2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
oyyyyyyyyyy masllahhhhh sana guclu oglannnnnnnn mucızenın resmısın sen

Ne güzel oluyo bebiş resimleri.. Birde (hocapoli) nin uykucu tembel kızını merak ediyorum anneler bizi merakta bırakmayın lütfen

Selam güzel anneler bebişimi anca uyuttum fırsattan istifade buraya girdim hemen..herkez bebişlerinin fotolarını paylaşmış ee bende eksik kalmayayım demii :)))) işte buda benimm pembe gülüm

çok doğru söylüyorsun canım bu şekilde düşününce insan önemsemiyo kilo falan yeterki onlar sağlıklı sıhhatli olsunlar da diyorsun ama bazen böyle saplantılı düşünceler geliyo insanın aklına ama hareketli olmak gerekiyo sanırım sağlıklı beslenip biraz da hareketli olursam veririm biraz hazirana kadar galiba :):)

canım sen bizden daha tecrübelisin ama onlar inşallah normal kızarıklıktır çiçek değildir.. Rabbim yardımcınız olsun inşallah herhangi bir sorun yoktur

valla tam paşa olacak tip var Ahmet Efe de maşallah maşalllah rabbim nazarlardan saklasın.. içtiği sütler şifaa olsun et olsun kan olsun bir an önce tüm değerleri düzene girsiinn inşallah .

67 benim evlenirkenki kilom :) 67 olmayi çok isterdim:) 84 le hamile kalmıştım bugün88 çıktım. Benim istediğim kiloya gelmeme 21 kılo var malesef :) 27 günde 9 kilo gitti benden. Inş gitmeye devam eder. Ayrıca dikkat etmiyorum yediklerime.[/QUOTE]

inşallah gider canım.. biraz hareketli olursak kilolar oturmadan veririz diye düşünmeye başladıımm.. pozitif düşünelim inşallah gider kilolar erir yağlar:):)

slm kızlar birşey sormak istiyorUum benim sol göğsümü oğlum emmiyor alınca öö yapıyor zorlayıncada kusucak gibi oluyo emmeye emmeye süt gitti sağıyorum ama 3 yudum ancak çııkıyo sağ tarafta yetmiyo amada almıyo böyle beze gibi birşeyler var sağdada var gerçi baktığımda ama solda süt acı sanırım beklemekten sağdaki normal sağıyorum 2 gündür ama sütte gelemdiğinden değişen birşey olmuyo dün göğüs pedine khverengi bir akıntı gibi birşey vardı size ne oalblir bunun için ne yapablirim nereye gidebilirim:26:

topiğimizin çoğunluğu erkek kızlar da renk katıyo pembiş pembiş. maşallah kızına nagicim.

kilo sorunu konuşulmuş :)
70 le hamile kaldım 89 la doğuma gittim eve geldiğimde 5 kg gitmişti
oğlum bugün 30 günlük
toplamda 9 kg gitti gerisi duruyor
geçende çok sıkıldım diye alışveriş merkezine gittik
bi arkadaşım uzaktan beni görmüş mesaj atmış
" hamilelik çok yakışmış, doğum ne zaman" diye
çok moralim bozuldu
kg vermem lazım ama nasıl
yaptığınız ettiğiniz tavsiye edeceğiniz bi yol var mı

canım bende sıkıldım bu görüntümden hiçbir kıyafetimolmuyor. kocaman bir kalça ve göbek kaldı. diyet yapmıyoruz ben evde vakit bulunca leslie sansone walk at home videoları var 45 dakikalığını yapıyorum tvden.dışarı çıkmaya gerek yok hem de keyifli geldi bana. bak istersen. bi de yine fırsat bulunca pilates yapmaya çalışıyorum.

kızlar bebişler harika çıkmış benim oğlum gaz sorunu uzadı uzuyacağada benziyor ne yapcam ben anlamadım çok zorlanıyorum tek başımayım 2 ay 3 günlük ve ağlama krızleri tam 3 saat sürüyor sustura bilene aşk olsun tam bir kolik

teşekkür ederim canım bende başlayayım leslie ye
sende bi etkisi oldu mu
düzenli yapmak lazım bunları
yediklerime de dikkat ediyorum artık
ekmeği tamama yakın kestim
tatlı falan yemiyorum bakalım inşallah bi işe yarar
hamile kalmadan önce de kilolarıma takıktım
hamilelikten sonra da takık olacam galiba

kolik çocuk çok zordur Allah yardımcın olsun
fön makinası sesi, elektirikli süpürge sesi,düdüklü tencere sesi araba da gezdirmek kolik ağlamalarına iyi geliyormuş
öyle okumuştum
belki işe yarar sizde

Kızlarr oğluma bugün verem aşısı yaptırmaya gittim 3 tane aşı birden yaptılar yavrucağa bn 1 tane sanıyordum..Çok üzüldümyaaBide sanki huysuzlaştı eczaneye gittim fitil verdi henüz vermedim fitili Aranızda yaptıranlar varmı sizin bebişlerede mi 3 aşı birden oldu huysuzlaştılar mı ateş oldumuydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…