- Konu Sahibi papatya3459
-
- #42.841
kıyamam pekı emıyormu bebek mastıte ragmenbenim mastit aynen devam kitle bu gün çok ağrı yapmaya başladı kızardı da sanırım cerrahi bi operasyon olabilir.. sanırım gün içinde daha önce bu konuyla alakalı gittiğim genel cerraha gidicem yine.. verdiği ilçlarda geçirmeye yetmedi.. emzirme+hastane tipi pompayla sağma yapıyorum ama nafile 1 ay oldu resmen...
kıyamam pekı emıyormu bebek mastıte ragmen
arkadasımın oldu 6 ayda 5 kez antıbıyotık kullandı sureklı onun gogus yarasıda varmıs en sonunda bebegın agzına kan gelmıs bebegı tıksınmısemiyor canım emmeye engel değil...
arkadasımın oldu 6 ayda 5 kez antıbıyotık kullandı sureklı onun gogus yarasıda varmıs en sonunda bebegın agzına kan gelmıs bebegı tıksınmıs
kızlar artık oglumun fıtıgı yok sanırım elime gelmiyor dr gittik aglayınca zorlanınca cıkar diyor var diyor bugün yada cuma ameliyat dedi bnde sünnet istedim kaldırabilirmi narkozu bilmiyorum cok korkuyorum bide öksürüyordu ilac kullanacaz persembeye iyilesirse ameliyat olcak oglum bu arada idrar yolu enfeksiyonumuz bitmek üzereymiş ilac falan kullanmadım cok sükür dua edin kızlar anestezi almasından cok korkuyorum bişi olmaz insalah
teyzoslar masallah dıyın ama
benim mastit aynen devam kitle bu gün çok ağrı yapmaya başladı kızardı da sanırım cerrahi bi operasyon olabilir.. sanırım gün içinde daha önce bu konuyla alakalı gittiğim genel cerraha gidicem yine.. verdiği ilçlarda geçirmeye yetmedi.. emzirme+hastane tipi pompayla sağma yapıyorum ama nafile 1 ay oldu resmen...
bişe olmaz canım merak etme bak önümüzde örnekler var. bebişleri çok rahat operasyon geçiren arkadaşalr var bişe olmaz inş.kızlar artık oglumun fıtıgı yok sanırım elime gelmiyor dr gittik aglayınca zorlanınca cıkar diyor var diyor bugün yada cuma ameliyat dedi bnde sünnet istedim kaldırabilirmi narkozu bilmiyorum cok korkuyorum bide öksürüyordu ilac kullanacaz persembeye iyilesirse ameliyat olcak oglum bu arada idrar yolu enfeksiyonumuz bitmek üzereymiş ilac falan kullanmadım cok sükür dua edin kızlar anestezi almasından cok korkuyorum bişi olmaz insalah
hmm yok bu resim yükleme olayına kafam basmadı yaa :) neyseee
Valla canım ben 1 aylıkken kesip sonra da törpülemiştim.derin uyurken aydınlık bir yerde pür dikkat yapmıştım.baya ince iş
kızlar süpriz bi şekilde halam geldi. gelmişken 40 banyomuzu yaptırdık oğlumuza. bende yaptım. ama benim halaa kanamam var nasıl olacak? kocam kırkımın çıkmasını bekliyordukanamam var dersem ne yapar acebaaa?
maşallahhhh tosuncuğa.Allah nazarlrdan korusun yavruyu..
maşallah tombik osmana
cok güldüm koydugun ifadelere canım
40 gunden sonrası özür kanaması sayılıyor. rahat olabılırsın
Maşallah sübhanallah allah nazardan korusun çok tatlı paşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?