- 24 Ekim 2012
- 1.136
- 37
- 163
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #22.741
tabiki canım yaa onlar bizim için dünyanın en güzelleri hiç farketmez nasıl göründükleriyok ya okadar kafam takdigimdan degil merakdan sordum yoksa bana hic farketmiyor saglkli olsun bebisime bisey olmasin bana yeter sarisin esmer ne fark eder ikiside cok güzel olabilir.
ne demisler esmerin tadi, sarinin adi
arkadaslar aranizda benim gibi placenta previa olan kimlerdi?
ben bebegimi 22.haftalar civarinda hissetim ve halen ayni seyleri hissediyorum niye degismiyor yada sizin dedigniz gibi asaglardada bisey olmuyor asagda oynuyor genelikle ama dediginiz yerde degil sizi okudukca korkuyorum.
canm bendede plesenta previa var.aynı seyleri hissediorum derken?nerelerde oynaması lazımmıs ben dikkat etmedm yazılanlara
ben hep asagi taraflarda hissediyorum ama cok hafif hissediyorum, ama o an elimi karnima koydugumda hafifden bisey ellime degiyor,. sen kacinci haftadasin ve nasil hissediyorsun bebegin hareketlerini
okadar hafifki onun olduguna bile emin degilim
ben sadece sarısınlıgı babasına benzesın ıstıyorum daha dogrusu abısının aynısından 1 tane daha alabılırım garantı olur hehehe:)meltem allah sağlık uzun ömür versin meleklerimize oğluşun çok yakışıklı benim kızda baba tarafına cekti esmer gözleri kahve ben ve babamlar sülalece sarışın mavi yada yeşil gözlüyüz buna rağmen kızım bize cekmedi bakalım oğluşum nasıl olcak babamız çok yakışıklı oğlumun babasına cekmesini istiyorum
bende kraftla chicco arasında kaldım ama chicconun ebatları küçük geldi bana, ayrı oda yapmıycam için 2-3 yaşına kadar onu kullncaz inşallah, o yüzden kraftın geniş modellerinden bi tane alcam..
ben chıcco yada gracco derım ben chıcco lulababy aldımHerkese sealm:) nabersiniz kızlar ya bişey sorcam bu bayby2go markası var ya ondan park yatak almayı düşünüyorum acaba alsammı almasammı karar veremedim,bebek arabalı pek kaliteli değil de yataktan pek anlamadığım için ne yapacağıma karar veremdim yaaaaa...
Herkese sealm:) nabersiniz kızlar ya bişey sorcam bu bayby2go markası var ya ondan park yatak almayı düşünüyorum acaba alsammı almasammı karar veremedim,bebek arabalı pek kaliteli değil de yataktan pek anlamadığım için ne yapacağıma karar veremdim yaaaaa...
ben chıcco yada gracco derım ben chıcco lulababy aldım
canm sen ne kadara aldın chiccoyu?nasıl peki begendin mi
379 tl ındırımden aldımbebek arabasın da kesin graco alıcam beğendim mirage seirsinin travel olanından da işte yatakta kararsızkaldım.bide hep naylonumsu bişey olduğundan kansorejen madde içerir diyede korkuyorum.Ya bide hepsi 200 ve üzeri bu yatak şuan indirimdeymiş güya 160tl o da aklıma takıldı ne alaka diye.Olmazsa bende graco veya kraft bakayım.
379 tl ındırımden aldım Eki Görüntüle 546965 ben cok begendım zaten park yatakta tr pıyasasında en ıyılerden biri
yok ben uzak mesafeden cektım yoksa kucuk degıl , alt acması yan tarafta oyuncaklarla alt acma unıtesı aynı anda kullanılmıyor ben desımdılık yana ındırdımCanım küçük kibarcacık bişeymiş güle güle yatsın bebişin inş.Benim baktıklarım daha büyük mü acaba üstünde bide alt açma zımbırtısı falan da var.Ayyyy bu gidişle son dakka alacam heralde yatağı
379 tl ındırımden aldım Eki Görüntüle 546965 ben cok begendım zaten park yatakta tr pıyasasında en ıyılerden biri
yok ben uzak mesafeden cektım yoksa kucuk degıl , alt acması yan tarafta oyuncaklarla alt acma unıtesı aynı anda kullanılmıyor ben desımdılık yana ındırdım
bu arada markafonide azizbebe,lansinoh ve bebefox indirimde....park yatakların iç yatakları,hamile minderleri vs. ler var...ilgilenenlere duyurulur...
bende böle bişey istiyorum çok güzell..
Ya benim 3-4 arkadaşım var peşpeşe evlendik hepimizde peşpeşe doğurcas bi tanesi doğurdu bi tanesi bugün yarın doğurucak diğeride ocak başında hepsini arayıp soruorum eee naaptınıs doğurmadınızmı daha diyeya arkadaşım doğuran arkadaşlarıyla ilgili kötü maceralar dinlemiş kız normal doğrumaktan korkuyo artık valla beni bile korkuttuuu
Eki Görüntüle 546788
kızlar bu ürünün pembesini almıştım kızıma çok rahat içine bırakıyordum kendi kendine sallana salana uyuyordu şimdide mama yerken kullanıyoruz rengi pembe ama oğlumda da kullanacağız artık alırken beyaz istemiştim ama yoktuhoşunuza gider diye ekledim
- Melodilidir; dilediğiniz melodiyi seçebilirsiniz.
- Bebeğiniz uyuduktan sonra uyku pozisyonunda tam yatar özelliği vardır dinlendirici olarak kullanabilirsiniz.
- Otomatik sallanmasının yanı sıra, mama sandalyesi olarak da kullanabilir.
- Aynı zamanda oyun koltuğudur.
- Ortopedik ve dinlendiricidir.
- Ses ve zaman ayarlıdır.
- Opsiyonel şarjlı ve seseduyarlı seçenekler. (12 V
Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar. Daha önce ben de hamileydim ve bu topikte yazışıyordum. Gerçi o zamanlar farklı arkadaşlar vardı. Bayağı kişiler eklenmiş ama olsun. Ben yine de buraya yazmak istedim. Duygularımı sizinle paylaşmak istedim. Son adet tarihim 1 mayıstı ve şubatın ilk haftası doğum yapacaktım ama hamileliğim düşükle sonuçlandı. Az önce idrar testi yaptım. VEEEEE kopkoyu iki çizgicik. 3 ay aradan sonra galiba ben hamileyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?