi, birde daha önce yapılan kan testinden şekerime baktı çok iyi görünüyo dedi, çok kilo almaktanda terleme olabilirmiş, bi anda kilo aldıysan ondan olmuştur dedi, yinede cuma günü 75lik şeker yüklemesi yapıcak, kaç kere kan vericem ki onun için?:26:

canım bide ne çok iş yapmışsın yukarıya fln uzanmasaydın keşke tozlu kalsaydı, başın fln döner sandelye üstündeyken Allah korusun, ben yükseğe hiç çıkmıyorum çünkü arada sırada baş dönmesi yaşıyorum

canım bende senin gibiyim, tek çorap bile almadım
hatta ilk bebek mağazasına girdiğimde 4 aylık hamileydim resmen fobi oluşmuş bende
bende sizdenim hiç birşey almadım hiç acele edesim yok, online mağazalara girip bakıp bakıp almadan kapatıyorum

Herkesee selaaammm..
Ya arkadaşım doğum yaptı bebiş 4,5 kilo 53 cm bi tosuncuukk..alt kattaki komşum doğurdu herkes doğuruyo ve bütün arkadaşlarım hamile bebiş sevmek istiyorum artııkkk

ben geldimmmm güya ilaç yazdırıp gelcektim ama doktoru bekledim kahveye bi arkadaşa uğradım vs. derkeeeeeen zaman geçmiş...doktor da beni gıcık etti zaten 45 dak onun keyfini bekledik güya lavaboya gitmişmiş insan 45 dak ne yapar lavaboda yaaaa bi kaç kutu yazdırcaktım rennie yi ve ferplex folu sinirimden söylemeyi unuttum o da yazmamış 10 gün sonra bi daha gidicem onun yüzünden

Herkesee selaaammm..
Ya arkadaşım doğum yaptı bebiş 4,5 kilo 53 cm bi tosuncuukk..alt kattaki komşum doğurdu herkes doğuruyo ve bütün arkadaşlarım hamile bebiş sevmek istiyorum artııkkk

ne güzel yaa keşke burda da doğuran olsa benle beraber 1 kişi daha hamileydi o da türkiyede yapacak doğumunu o da yok yani....

güzelmi,ş kuzum yaa benimkine çok benziyo dediğin gibi :)))güle güle binsin minik eymen

oyy yesinler sizi güle güle kullansın bebeğin

o vakit bende burdan alayım :)))

Herkesee selaaammm..

maşallahhhhhh 4,5 kilo nasıl beslemiş kız bizimkiler nasıl olcak acep recep

45 dk wc için evet uzun bi süre ama adam belkim cırcır olmuşturr

ne güzel yaa keşke burda da doğuran olsa benle beraber 1 kişi daha hamileydi o da türkiyede yapacak doğumunu o da yok yani....

Ya benim 3-4 arkadaşım var peşpeşe evlendik hepimizde peşpeşe doğurcas bi tanesi doğurdu bi tanesi bugün yarın doğurucak diğeride ocak başında hepsini arayıp soruorum eee naaptınıs doğurmadınızmı daha diye ya arkadaşım doğuran arkadaşlarıyla ilgili kötü maceralar dinlemiş kız normal doğrumaktan korkuyo artık valla beni bile korkuttuuu

yok yaa ne tuvaleti zaten suratsızın teki valla özeniyorum böyle arkadaşlarıyla beraber hamile kalanlara benimkiler ya evlenmedi ya da yeni evlendi onlar da bana kızıyolar bizi beklemedin diye

Ya valla bende dedim aynısını nasıl beslediii acabaa ama normal doğuramadı sezeryan oldu mecburen öle bi tosuncuktan sonaa.ya o kadar tombik bi bebek doğurmak istermiydim diye düşünüorum acemi anne olarak altını daha kolay alırdım heralde..bizimkiler 3,5 doğsun ben razıyım valla

napalım canım şahsen ben alttakilerin neden yazmadığını merak ediyorum sen napıosun

suan ıyıyıım ayyy bugun sabah bı kalktım bebek cuuk dedı asagı ındı resmen aman Allah ım aklım oynadı cok korktum ,dokundum saga dondum sola doondum ayaklarımı dıktım havaya yok oynamadı veılk tekmemı daha yenı yedım bu saate kadar olu gıbıydımm,ılk kez bu kadar endıselendım ve aklıma kotu seyler geldıı coook korktumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…