- Konu Sahibi papatya3459
-
- #22.641
https://www.lohusashop.com
ben bu siteye bayıldım ama yaaa ama fiyatlar nasıl kızlar piyasayı kolaçan edenlere soruyorum özelliklede.
BENIMılkınde takılmadı bundada ıstemıyorumm
su anda bı arkadasım gokalpte normal dogumda bakalım o nasıl gececek yazarım sonucu burdan:)
Eki Görüntüle 546782
mucizemmmm işte bizim araba bu :) ana kucağı da var resmi netten indirdim ana kucağını bulamadım ana kucağı arabaya takılıyor çok rahat yolda süper gidiyor içi de çok büyük çocuk için de çok rahat tek sorun biraz büyük işte bu arada iyi ki de bu rengi almışım ikisine de kullanırım artık
Eki Görüntüle 546780 Eki Görüntüle 546780
teyzoşlarımmmm bunlar da benim annemin bana aldığı ciciler. bakalım beğenecek misiniz?
kızlarr markafoniden almıştım bunları şimdi geldiler. crazy baby diye markadan aldım. hatta şu an aynı marka unnado da açık. ben kumaşlarını falan çok beğendim yumuşacık. fikriniz olsun istedim
merhaba herkese, bende halen bi corap bile almadim hani derlerya erkenden almak iyi degil saten cok korkuyorum bide alirsam niye aldim diye cok üzülecem keske biraz daha bekleseydim derim diye almyiorum:18::18:, annemde 2 ay türkiyedeydi gecen geldi bir hastane cikisi, bebek nevresim takimi, bide kücük kardeim forma almis.
kaynanamda türkiyede yasiyorlar oda bir hastane cikisi göndermis bide bebek alt acma seti. hepsini annemde birakdim eve getirmedim dedim 7. ayimdan sonra eve getiririm, hem bide ben halen bebegimin cinsiyetini bilmyiorumonuda bir ay sonra yine detayli ultrason yapilacak ins ozaman ögrenecem
iyiyim canım yaa gece kalorifer peteğini kapatıyoruz hemde ince giyiniyorum,Zeysima bacim nasilsin bugun? Gece geldiMi gene terelleliler?
Kizlar bugun coooooookkkk yorulmusum. Bizde bir gardirop iki gomme dolap var. Besigi mecbur birinin onune cekecez. E tabi kullanmadiklarimizi ona koymak lazim. İci de kullandiklarimizla doluydu.( onu yaptim. Digerleri kaldi acikta, bebisin esyalarina yer yoktu ztn, onlara yer actim gardiropta. Babasininkileri öbur gomme dolaba. Hepsinin icini temizle bi de. Tek tek katla bi daha diz. E kusliklar gun yuzu gorsun, yazliklarin turşusu kurulsun olayi var bi de. Amaaaaannnn mahvolmusum yani. Tek basima yaptim elbet.
Aksam da demistim kocaya indiriver avizelerin taslarini silecem diye. Ugrasamam cok uzun surer kadin cagir yaptirt dediydi. E ben de para vermek istemedigim icin gene yapacam belli di mi! Nitekim oyle oldu. Sonra niye kendini bu kdr yoruyosun? Kim yapicak allah askina? Ablamin islerini biz yapardik annemle o hamileyken hala da her gittigimde yaparim 5 senedir. Simdiye kdr bi kere utumu yapti bi kere de bulasigimi yikadi. Annem bir kere geldi.gorumce desen is var evde cok gel yardima yrn dedim, namaza gidip gelecekti, namazdan snr eve kacmis. Kocama soyluyo bi de arayip. Saol! Neyse ben dunya kadar taşı söktum yikadim taktim bi de sandalye tepelerinde!
Camasir yika as bi yandan. Yetmezmis gibi bi de balik yaptim aksam yemegine. Neymis tavasi guzel olurmus tava yapsaymisim. Yok artik!!! Bi de ocak temizleyememmm. Attim firina baliklari :) hala bi ton is var kizlar hesapta yrna kdr bitircektimütü var, bulasik bekliyo, supurme silme toz banyo wc bavul silcem vsvsvs
bende sizdenim hiç birşey almadımcanım bende senin gibiyim, tek çorap bile almadım
hatta ilk bebek mağazasına girdiğimde 4 aylık hamileydim resmen fobi oluşmuş bende
Herkesee selaaammm..
