- Konu Sahibi papatya3459
-
- #43.841
slm kızlar..kaç gündür giremiyordum...ne güzel buluşmalar ayarlıyorsunuz yakın olsa bende gelirdim:)))kaçacak yer arıyorum zaten...dün gece saat 2 de bi patlama sesiyle uyandım,deprem oluyo zannetim...çok şükür deprem deildi,komşu suriyenin sesleri baya bir gelir oldu memleketimize((ama ben hayatımda böyle ses duymadım...oradakiler napıyor acaba...sabahtan beride etkisindeyim o sesin...piskolojim bozuldu resmen...yarabbi şu savaşlar bitsin artık,çoçuklarımı düşünüyorum,inşlh iyi bir dünyada büyürler..
biz de bugün sağlık ocagında 3 aylık kontrolumuzu yaptırdık.550 gr almıs oglum sadece çok üzüldüm... sadece anne sütü alıyor. gündüzleri neredeyse 2 saatte bir emiyor gece en uzun uykusu 5-6 saat kadar sonra yine 2 saat uyuyup emıyor yıne uyuyor. gunluk 2-3 defa kaka yapıyor. kendım promalt ( malt içeceği )ve rezene içiyorum. sütüm öyle dolu dolu değil ama aç da kalmıyo bana göre. anlamadım ki neden az kilo aldı.1. ve 2. aylarımızda 1 er kilo almıstı halbuki...ne yapsammm(
Seni çok iyi anlıyorum canım, bizim durum da seninkine benzer. Benimk de ilk ay 1 kg almıştı, gerçi onda ilk 15 gün mama takviyemiz olmuştu ama sonrasında tamamen anne sütü aldı. Yani aç olsa nasıl kaka yapsın, hem ağlar aç olsa değil mi? benm kızım acıkınca ağlıyor anlıyorum ben. Ben de rezene, humana, takviye kapsul vs kullanıyorum benim de dolu dolu değil ama aç olmadığını düşünüyorum.biz de bugün sağlık ocagında 3 aylık kontrolumuzu yaptırdık.550 gr almıs oglum sadece çok üzüldüm... sadece anne sütü alıyor. gündüzleri neredeyse 2 saatte bir emiyor gece en uzun uykusu 5-6 saat kadar sonra yine 2 saat uyuyup emıyor yıne uyuyor. gunluk 2-3 defa kaka yapıyor. kendım promalt ( malt içeceği )ve rezene içiyorum. sütüm öyle dolu dolu değil ama aç da kalmıyo bana göre. anlamadım ki neden az kilo aldı.1. ve 2. aylarımızda 1 er kilo almıstı halbuki...ne yapsammm(
geçmiş olsun. 2. ay aşılar bizde de az huzursuzluk yapmıstı. burdaki arkadasların yarısı asıdan evvel yarısı oldugu gun vermıstı sanırım agrı kesıcı ates dusuruculerı. ben de asıdan 2-3 saat sonra bı de gecesınde vermıstım.sonucta bebegımızın ıyılıgı ıcın verıyoruz ılacı. kötu dusunme
yarın da doktorumuza kontrole gıdecegız. rota aşımızı da yaptıracağız bu arada. aranızda rota asısı yaptıran vardır. huzursuzluk, ağrı, ateş vs yaptı mı bu aşı?
Seni çok iyi anlıyorum canım, bizim durum da seninkine benzer. Benimk de ilk ay 1 kg almıştı, gerçi onda ilk 15 gün mama takviyemiz olmuştu ama sonrasında tamamen anne sütü aldı. Yani aç olsa nasıl kaka yapsın, hem ağlar aç olsa değil mi? benm kızım acıkınca ağlıyor anlıyorum ben. Ben de rezene, humana, takviye kapsul vs kullanıyorum benim de dolu dolu değil ama aç olmadığını düşünüyorum.
Canım rota zaten damlalık yoluyla ağızdan veriliyor, benim bugün tüm aşılar yapıldığı için kızımı rahatsız eden aralarından hangisi bilemiyorum ama rota zararsız gibi göründü bana. Rota aşısı rutin değilmiş, sanırım ücrete tabi ama bizim doktorumuz önerdi bize, yaptırdık biz de.
kızlar yazmışsınız ya regl oldum diye süt azalınca mı olunuyor ilk defa duydum birde paşamın yaklaşık 10 gündürki şelikleri akıyor anlamadım neden ki ağzımız hep yaş nerdeyse siliyorum baştan oluyor acaba diş falanmı çıkarak erken ama neden olur ki sizin bebişlerdede var mı
bizimkide öyle canım benim salyaları akıyor hemde öyle böyle değil birde elleri sürekli ağzında hemde iki elini birden hırsla sokuyor ağzına
Eki Görüntüle 706402 Eki Görüntüle 706404 Eki Görüntüle 706407 03 mayıs tarihli fotolarımız teyzeleri:)) maaşallah diyelim :))
KiZlar merhaba gecmisi okudum bebeklerinin kilo aliminin yetersiz olduğunu düşünen anneler var benim derdimde tam tersi. Benim kızım 3 kilo doğdu ve bugün tam 3 aylık oldu kilosu 7600 gr kilo boy çizelgesine göre max boy sınırının 400 gr üstünde normal mı sizce obez olur diyekorkuyorum sürekli emmek istiyor memeyi birakincada elini emmeye başlıyor
sağol canım açıklaman için. benimki çoğunlukla anne sütü alıyor zaten günde 1 yada 2 kez mama veriyorum. onuniçin takıldım yani en fazla 90 cc oluyor bunda da.demek ki acıkmıyor yani. maşallah seninki sık sık acıkıyor demek ki 12 kez demek 2 saat aralıklarla neredeyse. dediğin gibi hepsini 5 ölçek versen ağır gelir inşallah yeter sütüm de emziririm.
