2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Allah tan aynı anda benzer seylerı yasıoruz da, boylece rahatlatıyoruz bırbırımızı
gerçekten, aklıma ne takılsa soruyorum rahatlıyo insan burda paylaşınca, hamile olmayan ya da çocuk sahibi olalı uzun süre geçmiş olan insanlar bizim endişelerimizi anlayamıyolar bişey olmaz geçer geçer deyip yolluyolar
bebek şekerin çok tatlı bu arada sağlıklı mutlu dağıtırsın inş bebeğin kucağında

artık kemikleri daha sertmiş o yüzden tekme yumruk herşeyi hissediyomuşuz kaslarıda gelişmiş oluyomuş, o hissettiğimiz şey kafalar sanıyorum önceden bu kadar sert değildi ondan hissetmiyoduk ben dün ultrasona girdim iki dakikada halden hale girdi şu tuhaf esnek hareketler yapan jimnastikçiler varya onlar gibiydi

canımmm beniiimmm bak seni öpesim geldi şimdiii ..sizde iyiki varsınızzz

ohooo ne bu haftaları bende nerdeyse 1 aydır var ama seninki gibi ayakta durmakta zorlanmıyorum sende niye öyle baskı oldu anlamadım :44:benim sıpam o bölgeleri çok seviyo ne zaman baş aşağı dönse parmaklar çalışmaya başlıyo acayip gıdıklıyo yaa zıplıyorum resmen yerimden ay ay diye diye oturuyorum hatta geçen sefer o kadar kötü gıdıklandım ki popomun altına yastık koyup bacaklarımı duvara dayadım acaba kandırablir miyim çıkar mı yukarı diye ama yemedi kendi keyfi gelince döndü ertesi gün

valla kaslarının geliştiği gayet belli kodumu otutturuyor valla..güp diye..dışarıdanda gayet net belli oluyor
Şu 2 günde birden büyüdü karnım onun etkisi vardır diye düşünüyorum bende...sorma aşşağısı bızıklanıyor bol bol ama durup dururken birden vuruncada dediğin gibi yerimden hopluyorum valla..anaaammm daha 3 ayımız var daha çookkk büyücekler,çookk vuracaklar bize

aynen karnımda kabartılar oluşuyo biraz büyüyünce artık yerleri daraldığı için bu kadar hareket edip vuramayacaklarmış

Bir sitede buldum bu maddeyi demekki normalmiş
  • Bebeğinizin karnınızda yavaş yavaş aşağıya doğru inmeye başladığını hissedebilirsiniz, bu duruma angajman denir.

arkadaslar aranizda benim gibi placenta previa olan kimlerdi?
ben bebegimi 22.haftalar civarinda hissetim ve halen ayni seyleri hissediyorum niye degismiyor yada sizin dedigniz gibi asaglardada bisey olmuyor asagda oynuyor genelikle ama dediginiz yerde degil sizi okudukca korkuyorum.

beni en çok gerinmesi yoruyo yaa....yani gerinmesi diyorum ama aslında içerde naptıyla ilgili bi fikrim yok sadece tahmin ediyorum çünkü birden bire karnım geriliyo semsert oluyo kıpırdanıyo içerde falan en fazla 1 dak. sürüyo sonra bi bakıyorum önceden sağı tekmelerken artık solu tekmeliyo dönüvermiş içerde valla son aylarda napcaz hiç bilmiyom bu daha kaslarının zayıf halleri bi de bana çekerse kesinlikle yandık...o kadar hareketliymişim ki uzun süre ikiz zannetmişler....5 dak sağdaysan canın sıkılıyodu sola geçiyodun diyo annem

Son düzenleme:

aşağılarda bişeyler olmaması zaten normal canım senin için...sonuçta mantık olarak düşündüğünde plecenta previa olduğun için plasentan aşağıda yani bebekle rahmin alt kısmı arasında o var ama bizde yok istediği kadar aşağıya baskı yapabiliyo...endişelenmeni gerektirecek bi durum değil yani sonuçta durumundan dolayı zaten doktorun takibi altındasındır..

ayyyyy evet o gerinmelerrr :))) sanki nefesim daralıyomuş gibi oluyorr..benim bebişin nedense sağ tarafla alakası pek yok hep solda ,aşşağıda arada da yukarıya çıkıyor canı isterse :)) senin bebiş aynı sen ozaman ..ben sormadım anneme yarın sorayım bakalım.. kesin hatırlamıyorum diyecek ama neyse

valla benim gibiysen kesin hatırlıyodur annem de hamileliğinde çok dinlememiş kendini hareketlerini hissetiğimde 6 aylıktın dedi yuh dedim ama o kadar bezdirmişim ki kadıncağızı annemi geçtim babam bile hatırlıyo fıldır fıldır dolanıyodun içerde diyo valla benimki heryerde 1 günde hem aşağıda hem yukarda hem sağda hem solda olduğu günler oluyo

selam kızlar..öğlen ne güzel yazışıyoduk..sitede sorun oldu..sonra benim ders saatim geldi ve okula gitmek zorunda kaldım..neyse..

kızlar ayıp mı ettim ben yaa( park yatağı almış arkadaşları benimle bağlantı kuran arkadaşı aradı biz internetten aldık bugün geldi ama pembe yaaaa, dedi... ya bazıları önemsemez ya ne diyorsun iade edebilirim deyince, ben de dedim yaaa bilmiyorum ki sen bilirsin... ama ne bileyim hani değişim falan yapıyorlarsa dedim kem küm ettim. sonra üzüldüm şimdi kınarlar mı acaba, kıza yardım ediyoruz pembe diyor falan der diye ya olsun önemli değil falan dedim ama yok tamam bakalım değiştirirler heralde falan dedi... ay ayıp mı ettim yaaaaaa....((((

eğer erkek olduğunu bile bile sana bunu soruyorlarsa bence onlar ayıp etmiş tatlım..

samimi arkadaşları diyodun canım o zaman sorun olmaz ki o kadar iyi arkadaşlarıysa öyle şeyler düşünmezler bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…