2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

oyy masallah meltemmm.büyüdükçe cok yakışıklı olmuş oğluşunn yerim onun bakısını

Tamam teyzesi tekrar foto koyarız ınş. Bizimgoz rengimiz koyu gri gibi. Değişmedi. 40 günden sonra ne olacak bekliyoruz :)

Canım ya çok üzüldüm, çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. Çok zor olmalı. Benim de başlarda göğüslerim süyle doldu ama kanallar tıkalı gibiydi, dışarı süt çıkmıyordu, o zaman çok ağrı çekmiştim. Senn mastite döndüyse kimbilir ne kadar acıyordur. İnşallah sorun giderilir ve bebeğm emmeye devam eder.

siz foto yüklersiniz de ben geri kalır mıyım?
alın bu da benim minnakım, zeynep azra'm :81:

dikkat ettim de kızımın fotolarının çoğunda gözleri kapalı, açık olduğu zamanlarda onunla ilgilenmekten fotoğrafını çekmeye fırsat kalmıyor çünkü

Eklentiler

• $IMG-20130325-WA0005.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:

Foto görünmüyor :) yazmistim ama gorunuyo simdi :) cok tatli masallah:) burnu cok tatli:)

Son düzenleme:
bu da benim sütlaçım :) maaşallah oğluma :)
Eki Görüntüle 669235

öpmelere doyulmazzz. Allahın mucizeleri hepside çok tatlı maşallah. kumpir kızının elide benim oğplumun eli gibi büyük.ama ben kaynanam kendi eline benzettiğinden beri eldiven takıyom görmeyeyim diye

Eki Görüntüle 668981 bu minik de benim oğluşum teyzeler. mehmet kerem bugün 26 günlüğüz

bu da benim sütlaçım :) maaşallah oğluma :)
Eki Görüntüle 669235
masallah kuzulara hepsı bırbırınden guzel valla
melteeem mşallah rüzgar bebeğeee nazar değmesin canım
cok sagol canım

resım eklemek ıcın asagıda eklentı ekle yı tıklayıp dosya sec dıyorsunuz dosyayı secıp dosya yukle ye basıyorsunuz

ya ben tulumu bebeklere çok yakıştırdığımı anladım eymeninkileri de görünce. ama böyle içi badili kolsuz tulum hiç göremedim. nerden alıyosun? hediye mi geldi yoksa?bende istiyorum bunlardan.
Seninkilerede bn bayılmıştım Kadifeler Almanyadan geldi cnm ama kot olanı şişlide bi mazadan eşim almış..

öpmelere doyulmazzz. Allahın mucizeleri hepside çok tatlı maşallah. kumpir kızının elide benim oğplumun eli gibi büyük.ama ben kaynanam kendi eline benzettiğinden beri eldiven takıyom görmeyeyim diye
Evet canım parmakları çok uzun, ayakları da büyük ama neresi küçük ki? Zaten 4364 gr 54 cm doğdu. Kızıma bu parmaklarla piyano dersi aldırmaaya karar verdim zaten :) ben de Eldiven giydiriyorum çünkü hemşiremiz ilk bir ay tırnak kesmeyin demişti. Ama onu emzirirken eldivenin tekini çıkarıp elini öpüyorum, bi de parmağımı sıkı sıkı tutması çok hoşuma gidiyor.

slm anneler bende subat annesiyim nete pek giremiyorum.11 subatta dogum yaptm sizlere sorum olucak bebeginizi günde kaç defa kaç kere emziriorsunuz yada mama veriyorsunuz?ben hem emziriyorum hemde mama takviyesi yapıyorum fakat hem anne memesini alırken hemde biberon alırken cok zorlanıo ikisi arasında bocalıyo sanırım ikisinide benim zorumla emio hem kafasını saga sola cevirio yada agzından cıkarıo sonra tekrar arıyo buaradada sinirlenio beslenme zamanı resmen savas veriyoruz az emse gölüm razı olmuyo ne yapmamı önerirsiniz ?buarada emme zamanıda biberon zamanıda benim zorumla en fazla 10 dk emio oda ben zorluorum

Alıntı yapmıyorum bütün bebişler çok çok şeker çok tatlılar maşallah süphanallah Allah nazarlardan saklasın hepimizin bebeğinii.. sağlıcakla büyütelim hepimiz bebişleri sorunsuz inşallahh..

tüm bebişlere maşallah nete fazla giremiyorum ama girdikçe yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum ben tam yazmaya niyetlenince paşam uyanıyor bugün uyanmadan yazayım dedim ameliyat olan bebeklerimiz varmış hepsine çok çok geçmiş olsun

canım meme ve biberon arasında bocalıyor olabiir
benim oğlum 30 günlük
ilk haftalarda sezeryandan dolayı sütüm az geldi bizde mama+süt verdik
ama oğlum biberondan löp löp süt gelmesine alıştığı için memeyi reddetmeye başladı
resmen kavga ediyor memeyle,sinirlenip kendini elleriyle geri ittiriyo
ben mamayı kestim artık
her istediğinde emziriyorum sütüm de arttı böylece
10 dk emme konusunda, çenesi yoruluyo olabilir istedikçe emzir

Canim bir hafta öncesine kadar silikon ğüs ucuyla emziriyordum ben. Geceleri zorlaniyordu o yüzden sutumu sagip biberonla veriyordum. Biberondan süt kolay geldiği için silikondala iyice zorlanmaya başladı. Çekince hemen süt gelsin istiyodu. Süt de hemen gelmiyo tabi. Süt gelmeyince daha çok hircinlasiyodu. Emince de 5-10 dk emiyordu. Hatta ben de senin sordugun soruyu sormuştum burada.BBebekleriniz gunde kac defa ne kadar emiyo diye. Bazı bebekler 40 dk ya kadar emiyormus ama arkadaşlardan biri benim bebegim de 10 dk kadar emiyo kilo alımı normal dedi. O öylesoyleyince rahatladım bira. Seninkinin kilo alımı da normalse dert etme bence. Sütun az olduğu için mi mama veriyorsun. Eğer öyleyse süt artırıcı ürünleri kulanip mamayi bırakmaya çalış bence. Ben silikonla emzirirken 2.5 saatte bir 10 dke emzirebiliyordum. Şimdi çok şükür gogsumden emiyo ve her fırsatta vermeye çalışıyorum ama yine kısa süreli emiyo.5-10 dk kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…