- Konu Sahibi papatya3459
-
- #3.881
TATLIM sinirli olmamin topik sahibi olmakla bir ilgisi yok.
arasira zaman buldukca topige ugruyorum herkes gibi.yani hamieligim pc basinda gecmiyor.
hergun gezmekte tozmaktayim.yani bilgi veriyim esim isten gelene kadar burdayim ondan sonra aksama kadar gezmelerde.
topikten cekilmekte veya gormekte herkes ozgur.ve farkindaysan simdi sana 1 hatirlatma yapiyim.
TOPIK ILK ACILDIGINDA BIR ARKADASIN DIGER ARKADASA YAZISINA KARISTIM VE OLAYLAR BASLADI BEN SUCLU OLDUM
VE SIMDI AYNI SEY BANA KARSI YAPILDI BIR ARKADASA YAZIMA DIGER ARKADAS KARSITI VE KONU BUYUDU.SIMDI YINE BENMI SUCLU OLDUM???
LUTFEN SENDE KARISMA.
yani brin digeriyle yazisyor ve baskalarida konuya katilinca iste o zaman mevzu buyuyor.
listede kayitli kim varsa hepsi zamanla giriyorlar ve paylasim yapiyorlar,bunun icin uzulme herkesin keyfi yerinde.
VE AYRICA ilk gunlerde topik sahibi oldugum icin kavga cikaranlar topikten kendi istekleriyle ciktilar ve bu konu coktan kapandi.
ogunden sonra herkes cok guzel ve rahat paylasimlar yapiyor.
farkindaysaniz bazen bana sinirle yaziyorlar neden listede yokum veya neden beni atladin ama ben karsiliginda cok sakin halde cevaplar veriyorum.
LUTFEN KIMSE TARAFCI OLMASIN.
okıs tatlım bılgılerını aldım lıstemıze yazıcam.sladı yasım 26 ılk hamılelıgım ıstanbuldayım. 50 kg ıle basladım 51 kg yım. Epıdurallı normal dogum dusunuyorum ıns
ama minure abla bana bi şey demeditamamen hislerimle hareket ediyorum. gerçi kız da olsa erkek de olsa hayırlısı olsun be kuzum. hepsine razıyız yeter ki sağlıklı olsunlar:):):)
hormonlarla birlikte duygu değişimleri oluyor canım ben daha çok sinirlerime hakim olamıyordum,geçti şimdi hiç bişi kalmadı ilk haftalarda olması normal.
TATLIM NEDEN SERT cevap veriyorum biliyormusun cunki sen konun disindasin ve gayet sakinsin ama ben konunun icinde olan kisiyim ve yaklasik yarim saatdir burda gergin yazismalar var.Taraf tutacak kadar kimseyi tanımıyorum, yine yanlış anladın ve gerildin, topic te yazdıklarını tekrar oku ne demek istediğimi anlarsın ayrıca ben seni kırmadan güzelce ifade etmeye çalıştım kendimi, ama sen yine sert cevap veriyorsun.
Diğer tartışmaların hiçbirine karışmadım ama bu tür mevzular çoğaldıkça canım sıkılıyor, ve diğerleri de öyle düşünüyor eminim...
ben senin biraz sakinleşmeni istedim o kadar..
yahu tamammmm suçlu benim... :) arkadaşlar hepinizin haklı olduğu yerler var, hassas taraflarımız var. bakmayın siz bana... pimpirikliliğim işte... tabi dr uma güveneceğim ona danışacağım ama yazdıklarınız benim işime yarıyor. en azından içimi rahatlatıyor. hepinizden allah razı olsun... yazıcam sonucu burda... arkadaş beni de strese soktun yahu demiş çok güldüm... napim arkadaşım bakmayın siz bana... :) herkes birbirinden bir şey öğreniyor işte... güçlü bir referans olmasa da içini rahatlatıyor... valla eşim bazen sık kullanılanlarda olduğu için akşam bazen açıp bakıyor ne yazdın bugün diye görse anaaaammm pimpirikliliğinle orayı da karıştırmışın der :) :) :) :) :)
tatlim sen minureye cinsiyet sordunmu?eger sorduysan o bana ozelde mutlaka cevaplari ygonderiyor.sorduysan belkide listeye atmisimdir,istersen listeye bak yoksa sat ve dogum gun ay ve yilini yaz minureye oda cevaplasin.ama minure abla bana bi şey demeditamamen hislerimle hareket ediyorum. gerçi kız da olsa erkek de olsa hayırlısı olsun be kuzum. hepsine razıyız yeter ki sağlıklı olsunlar:):):)
amin canım en yakın zamanda tahminde bulunur merak etme kimseyi kırmadı bugüne kadar sağolsun:))
tatlım neden sert cevap veriyorum biliyormusun cunki sen konun disindasin ve gayet sakinsin ama ben konunun icinde olan kisiyim ve yaklasik yarim saatdir burda gergin yazismalar var.
Tabiki sen suan sakin yazicaksin ama ben sinirli ve gergin cevap yazicam.
Dedigim gibi bazen banada gereksiz yere sinirli yazilar yaziyorlar ama ben o anda sakin oldugum icin gayet sakin cevaplar yaziyorum.
Bıde sana bısey yazıcam.yazmıssın...güzel şeyler paylaşmak için açıyorum bakıyorum sıkıntı var içimden yazmak gelmiyor.
Sen en son topıge ne zaman ugradın ve nezaman bır sıkıntı gordun???en son sikinti 1 ay bundan once ben topik sahibi oldugumda olmustu ve kazen gereken kisilere gereken cevabi vermisti.
