2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
slm kızlar bende bugun kan tahlili sonucunda 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim ve şubatta anne olucam inşallah.ama ultrasonda göremedim henüz.folik asit verdi kullanmaya başladım.ama ne kadar kullanıcam sormayı unutmuşum heyecandan:))ilk üç ay mı?bilen var mı acaba?

Son düzenleme:
selam kızlar.....yaa benim hiç bi hamilelik belirtim yok mide bulantısı, baş dönmesi, iştahsızlık vs. hiç bişey yok acaba bende bir anormallik mi var
1 ay lık sanırım bebişkom

cnm meraklanma benimde yoktu 1 aylıkken şimdi 8.haftadaymşım bugün doktorum söyledi nasıl gecti anlamadım :) hiç acele etme zamanı gelince yaşıcaksın zaten :) herkesin bünyesi farklı çünkü

kızlar bende bi tuhaflıkmı varyaa..bende mide bulantısı vs. hiç bişe yok..bitek karnımı doyuramıyorum normal mi..sürekli birşeyler yemem gerekiyor yoksa içim bayılıyor

Aynı şey bendede var canim,yaşamıyorum sanki,ruh gibiyim,bulantıların bu kadar kötü olabilecegini tahmin bile etmezdim
Ben peynirli patetes haslaması vede makarnada yiyebiliyorum,istersen sende dene.
Allah yardımcimiz olsun...

ayni gun dogum yapicakmisiz merak etme bendede hic bir belirti yok bugun bebegi goreye gittik cakil tasi kadar kucucuktu midemde yanma ggibi biseyler oluyor bence o iste bulanti illa kusmaak gerekmiyor mide agrisi belirti bence

neyseki benim gibi olanlar varmışaynı gün doğum yapacakmışız peki sen munire ye cinsiyet tahmini yaptırdın mı ne çıktı?

kızlar bende bi tuhaflıkmı varyaa..bende mide bulantısı vs. hiç bişe yok..bitek karnımı doyuramıyorum normal mi..sürekli birşeyler yemem gerekiyor yoksa içim bayılıyor

bende de aynı durum var canım... illa her hamile bulantı yaşacak değilmiş doktorum normal demişti bana...

ben de oburoldum cumartesiyi bekliyoruz pıt pıtlar içinn

benimde 25 şubat inş.sen görebildin mi ultrasonda bebişini?ben göremedimde(

gordum bugun yani pazartesi cakil tasi kadar kucucuk tabi ekranda en fazla o kadar buyuk gozukuyor simsiyah kucuk cakiltasi kadar yine pazartesiye cagirdi doj=ktor bidaha gidicez galiba kalbini dinliycez cok heycan verici

benimki folibol sarı beyaz 5 mg

günaydın hanımlar midem fena dünden beri bulantı değil ama kokulara hassasiyet ve tiksinti bide açlık hissim değişti acıkınca midem acıyo resmen:)

günaydın hanımlar midem fena dünden beri bulantı değil ama kokulara hassasiyet ve tiksinti bide açlık hissim değişti acıkınca midem acıyo resmen:)

günaydın canım bende senle aynı durumdayım ama benimki acıkınca değil sürekli ekşime gibi bi his veriyo halsizlik ne istersen mevcut biran önce kesilse de rahat bi hamilelik geçirsek yoksa böle çok zorlancaz

evet cnm ya umarım biran önce kesilir sıcaklarla birleşince çekilmesi daha güç oluyor tabi ben yemekte yiyemiyorum pek dün yemek niyetine iki kase çorba içtim sadece

evet cnm ya umarım biran önce kesilir sıcaklarla birleşince çekilmesi daha güç oluyor tabi ben yemekte yiyemiyorum pek dün yemek niyetine iki kase çorba içtim sadece

bende sürekli bastırsın die ekmek zeytin yiorum korkarım yawruşum kapkara çıkacak:) allah hepimize güç kuvvet verir inşallah sağlıklı bi şekilde evladımızı kucağımıza alır atlatırız bu günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…