- Konu Sahibi papatya3459
-
- #42.661
canım ben pek mudahale taraftarı degılım sıcak havlu koy karnına bacak hareketlerı yaptır , ama yınede 5/6 gun normal benceMeltem gunde 1 kere mama veriyorum sence ne yapmali sen bilirsin
ruzgarda oyle , ozellıkle nurse harvey ıcınce daha cok , cıkartabılıyorsa sıkıntı yokannişler kızımın barsak hareketlerini çok duyuyorum normal mi bu? birde o kadar çok alttan gaz çıkartıyor ki çıkartması iyi tabi belki bundan dolayı huzurlu ama ne bileyim çok fazla arka arkaya 5-6 defa yapıyor günde kaç kere kim bilir bunları doktoruma sorabilmeliyim ama düzgün bi doktor bulamadım şu an gittiğim doktorum bu sorulara güler geçer. anadolu yakasında var mı önerdiğiniz bi doktor
canım gaz sıkıntınız yok ıse cay kullanmana da gerek yok kı ne guzel ıste anne sutu ıle desteklemeye devam et ınsallah kısa sıre sonra mamaya da gerek kalmaz, altını actıgımızda kı cıs kacırmaları burda anlatsam roman olur :)meltemcim tecrübeli anne olarak sana sorayım biz 23 günlüğüz anne sütü + aptamil mama ile karnımızı doyuruyoruz biberonla maalesef ama ben ne çay ne de başka bişey kullanıyorum gerçi durumumuz biraz farklı uyku halinden dolayı ne gaz sancısı ne kabızlık öle sorunlarımız olmadı allaha şükür iki gündür uyanık işte acaba birşeyler kullanmalımıyım bide benim kız bezini değiştirirken çişini salıveriyor günde 1 ya da 2 kez normal mi bu acaba
meltemcim tecrübeli anne olarak sana sorayım biz 23 günlüğüz anne sütü + aptamil mama ile karnımızı doyuruyoruz biberonla maalesef ama ben ne çay ne de başka bişey kullanıyorum gerçi durumumuz biraz farklı uyku halinden dolayı ne gaz sancısı ne kabızlık öle sorunlarımız olmadı allaha şükür iki gündür uyanık işte acaba birşeyler kullanmalımıyım bide benim kız bezini değiştirirken çişini salıveriyor günde 1 ya da 2 kez normal mi bu acaba
benim kanamam kesildi ama çok afedersiniz sarı bi akıntı var. o da günde 1 pedi kirletecek kadar. bugün 37. gündeyiz. bakalım 40 çıkınca kesilecek mi?
canım kızına bayıldım maşallahhhh hiçbir sıkıntısı yok anladığım kadarıyla...valla benim oğluşum tam bir fırlama altı kirli hiç sevmiyor 2 saatte bir değiştiriyorum ama ne zaman altını açsam büyük küçük dinlemiyor üzerime yapıyor...bir de uykuya hemen dalmaz ben de öleyim yatıyoruz beraber uykuya dalmasını bekliyorum dalınca yatağına koyucam ben uyuyup kalıyorum ondan önce kıyameti koparıyor.eşim de farketti sürekli benimle ilgilen diyor.oğlum uyumadan uyumıcam karnı doymadan yemek yemicem fırlama tv bilgisayara bile baktırmıyor.senin kızın gibi çokkk hareketli yürümeye başlayınca naparız bilmiyorum...ev işi yemek eşim ve fırlama oğluşum yine de çokkkk mutluyummm
kizlar benim bebegim 39 gunluk oldu ama kaka yapamiyor 2 gune bir fitil veriyorum. kendini sIkiyor ama cikmiyor cok uzuluyorum. ve kakasi olunca ikinmamak icin kendini uykuya veriyor. genelde anne sutu iciyor gunde 1 kere bebelac ac gazli bebekler icin uygun olan mamadan veriyorum. boyle bir durum yasayan var mi?
