- Konu Sahibi papatya3459
- #25.561
annam meak ettim aliim de okuyayım bari ben de:)ya altındır ev eşyasıdır hem herkesin gücü yetmez hemde alacaksın belki zevkine uygun olmayacak hiç gerek yok bence..
uçurtma avcısı ve bin muhteşem güneş ikiside çok güzel :) ben bu aralar nazan bekiroğlu'nun nar ağacı kitabını okuyorum çok hoşuma gitti alınabilir bence, bundan öncede iskender pala "iki dirhem bir çekirdek" kitabını okumuştum bu da olabilir.. , sürekli kullandığımız deyimlerin nerden geldiğini anlatıyor hikayelerle, çok eğlenmiştim okurken, sınıfta çocuklara da okumayı planlıyorum arada sırada sıkıldıklarında :)
biz kendimiz için visco alacaktık çook rahat ama bebkler için yarı ortpedik de sağlıklı olur bence... benim beşiğin içinde anam babam usulü pamuk yatak var...yatak konusunda benim de kafam karışık, ortopedik olanları denettik mağazada çok yüksek oluyor, pamuk olanlar da çok ince kalıyor. napcağımı bilemedim. eski annelere danışmak lazım
ne kadar mış ben de bakayım olmazsa canımmm... tutturamaz da ziyan edersem sütleri canım sıkılır hiç yapamam...daha önce hiç denemedim ama kıvamını tutturamam gibi geliooo canımm.. perşembe günü a 101 e arzumun yoğurt yapma makinası geliomuşş fiyatıda gayet uygun alsam mı acaba die düşündüm bebeiş doğuncada günlük yaparım dieee :)))
ılahıı bızımde arkadası geldı mac ızlıyorlar bende oğlusun odaya kactım
ask benımde aklıma geldı ama okumustur dedım, elif safak ıskenderı dusundum okumadıgım ıcın cesaret edemedım ıskender palaya bakayım sagol
hmm bi de hürriyette köşe yazarı varya adını çıkartamadım..... neydi kiiiii.....:26: onun bi kitabı çıktıydı isim şehir hayvan diye ona da bi bak güncel şeylerle ilgileniyosa....