2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

  • normal dogum

    OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

    OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

    OY: 21 17,8%

  • Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .


Taraf tutacak kadar kimseyi tanımıyorum, yine yanlış anladın ve gerildin, topic te yazdıklarını tekrar oku ne demek istediğimi anlarsın ayrıca ben seni kırmadan güzelce ifade etmeye çalıştım kendimi, ama sen yine sert cevap veriyorsun.
Diğer tartışmaların hiçbirine karışmadım ama bu tür mevzular çoğaldıkça canım sıkılıyor, ve diğerleri de öyle düşünüyor eminim...
ben senin biraz sakinleşmeni istedim o kadar..
 
TATLIM NEDEN SERT cevap veriyorum biliyormusun cunki sen konun disindasin ve gayet sakinsin ama ben konunun icinde olan kisiyim ve yaklasik yarim saatdir burda gergin yazismalar var.
tabiki sen suan sakin yazicaksin ama ben sinirli ve gergin cevap yazicam.
dedigim gibi bazen banada gereksiz yere sinirli yazilar yaziyorlar ama ben o anda sakin oldugum icin gayet sakin cevaplar yaziyorum.
BIDE SANA BISEY YAZICAM.YAZMISSIN...güzel şeyler paylaşmak için açıyorum bakıyorum sıkıntı var içimden yazmak gelmiyor.
SEN EN SON TOPIGE NE ZAMAN UGRADIN VE NEZAMAN BIR SIKINTI GORDUN???en son sikinti 1 ay bundan once ben topik sahibi oldugumda olmustu ve KAZEN gereken kisilere gereken cevabi vermisti.
iicinden yazmak gelmiyorsa burda kimseyi zorlamiyoruz,hepimiz ara-sira girip paylasim yapi

yoruz.
ve son 1 AYIN SAYFALARINI OKU GUZEL PAYLASIMLAR DISINDA BIR SIKINTI GORURSEN BAK BURDA SIKINTILI KONUSMALAR OLMUS YAZARSIN.
 

O doktor çıkmadımı hala ameliyattan yaaaa:) o strese giren benim seni bekliyorum hala
sekiz çocukmu doğurtuyo napıyo yaaa :)
 
ama minure abla bana bi şey demedi tamamen hislerimle hareket ediyorum. gerçi kız da olsa erkek de olsa hayırlısı olsun be kuzum. hepsine razıyız yeter ki sağlıklı olsunlar:):):)
tatlim sen minureye cinsiyet sordunmu?eger sorduysan o bana ozelde mutlaka cevaplari ygonderiyor.sorduysan belkide listeye atmisimdir,istersen listeye bak yoksa sat ve dogum gun ay ve yilini yaz minureye oda cevaplasin.
 

haklısın tamam sladı , ortada bişi yokken geriliyorsun, ben sana gayet güzel yazdım sen de bana bu şekilde yazabilirdin seninle sorunum oldu mu şimdiye kadar??
Ama baktım ki sohbet ettiğim arkadaşlar yavaş yavaş çekiliyor,sen de bunun farkındasın ne dedin o gün,'' bizim topikteki arkadaşlar başka topiklerde yazmaya başlamış bu topikten silelim mi ne dersiniz''diye bir yazın var sebebi ne sence?
 
O doktor çıkmadımı hala ameliyattan yaaaa:) o strese giren benim seni bekliyorum hala
sekiz çocukmu doğurtuyo napıyo yaaa :)

valla aramaya utanıyorum adamı artık adam senle 9 ay napcaz biz demişti son gidişimde artık.... :) en sevmediğim huyum ben niye herkes gibi relax olamıyorum.. :) tamam şunu öğreneyim bir daha hep güzel şeyler yazıcam valla yakında kocam cinnet getirecek zaten benim yüzümden :) heran ölebilirim kurtulursunuz :)
 
tatlim sen minureye cinsiyet sordunmu?eger sorduysan o bana ozelde mutlaka cevaplari ygonderiyor.sorduysan belkide listeye atmisimdir,istersen listeye bak yoksa sat ve dogum gun ay ve yilini yaz minureye oda cevaplasin.

canım ben sana söylemiştim sat ve doğum tarihimi. minureye yazmadım o hangi sayfada onu bilmiyorum.ona nereden mesaj atabilirim onu da bilmiyorum... oluşturduğun iki liste var onlara baktım ama orda yazmıyordu

sat 13 mayıs
doğum tarihim 22.09.1985
 

Ayhhhh Allah korusun canım ya ne ölmesi tövbe tövbe

İyi hadi bakalım doktordan kendin duyda rahatla bari
Sakınan göze çöp batar canım benim
Allaha emanetiz hepimiz
 