Ya arkadaşım doğum yaptı bebiş 4,5 kilo 53 cm bi tosuncuukk..alt kattaki komşum doğurdu herkes doğuruyo ve bütün arkadaşlarım hamilebebiş sevmek istiyorum artııkkk
Eki Görüntüle 546782
mucizemmmm işte bizim araba bu :) ana kucağı da var resmi netten indirdim ana kucağını bulamadım ana kucağı arabaya takılıyor çok rahat yolda süper gidiyor içi de çok büyük çocuk için de çok rahat tek sorun biraz büyük işte bu arada iyi ki de bu rengi almışım ikisine de kullanırım artık
Eki Görüntüle 546780 Eki Görüntüle 546780
teyzoşlarımmmm bunlar da benim annemin bana aldığı ciciler. bakalım beğenecek misiniz?
kızlarr markafoniden almıştım bunları şimdi geldiler. crazy baby diye markadan aldım. hatta şu an aynı marka unnado da açık. ben kumaşlarını falan çok beğendim yumuşacık. fikriniz olsun istedim
ben lohusa takımlarımı ve terliğimi buradan aldım:) Emrah bey çok yardımcı oldu sağolsun. Normalde AQUA markası pahalı bir markadır. ama burada gayet indirimli. AQUA nın kendi mağazasında Lizöz sabahlıklı lohusa takımı 300 350 tl civarı. Buradan bir önceki sezon ürünlerini gayet uyguna alabilirsiniz. kalitesi tartışılmaz. Ürünün kumaşı çok kaliteli.
Herkesee selaaammm..
Ya arkadaşım doğum yaptı bebiş 4,5 kilo 53 cm bi tosuncuukk..alt kattaki komşum doğurdu herkes doğuruyo ve bütün arkadaşlarım hamilebebiş sevmek istiyorum artııkkk
napuıonuzzzz bakımmm, tatlııııı annıslerrr?
kendi adıma cevap veriyorumnapuıonuzzzz bakımmm, tatlııııı annıslerrr?
ben geldimmmm güya ilaç yazdırıp gelcektim ama doktoru bekledim kahveye bi arkadaşa uğradım vs. derkeeeeeen zaman geçmiş...doktor da beni gıcık etti zaten 45 dak onun keyfini bekledik güya lavaboya gitmişmiş insan 45 dak ne yapar lavaboda yaaaabi kaç kutu yazdırcaktım rennie yi ve ferplex folu sinirimden söylemeyi unuttum o da yazmamış 10 gün sonra bi daha gidicem onun yüzünden
ne güzel yaa keşke burda da doğuran olsa benle beraber 1 kişi daha hamileydi o da türkiyede yapacak doğumunu o da yok yani....
45 dk wc için evet uzun bi süre ama adam belkim cırcır olmuşturr
Ya benim 3-4 arkadaşım var peşpeşe evlendik hepimizde peşpeşe doğurcas bi tanesi doğurdu bi tanesi bugün yarın doğurucak diğeride ocak başında hepsini arayıp soruorum eee naaptınıs doğurmadınızmı daha diyeya arkadaşım doğuran arkadaşlarıyla ilgili kötü maceralar dinlemiş kız normal doğrumaktan korkuyo artık valla beni bile korkuttuuu
güzelmi,ş kuzum yaa benimkine çok benziyo dediğin gibi :)))güle güle binsin minik eymen
oyy yesinler sizi güle güle kullansın bebeğin
o vakit bende burdan alayım :)))
maşallahhhhhh 4,5 kilo nasıl beslemiş kız bizimkiler nasıl olcak acep recep
napalım canım şahsen ben alttakilerin neden yazmadığını merak ediyorumsen napıosun
napuıonuzzzz bakımmm, tatlııııı annıslerrr?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?