2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

evet doğru söylüyosun bide balık yağlarında biraz civa oluyomuş sanırım bende oyüzden kullanmadım ama kullananlar var okumuştum.
ya bende çok zayıfım.hatta aşırı zayıfım hiç kilo alamıyorum. şimdi hamile olunca seviniyorum kilo alcam diye. inşallah hayırlısıyla tabi..

canım ben zayıfım ama bunu hep dikkat ederek rejim yaparak sağlıyorum, hamileykende kilo almaya hiç niyetim yok
folik asit olarak folidoce kullanabilirsin,
daha önce yazmıştım ama tekrar edeyim gebelerin günlük alması gereken 0.4 mg folik asittir
folidocede 0.4 mg, folbiolde 5 mg folik war
yani anlican folbiol yetermi değil 12 kat fazla bile, bari yarıya bölüp için folbiolü

boy: 1.72
kilom : 49

canım ewet senin alman lazım
ben normalde hep 51 kiloydum sigarayı bırakınca aldım 1.5 kilo, 51 iyide 50 ye düşünce biraz zayıf gözükyordum, 50 nin altı çok zayıf olurum zaten
canım ne güzel işte süper doya doya yersin hamileliğinde,,
bak ben hala dikkat ediyorum, keşke istediğim kadar yeseydim

canım hiç yiyemiyorsan balık yağından başka tercihin yok.ama yemeğe çalışman en güzeli tabi
ilk zamanlar folik asitten başka bir şey kullanılmıyor pek . doktorun daha iyi bilir.zamanla kullanılması gereken vitaminleri de doktor öneriyor zaten canım

hoşgeldin canım
test yaptınmı

hoş bulduk canım evet test yaptım adetim 4 gün geçince idrarda 5 gün geçincede kanda baktırdım kanda 593 çıktı 9 gün geçince kanda 2534 çıktı doktor iyi artmış dedi üstten ulrasyonla baktı gazdan keseyi göremedi bende alttan muane olmak istemedim cumartesi günü tekrar gidicem o zaman görebiliriz rahatca dedi doktor başka tahlillerde yapacakmış inşallah bu sefer görebilirim

canım ben hastanede olduğum için canım istedikçe usg ye çıkıyordum, keseyi falanda gördüm tabi
ama usg nin de bebeğe zararı konusu kesinleşmediği için artık sadece ngereken zamanlarda usg yaptırıcam,
henüz düzenli takip olduğum bir doktorum yok

hımmm cok iyimişş. bende perşembe günü gidicem inşşallah görürüm keseyi. ben de istanbulda iyi bi doktor araştırması yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…