- Konu Sahibi papatya3459
-
- #42.641
ben 110 cc veriyorum çok demişsiniz ama ne yapıyım doktorum bana dedi bende onu dinliyorum bazen daha az veriyorum her seferinde 110 cc içemiyor zaten ..ben emziremiyorum 2 hafta emzirdim sadece ilaç kullanmak zorunda kaldım sütüm kesildi ama ayda 1.400 almış şuan 4.700 kiloyuz 3.400 doğmuştuk ..birde uykumuz çok düzensiz bazen 5 saat yatıyor bazen 10 dk yatıp ses çıkara çıkara uyanıyor birde yapmıcağım dediğim şeyi yaptım sallamaya alıştı :)..yorgunluktan bayılcak gibiyim günde en fazla 3 saat uyuyorum bu güzelliklere değer tabi ama ev yemek temizlik derken pestilim çıkıyor..
canım doktorumuz dedi normalde 90 ve 60 veriyordum ama doymuyor dedi çoğalttı..maşallah oğluma çok hızlı gelişiyormuş ondan çok yeme ihtiyacı duyuyormuş bakalım doktordan beri 110 cc yi bitiremediğide oldu tabii ...emzik çeşitleri alıyorum bir sürü arandığında kandırmaya çalışcam bakalım kancakmı çünkü yesin bitirsin yine aranıyor huy edindi sıpa..benim oğluşta beşiğinin üstündeki dönencenin müziğiyle sakinleşiyor bakalım bir an nce düzene girseler keşkede az uyusak:)..doğumdan önceki kiloma düştüm 33 günde uykusuzluktan yemek yememekten vakit bulamıyorum resmen..
bizim böbreklerde sıkıntımız oldugundan 3günde 1 gidiyoruz kontrole canım da inşallah atlatırsını sıcak falan tutmata calıs kendinide bebeginide..hastanede yan odada 30günlük bebek vardı onunda ishali ve bagırsak sesleri olyodu sürekli doktor bu sürecte bagırsaklarından ses gelmesi normal ama ishali için mama degstrelim demişti..gecer inşallah uykusuzlukta cokzor biliyorum ama gün gün değişir inşallah rayına oturur hersey canım
maşallah çok tatlı oğluşun yanaklarını benim için sık bol bol 40 çıktımı 40mız çıkınca uykumuz düzene girdi çok şükürcanım inşallah senin oğlunda düzene girer annelerde biraz kendilerine bakma fırsatı bulur tabi bebişler izin verirse
bir yandan süt sağıyorum bi yandan sana yazıyorum. ama maaşallah oğluna 41 kere. ne kaddaaar tatlı.. ve sende ne kadar güzel bir inanç örneğisin. 2 nizi de öpüyorrum.
bence 40 ı çıkmadan misafir gelmeyi yasaklamalı. yine misafirim var ve durup dururp terliyorum terimi atamadım iyice 32 gün oldu. bu arada kanama durumlarınız nasıl kızlar. ben,im ark. 2 haftada kesildi bende hala devam ediyor.
bir yandan süt sağıyorum bi yandan sana yazıyorum. ama maaşallah oğluna 41 kere. ne kaddaaar tatlı.. ve sende ne kadar güzel bir inanç örneğisin. 2 nizi de öpüyorrum.
bence 40 ı çıkmadan misafir gelmeyi yasaklamalı. yine misafirim var ve durup dururp terliyorum terimi atamadım iyice 32 gün oldu. bu arada kanama durumlarınız nasıl kızlar. ben,im ark. 2 haftada kesildi bende hala devam ediyor.
tşkr ederim cvbın için. evet ilk bebeğim. 36 günlük oldu bugün oğlum. ben de istiyorum kendime iyi bakmayı.iyi bakayım ki dediğin gibi oğluma da iyi bakabileyim ama olmuyoobazen açlıktan ve yorgunluktan elim ayağım titriyor. karnımı tam doyuramıyorum çünkü bebeğim ya meme ya kucak istiyor. tam doydugumu dusunup masadan kalksam bile çok geçmeden yine açlık hissediyorum.ama yiyemeyince de başlıyor halsizlik. emzirirkken kafam öne düşüyo bir anda sıçrıyorum çok korkuyorum bu durumdan. allah esirgesin.dr mama demedi hiç bize. gerçi adam gibi bi dr da bulamadık ya. mama ne vereyim peki. hiç bilmiyorum çeşitlerini. yenidoğan 6 aylık 1 yaş gibi çeşitlere ayrılıyor mu bu mamalar.günde kaç kez vermeli gece mi gündüz mü vermeli. ayyy çok çaresiz hissediyorum kendimi (
kızlarr ya benim oglumu günde en az 3kez falan hıçkırık tutuyor normal mi bu sizce emzirirken fazla bosluk verme dedi hemşire vermemeye calısıyorum hıckırık yapmaz ozman demişti ama yinede oluyo
..doğumdan önceki kiloma düştüm 33 günde uykusuzluktan yemek yememekten vakit bulamıyorum resmen..
