- 21 Ocak 2013
- 213
- 0
- 66
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #42.621
Korse takmuyorum ben ama bugun 5,gunum spora basladim.ekmek ve sekeri tamamen kestim.dikkat ediyoum ama emzirdigim icin rejim yapmiyorum.hedefim 58 bu arada.dogum yapali 33gun oldu.suan 69 kiloyum.sezeryanla dogum yaptim kendimi cok zorlamadn 47dk bi video var twye onu takip yapiyorun super ter attiriyor hadi hayirlsi ;D veririm insallah
bende tükendim baş ağrısı uykususluk bittim bebiş yüzünden büyük kızımla uğraşamıyorum zaten çok iştahsız bir çocuktu iyiçe iştahsızlaştı çokta zayıfladı tek başıma bu sorunlar beni mafetti eşim işe gidiyor evde olsada zavallı oda birşey yapamıyor meyer ne kadar doluymuşum[/QUOTcanım benimde 1.5 yasında bir oglum var bide 37 günlük oglum var büyük oglum basta cok zorluk cıkardı ama şimdi idare eder benim bebegim gece gündüz uyumuyor aglıyordu dr götürdüm idrar test verdi bagırsakta bakteri oldugu için aglıyor dedi.ama bn resmen 10 sene yaslandım uykusuzluk bas agrısı birde spinal sezeryan oldum ve ondan beri basım agrıdıgı zaman boynumun köküne vuruyor agrı diger oglum desen baya zayıfladı inan seni anlıyorum aksama kadar kahvaltı yapamıyorum bebgimi bırakınca basıyor yaygarayı haa bu arada dün bebegimin pipisini hafif geri itip temizledim acayip pislik toplamıs ılık suyla peceteyle temizledim dünden beri mışış mısıl yatıyor masallah dr da bilemedi sanırım bizimkinin aglaması pipisindeki pislik birikince çiş yapması zorlasmıs galiba yoksa nasıl rahatlasın 1 aydır aglayan cocuk bir sürü gaz ilacı verdim bende halbuki pipiden aglıyormuş. yine idrar kültürü de yaptırdı dr bakalım netür bakteri cıkacak
Leslie ;D evet canim.super bence.47dklik laptopuma indirmisim.5gun onc goruverdimhemen flasima attim tw takiyorum geciyorum karsisina yapiyorum.cok eglenceli.hic sikmiyor ve zorlayici harekerler yok.ama super terletiyo.cok sevdim ben.insallah zayiflicam.emzirmek bizim icin bi firsat.ve ben uzun yuruyusleri sevmiyorum.2cocukla tempolu yuruyemem.sinir olur gelirim.bu evde super valla.tam benlik.sende bana takil burdan paylasalim kac kilo vercez ;D 10 KİLO fazlam var bu yaglar gidecek arkadas ;D
Canim bebegin 1ayda 900 gr civari kilo almis.gayet normal.masallah.az filan degil.her bebek farkli kiyaslamak dogru degil.her bebegin kemik yapisi farkli.erkek kiz cok fark ediyo.bitki cayina gelince;bebekler icin caylar var.onlarin haricinde kullanilmasi sakincali.agir gelir bebege.dikkatli ol bitkisel ne zarari olsun denmemeli her bitkisel sey cok masum olmayabiliyo.
Saniyorum ilk bebegin.ben bebek cayi milupa gece cayi kullaniyorum.ama onuda oyle hergun icirmiyorum.arada 30ml kadar filan veriyorum.bak arkadasim ilk once kendine iyi bakmalisin.bence bebegin gayet normal.zaten anormal bir durum olsa doktor bilgilendir.uyku durumuna gelince kendini harab etme.ilk bebeginde ayni anlattigin gibiydim.sut tam inmedigi icin cok sik emiyordu.guzelce bebegini emzir daha sonra bebegin e kadarlik bilmiyorum ama ona uygun olculerde mama yap ver.bi dene bakalim eger uyursa.sut iyice inene kadar kendini dinlendir azcik.kendine ne kadar iyi bakarsan bebegine o kadar verimli olursun.ama sen dinlenemezsen bebekte yorgun sende.kimse mama tarafari degil ama abartmadan vermeninde bi zarari yok.arada da bebe cayi yap.rahatlatir bebegi.bi 2.tavsiyem sana bol sivi tuket,sicak dus al ve muhakkak her firsatta uyu.sut icin cok onemli.uykusuz ac durma hem psikolojin bozulur hemde gucun kalmaz ugrasmaya.sen ne kadar iyiysen bebekte o kadar iyi olur...