HAMISLER GOBISLER doktorumuz minure birazdan hesaplamalr icin gelicek.BEBEGININ CINSIYETINI MERAK EDENLER SATINI VE DOGUM GUNU AY VE YILINI YAZSINLAR.
SIMDI BANA OZELDE MESAJ ATTI INTERNETTE BASKA ISLERI VARMIS BITIRINCE HEMEN TOPIGE UGRAYIP CINSIYET HESAPLAMALARINI yapip cikicak.
]hamisler benimde zamanim az birazdan cikicam
bilgilerinizi yazin topigimizin biricik hamis doktoru MINURE hesaplasin ve bcevaplari listee atiyim.

bu arada iyi haberler size DIGER hamis topklerinin sahibleri bana ozelde mesajlar atmisdiler.en guzel ve en kalabalik topik bizim topikmis.
diger topikler tarafindan beyeniliyoruz ve izlemedeyiz,bide ultrason resimleri topigimizi cok beyenmisler.
 

Canım hadi boşver negatif negatif fenalık geldi

Ne diycem sana Acıbadem hastanesinde bir cihaz varmış çok erken dönemde cinsiyeti görebiliyormuş
Ancak doktor muayene ücretiyle birlikte 300 tl ye geliyomuş
ne dersin paraya kıysak gitsek mi
 
tatlim ben bilgileri evde kagita yazip sonra listeye atiyorum eyer senin tahmin yazilmamissa demekki,arada atlamisim
senin bebisini MINURE ERKEK demisti.
 

teşekkürler kuzum. baktım şimdi erkek.hamile olduğumu ilk öğrendiğim gün içime erkek doğmuştu bu aralar kız hissediyordum. minure de erkek dediğine göre hayırlısı. sen de yazmışsın gerçi onu da yeni gördüm. topiği takip etmekte zorlanıyorum. özellikle bana yazılan cevapları göremiyorum.bunu nasıl yapabilirim?
 

allah seni:):) hadi birleşip gidelim...biz sabırsız anneler cinsiyet öğrenmeye geldik diyelim:):):)
 
canim o silelim dediyim kisilerin kim oldugu biliyormusun,burda 1 ay onceki sikintilardan haberi olmayan hamis olduklarini yeni oyrenen kisiler.
soyle nalatiyim mayista veya haziranda bebek bekliyorum topiginde olan ve paylasim yapan kisiler hamis oldugunu oyrenince topikleri geziyorlar ve subat topiginde listeye kayit olup yine kendi paylasim yaptiklari ilk topiklerine geri donuyorlar.
kimsenin kayit olup cikis sebebi buradki olaylarla ilgili diyil,sunki en son olay 1 ay bundan once oldu.
yine yaiyorum 1 ay icinde olay olduysa yaz.
konuyu uzatmaya basladin bak ben mevzuyu degisip sakinlesmek istedikce sen uzatiyorsun.
kimse simdiye kadar topik hakkinda kotu fikir bildirmedi ve listeye yazilip cikanlarida acikladim.
burda ne sikintili konusmalar nede kimseyi kaciracak olaylar olmuyor.
lutfen uzatmayalim.sorunsuz sekilde yazalim.
senin topikle ilgili sikintin varsa girmememkte ve paylasim yazmamkta ozgursun.ama adini yazdiirip girmeyenlerin yerine konusma
ve bilmiyorsan onuda ogren girmeyen arkadaslarin COGU BANA OZELDE YAZDILAR BAZILARI TATILDELER BAZILARININDA SORUNLARI VAR.
TATILLER BITINCE VE AGUSTOS SONU HERKES TOPIGE TOPLANICAK.
benim bahs ettigim silinecek kisiler oylesine ugrayanlardir ve toplasak 10 kisi ederler ve hepsinde eski topiklerinde oldugu icin silinecekler.\
BEN SEN CANINI SIKMA CUNKI,LISTEDEKI 10 KISI HARIC HERKES GIRIPTE PAYLASIM YAPIYORLAR.TATILLER BITSIN GIRMEYENLERDE GELICEKLER.
zaten bende 2 hafta yokum tatile gidicem.
 

canım iyi güzel ama bence acele etme, biraz heyecan biraz süpriz olsun, zaten şurda ne kaldı 11 ve ya 12 . haftamızda öğreneceğiz kısmetse:))
 

sat: 20 mayis
dogum tarihi 04:01:1991
bide benimkine bakarmi munire merak ettim yahu herkesin tahmini kiz bana oglan gibi geliyor
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…