2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Korse takmuyorum ben ama bugun 5,gunum spora basladim.ekmek ve sekeri tamamen kestim.dikkat ediyoum ama emzirdigim icin rejim yapmiyorum.hedefim 58 bu arada.dogum yapali 33gun oldu.suan 69 kiloyum.sezeryanla dogum yaptim kendimi cok zorlamadn 47dk bi video var twye onu takip yapiyorun super ter attiriyor hadi hayirlsi ;D veririm insallah

canım leslie yi mi yapıyosun sende. ben onu yapıyorum ve çok güzel bence.ben haftada 3 4 günde plates yapmaya çalışıyorum umarım bir an önce kurtuluruz kilolardan..

Leslie ;D evet canim.super bence.47dklik laptopuma indirmisim.5gun onc goruverdim hemen flasima attim tw takiyorum geciyorum karsisina yapiyorum.cok eglenceli.hic sikmiyor ve zorlayici harekerler yok.ama super terletiyo.cok sevdim ben.insallah zayiflicam.emzirmek bizim icin bi firsat.ve ben uzun yuruyusleri sevmiyorum.2cocukla tempolu yuruyemem.sinir olur gelirim.bu evde super valla.tam benlik.sende bana takil burdan paylasalim kac kilo vercez ;D 10 KİLO fazlam var bu yaglar gidecek arkadas ;D

kızlar benim oglumakat gelişliydi dün 36 günlüktük ve kalca cıkık olma ihtimaliyle kalca us cekildi cok şükür normal cıktı saglıklı gayet oglum masallah. gaz sorunumuz var sabahlara kadar aglıyor oda bende mahvoluyoruz bakalım ne olcak sütümde az mama verincede üzülüyorum artık bakacaz bol sütümüz olur tüm annelerin insalah

Senin ilk bebekte kucukmus.bebek diyorum cunku o da ufakmis.bi yonden iyi bi yonden zor iste.canim yaa..sabret ne diyim.rabbim yardimcin olsun.ilerisini dusununce super ikiz gibi olurlar.bi anda ikisinin sikintisindn kurtulursun.benim ilk kizim 4 yasinda simdi ikinci oldu ve ben herseye sil bastan.alismistim rahata ;D neyse benim ablam yeenimi 40.gunde sunnet ettiemisti.saglik icin cok iyi diyorlar ama erkek bebegim olmadigu icin yorum yapamicam.tek bildigim erkek bebeklerde erken zamanda sunnetin cesitli priblemleri onledigi.ve daha cabuk iyilesiyormus kucukken.gecmis olsun...

ben de çıkamıyorum dışarı. oğlum acıkınca basıyor yaygarayı dışarı gitsem ohooo kıyamet kopar yollarda.bu çok iyi bence de.ve acayip ter atıyorum çok da keyifli geldi bana.ben 2 gün onun 5 millik fast burn diye videosu var onu yaptım o 1 saat ama seninkisi 3 millik sanırım o yetiyor zaten 1 saatlik yoruyor çocukla. diyet yapamıyoruz en azından sıkılaşalım biraz benim de 8 kilom var doğum öncesi kiloma o eski pantolonlar giyilecek arkadaş diyorum ben de.

Benimkisi 3 millik.umarim faydasi olur.pantalonlari hic sorma ;D morelim bozuluyo...en iyi en stressiz spor evde oluyo.basladik bakalim hadi hayirlisi....bu arada kac kilosun ve yas kac?

Son düzenleme:
flensburg
27 yaşındayım 62 kiloyum şu an. 8 kilo verme hedefim var bakalım hayırlısı :) sen ne durumdasın diğer çocuğun kaç yaşında?

