2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
annişler kızımın barsak hareketlerini çok duyuyorum normal mi bu? birde o kadar çok alttan gaz çıkartıyor ki çıkartması iyi tabi belki bundan dolayı huzurlu ama ne bileyim çok fazla arka arkaya 5-6 defa yapıyor günde kaç kere kim bilir bunları doktoruma sorabilmeliyim ama düzgün bi doktor bulamadım şu an gittiğim doktorum bu sorulara güler geçer. anadolu yakasında var mı önerdiğiniz bi doktor

Meltem gunde 1 kere mama veriyorum sence ne yapmali sen bilirsin
canım ben pek mudahale taraftarı degılım sıcak havlu koy karnına bacak hareketlerı yaptır , ama yınede 5/6 gun normal bence

ruzgarda oyle , ozellıkle nurse harvey ıcınce daha cok , cıkartabılıyorsa sıkıntı yok

meltemcim tecrübeli anne olarak sana sorayım biz 23 günlüğüz anne sütü + aptamil mama ile karnımızı doyuruyoruz biberonla maalesef ama ben ne çay ne de başka bişey kullanıyorum gerçi durumumuz biraz farklı uyku halinden dolayı ne gaz sancısı ne kabızlık öle sorunlarımız olmadı allaha şükür iki gündür uyanık işte acaba birşeyler kullanmalımıyım bide benim kız bezini değiştirirken çişini salıveriyor günde 1 ya da 2 kez normal mi bu acaba

canım gaz sıkıntınız yok ıse cay kullanmana da gerek yok kı ne guzel ıste anne sutu ıle desteklemeye devam et ınsallah kısa sıre sonra mamaya da gerek kalmaz, altını actıgımızda kı cıs kacırmaları burda anlatsam roman olur :)

canım benim kızımda öyle alt değiştirirken salıyordu hoş hala arada yapıyor, özellikle ıslak mendil değdiğinde hatta eğer çiş çoksa havaya doğru da çıkıyor çoraplarını falan ıslatıyor en son bu sabah oldu mesela ben büyük yatak koruyucu pedler varya hastanede görmüşsündür alt değiştirirken onu kullanıyorum

benim kanamam kesildi ama çok afedersiniz sarı bi akıntı var. o da günde 1 pedi kirletecek kadar. bugün 37. gündeyiz. bakalım 40 çıkınca kesilecek mi?

canım benim sarı akıntım biraz uzun sürdü sonrada kötü bir koku hissettim hemen hastaneye gittik meğer o sarı akıntının sebebi mantarmış , sen dikkat et eğer fazla uzun sürerse mutlaka doktora görün

aynı dert bizde de va 41 günlük olduk hastaneden geldikten sonra 2 kere yaptı sonra 3 günde bir ben yaptırıyorum.Şimdi 5. gün kendi yapsın diye bekliyorum.İnşallah yapar

Merhaba kızlar size bir sorum olacak. Doğum sezeryandı hatta hastanede bile hemşire kontrol etti kanamayı çok az olduğu için . Kanamam 7 gün sürdü ve çok az geldi . 7. Gün tamamen kesildi. 4-5 gün sonra kıpkırmızı bir anda avuç içi kadar bi kanama oldu kesildi. Bugün 19. Gün yine biranda kırmızı akıverdi. Açıkçası bende anlamadım acaba içe kanamamı oldu diye düşündüm ama pıhtı ve koyu renkli değil. Aranızda böyle kanaması tamamen kesilip ara ara gelen varmı

benimde öyleydi canım hatta ilk kesildiğinde çok erken diye doktora gitmiştim normal demişti, sonra ara ara başladı bitti en son uzunca bir süre kahverengi - sarı gelmeye başladı ama o kesilmedi bir türlü 40 çıkınca tekrar doktora gittik ve mantar olmuşum şimdi fitil kullanıyorum umarım geçer

benım aynen oyle oldu normalmış 40 bıtınce oda bıtıı

Gerçekten maşallah Allah nazardan saklasin. Tosuncuk olmuş maşallah.

Bende sorun olabilir diye korktum canım ya. Şimdi geldi bidaha gelmez diye düşünüyorum. Içe kanama falan olmasında. Sanada geçmiş olsun canım

bugün dr umuz oğlumun 4 günde bir kakasını yapmasına gayet normal dedi
anne sütünün hepsini sindiriyordur atacak birşey kalmıyordur dedi
bir haftaya kadar normalmiş yapmaması
karnı sürekli gurulduyor dedim o da normal dedi gazmış
kabızlık sorunu olanlar için yazıyorum
ağzı pamukçuk oldu kuzumun
ağzını karbonatlı suyla siliyorum, ayrıca damla verdi

selam kızlar ne var ne yok? herkes nasıl? biz oğlumla oturuyoruz şimdi. bu saatler günün tek uyanık geçirdiği saatleri diyebilirim. onun dışında emiyor altı değişiyor uyuyor. ama bu saatlerde misafir geliyor genelde malum ve beni işte o zaman mahvediyor. misafirle mi ilgilenelim oğlumun gazıyla mı sütüyle mi şaşıyoruz.gazını kendi çıkarmaya çalışıyor kızarıyor filan çığlık çığlığa. rahatlatan tek şey emzik. emme refleksi doğduğundan beri çok güçlü bi çocuk maşallah.

bu arada 3-6 ay yazan kıyaetlerine zamanı değil diye bakmıyordum. ama kalıbından mıdır yıkayınca çektiğinden midir güzelim tulumları küçücük kaldı 1 kere ancak giyer.üzüldüm çok.

geçen hafta karatay diyetini incelediğimi söylemiştim kızlar. ekmeği ve şekeri kesiyosunuz,ara öğün yapmadan 3 öğün besleniyosunuz bazı detayları var filan.tam uygulayamadım ama 91.8 le başlamıştım 90.4 ü gördüm bi kaç günde. ama pirinç bulgur filan yasak old için yapacak yemek bulmakta sıkıntı çektim. sütümde bir azalma olmadı.ama booolll yeşillik rezene filan bu tür süt yapıcı şeyleri ihmal etmedim.panik olmuş durumdayım kiloluydum ama göbekli değildim ,göbek çok çirkin bişeymiş yahuuu..

aklıma gelenler bunlar,babamız yok bu akşam burdayım tey teyyy

İyi aksamlar fazla firsat bulamiyosun sanirim.kilolarla cogunun basi dertte.ben yediklerime dikkat etmeye ve spora basladim bile.hedef 11 kilo.

oh içim rahat etti tek edepsiz benimki değilmiş bu ne ama böyle tam yeni bezi koyuyorum hoooop bizimki fıydırıyor. oh ne güzel

dün öyle dedim ya iki gündür kakasını yapamıyor prenses karnı iyice doldu. emerken bile kendini kasıyor bazen.

Ben 27 yasindayim benim hedefim 58 suan 8 kilo gitti ve 80 kilodayim.hamile kalmadan once 58 leri gordum hedef buyuk byarin bende leslie ye bi bakayim. Hadi hepimize kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…