2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlaaarr kilolar ne alemdee hiç onlardan bahsetmiyoruz bu ara. bu konuda sinirlerim bozuk benim doğumdan sonra 10 kilo gitti 10 kg kaldı ama bir ara anneme gittim 67 iken 69 oldum döndüm bir haftada tekrar 67 ye düştüm ama tekrar anneme gittim yine 2 kg alıp döndüm bu hafta yine vermeye başladım. benim anneme gitmemem gerek sürekli yiyorum orda elimi de sıcak sudan soğuk suya sokmuyorum oohh keyfe diycek yok ama kilolarda alıp başını gidiyoo. kızlar eğer yasa çıkmazsa haziranda işe başlıycaz ve kiloların gitmesi gereeek yaaa en azındn 60 olsaydım siz ne alemdesiniz neler yapıyorsunuz nasıl besleniyorsunuz?..

valla canım ben toplam 12 kilo verdim 10 kilo almıştım doğumdan önceki kilomdayım bol bol hareket ediyorum açıyorum müziği bizim oğlan çok seviyor alıyorum kucağıma dans ediyoruz bol bol uyuyor:)

tşk ederiz aynen öle bazen çıldırtıyorlar ama bi gülücük bir masumluk insanın tüm yorgunluğunu alıyor

valla canım ben toplam 12 kilo verdim 10 kilo almıştım doğumdan önceki kilomdayım bol bol hareket ediyorum açıyorum müziği bizim oğlan çok seviyor alıyorum kucağıma dans ediyoruz bol bol uyuyor:)

harikasın o zaman ne diyim başka darısı başımızaaa .. uuu ağlamak istiyorum.. hemen başlıyorum harekete sen böyle yaz ara ara bana hırslanıp başlayım ben harekete olmaz mı :):)

harikasın o zaman ne diyim başka darısı başımızaaa .. uuu ağlamak istiyorum.. hemen başlıyorum harekete sen böyle yaz ara ara bana hırslanıp başlayım ben harekete olmaz mı :):)

:))) hırss iyidir ...hem müzik kulağı gelişir benim oğlan uyurken evde nerdeyse son ses açık müzik sese alışsın seste uyusun die çok çabuk alışıyorlar bişeye

Canım 65 le hamile kaldım, 80le doğuma gittim, ki bebeğim 4 buçuk kiloya yakın doğdu. Doğumun hemen ertesi hafta 10 kilom gitmişti bile. Şu an 68-69 kiloyu görüyorum tartıda. Yani 4 kilo fazlam var doğum öncesine göre. Korseyı ikinci haftadan beri kullanıorum, bayağı faydası oldu, göbeği bayağı toparladı.şu an için vücuduman hoşnutum, korktuğum gibi değil. yani böyle kalsam çok sorun etmem.bi de çatlaklarımın geçmeyeceğini biliyorm ama en azından varis görünümünü kaybetse sevineceğim. İlk altı ay anne sütüye besleneceği için hiçbir şekilde diyet yapmayı düşünmüyorum bu süreçte, çünkü yedikçe süt oluyor. ben sürekli yeme içme halindeyim. Sabah aç karna emzirince bile daha çok acıyor göğüslerim, bebek daha vakmumlu çekiyor onu fark ettim. Kahvaltı sonrası zahmetsiz lıkır lıkır emiyor. Tabi yemek derken gidip de süt yapsın diye çikolata yemiyorum. Ama mesela ara öğünde börek+komposto şahane oluyor. O yüzden salla gitsin derim, annene de git, ye,iç, tadını çıkar. 6. Aydan sonra dikkat ederiz biraz daha. Kiloyu takıntı yapma, şu an bebeğimizi beslememiz daha önemli bence.

Ne güzel bir kare yakalamışsınız Kimbilir bu fotoğrafı çektiğinizde nasıl sevindiniz güzel bir kare yakaladık diye.
bebekler bizi ne kadar minimalist yaptı değil mi? Küçücük şeylerden mutlu olabiliyoruz artık. Dün kızım kaka yapmadan önce bayağı bir ıkındı sonra o beklediğimiz 'patlayan kaka'nın sesini duyduk ve nasıl sevindik Eşime diyorum ki, ne üniversiteyi kazandığım, ne mezun olduğum, ne işe girdiğim gün, kendimle ilgili hiçbir şeyde şu kakanın sesini duyuncaki kadar rahatladığımı hatırlamıyorum Bebekler bizi nasıl da değiştiriyor, hayatımızı nasıl basit ama nasıl zengin, hırslardan arınmış ve mutlu yapıyor diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
ne güzel gülmüş öyle :) biz 27 günlüğuz, tebessüm bile etmedi daha :) bekliyoruz bakalim

67 benim evlenirkenki kilom :) 67 olmayi çok isterdim:) 84 le hamile kalmıştım bugün88 çıktım. Benim istediğim kiloya gelmeme 21 kılo var malesef :) 27 günde 9 kilo gitti benden. Inş gitmeye devam eder. Ayrıca dikkat etmiyorum yediklerime.

Son düzenleme:

canımmmmmmm aynenn ya şu kaka sesine bende artık sevinmekten kendime gülüyorum :))

bahar oglun nasıl? hastaneden eve gelmıstınız dımı

evet canım geldik 2 hafta oluyo eve geleli çok sükür kan degerleride biraz biraz normale dogru düşmeye basladı tabi baya yüksek oldugundan normale dönmesi biraz zaman alacak gibi ama olsun buna şükür..ya meltem benim oğlumun yüzünde sivilce gibi kızarıklıklar cıkıyo arada sonra kendi kendine geciyo sence neden bu? yanına kimseyide almıyoruz doktor enfeksiyon kapabilir dedi diye bende dikkat ediyorum sürekli ellerimi yüzümü yıkayarak onunla temas ediyorum ama anlamadım bazende pamuklu ped aldım yeni doganlar içinmiş onu kaynamıs suyla ıslatıp siliyorum yüzünü ama yinede faydası olmuyo kendi kendine geciyor anlamadım bişey sonra tekrar cıkıyor

hmm yok bu resim yükleme olayına kafam basmadı yaa :) neyseee

baharcım şu mesaj yazdıımız yerde ataç resmi var ya oarayı tıklayıp resim yükle,dosya ekle deyip resmi seç. upload files e tıkla. köşede bitir vra orayı tıkla oluyor.

ataç nerde :)) benim sayfada gözükmüyo ama acaba ayarlarında mı sorun var ki acaba biraz daha kurcalıyayım bari bi resim yükleyemedik:)

canım onların adı mılıa ve 2. ayda gecıyorlar butun bebeklerde olabılır stres yapma sakın kaynamıs ılımıs su ve pamuk ıle sul herhangı krem v.s uygulama yuzune

bırde demekkı allaha bırakmak ve guvenmek lazımmıs dr lara kalsa bıtırmen gerekıyordu hamılelıgını sen ıyıkı allaha sıgındın canım ba mukafatını aldın

kızlar 2 hafta önce oğlum su çiçeği geçirdi...ve şimdi kızıma geçmiş heralde...tam emin deilim ama yüzünde,kafasında,karnında 1er tane var...sabaha doktora gidicez...nete bakıyorum deminden beri ama bu kadar küçük geçiren yok...başından geçen varmı,kızım nasıl dayanacak bu hastalığa yaaa(((daha 45 günlüğüz....

olmuş olmuşşş hemde süper olmuş. ahmet efee sen bize tevekkülün,mucizenin resmisin. bu teyzeler seni anneni üzmediğin için çoook seviyor.maşallah.

evet diyordun korkuyorum diye. inşallah bulaşmamıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…