2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

ağzına koyup bırakma ya da sabit tutma elinle tut atmasın diye ama biraz emziği titreştir, salla falan...

canım kucağa alışsa ne olacak var mı daha büyük mutluluk keyfini çıkarın.

ağzına koyup bırakma ya da sabit tutma elinle tut atmasın diye ama biraz emziği titreştir, salla falan...

Denedim canım ama olmuyo elimle tutuyorum titrestiriyorum ama emmiyo ağzında duruyo öylece alışsa cok rahat edicem. Bide sürekli beni emdigi için hızlı kilo alıyor 1ayda 2 kilo almış obez olacak diye korkuyorum

Son düzenleme:

bende alıştıramadım emziğe nuk un hem silikon hemde kauçuk olan emziğini aldım ama ikisinide atıyor tutmuyor

selam kızlar
bizde dün ameliyatımızı olduk çok şükür
sünnette olduk bıdıkım
ameliyat öncesi ve sonrası oğlum çok ağladı sesi kısıldı ağlamaktan ama çok şükür atlattık sayılır
herkese çok teşekkür ederiz

öncelikle geçmiş olsun canım
doktorun söylediklerini yazıyım ben sana
öncelikle kasık fıtığı bebeklerde ağrı yapmazmış
yetişkinlerden farklı yani durum
sakin olduğu zamanlarda fıtık kayboluyor ağladığı ve huzursuz olduğunda tekrar çıkıyor bu durum olması gerektiği gibiymiş bizdede böyledi
kurtulduk çok şükür
ben sol kasıkta hafif bi şişlik farkettim
ilerlemeden alınması gerekiyomuş zaten

canım kucağa alışsa ne olacak var mı daha büyük mutluluk keyfini çıkarın.
benim de cok hosuma gidiyo gogsumde uyumasi. ben de onunla birlikte uyuyorum bazen. sicacik...
tabi devamli kucakta uyutmak da bizim icin pek iyi degil. isimiz cok oldugu zaman yataginda kendi kendine uyumasi isimize gelir

canım gecmiş olsun ameliyattan sonra bebegin cok agladımı

ben mama veriyorum cnm

Ben de günde 1 tane o sallama rezenelerden içiyorum, içine de bir çay kaşığı kimyon atıyorum iki gündür. Sallama çayların faydası olur mu dersin? İnsan niyeyse böye aktardan alınan rezene daha makbuldür gibi hissediyor elde olmadan.

Son düzenleme:

Bu gülme meselesi beni de düşündürüyor. Kızım şu anda 19 günlük, geçenlerde eniştem ona sırt masajı yaptı ve resmen adamın gözünün içine bakıp güldü hem de iki kez! O kadar kıskandım ki, deli oldum. Bana gülmedi henüz, bakıyor sadece. Bir gülse o kadar mutlu olacağım ki.
kızlar sizin bebekleriniz size ne zaman gülümsemeye başladı? Bazen ilk doğduğunda sevgimi hissedemedim o da bunu hissetti ve beni cezalandırıyor mu diye düşünmeden edemiyorum. Saçma belki ama...

daha bilinçli gülmesi için çok erken sadece reflex sonucu rastgelmiş..benim oğlum 40 günlük daha yenii yeni başladı

Canim ben almanyadayim ve burda bizim türkiyedeki aktar anlayisi yok maalesef. hastanede bile bir termos dolusu sallama rezene-anason-kimyon karisimindan getiriyorlardi bana sezeryan yaptigim ilk gün 2.5 termos bitirdim o caydan hem sütümü artirdi hem de benim gaz slklntimi cözdü. simdi bebegim 34 günlük ve hergün icmeye devam ediyorum canim. Masallah sütümü de artiriyor kizimda cok nadir yasiyor gaz slklntisi.
Insallah 2-3 haftaya kadar zaten hepimizin bebegi bir düzene oturur, hemen hemen ayni dönemde dogum yaptik diye hatirliyorum. (benim kizim 18.02 dogdu) her gecen gün daha cok adapte olacaklar insallah.

cok gecmis olsun. kücük erkegimizinde sünneti hayirli olsun. ilk erkeklige minicik yasiyla adim atmis oldu

kızlaarr bu koli kıyafetimiz kaldı..maşallahh oğluma öncelikle 3 aylık kıyafetler olmuyor oğlum daha 42 günlük...büyüdüğü için sevinçliyim ama dolaptaki çoğu hevesle aldığım kıyafetleri giyemicek oğlumm

Bir haftadır annemlerdeydim girememiştim nete biraz geçmiş yaptım fıtık ameliyatı olanlar olmuş çok geçmiş olsun, iyileşmişler de zaten artık.. bugün 46 günlüğüz bugüne kadar bebişimle hiç yalnız kalmamıştım ilk kez yalnız kaldım ve bebeğimin de bugün huysuzluk yapacağı tuttu çok ağladıı sebebini anlayamadım, çok da üzüldüm ilk defa tek kalıyorum bakamıyorum mu diye düşündüm ama yanımda birileri olsa bile oğluşumla hep ben ilgilendim bugüne kadar bugün sorunu anlayamadım az evvel uyuttum bakalım ne kadar uyuycak.. bu arada çoğu bebişini yatağına yatırıp uyutuyo sanırım ben sallıyorum ve çok sinirimi bozmaya başladı bu durum üstelik emzikle uyumaya başladı bir haftadır eskiden göğüsümde uyurdu şimdi nasıl bu hale geldik hiç anlayabilmiş değilim düzeltebilirmiyim sizce bu sorunu kızlar 46 günlüğüz geçmi kaldık...

gecen hafta bende 1 gün babamda kaldim cocuklarla.hic durmadan agladi yawrum 4 saat boyunca napacagimi sasirdim. gece 11 gibi ancak uyutabildim. ertesi gün tekrar anneme geldigimde bebegim sanki 180 derece döndü. bebekler genelde düzenlerin bozulmasindan rahatsiz olurlar.
emzikle uyumasi sorun degilde ayakta sallama olayi bence biraz sorun. gerci her cocuk bir degil elbette. benim ablam oglunu hep ayakta sallardi.. öyle uyuturdu. slpa alismisti ve ablam tam 5 yasina kadar yegenimi ayakta salladi.

canım öncelikle bakamıyorum diye düşünme bu sıpalr bir gün ağlıyor uyumuyor diğer gün bol bol uyuyor daha düzene girmemiştir...bende yaşıyorum çünkü tam uslu diyorum öbür gün çıldırcak gibi oluyorum:)..benimkide omzumda uyumuya alıştı yürürken başka hiç uyumuyor omuzlarım ağrıyor ağlamasına katlanırsan eğer altı temiz karnı tok gazı yoksa yatağına koy uyusun öle öle alışır örnekleri gördüm ama sabır ister tabi mesela ben katlanamıom kıyamıom şımarıklığından yaptığını bilsemde

eveet ya kesinlikle bir düzen tutturamadılar sanırım birgün çok iyi uyuyorsa öbürgün huysuz oluyo.. sabrımın yüksek olduğu bir gün dediğini deniycem belki ağlamadan uykuya geçiverir oğluşum ve hilalkayranın dediği gibi düzenini bozdum sanırım çocuğun.. canım senin işin de zor Allah yardımcın olsun inşallah bir an evvel kendi düzeninizi oluşturursunuz eşinle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…