Merhaba kızlar size bir sorum olacak. Doğum sezeryandı hatta hastanede bile hemşire kontrol etti kanamayı çok az olduğu için . Kanamam 7 gün sürdü ve çok az geldi . 7. Gün tamamen kesildi. 4-5 gün sonra kıpkırmızı bir anda avuç içi kadar bi kanama oldu kesildi. Bugün 19. Gün yine biranda kırmızı akıverdi. Açıkçası bende anlamadım acaba içe kanamamı oldu diye düşündüm ama pıhtı ve koyu renkli değil. Aranızda böyle kanaması tamamen kesilip ara ara gelen varmı
benım aynen oyle oldu normalmış 40 bıtınce oda bıtııMerhaba kızlar size bir sorum olacak. Doğum sezeryandı hatta hastanede bile hemşire kontrol etti kanamayı çok az olduğu için . Kanamam 7 gün sürdü ve çok az geldi . 7. Gün tamamen kesildi. 4-5 gün sonra kıpkırmızı bir anda avuç içi kadar bi kanama oldu kesildi. Bugün 19. Gün yine biranda kırmızı akıverdi. Açıkçası bende anlamadım acaba içe kanamamı oldu diye düşündüm ama pıhtı ve koyu renkli değil. Aranızda böyle kanaması tamamen kesilip ara ara gelen varmı
Gerçekten maşallah Allah nazardan saklasin. Tosuncuk olmuş maşallah.Eki Görüntüle 660873 Eki Görüntüle 660874 Eki Görüntüle 660875
maşallah oğlumaaaa..1 aylık olduk teyzeleriiii
benimde öyleydi canım hatta ilk kesildiğinde çok erken diye doktora gitmiştim normal demişti, sonra ara ara başladı bitti en son uzunca bir süre kahverengi - sarı gelmeye başladı ama o kesilmedi bir türlü 40 çıkınca tekrar doktora gittik ve mantar olmuşum şimdi fitil kullanıyorum umarım geçer
benım aynen oyle oldu normalmış 40 bıtınce oda bıtıı
canım benim kızımda öyle alt değiştirirken salıyordu hoş hala arada yapıyor, özellikle ıslak mendil değdiğinde hatta eğer çiş çoksa havaya doğru da çıkıyorçoraplarını falan ıslatıyor en son bu sabah oldu mesela ben büyük yatak koruyucu pedler varya hastanede görmüşsündür alt değiştirirken onu kullanıyorum
canım kızına bayıldım maşallahhhh hiçbir sıkıntısı yok anladığım kadarıyla...valla benim oğluşum tam bir fırlama altı kirli hiç sevmiyor 2 saatte bir değiştiriyorum ama ne zaman altını açsam büyük küçük dinlemiyor üzerime yapıyor...bir de uykuya hemen dalmaz ben de öleyim yatıyoruz beraber uykuya dalmasını bekliyorum dalınca yatağına koyucam ben uyuyup kalıyorum ondan önce kıyameti koparıyor.eşim de farketti sürekli benimle ilgilen diyor.oğlum uyumadan uyumıcam karnı doymadan yemek yemicem fırlama tv bilgisayara bile baktırmıyor.senin kızın gibi çokkk hareketli yürümeye başlayınca naparız bilmiyorum...ev işi yemek eşim ve fırlama oğluşum yine de çokkkk mutluyummm
hiç kıskanma canım bizimkinin bu sessiz tutumu onu küvezlik yaptı. 24. günümüzdeyiz yeni yeni açılıyoruz bakalım sonumuz ne olacak. ayrıca bende sizi kıskanıyorum evimizde bebiş olduğuu bile belli değil. ne bi ağlama ne bi oyalamaya çalışma. yesin altı değişsin o uyusun. bazen emsin diye kendim uandırıyorum kızıyor bana uyandırdım diye. bana karşı kaşlar hep çatık zaten onu güzelim uykusundan alıyorum mememi emsin diye uğraşıyorum ne olcaz bilmiyorum.
canım gaz sıkıntınız yok ıse cay kullanmana da gerek yok kı ne guzel ıste anne sutu ıle desteklemeye devam et ınsallah kısa sıre sonra mamaya da gerek kalmaz, altını actıgımızda kı cıs kacırmaları burda anlatsam roman olur :)
Korse takmuyorum ben ama bugun 5,gunum spora basladim.ekmek ve sekeri tamamen kestim.dikkat ediyoum ama emzirdigim icin rejim yapmiyorum.hedefim 58 bu arada.dogum yapali 33gun oldu.suan 69 kiloyum.sezeryanla dogum yaptim kendimi cok zorlamadn 47dk bi video var twye onu takip yapiyorun super ter attiriyor hadi hayirlsi ;D veririm insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?