2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
bilincli olarak gulmuyorlar ki bizimki de guluyo ama tamamen refleks. hatta gece emzirirken guluyo degisik mimikleri oluyo korkuyorum ben bilincli olarak gulmeye basladiklarinda bunu farkedicez. ikisi cok farkli cunki. az daha sabir

kırkı çıkan annelere bir sorum olucak.bebeğinizin kırkından sonra huyu değişti mi?herkes kırkından sonra bebeklerin huy değiştirdiğini söylüyor nekadar doğru merak ediyorum.

kırkı çıkan annelere bir sorum olucak.bebeğinizin kırkından sonra huyu değişti mi?herkes kırkından sonra bebeklerin huy değiştirdiğini söylüyor nekadar doğru merak ediyorum.
bence buyuduklerı ıcın ıhtıyacları farklılasıyor daha cok ılgı ıstıyorlar uyanıklı surelerı artıyor falan

oğlumu dünden beri emmeden ve sallamadan uyumaya alıştırmaya çalışıyorum.beşiğinde müzik ve titreşim var onu da açıyorum. galiba alışacak kendi kendine uyumaya. bu arada bugün bizim 40. günümüzz. yaşasın çok sıkıldım evde. gezecem bol bol inş.bu arada bebeğimin tırnakalrını hala kesmedim.çocuk biraz büyüyünce kes diyolar siz ne yaptınız?

Valla canım ben 1 aylıkken kesip sonra da törpülemiştim.derin uyurken aydınlık bir yerde pür dikkat yapmıştım.baya ince iş

teyzoslar masallah dıyın ama

Maaşallah subanallah meltem bu her geçen gün daha bir yakışıklı olmuş... Rabbim güzel yazılar yazssın hepsinin şansı-bahtı açık olsun...

Canım bence de büyüdükçe gıda, uyku, dışkılama süreleri ve miktarları değişiyor bu da huy olarak algılanıyor Melteminde dediği gibi... biz 50 günü devirdik bariz bir şey yok sadece daha az uyuyup uyanıyor... Birde bebek hareketlendikçe gazını kendi çıkarma olayı daha rahat olduğundan gazlı bebelerin anacıkları daha rahat edecek...

bence buyuduklerı ıcın ıhtıyacları farklılasıyor daha cok ılgı ıstıyorlar uyanıklı surelerı artıyor falan

Aynen katılıyorum...

Ay gerçekten benziyorlar maşallah subhanallah bu prensese sana da Rabbim güzel yazılar yazsın hepsinin şansın-bahtın açık olsun...

Canım ben doğduğundanberi öyle uyutuyorum maaşallah bu yüzden park yatağıma verdiğim para helal olsun diyorum her seferinde... muhakkak seninki de alışır bence yalnızca pes etme yeterki... ben doğduğu andan itibaren eldiven takmadım uzmanlar doğru olmadığını söylüyorlardı çünkü o yüzden 40. güne kadar törpüledim 40 dan sonra ise kestim ve kenarlarını törpüledim. bence banyo sonrası kesmek daha kolay bilgin olsun.

maşallahh bizim yeğenlere.
hepımızın bebeklerıne kocaman maşallahhhh allah hepsıne saglıklı mutlu bır hayat versın
ben hemen haftasına kestım cunk eldıven taraftarı degılım yuzunu cızmesın dıye hafıf kesıyorum

benim mastit aynen devam kitle bu gün çok ağrı yapmaya başladı kızardı da sanırım cerrahi bi operasyon olabilir.. sanırım gün içinde daha önce bu konuyla alakalı gittiğim genel cerraha gidicem yine.. verdiği ilçlarda geçirmeye yetmedi.. emzirme+hastane tipi pompayla sağma yapıyorum ama nafile 1 ay oldu resmen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…