- Konu Sahibi papatya3459
-
- #42.861
kızlar artık oglumun fıtıgı yok sanırım elime gelmiyor dr gittik aglayınca zorlanınca cıkar diyor var diyor bugün yada cuma ameliyat dedi bnde sünnet istedim kaldırabilirmi narkozu bilmiyorum cok korkuyorum bide öksürüyordu ilac kullanacaz persembeye iyilesirse ameliyat olcak oglum bu arada idrar yolu enfeksiyonumuz bitmek üzereymiş ilac falan kullanmadım cok sükür dua edin kızlar anestezi almasından cok korkuyorum bişi olmaz insalah
oyy masallah meltemmm.büyüdükçe cok yakışıklı olmuş oğluşunn yerim onun bakısını
kızlar süpriz bi şekilde halam geldi. gelmişken 40 banyomuzu yaptırdık oğlumuza. bende yaptım. ama benim halaa kanamam var nasıl olacak? kocam kırkımın çıkmasını bekliyordukanamam var dersem ne yapar acebaaa?
kerem de tulumu da çok tatlı maşallah ama tam karşıdan bidaha gönder 1 hafta sonra. hem karşılaştırırırz.her hafta ne kadar değişiyor bu sıpalar yahu.gözleri bizimkine benziyo gibi geldi.artık göz rengi son halini aldı mı çocukların ya.mavi gibiydi önceleri şimdi siyah gibi.sizinkilerde değişti mi?
teşekkür ederiz teyzelerrr..annemde tatlı olduğumu söylüyor şappp diye de öpüyorr
teyzoslar masallah dıyın ama
ben de 2 kutu kullandım ama geçmedi antibiyotik o bölgenin kızarıklık ve ateşini geçiriyor ama kitle hep aynı kalıyor inmiyor bir süre sonra yeniden alevleniyor... dün geceden beri yine alevlendi.. umarım benim kız tiksinmez öyle büyük acılar çektim, öyle emek verdim ki bu emzirme işine yok yaralardı yok mastitti kahrolurum vallahi.. dua edin bana....
siz foto yüklersiniz de ben geri kalır mıyım?
alın bu da benim minnakım, zeynep azra'm :81:
dikkat ettim de kızımın fotolarının çoğunda gözleri kapalı, açık olduğu zamanlarda onunla ilgilenmekten fotoğrafını çekmeye fırsat kalmıyor çünkü
bu da benim sütlaçım :) maaşallah oğluma :)
Eki Görüntüle 669235
Eki Görüntüle 669217 Eki Görüntüle 669218 Eki Görüntüle 669219 bizde yarın tam 2 ayımızı doldurcazeymen,ime
dikkat ettim de kızımın fotolarının çoğunda gözleri kapalı, açık olduğu zamanlarda onunla ilgilenmekten fotoğrafını çekmeye fırsat kalmıyor çünkü
Eki Görüntüle 669217 Eki Görüntüle 669218 Eki Görüntüle 669219 bizde yarın tam 2 ayımızı doldurcazeymen,ime
masallah kuzulara hepsı bırbırınden guzel vallabu da benim sütlaçım :) maaşallah oğluma :)
Eki Görüntüle 669235
cok sagol canımmelteeem mşallah rüzgar bebeğeee nazar değmesin canım
Seninkilerede bn bayılmıştımya ben tulumu bebeklere çok yakıştırdığımı anladım eymeninkileri de görünce. ama böyle içi badili kolsuz tulum hiç göremedim. nerden alıyosun? hediye mi geldi yoksa?bende istiyorum bunlardan.
Evet canım parmakları çok uzun, ayakları da büyük ama neresi küçük ki?öpmelere doyulmazzz. Allahın mucizeleri hepside çok tatlı maşallah.kumpir kızının elide benim oğplumun eli gibi büyük.ama ben kaynanam kendi eline benzettiğinden beri eldiven takıyom görmeyeyim diye
teyzoslar masallah dıyın ama
canım meme ve biberon arasında bocalıyor olabiirslm anneler bende subat annesiyim nete pek giremiyorum.11 subatta dogum yaptm sizlere sorum olucak bebeginizi günde kaç defa kaç kere emziriorsunuz yada mama veriyorsunuz?ben hem emziriyorum hemde mama takviyesi yapıyorum fakat hem anne memesini alırken hemde biberon alırken cok zorlanıo ikisi arasında bocalıyo sanırım ikisinide benim zorumla emio hem kafasını saga sola cevirio yada agzından cıkarıo sonra tekrar arıyo buaradada sinirlenio beslenme zamanı resmen savas veriyoruz az emse gölüm razı olmuyo ne yapmamı önerirsiniz ?buarada emme zamanıda biberon zamanıda benim zorumla en fazla 10 dk emio oda ben zorluorum
slm anneler bende subat annesiyim nete pek giremiyorum.11 subatta dogum yaptm sizlere sorum olucak bebeginizi günde kaç defa kaç kere emziriorsunuz yada mama veriyorsunuz?ben hem emziriyorum hemde mama takviyesi yapıyorum fakat hem anne memesini alırken hemde biberon alırken cok zorlanıo ikisi arasında bocalıyo sanırım ikisinide benim zorumla emio hem kafasını saga sola cevirio yada agzından cıkarıo sonra tekrar arıyo buaradada sinirlenio beslenme zamanı resmen savas veriyoruz az emse gölüm razı olmuyo ne yapmamı önerirsiniz ?buarada emme zamanıda biberon zamanıda benim zorumla en fazla 10 dk emio oda ben zorluorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?