Iicinden yazmak gelmiyorsa burda kimseyi zorlamiyoruz,hepimiz ara-sira girip paylasim yapi
yoruz.
Ve son 1 ayın sayfalarını oku guzel paylasımlar dısında bır sıkıntı gorursen bak burda sıkıntılı konusmalar olmus yazarsın.
O doktor çıkmadımı hala ameliyattan yaaaa:) o strese giren benim seni bekliyorum hala
sekiz çocukmu doğurtuyo napıyo yaaa :)
tatlim sen minureye cinsiyet sordunmu?eger sorduysan o bana ozelde mutlaka cevaplari ygonderiyor.sorduysan belkide listeye atmisimdir,istersen listeye bak yoksa sat ve dogum gun ay ve yilini yaz minureye oda cevaplasin.
valla aramaya utanıyorum adamı artık adam senle 9 ay napcaz biz demişti son gidişimde artık.... :) en sevmediğim huyum ben niye herkes gibi relax olamıyorum.. :) tamam şunu öğreneyim bir daha hep güzel şeyler yazıcam valla yakında kocam cinnet getirecek zaten benim yüzümden :) heran ölebilirim kurtulursunuz :)
haklısın tamam sladı , ortada bişi yokken geriliyorsun, ben sana gayet güzel yazdım sen de bana bu şekilde yazabilirdin seninle sorunum oldu mu şimdiye kadar??
Ama baktım ki sohbet ettiğim arkadaşlar yavaş yavaş çekiliyor,sen de bunun farkındasın ne dedin o gün,'' bizim topikteki arkadaşlar başka topiklerde yazmaya başlamış bu topikten silelim mi ne dersiniz''diye bir yazın var sebebi ne sence?
tatlim ben bilgileri evde kagita yazip sonra listeye atiyorum eyer senin tahmin yazilmamissa demekki,arada atlamisimcanım ben sana söylemiştim sat ve doğum tarihimi. minureye yazmadım o hangi sayfada onu bilmiyorum.ona nereden mesaj atabilirim onu da bilmiyorum... oluşturduğun iki liste var onlara baktım ama orda yazmıyordu
sat 13 mayıs
doğum tarihim 22.09.1985
HAMISLER GOBISLER doktorumuz minure birazdan hesaplamalr icin gelicek.BEBEGININ CINSIYETINI MERAK EDENLER SATINI VE DOGUM GUNU AY VE YILINI YAZSINLAR.
SIMDI BANA OZELDE MESAJ ATTI INTERNETTE BASKA ISLERI VARMIS BITIRINCE HEMEN TOPIGE UGRAYIP CINSIYET HESAPLAMALARINI yapip cikicak.
]hamisler benimde zamanim az birazdan cikicam
bilgilerinizi yazin topigimizin biricik hamis doktoru MINURE hesaplasin ve bcevaplari listee atiyim.
bu arada iyi haberler size DIGER hamis topklerinin sahibleri bana ozelde mesajlar atmisdiler.en guzel ve en kalabalik topik bizim topikmis.
diger topikler tarafindan beyeniliyoruz ve izlemedeyiz,bide ultrason resimleri topigimizi cok beyenmisler.
Canım hadi boşver negatif negatif fenalık geldi
Ne diycem sana Acıbadem hastanesinde bir cihaz varmış çok erken dönemde cinsiyeti görebiliyormuş
Ancak doktor muayene ücretiyle birlikte 300 tl ye geliyomuş
ne dersin paraya kıysak gitsek mi
canim o silelim dediyim kisilerin kim oldugu biliyormusun,burda 1 ay onceki sikintilardan haberi olmayan hamis olduklarini yeni oyrenen kisiler.haklısın tamam sladı , ortada bişi yokken geriliyorsun, ben sana gayet güzel yazdım sen de bana bu şekilde yazabilirdin seninle sorunum oldu mu şimdiye kadar??
Ama baktım ki sohbet ettiğim arkadaşlar yavaş yavaş çekiliyor,sen de bunun farkındasın ne dedin o gün,'' bizim topikteki arkadaşlar başka topiklerde yazmaya başlamış bu topikten silelim mi ne dersiniz''diye bir yazın var sebebi ne sence?
Canım hadi boşver negatif negatif fenalık geldi
Ne diycem sana Acıbadem hastanesinde bir cihaz varmış çok erken dönemde cinsiyeti görebiliyormuş
Ancak doktor muayene ücretiyle birlikte 300 tl ye geliyomuş
ne dersin paraya kıysak gitsek mi
HAMISLER GOBISLER doktorumuz minure birazdan hesaplamalr icin gelicek.BEBEGININ CINSIYETINI MERAK EDENLER SATINI VE DOGUM GUNU AY VE YILINI YAZSINLAR.
SIMDI BANA OZELDE MESAJ ATTI INTERNETTE BASKA ISLERI VARMIS BITIRINCE HEMEN TOPIGE UGRAYIP CINSIYET HESAPLAMALARINI yapip cikicak.
]hamisler benimde zamanim az birazdan cikicam
bilgilerinizi yazin topigimizin biricik hamis doktoru MINURE hesaplasin ve bcevaplari listee atiyim.
bu arada iyi haberler size DIGER hamis topklerinin sahibleri bana ozelde mesajlar atmisdiler.en guzel ve en kalabalik topik bizim topikmis.
diger topikler tarafindan beyeniliyoruz ve izlemedeyiz,bide ultrason resimleri topigimizi cok beyenmisler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?