- Konu Sahibi papatya3459
-
- #42.881
kızlaaarr kilolar ne alemdee hiç onlardan bahsetmiyoruz bu ara. bu konuda sinirlerim bozuk benim doğumdan sonra 10 kilo gitti 10 kg kaldı ama bir ara anneme gittim 67 iken 69 oldum döndüm bir haftada tekrar 67 ye düştüm ama tekrar anneme gittim yine 2 kg alıp döndüm bu hafta yine vermeye başladım. benim anneme gitmemem gerek sürekli yiyorum orda elimi de sıcak sudan soğuk suya sokmuyorum oohh keyfe diycek yok ama kilolarda alıp başını gidiyoo. kızlar eğer yasa çıkmazsa haziranda işe başlıycaz ve kiloların gitmesi gereeek yaaaen azındn 60 olsaydım siz ne alemdesiniz neler yapıyorsunuz nasıl besleniyorsunuz?..
Eki Görüntüle 669826 maşallah sıpamaaaa
çok şeker maşallah.. artık bizlere tepki vermeye gülmeye başladılar, insan daha bir mutlu oluyor içi ısınıyorr.. sarılıp ayrılmak istemiyorsun hiççç, çok güzel bir duygu rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsinn..
valla canım ben toplam 12 kilo verdim 10 kilo almıştım doğumdan önceki kilomdayım bol bol hareket ediyorum açıyorum müziği bizim oğlan çok seviyor alıyorum kucağıma dans ediyoruz bol bol uyuyor:)
harikasın o zaman ne diyim başka darısı başımızaaa .. uuu ağlamak istiyorum.. hemen başlıyorum harekete sen böyle yaz ara ara bana hırslanıp başlayım ben harekete olmaz mı :):)
kızlaaarr kilolar ne alemdee hiç onlardan bahsetmiyoruz bu ara. bu konuda sinirlerim bozuk benim doğumdan sonra 10 kilo gitti 10 kg kaldı ama bir ara anneme gittim 67 iken 69 oldum döndüm bir haftada tekrar 67 ye düştüm ama tekrar anneme gittim yine 2 kg alıp döndüm bu hafta yine vermeye başladım. benim anneme gitmemem gerek sürekli yiyorum orda elimi de sıcak sudan soğuk suya sokmuyorum oohh keyfe diycek yok ama kilolarda alıp başını gidiyoo. kızlar eğer yasa çıkmazsa haziranda işe başlıycaz ve kiloların gitmesi gereeek yaaaen azındn 60 olsaydım siz ne alemdesiniz neler yapıyorsunuz nasıl besleniyorsunuz?..
Eki Görüntüle 669826 maşallah sıpamaaaa
Hatice ya şimdi fark ettim, senin bu oğlan avatarındaki sarışın miniğe benziyor fazlasıylaSanki içine doğmuş oğlunun nasıl olacağı, çok öncesinde seçmiştin bu avatarı
ne güzel gülmüş öyle :) biz 27 günlüğuz, tebessüm bile etmedi daha :) bekliyoruz bakalimEki Görüntüle 669826 maşallah sıpamaaaa
Ne güzel bir kare yakalamışsınızKimbilir bu fotoğrafı çektiğinizde nasıl sevindiniz güzel bir kare yakaladık diye.
bebekler bizi ne kadar minimalist yaptı değil mi? Küçücük şeylerden mutlu olabiliyoruz artık. Dün kızım kaka yapmadan önce bayağı bir ıkındı sonra o beklediğimiz 'patlayan kaka'nın sesini duyduk ve nasıl sevindikEşime diyorum ki, ne üniversiteyi kazandığım, ne mezun olduğum, ne işe girdiğim gün, kendimle ilgili hiçbir şeyde şu kakanın sesini duyuncaki kadar rahatladığımı hatırlamıyorum Bebekler bizi nasıl da değiştiriyor, hayatımızı nasıl basit ama nasıl zengin, hırslardan arınmış ve mutlu yapıyor diye düşünüyorum.
bahar oglun nasıl? hastaneden eve gelmıstınız dımıcanımmmmmmm aynenn ya şu kaka sesine bende artık sevinmekten kendime gülüyorum :))
bahar oglun nasıl? hastaneden eve gelmıstınız dımı
hmm yok bu resim yükleme olayına kafam basmadı yaa :) neyseee
baharcım şu mesaj yazdıımız yerde ataç resmi var ya oarayı tıklayıp resim yükle,dosya ekle deyip resmi seç. upload files e tıkla. köşede bitir vra orayı tıkla oluyor.
canım onların adı mılıa ve 2. ayda gecıyorlar butun bebeklerde olabılır stres yapma sakın kaynamıs ılımıs su ve pamuk ıle sul herhangı krem v.s uygulama yuzuneevet canım geldik 2 hafta oluyo eve geleli çok sükür kan degerleride biraz biraz normale dogru düşmeye basladı tabi baya yüksek oldugundan normale dönmesi biraz zaman alacak gibi ama olsun buna şükür..ya meltem benim oğlumun yüzünde sivilce gibi kızarıklıklar cıkıyo arada sonra kendi kendine geciyo sence neden bu? yanına kimseyide almıyoruz doktor enfeksiyon kapabilir dedi diye bende dikkat ediyorum sürekli ellerimi yüzümü yıkayarak onunla temas ediyorum ama anlamadım bazende pamuklu ped aldım yeni doganlar içinmiş onu kaynamıs suyla ıslatıp siliyorum yüzünü ama yinede faydası olmuyo kendi kendine geciyor anlamadım bişey sonra tekrar cıkıyor
Eki Görüntüle 670318
paşammm ....
kızlar 2 hafta önce oğlum su çiçeği geçirdi...ve şimdi kızıma geçmiş heralde...tam emin deilim ama yüzünde,kafasında,karnında 1er tane var...sabaha doktora gidicez...nete bakıyorum deminden beri ama bu kadar küçük geçiren yok...başından geçen varmı,kızım nasıl dayanacak bu hastalığa yaaa(((daha 45 günlüğüz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?