2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
valla ben esmer degılım beyaz tenlı sıyah saclı ela gozluyum ama esıme gore <zencıyım ama:)
esşim sarısın ela gozlu oglumda profıl fotosunda goruldugu uzere sarısın ve mavı gozlu:)

ya aslında benım ıcım rahat etmedı tac geldıgınde neden salıhte yazdırmadın demıstı bı daha mevzusu acılmadı herhangı bır belırtısıde olmadı kıskanmaya daır ama ıcıme sınmedı vıcdan yaptım yıldırım kızmıstı o gun neden yapmadın dıye

ya aslında benım ıcım rahat etmedı tac geldıgınde neden salıhte yazdırmadın demıstı bı daha mevzusu acılmadı herhangı bır belırtısıde olmadı kıskanmaya daır ama ıcıme sınmedı vıcdan yaptım yıldırım kızmıstı o gun neden yapmadın dıye

valla ben esmer degılım beyaz tenlı sıyah saclı ela gozluyum ama esıme gore <zencıyım ama:)
esşim sarısın ela gozlu oglumda profıl fotosunda goruldugu uzere sarısın ve mavı gozlu:)

babaya cekmis seninki ozaman, bende cooookk esmer degilim ama dedigin gibi esimin yaninda senci kaliyorum, isterdim sarisin oluyiyim bende sarisinlarin cok güze yönleride var tertemizler kilsiz cok begenyiorum , oyüzden cok isterim bebegim sarisin olsun babasina ceksin

ay şu karikatürü yine gördüm yine gülme krizine girdim paylaşmak istiyorum inşallah yasak falan değildir

neyse çocuğun aklında kalmamış bari iyi olmuş

bı arkadasım daha var ama cıkolata esmer esıde sarısın oda merak edıyordu bende dıyordumkı sarısınalrın genı baskın geır babaya benzeyecek oda yenı dosum yaptı aynı baba
yalnız salıhın gozlerı mavı olması pıyango oldu:) ben cok ıstıyordum acaba olurmu doyordum ama beklemıyordum sonucta 2mızde ela gozluyuz benım babam mavı gozlu gıttı dedesıne cektı oğlusum:)
şimdi ruzgarda abııne benzesın stıyorummmm:)

insallah canim. sarisin bebekler daha bi tatli oluyorlar bakalim bizimki kime cekecek fazlada kaafaya takmyiorum ila sarisin olsun demiyorum ama kiz olurrsa cok isterim sarisin olsun erkekde fark etmiyor bana esmerde olabilir

insallah canim. sarisin bebekler daha bi tatli oluyorlar bakalim bizimki kime cekecek fazlada kaafaya takmyiorum ila sarisin olsun demiyorum ama kiz olurrsa cok isterim sarisin olsun erkekde fark etmiyor bana esmerde olabilir
bak bu benım oğlus

Eklentiler

• $39358_113578052026746_1613583_n.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 35
bırınde 15 gunluk ıdgerı 1 , 5 yasında

Eklentiler

• $28252_101263879924830_6779409_n.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 40
  • $403063_287651524619397_1960440912_n.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 38
yemekle uğraş sofra kur yemek ye derken üç sayfa yazmışsınız
beniim o karnımdaki kabartılar sonra benden gaz olarak dışarıya atıyor kendini büyüyünce de günde bir kere vurur, tam vurur heralde :)))
evet öyle oluyomuş arada sırada vuruyomuş ama çok acıtıyomuş yaramazlar
her halukarda senin için çok tatlı ve güzel olacak zaten
esmer ten daha baskındır ama senin ailede renkli göz varsa çocuğunda renkli olma ihtimali var, senin ailende hiç renkli gözlü yoksa biraz zor, yinede şans meselesi ne olacağı hiiiç belli olmaz

Son düzenleme:
yaaaa çok açım bennnnnn 3 tane grisini yedim bana msın demedi eşimi bekliyorum o da gelmedi daha ama ben çok açımmmmm

Ayy çok güzel oğlun allah bağışlasın, bende eşimde esmeriz eşimin ailesinde sarısın var ama bizde pek yok bakalım bizimki neye benzeyecek bende en çok bunu merak ediyorum :))

Ayy çok güzel oğlun allah bağışlasın, bende eşimde esmeriz eşimin ailesinde sarısın var ama bizde pek yok bakalım bizimki neye benzeyecek bende en çok bunu merak ediyorum :))
bumerak hıc bıtmıyorkı ben bırını dogurdum bu sefer 2. merak edıyorum kıme benzıcek dıyeeee
gokceeeeeeeeeee ben de acım oğlum ıdev yapıyo onu beklıyorum ekmek alacak

benim ailemde hic yok ama esmin var

benim ailemde hic yok ama esmin var
her iki taraftan da gelmesi lazım öyle olabilmesi için, ama sende de bi yerlerden kalmış olabilir :) ben olsam kendimi esmer bi çocuğa alıştırırdım, renkli gözlü sarışın bi çocuk olursada hediye gibi olurdu

yok ya okadar kafam takdigimdan degil merakdan sordum yoksa bana hic farketmiyor saglkli olsun bebisime bisey olmasin bana yeter sarisin esmer ne fark eder ikiside cok güzel olabilir.
ne demisler esmerin tadi, sarinin adi

bu işler hiç belli olmuyor ablamın eşinin gözleri yeşil,eşinin kardeşinin çakır mavi onun çocuklarının hepsinin gözleri mavi yada yeşil ablamın 3 çocuğu var üçüde esmer hatta en küçüklerinin beyaz tenli gözleri saçları kapkara:)) (şimdi koca kız oldu gerçi:)) Esmer fıstık oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…