Bak arkadasim bebegini en iyi anlayan sensin.en iyi mamalar hangileridir bilmiyorum kullananlara danismak lazim.bebeginib doymadigini hissediyorsan mama takviyesi yapmakan cekinme.bundab dogal ne olabilr.zamanla sutun artacak ve sadece gecici olarak vereceksin.mama vermedn once iyice emzir goguslerinin uyarilmasi cok onemli sut azalmasin.daha sonra biberon kullanmdan kasikla mama ver.seni cok iyi anliyirum.inanirmisin ben ayakta uyurdum biliyomsun.kac kere otururken basim one dusmustu.cok zor.sut yorgunluktanda artmiyir.kim ne derse desin o bebegin once ilk doktoeu sensin.canini sikma.sen bi dene bunu.ama mamayida abartma ;D
Leslie ;D evet canim.super bence.47dklik laptopuma indirmisim.5gun onc goruverdimhemen flasima attim tw takiyorum geciyorum karsisina yapiyorum.cok eglenceli.hic sikmiyor ve zorlayici harekerler yok.ama super terletiyo.cok sevdim ben.insallah zayiflicam.emzirmek bizim icin bi firsat.ve ben uzun yuruyusleri sevmiyorum.2cocukla tempolu yuruyemem.sinir olur gelirim.bu evde super valla.tam benlik.sende bana takil burdan paylasalim kac kilo vercez ;D 10 KİLO fazlam var bu yaglar gidecek arkadas ;D
canım cıgerlerı gelısıyor mıdesı buyuyor derler ruzgarda cok hıckırıyorkızlarr ya benim oglumu günde en az 3kez falan hıçkırık tutuyor normal mi bu sizce emzirirken fazla bosluk verme dedi hemşire vermemeye calısıyorum hıckırık yapmaz ozman demişti ama yinede oluyo
benımde 2 hafta once 20 lık dıdım ıltıhap yaptı dr rovamıysn verdı (emzıren annelerde guvenlı olan antıbıyotık buymus)agrı kesıcı de mınoset verdı ama plus olan degıl onda kafeın varmısbütün bu yorgunluk uykusuzluk sütün azlığı oglumun uyku düzensizliği yetmiyo gibi br de diş ağrısı çekiyorum. daha 9 haftalık hamileyken 20 lik dişim enfeksiyon oldu. antıbıyotık kullandım korka korka. hamileliğimin son ayında da tekrarladı.geceleri uyuyamadım hiç. şimdi yine azdı körolası diş. diş hekimi yine antibiyotik verdi.ama emzir hemen iç.2-3 saat de süt verme dedi ama oglum durmuyoki emmeden . bazen emziriyorum malesef
canım 2 gunde 1 sık degılmı anne sutu ıle beslenen bebeklerde 7 gune kadar normalmıs kaka yapmaması ruzgarda 3 gun yapmadıgı oluyor ve ben hıvbırsey yapmıyorumkizlar benim bebegim 39 gunluk oldu ama kaka yapamiyor 2 gune bir fitil veriyorum. kendini sIkiyor ama cikmiyor cok uzuluyorum. ve kakasi olunca ikinmamak icin kendini uykuya veriyor. genelde anne sutu iciyor gunde 1 kere bebelac ac gazli bebekler icin uygun olan mamadan veriyorum. boyle bir durum yasayan var mi?
merhaba nerden bulabilirim bu videoyu bende indirmk istiyorum 10 kilo fazlam varrrrrrr
canım en iyisi dr a götürMeltem gunde 1 kere mama veriyorum sence ne yapmali sen bilirsin
ALLAH yardımcın olsun canım inşallah bebeişinde kısa sürede toparlanır...kızını kokla benim i,çinde 40 nın çıktımı bilmiyorum ama gerçekten 40 çıktıntan sonra değişiyo bebişler benim oğluşum çok şükür dahada toparlandı gelişimi hızlandı
kızlarr ya benim oglumu günde en az 3kez falan hıçkırık tutuyor normal mi bu sizce emzirirken fazla bosluk verme dedi hemşire vermemeye calısıyorum hıckırık yapmaz ozman demişti ama yinede oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?