evet canım dogru yapıosun su vermene gerek kalmaz ozaman bnm dr da aynısını söylüyor birde sen emzirmiyormusun bebegini hep mamamı veriyorsun. benim dr önce tek gögüs emzir doymuyorsa diger gögüs emzir hala doymamışsa mama yı yap ama kasıkla ver dedi bu sayede sütüm artacak hem sık emzirmis oluyorum hemde 50 cc 1 ölcek mama yetiyor sen nasıl yapıyorsn direk mamamı veriosun
canım dediğin mamaya baktım güzelmiş gaz problemine iyi geliyormuş öyle yazıyor internette de bende onu alayım o zaman.. ben 60 ml 2 ölçek koyuyorum üzerinde nasıl yazıyorsa öyle veriyorum yani 90 ml de 3 ölçek böyle veriyorum.. bizim dr ne damla verdi gazı için nede başka bişi normal dedi sadece sinir oldum zaten o dr a bende başka dr bakıyorum birdaha ona götürmem zaten geçen gün aradı aradım tlfna da bakmıyor çocuk dr herzaman tlf bakmalı bence o kartı veriyorsan acil bişi olduğunda ara diyorsan bakmasıda gerekir ama 10 defa aradım bakmadı o zaman tam sinir oldum zaten.. senin bebişininde çok çekmiş sesi bile kısılmış kuzucuğun kıyamam..artık gaz sorunu bitmiş Maşşallah sevindim ikiniziin adınada inşallah bizimkide düzelir biran önce cnm.. o damlayı bende sorucam gidecegim dr a inşallah kızımada faydası olur..
canm bu arada benim bebişin kabızlık problemi yok ishal ama yapmakta zorlanıyor gaznıda yapamıyor bu aptamil comformil daha çok ishal yapmaz demi sen kullanmışsın bebişinde bilirsin diye sormak istedim bide nasıl veriyorsun kaç ml kaç ölçek ?
canım doyması ıle kaka yapmasını bagdastırma ruzgarda bzaen 2-3 gunde yapıyor kakasını en erken gunde 1 kere , kilo alımı guzel ve doyuyor ben tahın helvası yıyorum sut ıcın cok faydası varhastaneden çıkış ağırlığımıza göre 1100 gr almış 1 ayda. yine de zayıf geliyo bana. çok küçük dogdugundan belki de. boyu da 48 di. bugün eşimle ölçmeye çalıştık 52 cm ölçtük.
bebekler için olan çaylar hangisi acaba? bi de ben sütümün yetmediğini düşünüyorum. sabahları kahvaltımı çok erteliyorum. oğlum sık ama az az emiyo. derin uykuya dalamıyo. resmen ögleden sonra 3-4 de ancak edıyorum kahvaltımı. bu yüzden de sütüm artmıyo bence. ama ne kadar denedıysem de erken saatlerde kahvaltı etmeyi başaramadım. uyudu dıyorum yatırıyorum gerı uyanıyo. bu da bana doymadıgını düşündürüyo. memeyi veriyorum az emip yine uyuyo. gun içinde 2 defa kaka yapabiliyo bazen 1 defa. diğer bezlerinde de hep leke şeklinde görüyorum kakayı. yani zorlamış ama yapamamış.çok ıkınıyo. karnı sertleşiyo. kıvranıyo. alttan pırt yapıyo o kadar. doymuyo bebeğim yaa. doysa yapardı kakasını. humana rezene komposto meyve suyu bulgur yeşillik herşeyi denedim ama dolu dolu sütüm olmadı hiç. mama mı versem acaba? hangisi iyi mamanın.
bi de bana istanbul beylikdüzü -avcılar civarında iyi bir çocuk dr u önerin lütfen.
bızım dr gece caylarına ızın vermedı daha erken dedi, sadece ıhlamura ızın verıyor gecenlerde mılupa gece cayı aldım esım kızdı ve dr u arattırdı dr a aldım elımde dedım yıne de vermıceksın dedıSaniyorum ilk bebegin.ben bebek cayi milupa gece cayi kullaniyorum.ama onuda oyle hergun icirmiyorum.arada 30ml kadar filan veriyorum.bak arkadasim ilk once kendine iyi bakmalisin.bence bebegin gayet normal.zaten anormal bir durum olsa doktor bilgilendir.uyku durumuna gelince kendini harab etme.ilk bebeginde ayni anlattigin gibiydim.sut tam inmedigi icin cok sik emiyordu.guzelce bebegini emzir daha sonra bebegin e kadarlik bilmiyorum ama ona uygun olculerde mama yap ver.bi dene bakalim eger uyursa.sut iyice inene kadar kendini dinlendir azcik.kendine ne kadar iyi bakarsan bebegine o kadar verimli olursun.ama sen dinlenemezsen bebekte yorgun sende.kimse mama tarafari degil ama abartmadan vermeninde bi zarari yok.arada da bebe cayi yap.rahatlatir bebegi.bi 2.tavsiyem sana bol sivi tuket,sicak dus al ve muhakkak her firsatta uyu.sut icin cok onemli.uykusuz ac durma hem psikolojin bozulur hemde gucun kalmaz ugrasmaya.sen ne kadar iyiysen bebekte o kadar iyi olur...
benim doktorum olsa inan sana çok kızardıçok veriyosun mamayı 2. ayına kadar doktorumuz 90 cc ye 3 ölçek dedi.benim oğlum çok susuyor o yüzden 3 ölçeğe 120 cc olarak veriyorum çok rahatlıyo 2 saatte bir veriyorum oğluma kalsa yarım sattte birde ben vermiyorum.doktorum çok tehmi etti obez oğlun olmasını istemiyorsan 5 6 yaşında diyet yapmasını istemirsan çok dikkat ediceksin dedi.oyalıcaksın dedi benim oğlum balkonda durmayı yüksek sesli yerleri çok seviyo çok acıkınca 5 dk balkona çıkarıyorum unutuyo mamayı bence sende oyalıcak bişeyler bul bebişlerimiz ilerde obez olmasın canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?