- Konu Sahibi papatya3459
-
- #2.901
bende sürekli bastırsın die ekmek zeytin yiorum korkarım yawruşum kapkara çıkacak:) allah hepimize güç kuvvet verir inşallah sağlıklı bi şekilde evladımızı kucağımıza alır atlatırız bu günleri
o zaman benimkide peynir gibi bembeyaz olacak:) amin cnm allah beterinden saklasın yine 9 ay yatan var iyiki çalışmıyorum yani tatildeym şuan çalışmaya başlayanakadarda geçer diye umuyorum
sen şanslısın inşallah işe başlayana kadar geçer işyerinde hiç çekilmiyo fırsatını bulduğun an kafayı koyuveriyosun masanın üstüne
allah yardımcımız olsun inş hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasibetsin ben çıkıyorum besleneyim brz kolay gelsin cnm
ilk 3 ay yatılabiliyor arkadaşım ama ben yatmamaya gayret gösteriyorum korku varya bendekızlar bu arada bişey sorcam
ben yüz üstü yatmadan uyuyamıyorum hele de
sıcak günlerde, acaba bebişime bi zararı olur mu?
:26::26::26::26::26:günaydın kızlar 7 gündür asırı bulantım yüzünden mahvoldum 4 gündürde dr verdigi bulantı hapını kullandm dün ögleden sonra bulantılarım cookkk coookk azaldı aksama hiç yok denecek kadardı sabahta aynıyım pek yok gibi.ama ilaç içmeme ragmen gene cok bulantım oluordu dün le bugün niye bu kadar azaldı ki korktum acıkcası.lekelenme kanamam vs yok cok sükür.halsizlik uykuya egilim aynı devam.ama bulantımın birden bu kadar kesilmesi korkuttu ben ne yapsam ki
:26::26::26::26::26:günaydın kızlar 7 gündür asırı bulantım yüzünden mahvoldum 4 gündürde dr verdigi bulantı hapını kullandm dün ögleden sonra bulantılarım cookkk coookk azaldı aksama hiç yok denecek kadardı sabahta aynıyım pek yok gibi.ama ilaç içmeme ragmen gene cok bulantım oluordu dün le bugün niye bu kadar azaldı ki korktum acıkcası.lekelenme kanamam vs yok cok sükür.halsizlik uykuya egilim aynı devam.ama bulantımın birden bu kadar kesilmesi korkuttu ben ne yapsam ki
merhaba tatlim folik asiti hamilelikten enaz 1 ay once kullanmalisin.bide bebegin ilk 3 ayina kadar.slm kızlar bende bugun kan tahlili sonucunda 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim ve şubatta anne olucam inşallah.ama ultrasonda göremedim henüz.folik asit verdi kullanmaya başladım.ama ne kadar kullanıcam sormayı unutmuşum heyecandan:))ilk üç ay mı?bilen var mı acaba?
merhaba aramiza hosgeldin bilgilerini eklerim.iyi paylasimlar.Beni de eklerseniz sevinirim
menopee
23
Konya
sat 7 mayıs
bdt 14 subat
ilk
cinsiyet?
Keseyi gördük
gunaydin tatlim neden korkuyorsunki,doktor mide bulantisi icin ilac yazmadimi?ve sen ilaci kullaninca mide bulantin gecmedimi?iste ilacin tesiri korkucak ne varki?günaydın kızlar 7 haftadr asırı bulantım yüzünden mahvoldum 4 gündürde dr verdigi bulantı hapını kullandm dün ögleden sonra bulantılarım cookkk coookk azaldı aksama hiç yok denecek kadardı sabahta aynıyım pek yok gibi.ama ilaç içmeme ragmen gene cok bulantım oluordu dün le bugün niye bu kadar azaldı ki korktum acıkcası.lekelenme kanamam vs yok cok sükür.halsizlik uykuya egilim aynı devam.ama bulantımın birden bu kadar kesilmesi korkuttu ben ne yapsam ki
evet ya mide bulanmadi diye korkmaya gerek yok,ben dun hic korkmadim bu seyler normal.bide aramizda bitane yesil bebek olucak desenize.benim de 1-2 gündür pek yoktu korkmaya başlamıştım,, bu sabah acayip bi mide bulantısıyla uyandım.. istifra ettim 2 kez.. bazen oluyo bazen olmuyo demekki hergün olcak diye bi şart yok bence.... yeşil zeytin çok iyi geliyo bana.. çocuğum yeşil çıkıcak
slm ben de folik asit kullanıyorum ama bana doktor günde iki tane tok karnına verdi, acaba doktorlar neye göre veriyoki anlamadım?
normalde benim tahlillerim de temiz çıktı yani bi eksiklikten dolayı desem o da yok hatta arkadaşıma doktor günde 3 defa al demiş folik asit,
sen 1 tane diyince az geldi bana?
uhu uhu midem beni mahv ediyor,kaytarma falan yok ama,en cok sevdiyim yemeye bile korka korka bakiyorum.kotuyum ya.mesala dun annemlerda bide yedim yemeyi istahla yedim,cok sukur mide bulantim yok dedim,geldim eve yine basladi,ya bide evde esimin babasi sarimsak yemeye basladi.suan hepsinden herkesten nefret ediyorum.
bu yaz cabuk gecsede tatile gidip gelsekte artik kendi evimize ciksak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?