- Konu Sahibi papatya3459
-
- #22.701
valla benim gibiysen kesin hatırlıyodurannem de hamileliğinde çok dinlememiş kendini hareketlerini hissetiğimde 6 aylıktın dedi yuh dedim ama o kadar bezdirmişim ki kadıncağızı annemi geçtim babam bile hatırlıyo fıldır fıldır dolanıyodun içerde diyo valla benimki heryerde 1 günde hem aşağıda hem yukarda hem sağda hem solda olduğu günler oluyo
kızlar ayıp mı ettim ben yaa( park yatağı almış arkadaşları benimle bağlantı kuran arkadaşı aradı biz internetten aldık bugün geldi ama pembe yaaaa, dedi... ya bazıları önemsemez ya ne diyorsun iade edebilirim deyince, ben de dedim yaaa bilmiyorum ki sen bilirsin... ama ne bileyim hani değişim falan yapıyorlarsa dedim kem küm ettim. sonra üzüldüm şimdi kınarlar mı acaba, kıza yardım ediyoruz pembe diyor falan der diye ya olsun önemli değil falan dedim ama yok tamam bakalım değiştirirler heralde falan dedi... ay ayıp mı ettim yaaaaaa....((((
BENDEN MIS ODA:)Herkesee selaaammm..
Ya arkadaşım doğum yaptı bebiş 4,5 kilo 53 cm bi tosuncuukk..alt kattaki komşum doğurdu herkes doğuruyo ve bütün arkadaşlarım hamilebebiş sevmek istiyorum artııkkk
uyuyodum ki bennapalım canım şahsen ben alttakilerin neden yazmadığını merak ediyorumsen napıosun
sbız 3 arkadas hamıleydık 2 sı dogurdu ben kaldım:) 2umuzunde cocukları aynı yasta:)yok yaa ne tuvaleti zaten suratsızın tekivalla özeniyorum böyle arkadaşlarıyla beraber hamile kalanlara benimkiler ya evlenmedi ya da yeni evlendi onlar da bana kızıyolar bizi beklemedin diye
gel bana sorrrrr cok keyıflı oluyır hıc enı dogmus gıbı omuyor ebeler hemsıreler dogdugunda mıncıklaya mıncıklaya sevdı garıbımı kımse kale almadılar yenı dogdu dıye ebe dalga gectı bıraz daha kalsa emekleyerek gelırmıs bu bebek dedi:)Ya valla bende dedim aynısınınasıl beslediii acabaa ama normal doğuramadı sezeryan oldu mecburen öle bi tosuncuktan sonaa.ya o kadar tombik bi bebek doğurmak istermiydim diye düşünüorum acemi anne olarak altını daha kolay alırdım heralde..bizimkiler 3,5 doğsun ben razıyım valla
sen bayaaa akıllarına kazınmışsın demekkiaman sağlıklı olsunlar vursunlar da sağ ,sol fark yapmaz :))
BENDEN MIS ODA:)
uyuyodum ki ben
sbız 3 arkadas hamıleydık 2 sı dogurdu ben kaldım:) 2umuzunde cocukları aynı yasta:)
2.lerde aynı olacak ınş.
gel bana sorrrrr cok keyıflı oluyır hıc enı dogmus gıbı omuyor ebeler hemsıreler dogdugunda mıncıklaya mıncıklaya sevdı garıbımı kımse kale almadılar yenı dogdu dıye ebe dalga gectı bıraz daha kalsa emekleyerek gelırmıs bu bebek dedi:)
evettttt tosbaaaam o benım:)uykucu seniiiiiibence de cem yılmazın dediği gibi biraz daha dursa okula başlıycakmış
ezelcım tahlıl sonucların ne zaman cıkacak ?tuğbaaa hediyem ulaşınca hediye sayfasına yazar mısın canım bu ara kaçırabilirim yazılanları da
bir de kızlar hediyesi gelenlerden hiç foto yok hani oraya koyacaktık yaa en zevkli kısmı bakması olacak koyalım lütfennnn:)
evettttt tosbaaaam o benım:)
ezelcım tahlıl sonucların ne zaman cıkacak ?
edıyorum canım aklımdasıncanım cuma günü çıkacak sonuçlarım dua edin bizim için...
Şu facebook a herkez yediğini içtiğini koyuyor nasıl sinir oluyorumcanım istiyor aniden görünce, aklım kalıyor valla en sonunda yazacağım duvara yeter artık yemek resmi koymayın diye ama ayıp olcak
salihin annesı yazan tacım bugun geldı bende oglusa suprız yaptım haberı yoktu sımdı okuldan geldı kapıyı actım aaa ruzgarın annesı mı yazdırdın dedı bende hayır dedım yazıyı gorunce mest oldu tosbaaaaam yaaaa
iyi aksamlar herkese,bisey sormak istiyorum benim esim sarisin ela gözlü bende onun tam tersiyim esmerim cok merak ediyorum kime benzocek diye sizce daha cok kime ceker bi cocuk, herkes diyordu bana senin cocugun cok güzel olacak ikinizin karisimi olacak biri sari biri esmer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?