- Konu Sahibi papatya3459
-
- #42.821
maşallah kuzuyateyzoslar masallah dıyın ama
bilincli olarak gulmuyorlar kiBu gülme meselesi beni de düşündürüyor. Kızım şu anda 19 günlük, geçenlerde eniştem ona sırt masajı yaptı ve resmen adamın gözünün içine bakıp güldü hem de iki kez! O kadar kıskandım ki, deli oldum. Bana gülmedi henüz, bakıyor sadece. Bir gülse o kadar mutlu olacağım ki.
kızlar sizin bebekleriniz size ne zaman gülümsemeye başladı? Bazen ilk doğduğunda sevgimi hissedemedim o da bunu hissetti ve beni cezalandırıyor mu diye düşünmeden edemiyorum. Saçma belki ama...
teyzoslar masallah dıyın ama
masallah ruzgara :)
maaşallah yakışıklı rüzgara:)
tesekkurler teyzsolar :) merys abısınıde mavı belkı oda olur su an renklı ama degısedebılır 1. senenın sonunda anlıcaz:)maşallah kuzuyaAllah nazarlardan saklasın
gözleri renkli mi meltem ben mi öyle gördüm
çok tatlıteyzoslar masallah dıyın ama
aaa cok merak ettım fotosunu atsanameltem senn oğlan benm kızın ikizi gibi....aynılar ya,ben bu kadar benzerlik görmedim....
tesekkurler ınsallah degısmezçok tatlıgözleride değişicek gibi deil bence
bence buyuduklerı ıcın ıhtıyacları farklılasıyor daha cok ılgı ıstıyorlar uyanıklı surelerı artıyor falankırkı çıkan annelere bir sorum olucak.bebeğinizin kırkından sonra huyu değişti mi?herkes kırkından sonra bebeklerin huy değiştirdiğini söylüyor nekadar doğru merak ediyorum.
oğlumu dünden beri emmeden ve sallamadan uyumaya alıştırmaya çalışıyorum.beşiğinde müzik ve titreşim var onu da açıyorum. galiba alışacak kendi kendine uyumaya. bu arada bugün bizim 40. günümüzz. yaşasın çok sıkıldım evde. gezecem bol bol inş.bu arada bebeğimin tırnakalrını hala kesmedim.çocuk biraz büyüyünce kes diyolar siz ne yaptınız?
kırkı çıkan annelere bir sorum olucak.bebeğinizin kırkından sonra huyu değişti mi?herkes kırkından sonra bebeklerin huy değiştirdiğini söylüyor nekadar doğru merak ediyorum.
bence buyuduklerı ıcın ıhtıyacları farklılasıyor daha cok ılgı ıstıyorlar uyanıklı surelerı artıyor falan
Eki Görüntüle 667965
maşşallah kızımaaa
oğlumu dünden beri emmeden ve sallamadan uyumaya alıştırmaya çalışıyorum.beşiğinde müzik ve titreşim var onu da açıyorum. galiba alışacak kendi kendine uyumaya. bu arada bugün bizim 40. günümüzz. yaşasın çok sıkıldım evde. gezecem bol bol inş.bu arada bebeğimin tırnakalrını hala kesmedim.çocuk biraz büyüyünce kes diyolar siz ne yaptınız?
hepımızın bebeklerıne kocaman maşallahhhh allah hepsıne saglıklı mutlu bır hayat versınmaşallahh bizim yeğenlere.
ben hemen haftasına kestım cunk eldıven taraftarı degılım yuzunu cızmesın dıye hafıf kesıyorumoğlumu dünden beri emmeden ve sallamadan uyumaya alıştırmaya çalışıyorum.beşiğinde müzik ve titreşim var onu da açıyorum. galiba alışacak kendi kendine uyumaya. bu arada bugün bizim 40. günümüzz. yaşasın çok sıkıldım evde. gezecem bol bol inş.bu arada bebeğimin tırnakalrını hala kesmedim.çocuk biraz büyüyünce kes diyolar siz ne yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?