2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

o zaman benimkide peynir gibi bembeyaz olacak:) amin cnm allah beterinden saklasın yine 9 ay yatan var iyiki çalışmıyorum yani tatildeym şuan çalışmaya başlayanakadarda geçer diye umuyorum

o zaman benimkide peynir gibi bembeyaz olacak:) amin cnm allah beterinden saklasın yine 9 ay yatan var iyiki çalışmıyorum yani tatildeym şuan çalışmaya başlayanakadarda geçer diye umuyorum

sen şanslısın inşallah işe başlayana kadar geçer işyerinde hiç çekilmiyo fırsatını bulduğun an kafayı koyuveriyosun masanın üstüne

sen şanslısın inşallah işe başlayana kadar geçer işyerinde hiç çekilmiyo fırsatını bulduğun an kafayı koyuveriyosun masanın üstüne

allah yardımcımız olsun inş hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasibetsin ben çıkıyorum besleneyim brz kolay gelsin cnm

kızlar bu arada bişey sorcam
ben yüz üstü yatmadan uyuyamıyorum hele de
sıcak günlerde, acaba bebişime bi zararı olur mu?
ilk 3 ay yatılabiliyor arkadaşım ama ben yatmamaya gayret gösteriyorum korku varya bende

günaydın güzel anneler
valla bendede mide bulantısı varmı yokmu belli değil bi garibim hayırlısıyla keseyi görseydik..sanırım benimki geç döllenme yani doğum marta bile çıkabilir ama ben burdan ayrılmam zaten mecburi sezaryen olcam erken olurum belki kızımı normal gününden 10 gün önce sancım geldiği için dogum yapmıştım ayy hayırlısı
çok sıcak bir gün daha bişi yemek yapmak istemiyorum yatmak istiyorum sadece :)
neysem ev işi beni bekler görüşürüz

günaydın.keseyi gördük,kalp atışını duyduk ama 1 haftadır kahverengi lekelenmelerim var ve gitgide pembeye dönüyor sabah akşam progestan kullanıyorum banamısın demedi...midem bulanıyo.çok uykum varrr.

günaydıııınnnn

geçmişe bakamadım kızlarr
doktora gideceğiz birazdan
kan tahlili sonuçlarını da aldım

benim de midem fenalarda...bişi yiyesim yok öte yandan yerken geçiyo sonra yine bulanıyo
ama gitgide yemek yiyemeyeceğim sanırım..
halsizlik var bir de

günaydın kızlar 7 haftadr asırı bulantım yüzünden mahvoldum 4 gündürde dr verdigi bulantı hapını kullandm dün ögleden sonra bulantılarım cookkk coookk azaldı aksama hiç yok denecek kadardı sabahta aynıyım pek yok gibi.ama ilaç içmeme ragmen gene cok bulantım oluordu dün le bugün niye bu kadar azaldı ki korktum acıkcası.lekelenme kanamam vs yok cok sükür.halsizlik uykuya egilim aynı devam.ama bulantımın birden bu kadar kesilmesi korkuttu ben ne yapsam ki

:26::26::26::26::26:

merhaba tatlim folik asiti hamilelikten enaz 1 ay once kullanmalisin.bide bebegin ilk 3 ayina kadar.

Beni de eklerseniz sevinirim
menopee
23
Konya
sat 7 mayıs
bdt 14 subat
ilk
cinsiyet?
Keseyi gördük
merhaba aramiza hosgeldin bilgilerini eklerim.iyi paylasimlar.

gunaydin tatlim neden korkuyorsunki,doktor mide bulantisi icin ilac yazmadimi?ve sen ilaci kullaninca mide bulantin gecmedimi?iste ilacin tesiri korkucak ne varki?
ya seker hamisler 9 ay boyle korku ve endiselerlemi yasamak istiyorsunuz?neden her sey sizde korku yaratiyor.e sen normal,hamislik normal,bebis normal daha korkucak ne varki?

uhu uhu midem beni mahv ediyor,kaytarma falan yok ama,en cok sevdiyim yemeye bile korka korka bakiyorum.kotuyum ya.mesala dun annemlerda bide yedim yemeyi istahla yedim,cok sukur mide bulantim yok dedim,geldim eve yine basladi,ya bide evde esimin babasi sarimsak yemeye basladi.suan hepsinden herkesten nefret ediyorum.
bu yaz cabuk gecsede tatile gidip gelsekte artik kendi evimize ciksak.

evet ya mide bulanmadi diye korkmaya gerek yok,ben dun hic korkmadim bu seyler normal.bide aramizda bitane yesil bebek olucak desenize.
bu haftalar cabuk gecsede 11.haftada cinsiyetleri oyrensek.

benim de 1-2 gündür pek yoktu korkmaya başlamıştım,, bu sabah acayip bi mide bulantısıyla uyandım.. istifra ettim 2 kez.. bazen oluyo bazen olmuyo demekki hergün olcak diye bi şart yok bence.... yeşil zeytin çok iyi geliyo bana.. çocuğum yeşil çıkıcak

gunaydin tatlim neden korkuyorsunki,doktor mide bulantisi icin ilac yazmadimi?ve sen ilaci kullaninca mide bulantin gecmedimi?iste ilacin tesiri korkucak ne varki?
ya seker hamisler 9 ay boyle korku ve endiselerlemi yasamak istiyorsunuz?neden her sey sizde korku yaratiyor.e sen normal,hamislik normal,bebis normal daha korkucak ne varki?[/QUOTE]

tatlm zaten doktoru zırt pırt arıorum kadın bıkmıstr galiba benden.sekerm korkum su ilaç içmeme ragmen bulanıordu ama şimdide ilaç içiyorum niye bulanmıyor .bi yerde okumustum gebelikte bulantı kesilmesi iyi degil diye.ya zaten bulansa bi dert bulanmasa bi dert neyapacagını sasıyor insan valla

ben hamile kalmadanda içiyodum cnm 3 ay önce başlamıştım yine günde 1 tane alıyordum
bunu her gebeye veriyolar bilmiyomusun ama ben 1 tane alıyorum sadece
bebeğin zeka gelişimi içinmiş içinde balık yağı vs. herşey var

sarımsak kokusu mahvediyo... ben de dün sarımsak soyup ezmiştim ellerime kokusu sinmiş o kadar yıkadığım halde.. bu sabah 6 da elimdeki sarımsak kokusu yüzünden uyandım gidip istifra ettim zaten.. ben de hiç sewmiyorum sarımsağı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…