2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

aynı dertten yakınıyoruz benimde ilaçtan sütüm gelmiyor...benim doktorumda sakın çok verme diyor :)...gündüzleride benim bebiş uyumuyor iş yapmama izin vermiyor sürekli gezdir konuş kucakla derken çok yoruluyorum 8 de uyuyo çok şükür ALLAH nazarlardan saklasın o zamanda ben ev işine başlıyorum çok yorucu oluyor yardım edenimde yok olsun olsun ama 16 kilo verdim oğluşum sayesinde :) sağlıklı olsunlarda biz koşuşturalım...

maşallah çok tatlı oğluşun yanaklarını benim için sık bol bol 40 çıktımı 40mız çıkınca uykumuz düzene girdi çok şükür canım inşallah senin oğlunda düzene girer annelerde biraz kendilerine bakma fırsatı bulur tabi bebişler izin verirse

bir yandan süt sağıyorum bi yandan sana yazıyorum. ama maaşallah oğluna 41 kere. ne kaddaaar tatlı.. ve sende ne kadar güzel bir inanç örneğisin. 2 nizi de öpüyorrum.

bence 40 ı çıkmadan misafir gelmeyi yasaklamalı. yine misafirim var ve durup dururp terliyorum terimi atamadım iyice 32 gün oldu. bu arada kanama durumlarınız nasıl kızlar. ben,im ark. 2 haftada kesildi bende hala devam ediyor.

saol canım sıktım yanaklarını sende benim yerime sev bebişini uyuttum çok şükür şimdi benim mesai başlıyor o uyanmadan toparlıyım ortalığı birde evde köpişimde var herkezle ben ilgileniyorum eşim zaten çocuk ruhlu hayatta bir şeyi kaldırmaz hepsiyle ben ilgileniyorum ama işte annelik buymuş saolsunlar sayelerinde eski kiloma kavuştum eşortmanlar belimden düşüyor:)

bende toplam canım 5 gün kanamam oldu durdu 3 aylık iğne yaptı doktorum bakalım düzene ne zaman gircez

canımm benimm bizde sizi öpüyoruz teyzesiiii :)) benim basından beri öyle güldür güldür :) kanamam olmadı şuanda 28günlük olduk sanki 2 gündür daha da azaldı ama ara ara gelmeye devam ediyor hala canım...eee kolay değil 9aylık birikim var

canım benim bebegim ilk dogdugun da küveze alındı 1hafta kadar kaldı ve anne sütü+sıvı mama aldırdılar ikisini birlikte verdiler..sonra beni yanına aldılar ve sıvı mamaya devam ettirdiler anne sütüyle beraber doymazsa sıvı mama dediler.preaptamil diyeydi sanırım sıvı mama 50cc'lik 60cc'lik tek şişelerdeydi onu ısıtıp veriyorlardı toz verdirmediler hiç.

kızlarr ya benim oglumu günde en az 3kez falan hıçkırık tutuyor normal mi bu sizce emzirirken fazla bosluk verme dedi hemşire vermemeye calısıyorum hıckırık yapmaz ozman demişti ama yinede oluyo

kızlarr ya benim oglumu günde en az 3kez falan hıçkırık tutuyor normal mi bu sizce emzirirken fazla bosluk verme dedi hemşire vermemeye calısıyorum hıckırık yapmaz ozman demişti ama yinede oluyo

evet canım normal. benim oğlumda öyle. özellikle karnı tam doyduktan ve gazını çıkardıktan sonra oluyo. telaşlanma yani. bu arada maaşallah oğluna ve senin azmine inancına...Allah hepimizin yavrusunu esirgesin.

benim kanamam kesildi ama çok afedersiniz sarı bi akıntı var. o da günde 1 pedi kirletecek kadar. bugün 37. gündeyiz. bakalım 40 çıkınca kesilecek mi?

bütün bu yorgunluk uykusuzluk sütün azlığı oglumun uyku düzensizliği yetmiyo gibi br de diş ağrısı çekiyorum. daha 9 haftalık hamileyken 20 lik dişim enfeksiyon oldu. antıbıyotık kullandım korka korka. hamileliğimin son ayında da tekrarladı.geceleri uyuyamadım hiç. şimdi yine azdı körolası diş. diş hekimi yine antibiyotik verdi.ama emzir hemen iç.2-3 saat de süt verme dedi ama oglum durmuyoki emmeden . bazen emziriyorum malesef

merhaba nerden bulabilirim bu videoyu bende indirmk istiyorum 10 kilo fazlam varrrrrrr

kizlar benim bebegim 39 gunluk oldu ama kaka yapamiyor 2 gune bir fitil veriyorum. kendini sIkiyor ama cikmiyor cok uzuluyorum. ve kakasi olunca ikinmamak icin kendini uykuya veriyor. genelde anne sutu iciyor gunde 1 kere bebelac ac gazli bebekler icin uygun olan mamadan veriyorum. boyle bir durum yasayan var mi?

Son düzenleme:
canım cıgerlerı gelısıyor mıdesı buyuyor derler ruzgarda cok hıckırıyor
benımde 2 hafta once 20 lık dıdım ıltıhap yaptı dr rovamıysn verdı (emzıren annelerde guvenlı olan antıbıyotık buymus)agrı kesıcı de mınoset verdı ama plus olan degıl onda kafeın varmıs

canım 2 gunde 1 sık degılmı anne sutu ıle beslenen bebeklerde 7 gune kadar normalmıs kaka yapmaması ruzgarda 3 gun yapmadıgı oluyor ve ben hıvbırsey yapmıyorum

merhaba nerden bulabilirim bu videoyu bende indirmk istiyorum 10 kilo fazlam varrrrrrr

canım leslie sansone walk at home diye bak youtube de falan var. oradan indirebilirsin.hatta benim yaptığım fast burn var youtubede o 5 part şeklinde var.

çok teşekkürler canım. idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik tedavisi görüyoruz. 7 iğnesi vardı 4 ünü olduk. ve iki gündür daha hareketli. dün 5 kere kendi kendine uyandı. bugünde çok uzun süre uyanık kaldı. inş. tedavi bitince daha çabuk toparlar. ama tecrübesizlik kötüymüş. doğum yaptığım hastane durumu daha önceden fark etseydi tedavisi bitmiş olacaktı. belki biberona bu kadar alışmayacaktı. ben bu durum için başka şeyler düşünüp saatlerce ağlamayacaktım. yaşanması gerekenin önüne geçilmiyor gerçi.

canım karnı doyup gazını çıkaramazsa hıçkırık tutarmış benim kızımıda tutuyor bi de yarım saat sürüyor çok üzülüyorum o hıçkırırken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…