2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Selam teyzoşlarr :))) muhabbet almış başını gidiyor valla ne güzel...bizde maç seyrediyoz koçişimle :)) derken aklıma bişey takıldı bu cuma benim kontrolum var ..detaylıya girmediğim için göremedim bebişimi.... ama bu ay normal ultrasonda (net olarak göremem tabii de) bebişimin en azından hatlarını yani silüyetini görebilirmiyim? bu ay yağ tabakası baya oluştu ya...öyle aklıma geldi bilginiz varmı? yada 29 haftalık ultrasona giren ve görüntüsü gören...?

Selam teyzoşlarr :))) muhabbet almış başını gidiyor valla ne güzel...bizde maç seyrediyoz koçişimle :)) derken aklıma bişey takıldı bu cuma benim kontrolum var ..detaylıya girmediğim için göremedim bebişimi.... ama bu ay normal ultrasonda (net olarak göremem tabii de) bebişimin en azından hatlarını yani silüyetini görebilirmiyim? bu ay yağ tabakası baya oluştu ya...öyle aklıma geldi bilginiz varmı? yada 29 haftalık ultrasona giren ve görüntüsü gören...?
3d yada 4d ye gırersen cok net yuzunu gorursun

gel bacıııııııııımmmm bı yanlış anlaşılmısızkı sorma:)
ya kızlar bu hedıye ısınde akıl verın oğlum 4 e gıdıyor bu sene 4+4 yuzunden sınıfları bolundu oğlumda yenı sınıfa dustu eskı ögretmen ınıfın yarısı ıle devam edıyor , ben her sene begendıgım bı kıtaptan hedıye alırdım ögretmene yenı ögretmene de bu tarz bısey mı alsam bırde eskı ogretmenımıze de almak gerekırmı?

canım en güzel hediye manevi değeri olan hediyedir. Yoksa bir gün öğrencin tarafından hatırlanmışsın ne önemi var.oğluşun karar versin kime hediye almak istediğine bence bu arada ne çok öğretmen var topikte maşallah doğurganlğımız tutmuş :27:

yok beee kuzum topıkte benden buyukler vardır 83 dogunluyum ben sızın gıbı erken anne oldum o kadar

annemmmm kıyamam sana seni de iyice abla yaptılar ya
bence burdaki herkesten gençsin sen gönüllerimizin genci :)

ben de kaçar kızlar herkese ii geceler öpüyorum :54:

banada herkes cok erken anne olacan felan diyorlar ama benim düsüncem erken anne olmak en güzeli, bi yandanda arkdas gibisin cocuklarinlan, sencede öyle degilmi meltem abla sen daha iyi bilirsin
kısıye gore degısır tabı bence pozıtıf ve negatıf tarafları var tabı yasıtların gezer tozar eglenırken sen evde bebk yapıyorsun mesela ama en guzel tarafı sımdı kımse benım oğlum olduguna ınanmıyor ılk hamılelıgım sanıyorlar ruzgarı salıhıde kardesmı dıye soran bıle var:)

annemmmm kıyamam sana seni de iyice abla yaptılar ya
bence burdaki herkesten gençsin sen gönüllerimizin genci :)

ben de kaçar kızlar herkese ii geceler öpüyorum :54:
ıyı gecelerrr

ben hep kıtap aldım arkadaslar altın takı falan dedıler ev esyası dedıler bana tuhaf gelıyor hedıye olmakta cıkıyor ozaman ılk sene ucurtma avcısı ıle bın muhtesem gunesı almıstım 2. sene ayse kulın turkanı aldım gecen sene kı kıtap adını unuttum , bu senekı ögretmenı tanımıyorum zevkını bılmıyorum akıl versene ne alayım ıdealıst sosyal bır ögretmen

elif şafak aşk olabilir ya da, tasavvuf- edebiyat falan severse iskender pala da olabilir...

kociş koltukta uyuyakalmıştı maç izler diye uyandırmadım tv nin telefonun sesini kıstım uyanmasın diye . Kii normalde uyumasına sinir olurum . Adam gözünü acar açmaz kumandayi versene dedi bu ne maç sevgisidir arkadaş ya

kociş koltukta uyuyakalmıştı maç izler diye uyandırmadım tv nin telefonun sesini kıstım uyanmasın diye . Kii normalde uyumasına sinir olurum . Adam gözünü acar açmaz kumandayi versene dedi bu ne maç sevgisidir arkadaş ya
ılahıı bızımde arkadası geldı mac ızlıyorlar bende oğlusun odaya kactım

elif şafak aşk olabilir ya da, tasavvuf- edebiyat falan severse iskender pala da olabilir...
ask benımde aklıma geldı ama okumustur dedım, elif safak ıskenderı dusundum okumadıgım ıcın cesaret edemedım ıskender palaya bakayım sagol

seyretmıyorum ben allahtan ara sıra baktıgım yabancı dızıler var o kadar

boşver seyretme yaa zaten ağlatmak için ellerinden geleni yapmışlar hamile olmasamda çok ağlardımm:( çizgi filmde bile ağlamış insanım ben, şeker kız candy de tom ölünce de çok ağlamıştım:) ne güzel çizgi filmler vardı bizim zamanımızda

Back
X