- Konu Sahibi papatya3459
-
- #2.881
selam kızlar.....yaa benim hiç bi hamilelik belirtim yok mide bulantısı, baş dönmesi, iştahsızlık vs. hiç bişey yok acaba bende bir anormallik mi var
1 ay lık sanırım bebişkom
selam kızlar.....yaa benim hiç bi hamilelik belirtim yok mide bulantısı, baş dönmesi, iştahsızlık vs. hiç bişey yok acaba bende bir anormallik mi var
1 ay lık sanırım bebişkom
merhaba kızlar,
sayfalar hızlı ilerliyo maşallah muhabbet koyu:)
ben çok kötüyüm ya 2 gündür bulantılarım var.
canım bişey istemiyo, işyerinde ruh gibiyim. sadece çubuk kraker yiyorum ve maden suyu içiyorum
sizin var mı önerileriniz..
ayni gun dogum yapicakmisiz merak etme bendede hic bir belirti yok bugun bebegi goreye gittik cakil tasi kadar kucucuktu midemde yanma ggibi biseyler oluyor bence o iste bulanti illa kusmaak gerekmiyor mide agrisi belirti bence
kızlar bende bi tuhaflıkmı varyaa..bende mide bulantısı vs. hiç bişe yok..bitek karnımı doyuramıyorum normal mi..sürekli birşeyler yemem gerekiyor yoksa içim bayılıyor
neyseki benim gibi olanlar varmışaynı gün doğum yapacakmışız peki sen munire ye cinsiyet tahmini yaptırdın mı ne çıktı?
ne cok 25 subatta dogum yapaccak var simdiden 5 kisi falan olduk
benimde 25 şubat inş.sen görebildin mi ultrasonda bebişini?ben göremedimde(
cnm senin kullandığın folik asit hangisi ben folik plus kullanıyorum üstü pembe ve bir bebiş resmi var, eğer ondan kullanıyosan 1 tane olması az gibi ama başka bi marka kullanıyosan belki onun mg değeri farklıdır ondan olabilir.
günaydın hanımlar midem fena dünden beri bulantı değil ama kokulara hassasiyet ve tiksinti bide açlık hissim değişti acıkınca midem acıyo resmen:)
evet cnm ya umarım biran önce kesilir sıcaklarla birleşince çekilmesi daha güç oluyor tabi ben yemekte yiyemiyorum pek dün yemek niyetine iki kase çorba içtim sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?