Son düzenleme:
Diger kizim 4 yasinda.ben69 kilodayim.11kilo vermem lazim.hedefim 58 ;D insalaah.profil resmine kizimi yuklemeye ugrasiyordum sanirim oldu.

hastaneden çıkış ağırlığımıza göre 1100 gr almış 1 ayda. yine de zayıf geliyo bana. çok küçük dogdugundan belki de. boyu da 48 di. bugün eşimle ölçmeye çalıştık 52 cm ölçtük.

bebekler için olan çaylar hangisi acaba? bi de ben sütümün yetmediğini düşünüyorum. sabahları kahvaltımı çok erteliyorum. oğlum sık ama az az emiyo. derin uykuya dalamıyo. resmen ögleden sonra 3-4 de ancak edıyorum kahvaltımı. bu yüzden de sütüm artmıyo bence. ama ne kadar denedıysem de erken saatlerde kahvaltı etmeyi başaramadım. uyudu dıyorum yatırıyorum gerı uyanıyo. bu da bana doymadıgını düşündürüyo. memeyi veriyorum az emip yine uyuyo. gun içinde 2 defa kaka yapabiliyo bazen 1 defa. diğer bezlerinde de hep leke şeklinde görüyorum kakayı. yani zorlamış ama yapamamış.çok ıkınıyo. karnı sertleşiyo. kıvranıyo. alttan pırt yapıyo o kadar. doymuyo bebeğim yaa. doysa yapardı kakasını. humana rezene komposto meyve suyu bulgur yeşillik herşeyi denedim ama dolu dolu sütüm olmadı hiç. mama mı versem acaba? hangisi iyi mamanın.

bi de bana istanbul beylikdüzü -avcılar civarında iyi bir çocuk dr u önerin lütfen.

Son düzenleme:
Saniyorum ilk bebegin.ben bebek cayi milupa gece cayi kullaniyorum.ama onuda oyle hergun icirmiyorum.arada 30ml kadar filan veriyorum.bak arkadasim ilk once kendine iyi bakmalisin.bence bebegin gayet normal.zaten anormal bir durum olsa doktor bilgilendir.uyku durumuna gelince kendini harab etme.ilk bebeginde ayni anlattigin gibiydim.sut tam inmedigi icin cok sik emiyordu.guzelce bebegini emzir daha sonra bebegin e kadarlik bilmiyorum ama ona uygun olculerde mama yap ver.bi dene bakalim eger uyursa.sut iyice inene kadar kendini dinlendir azcik.kendine ne kadar iyi bakarsan bebegine o kadar verimli olursun.ama sen dinlenemezsen bebekte yorgun sende.kimse mama tarafari degil ama abartmadan vermeninde bi zarari yok.arada da bebe cayi yap.rahatlatir bebegi.bi 2.tavsiyem sana bol sivi tuket,sicak dus al ve muhakkak her firsatta uyu.sut icin cok onemli.uykusuz ac durma hem psikolojin bozulur hemde gucun kalmaz ugrasmaya.sen ne kadar iyiysen bebekte o kadar iyi olur...

tşkr ederim cvbın için. evet ilk bebeğim. 36 günlük oldu bugün oğlum. ben de istiyorum kendime iyi bakmayı.iyi bakayım ki dediğin gibi oğluma da iyi bakabileyim ama olmuyoo bazen açlıktan ve yorgunluktan elim ayağım titriyor. karnımı tam doyuramıyorum çünkü bebeğim ya meme ya kucak istiyor. tam doydugumu dusunup masadan kalksam bile çok geçmeden yine açlık hissediyorum.ama yiyemeyince de başlıyor halsizlik. emzirirkken kafam öne düşüyo bir anda sıçrıyorum çok korkuyorum bu durumdan. allah esirgesin.dr mama demedi hiç bize. gerçi adam gibi bi dr da bulamadık ya. mama ne vereyim peki. hiç bilmiyorum çeşitlerini. yenidoğan 6 aylık 1 yaş gibi çeşitlere ayrılıyor mu bu mamalar.günde kaç kez vermeli gece mi gündüz mü vermeli. ayyy çok çaresiz hissediyorum kendimi(