Of kızım dogunca icim buruldu bi an iyimi yaptım kötümü dedim berbat bi dünya ama güzellikleri de var umarım hep mutlu olursun dedim gözyaslarımı tutamadımslm kızlar..kaç gündür giremiyordum...ne güzel buluşmalar ayarlıyorsunuz yakın olsa bende gelirdim:)))kaçacak yer arıyorum zaten...dün gece saat 2 de bi patlama sesiyle uyandım,deprem oluyo zannetim...çok şükür deprem deildi,komşu suriyenin sesleri baya bir gelir oldu memleketimize((ama ben hayatımda böyle ses duymadım...oradakiler napıyor acaba...sabahtan beride etkisindeyim o sesin...piskolojim bozuldu resmen...yarabbi şu savaşlar bitsin artık,çoçuklarımı düşünüyorum,inşlh iyi bir dünyada büyürler..
Kızlar bugün kendim için de muayeneye gidebildim sonunda ve göbek deliğimdeki morluğu sordum. Ben herkesinki benim gibidir ve sezaryenin bir sonucu olup zamanla kaybolur zannnediyordum, sizden gelen tepkiler sonucunda benimkinin biraz farklı olduğn anladım. doktor baktı ve zamanla bu morluğn renginin hafifleyeceğini söyledi, zamanla da beyaza dönecekmiş. Sanırım tıpkı hamilelikte oluşan çatlaklar gibi. Gebelik vücudumu çok yıprattı anlaşılan. Zaten karnımın alt kısmlarındaki çatlaklar bir hayli fazlaydı. Spora başla, karın egzersizlerini yapabilirsin artık filan dedi. Onun dışında bir problem yokmş çok şükür.
Biz de bugün 2. Ay kontrolümüzdeydik, benim kızım da 61 cm, kilo 5800 gr ama bu ay sadece anne sütüyle 700 gr almış. Doktor herşey yolunda dedi. Beni düşündüren birşey var, kızımı 2 hafta önce tarttığımda da bu kilodaydı diye hatırlıyorum, sanki 15 günde hiç kilo almadı gibi geliyor. Şimdi bu önümüzdeki günler ayrıca önemli benim için. Kilo alamazsa sütümün yaramadığnı düşüneceğim. Çünkü kızımı 2-3 saatte bir gayet güzel emziriyorum ve hiç aç bir bebek gibi değil. Kaka da yapıyor, memeyi de doyarak bırakıyor gibi geliyor. Bir bebek neden kilo almaz acaba?
Kızım bugün bütün aşılarını da oldu. O da ağır geldi sanırım biraz. Ağrı kesici vermemek için direndim, ateşi 37.4 filan oldu ama baktım inler gibi, yavrum bağırmaya, ağlamaya bile mecali yok, bir çay kaşığı şurup verdim. Şimdi iyi, yanımda uyuyor. Arada kalmak ne kötü, hem kesik kesik inlemesine dayanamadım hem de bu kadar küçükken onu ilaçla tanıştırdığım için iyi mi ettim diyorum.
tartıdan tartıya cok degisiyor cnm 15 gün önceki tartı ile bugünkü tartı aynımıydı? ben 15dk ara ile 300g farklı ölctügümüzü biliyorum biri saglık ocagında biri hastanede üzülme yani
masallah onaEki Görüntüle 706402 Eki Görüntüle 706404 Eki Görüntüle 706407 03 mayıs tarihli fotolarımız teyzeleri:)) maaşallah diyelim :))yerler
KiZlar merhaba gecmisi okudum bebeklerinin kilo aliminin yetersiz olduğunu düşünen anneler var benim derdimde tam tersi. Benim kızım 3 kilo doğdu ve bugün tam 3 aylık oldu kilosu 7600 gr kilo boy çizelgesine göre max boy sınırının 400 gr üstünde normal mı sizce obez olur diyekorkuyorum sürekli emmek istiyor memeyi birakincada elini emmeye başlıyor
sadece anne sütü alıyosa hicbirsey olmaz cnm görümcemin bebegi michelin in lastik adamı igibiydi bogum bogum bu yürüyemez derdik hep sadece anne sütü aldıgı icin yasında gayet fit olduyürüyünce gitti kiloları
canım neresindesin ki istanbulun kesin bana uzaksındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?