2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ya altındır ev eşyasıdır hem herkesin gücü yetmez hemde alacaksın belki zevkine uygun olmayacak hiç gerek yok bence..
uçurtma avcısı ve bin muhteşem güneş ikiside çok güzel :) ben bu aralar nazan bekiroğlu'nun nar ağacı kitabını okuyorum çok hoşuma gitti alınabilir bence, bundan öncede iskender pala "iki dirhem bir çekirdek" kitabını okumuştum bu da olabilir.. , sürekli kullandığımız deyimlerin nerden geldiğini anlatıyor hikayelerle, çok eğlenmiştim okurken, sınıfta çocuklara da okumayı planlıyorum arada sırada sıkıldıklarında :)
annam meak ettim aliim de okuyayım bari ben de:)
yatak konusunda benim de kafam karışık, ortopedik olanları denettik mağazada çok yüksek oluyor, pamuk olanlar da çok ince kalıyor. napcağımı bilemedim. eski annelere danışmak lazım
biz kendimiz için visco alacaktık çook rahat ama bebkler için yarı ortpedik de sağlıklı olur bence... benim beşiğin içinde anam babam usulü pamuk yatak var...

daha önce hiç denemedim ama kıvamını tutturamam gibi geliooo canımm.. perşembe günü a 101 e arzumun yoğurt yapma makinası geliomuşş fiyatıda gayet uygun alsam mı acaba die düşündüm bebeiş doğuncada günlük yaparım dieee :)))
ne kadar mış ben de bakayım olmazsa canımmm... tutturamaz da ziyan edersem sütleri canım sıkılır hiç yapamam...
ılahıı bızımde arkadası geldı mac ızlıyorlar bende oğlusun odaya kactım

ask benımde aklıma geldı ama okumustur dedım, elif safak ıskenderı dusundum okumadıgım ıcın cesaret edemedım ıskender palaya bakayım sagol

hmm bi de hürriyette köşe yazarı varya adını çıkartamadım..... neydi kiiiii.....:26: onun bi kitabı çıktıydı isim şehir hayvan diye ona da bi bak güncel şeylerle ilgileniyosa....

boşver seyretme yaa zaten ağlatmak için ellerinden geleni yapmışlar hamile olmasamda çok ağlardımm:( çizgi filmde bile ağlamış insanım ben, şeker kız candy de tom ölünce de çok ağlamıştım:) ne güzel çizgi filmler vardı bizim zamanımızda

annam meak ettim aliim de okuyayım bari ben de:)

biz kendimiz için visco alacaktık çook rahat ama bebkler için yarı ortpedik de sağlıklı olur bence... benim beşiğin içinde anam babam usulü pamuk yatak var...

ne kadar mış ben de bakayım olmazsa canımmm... tutturamaz da ziyan edersem sütleri canım sıkılır hiç yapamam...

hmm bi de hürriyette köşe yazarı varya adını çıkartamadım..... neydi kiiiii.....:26: onun bi kitabı çıktıydı isim şehir hayvan diye ona da bi bak güncel şeylerle ilgileniyosa....
yılmaz ozdıl oda mevcut bendeeee:) alabılırım bak onu tam bızım ogretmenın tazrı

iyi akşamlar kızlar geçmişi okudum geldim ...
bugün kontrolüm vardı bebişim benim ellerini başının arkasına koymuş sahilde güneşlenir gibi hele ayaklarını ısırasım geldi bu arada çok şükür suyumuz yerinde boyumuz kilomuz tam gününde 27+1 iz... doktora sordum bacaklarım ve vajinamdaki ağrının sebebi bebeğin aşağıda olmasından kaynaklanıyor olabilir dedi ve sarı akıntım vardı iltihapdan kaynaklı ağrı olur dedi fitil verdi onu kullancam 3 gün sonra tekrar bir fitil daha inşaallah faydasını görürüm. haftayada açlık tokluk kan şekerim ölçülcek sonuç iyi çıkar inşaallah...
ya kızlar benim diyetisyen bana sabah 1 tatlı kaşığı pekmez iç dedi ama duyanlarda şekeri yükseltir dediler korkumdan içmeyeceğim ama 20 gündür hep içtim ne olcek şimdi şekerimi yükseltirse diye korktum açıkcası...

Okadar heyecanlı bi dönemdeyimki.Yok gelişiyomu yok kesesi oluşuyomudur.Kalp atışını duyabilicekmiyim neler neler :) Hep bi heycan hep bi telaş
ah ah aynı bız o bıtıncede 2li test ardından 3lu sonra detaylı usg ardından seker testı ve sımdıde dogumları konusur olduk

iyi akşamlar kızlar geçmişi okudum geldim ...
bugün kontrolüm vardı bebişim benim ellerini başının arkasına koymuş sahilde güneşlenir gibi hele ayaklarını ısırasım geldi bu arada çok şükür suyumuz yerinde boyumuz kilomuz tam gününde 27+1 iz... doktora sordum bacaklarım ve vajinamdaki ağrının sebebi bebeğin aşağıda olmasından kaynaklanıyor olabilir dedi ve sarı akıntım vardı iltihapdan kaynaklı ağrı olur dedi fitil verdi onu kullancam 3 gün sonra tekrar bir fitil daha inşaallah faydasını görürüm. haftayada açlık tokluk kan şekerim ölçülcek sonuç iyi çıkar inşaallah...
ya kızlar benim diyetisyen bana sabah 1 tatlı kaşığı pekmez iç dedi ama duyanlarda şekeri yükseltir dediler korkumdan içmeyeceğim ama 20 gündür hep içtim ne olcek şimdi şekerimi yükseltirse diye korktum açıkcası...
sende ılk testte yuksek mmı cıkmıstı degerler?

Okadar heyecanlı bi dönemdeyimki.Yok gelişiyomu yok kesesi oluşuyomudur.Kalp atışını duyabilicekmiyim neler neler :) Hep bi heycan hep bi telaş

bugün ben de bi arkadaşımın 7 haftalık hamile olduğunu öğrendim. aybükeee dedi telefonda hemen anladım walla hamile olduğunu...bebek geliyo bebeeeek! demişim kıza:52: öyle güzel duygular kii

kızalr bu bebek bi garip ya:1: elimi kolumu dayaymıyorum karnıma lüp lüp vurup duruyo içerden ehli keyf walla.. kazık yutmuş gibi yemek yedim bugün:1: neymiş efendim ayağını sağıma kaburgama sokacakmışşşş.. azcık salsam kendimi dayıyo ayağını böğrüme...:1:

kızalr bu bebek bi garip ya:1: elimi kolumu dayaymıyorum karnıma lüp lüp vurup duruyo içerden ehli keyf walla.. kazık yutmuş gibi yemek yedim bugün:1: neymiş efendim ayağını sağıma kaburgama sokacakmışşşş.. azcık salsam kendimi dayıyo ayağını böğrüme...:1:
.....................

Son düzenleme:
......................

Son düzenleme:
aynı sorun bende de var, şimdi laptopa eğildikçe tekmeliyor, yemek yerkende yapıyor :1::1: yerim ben onların minicik ayaklarını

Back
X