Bak arkadasim bebegini en iyi anlayan sensin.en iyi mamalar hangileridir bilmiyorum kullananlara danismak lazim.bebeginib doymadigini hissediyorsan mama takviyesi yapmakan cekinme.bundab dogal ne olabilr.zamanla sutun artacak ve sadece gecici olarak vereceksin.mama vermedn once iyice emzir goguslerinin uyarilmasi cok onemli sut azalmasin.daha sonra biberon kullanmdan kasikla mama ver.seni cok iyi anliyirum.inanirmisin ben ayakta uyurdum biliyomsun.kac kere otururken basim one dusmustu.cok zor.sut yorgunluktanda artmiyir.kim ne derse desin o bebegin once ilk doktoeu sensin.canini sikma.sen bi dene bunu.ama mamayida abartma ;D

canım benim bebiş doğduktan beri maşallah çok aç hiç sütüm olmadığı için sadece keyfi ağzına alıyo oda süt gelmediğini bildiği için emmiyo oynuyo...ben sadece mama veriyorum canım..günde 8 kere 120 cc 3 ölçek mama veriyorum doymuyor ama oyalıyorum çoğu zaman obez olmasında o yüzden çok dikkat ediyorum

bencede o mamaya geç canım...ben direk ilaç vermek istemedin çaylar aldım doktora çay veriyorum dedim dr kızdı mama çocuğuna çay vermiceksin dedi damlalarla sindirim olayını kontrol edicez bebeği rahatlatcaz öle geçiceksin dedi...anna sütü almadığı için çaylar ağır gelir dedi...o yüzden çok dikkat ediyorum ek bişey vermiyorum...dr çok önemli inşallah sende bebişin için en iyi doktoru bulursun canım.bir an önce senin kızında düzelir sende geceleri bebeğinle rahat uyku çekersin canım

comformil mama ishal olan bebeği normale çeviriyor kabız olanı geçiriyor gazı olanı rahatlatıyor dr o yüzden bu mamayı verdi...kısacası sindirimi düzene sokuyor...ishal yapmıyor arada yeşil kaka yapıyo dr normal dedi fazla mama yiyince yeşil kaka yapar dedi...günde 8 kere 90 cc 3 ölçek mama ama benim oğluşum çok susuyor 120 cc 3 ölçek veriyorum su ihtiyacını karşılamış oluyorum...inşallah senin bebeğinede çok iyi gelir canım

canım doyması ıle kaka yapmasını bagdastırma ruzgarda bzaen 2-3 gunde yapıyor kakasını en erken gunde 1 kere , kilo alımı guzel ve doyuyor ben tahın helvası yıyorum sut ıcın cok faydası var

bızım dr gece caylarına ızın vermedı daha erken dedi, sadece ıhlamura ızın verıyor gecenlerde mılupa gece cayı aldım esım kızdı ve dr u arattırdı dr a aldım elımde dedım yıne de vermıceksın dedı

ben 110 cc veriyorum çok demişsiniz ama ne yapıyım doktorum bana dedi bende onu dinliyorum bazen daha az veriyorum her seferinde 110 cc içemiyor zaten ..ben emziremiyorum 2 hafta emzirdim sadece ilaç kullanmak zorunda kaldım sütüm kesildi ama ayda 1.400 almış şuan 4.700 kiloyuz 3.400 doğmuştuk ..birde uykumuz çok düzensiz bazen 5 saat yatıyor bazen 10 dk yatıp ses çıkara çıkara uyanıyor birde yapmıcağım dediğim şeyi yaptım sallamaya alıştı :)..yorgunluktan bayılcak gibiyim günde en fazla 3 saat uyuyorum bu güzelliklere değer tabi ama ev yemek temizlik derken pestilim çıkıyor..

canım doktorumuz dedi normalde 90 ve 60 veriyordum ama doymuyor dedi çoğalttı..maşallah oğluma çok hızlı gelişiyormuş ondan çok yeme ihtiyacı duyuyormuş bakalım doktordan beri 110 cc yi bitiremediğide oldu tabii ...emzik çeşitleri alıyorum bir sürü arandığında kandırmaya çalışcam bakalım kancakmı çünkü yesin bitirsin yine aranıyor huy edindi sıpa..benim oğluşta beşiğinin üstündeki dönencenin müziğiyle sakinleşiyor bakalım bir an nce düzene girseler keşkede az uyusak:)..doğumdan önceki kiloma düştüm 33 günde uykusuzluktan yemek yememekten vakit bulamıyorum resmen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…