- Konu Sahibi papatya3459
-
- #42.901
oyyyyyyyyyy masllahhhhh sana guclu oglannnnnnnn mucızenın resmısın senEki Görüntüle 670318
paşammm ....
oyyyyyyyyyy masllahhhhh sana guclu oglannnnnnnn mucızenın resmısın sen
olmuş olmuşşş hemde süper olmuş. ahmet efee sen bize tevekkülün,mucizenin resmisin. bu teyzeler seni anneni üzmediğin için çoook seviyor.maşallah.
cokk tatlı demi :)maşallah kuzumaaa bide karnı acıktıgında kafayı hızlı hızlı meme aramak için cevirişi var acayip bi hale giriyo o anıda yakalarsam ölümsüzleştiricem teyzelerine göstericem inşallah gülerken yakalayamadım ilk uykuya daldıgında genelde gülüyo bekliyorum saat 10dan beri yok :) gülmedi bende tekrar buraya girdim :)
Eki Görüntüle 670318
paşammm ....
Eki Görüntüle 670318
paşammm ....
Eki Görüntüle 670318
paşammm ....
Canım 65 le hamile kaldım, 80le doğuma gittim, ki bebeğim 4 buçuk kiloya yakın doğdu. Doğumun hemen ertesi hafta 10 kilom gitmişti bile. Şu an 68-69 kiloyu görüyorum tartıda. Yani 4 kilo fazlam var doğum öncesine göre. Korseyı ikinci haftadan beri kullanıorum, bayağı faydası oldu, göbeği bayağı toparladı.şu an için vücuduman hoşnutum, korktuğum gibi değil. yani böyle kalsam çok sorun etmem.bi de çatlaklarımın geçmeyeceğini biliyorm ama en azından varis görünümünü kaybetse sevineceğim. İlk altı ay anne sütüye besleneceği için hiçbir şekilde diyet yapmayı düşünmüyorum bu süreçte, çünkü yedikçe süt oluyor. ben sürekli yeme içme halindeyim. Sabah aç karna emzirince bile daha çok acıyor göğüslerim, bebek daha vakmumlu çekiyor onu fark ettim. Kahvaltı sonrası zahmetsiz lıkır lıkır emiyor. Tabi yemek derken gidip de süt yapsın diye çikolata yemiyorum. Ama mesela ara öğünde börek+komposto şahane oluyor. O yüzden salla gitsin derim, annene de git, ye,iç, tadını çıkar. 6. Aydan sonra dikkat ederiz biraz daha. Kiloyu takıntı yapma, şu an bebeğimizi beslememiz daha önemli bence.
kızlar 2 hafta önce oğlum su çiçeği geçirdi...ve şimdi kızıma geçmiş heralde...tam emin deilim ama yüzünde,kafasında,karnında 1er tane var...sabaha doktora gidicez...nete bakıyorum deminden beri ama bu kadar küçük geçiren yok...başından geçen varmı,kızım nasıl dayanacak bu hastalığa yaaa(((daha 45 günlüğüz....
Eki Görüntüle 670318
paşammm ....
Selam güzel anneler bebişimi anca uyuttum fırsattan istifade buraya girdim hemen..herkez bebişlerinin fotolarını paylaşmış ee bende eksik kalmayayım demii :)))) Eki Görüntüle 670540 işte buda benimm pembe gülüm
kilo sorunu konuşulmuş :)
70 le hamile kaldım 89 la doğuma gittim eve geldiğimde 5 kg gitmişti
oğlum bugün 30 günlük
toplamda 9 kg gitti gerisi duruyor
geçende çok sıkıldım diye alışveriş merkezine gittik
bi arkadaşım uzaktan beni görmüş mesaj atmış
" hamilelik çok yakışmış, doğum ne zaman" diye
çok moralim bozuldu
kg vermem lazım ama nasıl
yaptığınız ettiğiniz tavsiye edeceğiniz bi yol var mı
teşekkür ederim canım bende başlayayım leslie yecanım bende sıkıldım bu görüntümden hiçbir kıyafetimolmuyor. kocaman bir kalça ve göbek kaldı. diyet yapmıyoruz ben evde vakit bulunca leslie sansone walk at home videoları var 45 dakikalığını yapıyorum tvden.dışarı çıkmaya gerek yok hem de keyifli geldi bana. bak istersen. bi de yine fırsat bulunca pilates yapmaya çalışıyorum.
kızlar bebişler harika çıkmışbenim oğlum gaz sorunu uzadı uzuyacağada benziyor ne yapcam ben anlamadım çok zorlanıyorum tek başımayım 2 ay 3 günlük ve ağlama krızleri tam 3 saat sürüyor sustura bilene aşk olsun tam bir kolik
topiğimizin çoğunluğu erkek kızlar da renk katıyo pembiş pembiş. maşallah kızına nagicim.
teşekkür ederim canım bende başlayayım leslie ye
sende bi etkisi oldu mu
düzenli yapmak lazım bunları
yediklerime de dikkat ediyorum artık
ekmeği tamama yakın kestim
tatlı falan yemiyorum bakalım inşallah bi işe yarar
hamile kalmadan önce de kilolarıma takıktım
hamilelikten sonra da takık olacam galiba
canım etki göstermeye başladı ama bende abartı yemeyi kestim dediğin gibi düzenli yapmak lazım umarım işe yarar buldun mu videoları ben 3 milliğini yapıyorum genelde
Kızlarr oğluma bugün verem aşısı yaptırmaya gittim 3 tane aşı birden yaptılar yavrucağa bn 1 tane sanıyordum..Çok üzüldümyaaBide sanki huysuzlaştı eczaneye gittim fitil verdi henüz vermedim fitili Aranızda yaptıranlar varmı sizin bebişlerede mi 3 aşı birden oldu huysuzlaştılar mı ateş oldumuydu?
canım bende yaptırdım bugün benim oğlum da huysuz ama çok şükür ateş yapmadı. calpol ver dediler onu verdim
sizedemi 3 aşı birden yaptılar yani bütün bebişlere öyledir heraldeteşekkür ederim canım bende başlayayım leslie ye
sende bi etkisi oldu mu
canım etki göstermeye başladı ama bende abartı yemeyi kestim dediğin gibi düzenli yapmak lazım umarım işe yarar buldun mu videoları ben 3 milliğini yapıyorum genelde
canım bende yaptırdım bugün benim oğlum da huysuz ama çok şükür ateş yapmadı. calpol ver dediler onu verdim
youtube da buldum canımteşekkür ederim canım bende başlayayım leslie ye
sende bi etkisi oldu mu
çok teşekkür ederim
aşı olan bebişlere geçmiş olsun
bazı anneler bebeği aşıya götürmeden önce ağrı kesici veriyormuş
dün oğluma hep b aşısı yapıldı çok huysuzlaştı
bende aşıya götürmeden ağrı kesici veriri bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?