- Konu Sahibi papatya3459
-
- #2.641
canım bana doktor folıdoce verdı ac karnına ıcıyorum onu ıcınce de sankı ıstahım kapanıyor.. bı de benım bebısım gec dollenmeymıs 1 hafta gerı de sanırım hcg sonucu 825 olması kac haftaya tekabül edıyor acaba
bende onu kullanıorum aksam al istersen bi farkı yok.suan dr verdigi kagıdı aldım elime degerlerine göre 825 4.hafta içerisinde oldugunu gösterio ama doktorlar 3+1,2,3,4 vs diye kabul ediyorrrr
canım benım kagıtta da 4 haftalık gosterıyo 1 hafta gec dollenme olmus normalde 6. haftamın ıcınde olmam gerekırken 5. haftamın ıcındeyım
yok tatlm ne yaptın benm muhtemelen dogum 17 subatta ve ben suanda 6.haftanın içerisindeymm.sen bu tahlili ne zaman oldun gecen hafta falan mı
canım benım kagıtta da 4 haftalık gosterıyo 1 hafta gec dollenme olmus normalde 6. haftamın ıcınde olmam gerekırken 5. haftamın ıcındeyım
canım bak sat 14 mayıs 18 subatta dogum yapmam lazımdı.. 22 hazıran da 825 cıktı yanı 1 hafta gec 25ınde dogum yapıcamm
hmmmmm tamam ozaman canım sen 5.hafta içindesinnnn 4+........ dedigimiz durum oluyor yaniiii.benim adetim 2 gün gecekince yaptırdıgımız testte 1394 cıkmıstı beta hcg
bnmde adetımden 2 gun gecıkınce 20.76 cıkmıstı
bnmde adetımden 2 gun gecıkınce 20.76 cıkmıstı
rabbim saglıklı bir sekilde kucagımızza almayıda nasip eder inşşşşş
gunaydin tatlim.bebe yagiicin cok erken diyilmi,karnin 10.haftadansonrakullanmaya baslamalisin.bengecen defa 10.haftadan sonra kullandim.zaten karnimbuyumustu ama bebegi aldiktan sonra karnim duzlesti catlak falan yoktu.ben 10.haftadan sonra gogouslerime,popo,kalca karnima her aksam surup uyuyordumgunaayyyyyyyyydııınnnnnnnnn mınık bedenlerın annelerı gobıslerınız sıssın ınsallah kocaman olsun da kocanıza sarılamayınbenım de canım hıcbırsey ıstemıyor ne yazık kı ama zorla yıyorum.. bel agrım var dun gecede kasıklarım da agrıdı hafıf hafıf sabah uyandıgım da mıde bulantısı yasıyorum. benım gobusum de azıcık sıstıı bebe yağı kullanıyorum ben hatunlar
az kaldi ya birazcik sabir12.haftadan sonra hafifilemeye baslar.bende 15 haftadan sonra gunde 1 defa bulanirdi sonra tamamen gecip gitti.aslinda mide bulantilari bebegin yaranma sisteminin tam bittigi anda biter.bebegin herseyi hazir olduktan sonra buyumeye baslar iste o zaman mide bulantilari yerini buyuk istaha verir ve bebek buyumesi icin surekli yemek yiyicez.insallah agustos sonu hepimizin sikayetleri biticek.tatlm benimde mide bulantılarım aşırı derecede hiç bişi yiyemiordum dr zofran 4 mg verdi onu içtim dünden beri eh biraz daha iyiyim dicem ama hala bulantım var halsizim yatıorum ne zamana kadar sürücek bu böyleee yaaaa
ben hamilelik oncesi 5 ay ve simdi hep ogle yemeyi yedikten sonra tokkarina aldim folik asiti.boylede devam ediyorum.ama folik asitte tutdugun dengede gitmen lazim.dengeyi sasarsan hemen mide bulantisi bas agrisi verir.folıc asıt kullanan hamısler ac karnına mı alıyosunuz ben ac karnına alıyorum da sankı ıstahımı kapatıyor.. bır de sureklı domates yıyın folıc asıt varmıs ıcın de ben elma gıbı dusurmuyorum.. bıde acayıp portakal suyu cekıyo canım
kizlar ya ne olur yardimmmmmmmmm.persembe kontrole gittim.bebegim yeterince gelismemis.10 gunde sadece 1-2 gunluk gelisme gostermis
kan testinden sonra 1 hafta daha bekleyelim dediler ama hic umudum kalmadi.boyle birsey duyan veya yasayan varmi :26:
kizlar ya ne olur yardimmmmmmmmm.persembe kontrole gittim.bebegim yeterince gelismemis.10 gunde sadece 1-2 gunluk gelisme gostermis
kan testinden sonra 1 hafta daha bekleyelim dediler ama hic umudum kalmadi.boyle birsey duyan veya yasayan varmi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?