2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
hamiş arkadaşlarım benimde çok midem bulanıyo,gün boyu bişey yiyemediğime o kadar çok üzülüyorumki büyümücek die korkuyorum bebişim..heeep uyuyorumm....cuma günü kontrolüm war bakalım neler olacak hayırlı haberlerle dönerim inş size.. bide doktorum mide bulantım için maden suyu içmemi önerdi gerçekten işe yarıyo tawsiye ederim:)
münireciiim kız demişsin teşekkür ederim:) sağlıklı sıhhatli olsunda ilk bebeğim ikisinede ihtiyacım war cinsiyet hiç farketmez:)

benim ki zaten baya yüksek cıkmıstı o sebeple bidaha beta hcg ye bakmadılar bile 2 gün öncede keseyi gördük.kişiden kişiye ve erken döllenme gec döllenmeye göre degişiyor bu durum tatlm
gözün aydın canım senin randevu 26 haziran deilmiydi hangi ara gittinbende yarın gidicen bakalım allah yardımcımız olsun inşallah görürüz

canım asit zararlı değilmi bebeğe maden suyuda asitli fazla içme

canım merak etme kan değerlerin normalse sıkıntı yok demektir, bebek beslenir... mide bulantıların ne zaman başlamıştı ?

bebek dort aylikken beslenmek cok onemliymis ilk aylar bulantidan dolayi bebeginizi iyi besleyemediginiz dusunmeyin diyo doktorlar ayrica maden suyuda dort ayliktan sonra cok faydaliymis bebegin kemik gelisimi icin ben gunluk iciyorum simdiden ondanmi bulantim olmuyki bendeki tek belirti uyku duzensizligii gunduz uykum geliyor

OH OH HAMISLER sohbete toplandi bugun gun icinde nezaman girsem 2-3 tane hamis vardi.galiba sicaklar ve mide bulantilari herkes kendi derdinde.
yaklasik 2 saat once esimle kezmeye cikmistik,oturduk biyerde cay icmeye kenarda bisey pisiriyorlardi,tabi hamisler var adini soylemem.kokusu beni mahv etti ya.
caymi ictim onumu yedim belli olmadi.nereye ciksam bi koku.sanki,bilerek tum sokaklardan hatta deniz kenarindan bile yemek kokusu geliyor,bune ya burnuma pamuk tikayip cikicam.zaten acim.bde bombos.yediyim sey meyve yogurt,ceviz falan.ama aksamlar benim mide bulantim nerdeyse hic olmuyor.bide gece yataga girerken uyuyana kadar acizik oluyor.

evet tatlim benim annemde doktor bana tek tek anlatmisiti gecen hamisliyimde zaten bebislerimiz suan beslenmiyor,daha yaranma asamasinda.tam olarak yaranip insan olucak sonra bizden beslenicek.eh ozamanada mide bulantimiz gecicek.

merhaba arkadaşlar...kaç gündür giremiyordum...umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır..bebişlerinize ve kendinize iyi bakın...

bende pek hamilelik belirtisi yok bitek çok acıkıyorum.hemen birşeyler yemem gerekiyor yoksa elim ayağım titriyor normal midir acaba..onunda dışında birde ara sıra halsizlik oluyor.onun dışında mide bulantısı göğüs ağrısı falan yok..inşallahta mide bulantım olmaz yoksa yollarda işe giderken mahvolurum

canim ne kadar sanslisin ya 8.haftadasin mide bulantin yok tabi kisiye gore degisir.ne mutlu sana.biz hepimiz burda mide bulantisindan olelim sen orda tikir tikir ye.gobisini sisir.

merhaba arkadaşlar...kaç gündür giremiyordum...umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır..bebişlerinize ve kendinize iyi bakın...
merhaba tatlim neden giremiyorsun.zamanin olmuyormu?kiz sen 9.haftadasin 2 hafta sonra seninkinin cinsiyeti belli olucak.bu arada haftana gore senin ocak annesi olman gerek.

canim ne kadar sanslisin ya 8.haftadasin mide bulantin yok tabi kisiye gore degisir.ne mutlu sana.biz hepimiz burda mide bulantisindan olelim sen orda tikir tikir ye.gobisini sisir.

doktora ilk gittiğimde 5 haftalıktım..haftaya mide bulantıların başlar dedi.başlamadı.bazı insanlarda anca başlar diyorlar bakalım görücezz..ama inşallah başlamaz.kızlar bide benim doktor 10 gün arayla çağırıyor normal mi acaba..bi risk mi var dedim herşey normal dedi.

tatlim ya bazi insanlarda 9 ay olmuyor mide bulantisi,mesela benim annemde 9 ay bulanti olmus,kadini mahv etmis.bide doktorun sorun olmamasina ragmen 10 gunde 1 cagiriyorsa demekki,tedbirli doktor ne guzel.
HAMISLER GOBISLER SLADI KACAR,UYKU BENI YAKALR HEPINIZE IYI GECELER,GOBISLERE VE FINDIKLARA IYI BAKIN OPULDUNUZ.:13:

iyi geceler kızlar
bugun kız kardeşimle beraberdim söyledim ona test yaptıgımı yarın beraber doktora gidcez oda hamşle 3.5 aylık hayırlısı artık hakkımızda ama annemlere söylemedim daha bakalım nekadar sabretcem
yarın doktordan gelince umarım iyi haberler veririm
dualarda unutmayın
iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…