- Konu Sahibi papatya3459
-
- #43.721
kızlar, malum yaz geldi kısa kollu ve etekleri giyme zamanı geldi
ayrıca tokamızla saçsız bebeleri olan annelere nazire yapıyoruz
fotoları çekerken kızım tatlı tatlı gerindi
maşallahları unutmayalım
Eki Görüntüle 700928 Eki Görüntüle 700927 Eki Görüntüle 700926 Eki Görüntüle 700924 Eki Görüntüle 700925 Eki Görüntüle 700929
iyi geceler kızlar size bir sorum olacak ya ben sezaryanla doğum yaptım ama yaklaşık 1 aydır ara sıra rahmime bişey batar gibi oluyor neden olabilir acaba 40ıma kadar azar azar kanamam oldu daha adet olmadım yürüdükçe otururken falan oluyor dayanılmaz bir şey değil ama doktorada gitmek istemiyorum böyle bişey yaşayanınız var mı
kızlar şimdi benim bebeğim 74günlük emziğe alışamadık henüz bugün alıcaz yeni bir emzik ama e-bebek'te baktım heryeri tamamen kaucuk olanıda var sadece emziği kaucuk diger tarafı silikon olanıda var sizce nasıl,kac ay grubununkinden ve ne tür almalıyım henüz hiç alışmadı öğürüyor sürekli..şuan elimde olan 0 aylık silikon emzik(chicco)nun...bunu pek sevemedi :))
kızlar d vitaminini kaç damla veriyorsunuz
bir de bana bi burun aspratörü tavsiye edin hayrınıza :)
oğlanın burnu tıkalı çok rahatsız oluyo
bugün alacam da
Kizlar hani simdi ben kizimin fotosunu yukledim, ayri ayri yorum yaptiniz ya, bir konudaki birden cok mesaja tek mesajda cevap veriliyor ya hani, ben onu yapamiyorum,bana ogretir misiniz? Herkese tek tek cevap yazsam sayfalar gereksiz uzuyor.
bir de baharcim, neden bebegin emzige alismasini bu kadar istiyorsun? Benim kizim da nuk un ve wee nin emziklerini sevmedi, alismadi ben de zorlamadim. Sonra emzigi biraktirmak da zor, umarim hic emzik vermek zorunda kalmam diyorum. Su anda bir huysuzlugu yok.
beğen butonunun altındaKizlar hani simdi ben kizimin fotosunu yukledim, ayri ayri yorum yaptiniz ya, bir konudaki birden cok mesaja tek mesajda cevap veriliyor ya hani, ben onu yapamiyorum,bana ogretir misiniz? Herkese tek tek cevap yazsam sayfalar gereksiz uzuyor.
bir de baharcim, neden bebegin emzige alismasini bu kadar istiyorsun? Benim kizim da nuk un ve wee nin emziklerini sevmedi, alismadi ben de zorlamadim. Sonra emzigi biraktirmak da zor, umarim hic emzik vermek zorunda kalmam diyorum. Su anda bir huysuzlugu yok.
otribebe kullandık burun tıkanıklığı olduğu zaman.çok işe yaradı.
Ya doktor korkusu olustu bende cahillik biliyorum ama o kadar tiksindimki dogumumda off aynı doktora gitmek istemiyorum baska doktor bakarmı acep anlar dimi ya off be sacmalıyorum sagol cnm
Valla bilsem gececek 1 yıl beklerim napayım
ayy maşallah
yesinler senin o eteğini
ısırmakkkk istiyorummmmmmmmmmm
sen nasıl bıseysın rabbım nazarlardan saklasınnn senı
maşallahhçok yakışmış yazlıklar pozlarınada bayıldım
maşallah kumpi kızına...bizim kızın saçlarının çıkmasını dört gözle bekliyorum...
cnmmm ne zamandir giremedim bal olmus kizin masallah Rabbim nazardan korusun hayirli evlat etsin.yerim onu...
benim kız silikonları azcık emip fırlatıyor hep de silikon almıstım cok kısa emiyor ama kaucuk var bitane nuk un almıstım onu cok seviyor cay ictigi biberonu da kaucuk yani kaucugu sevdi bizimki hem daha dogal kokusu rahatsız etmedigi sürece
Kızım bütün teyzelerine tesekkur edip ellerinden öpüyor :)
Baharcim seni alintilamayi unutmusum, cepten giriyorum duzeltemedim. Senin de ellerinden opuyor bizim kuzu.
Merys, bana bu mesaj seklini ogrettigin icin tesekkur ederim canim, gayet guzel anlattin bak yapabiliyorum :)
zor bi dogumdu o günü de doktoru da hatırlamak istemiyorum o yüzden ona gidemem. Jel de ise yaramadı benim prez. alerjimde var oda cnmı yakıyor mecbur hap deniycem ki oda adet düzenimi bozuyor amannn ya iki ucu ... degnekdr.undan memnun değilmiydin? eğer memnunsan ona git bence. ilişki ile ilgili dr. bize kuruluktan dolayı sıkıntı yaşayabilirsiniz demişti. bir de jel önerdi, gynojel diye. ama onun dışında prezervatif markalarının da jelleri oluyor oda olur demişti. ama dikişlerle ilgili sıkıntı varsa o konuda bilgim yok. geçmiş olsun.
Canim ben anlayamsdim cay mi iciyor bebegin..
zor bi dogumdu o günü de doktoru da hatırlamak istemiyorum o yüzden ona gidemem. Jel de ise yaramadı benim prez. alerjimde var oda cnmı yakıyor mecbur hap deniycem ki oda adet düzenimi bozuyor amannn ya iki ucu ... degnek
evet cnm iyi geceler cayı veriyorum humananın 1.haftadan itibaren verilebiliyor güzel uyuyor günde 100ml kadar icirilebiliyor doktorada danıstım ver dedi
Kizlar hani simdi ben kizimin fotosunu yukledim, ayri ayri yorum yaptiniz ya, bir konudaki birden cok mesaja tek mesajda cevap veriliyor ya hani, ben onu yapamiyorum,bana ogretir misiniz? Herkese tek tek cevap yazsam sayfalar gereksiz uzuyor.
benim kız silikonları azcık emip fırlatıyor hep de silikon almıstım cok kısa emiyor ama kaucuk var bitane nuk un almıstım onu cok seviyor cay ictigi biberonu da kaucuk yani kaucugu sevdi bizimki hem daha dogal kokusu rahatsız etmedigi sürece
Kumpirella maşallah 6 aylık gibi gözükmüş senin kuzu,boyu kilosu yerinde.İnşallah hep böyle yüzü güler.
Kızlar benim 3*4 gündür memişlerim baya bi süzüldü.Üçüncü ayda memelerin eski dolgunluğu kalmaz diye okumuştum ama bebeğim de hiç kilo almayınca üzüldüm.24 saat ona emek veriyorum ve büyümediini görmek beni üzüyor.Humananın çayı işe yaramıyor.Çok su içiyorum.Hurma yiyorum.Helvayı filan bıraktım çünkü çok kilo aldım,aynalara bile bakasım yok.Kendim iri yarı bebek minnacık olunca insan daha bi üzülüyo.Regl olunca süt azalır ve tadı değişir ama bende öyle bir durumda yok,şaşırdım.Son sütü alsın diye memişleri sıkmaktan çokta çirkin oldular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?