- Konu Sahibi papatya3459
-
ahbubenkendimi
canım aslında folik asit yeter ilk 3 ay ama ben zayıf olduğum için arada bir elevit alıyorum
balık yağıda son 3 ay tawsiye ediliyor
ilk3 ay zaten kullanma, balığın karaciğerinden yapılanlarda a vitamini olduğu için bebeğin gelişimini bozuyor
balık yağlarının hangisi karaciğerden hangisi göwdeden yapılmış ona bakmak lazım, ben henüz bulamadım
selam kızlar bende inşallah şubat annesi olucam
boy: 1.72
kilom : 49
selam kızlar hamilelikte balık yemek önemli biliyosunuz. ben cok balık yiyemiyorum. bAlık yağı içen kullanan var mı aranızda acaba? vitamin olarak sadece folik asit mi içiyosunuz? baska kullanmamız gereken vitamin var mı çinko gibi mesela?:44:
canım ewet senin alman lazım
ben normalde hep 51 kiloydum sigarayı bırakınca aldım 1.5 kilo, 51 iyide 50 ye düşünce biraz zayıf gözükyordum, 50 nin altı çok zayıf olurum zaten
canım ne güzel işte süper doya doya yersin hamileliğinde,,
bak ben hala dikkat ediyorum, keşke istediğim kadar yeseydim[/QUOTE
ayy evett inşallah hayırlısıyla bol bol yemeyi düşünüyorum zaten. sen kontrole gittin mi canım keseyi falan gördün mü? nerdensin?
hoşgeldin canım
test yaptınmı
inşallah hayırlısıyla canımm doktora gittin mi 6. haftanın içindesin sanırım. bebişini gördün mü?
canım ben hastanede olduğum için canım istedikçe usg ye çıkıyordum, keseyi falanda gördüm tabi
ama usg nin de bebeğe zararı konusu kesinleşmediği için artık sadece ngereken zamanlarda usg yaptırıcam,
henüz düzenli takip olduğum bir doktorum yok
bebeği daha göremedim canım ben alttan muane olmak istemedim bebeğimde ben üstten görünmem dedi
bebeği daha göremedim canım ben alttan muane olmak istemedim bebeğimde ben üstten görünmem dedi
hımmm cok iyimişş. bende perşembe günü gidicem inşşallah görürüm keseyi. ben de istanbulda iyi bi doktor araştırması yapıyorum.
inşallah keseyi görürsün canım istanbulda anadolu yakasında mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?