2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

anneler gününüz kutlu olsun şubat annişleri
en güzel hediye kuzularınızı bi kez bi kez daha öpün

anneler gününüz kutlu olsun taze anneler.... Rabbim bebişlerimize hayırlı ve sağlıklı bir ömür nasip etsin. onlarla çok güzel günlerimiz olur inşşş....

mrb arkadaşlar bu da benim kızım. 25 şubatta doğduk.çok güsel bi duygu allah isteyen herkese nasip etsin. bebişlerinizin resimlerine baktım hepsi birbirinden tatlı hepsi birbirinden güsel maşallah allah nazarlardan saklasın.

başta şubat anneleri olmak üzere bütün annelerin anneler gününü kutluyorum kızlar allahım bugüzel duyguyu herkeze nasip etsin inşallah kuzucuklarımız bize en güzel hediye allahım acılarını göstermesin inşallah

Ben de butun topik arkadaslarimin anneler gununu kutluyorum, ozellikle benim gibi ilk kez anne olanlar icin tatmadigimiz turden bu mutlulugu yasattigi icin Rabbime sukrediyorum.
sizi bilmem ama ben birkac yil sonra bugun bizim icin yapilacak anneler gunu kutlu olsun konulu resimleri, ezberlenecek siirleri, kucaklamalari, opucukleri simdiden merakla bekliyorum bir kez daha kizimin hic buyumemesini istemekle buyurken nasil olacagini merak etmenin arasinda kaldigimi soylemeliyim.
hepimize koca bir aferin, ne de guzel anne olduk degil mi?

Kızlar selam,

Öncelikle hepimizin anneler günü kutlu olsun. Bu günlerde duygu yoğunluğu yaşıyorum, 20 Mayıs' ta iş başı yapıyorum. Kızıma annem bakacak. Ama o kadar duygusal ve ağlamaklıyım ki anlatamam. Nolur yardım edin desteklerinize ihtiyacım var...................... Kızımı çok özleyeceğim.. nasıl katlanacağımı bilmiyorum..

maşallah canım benim oğlumda 25 şubat doğumlu

öyle valla :)))
çok güzel anne olduk hem

pofikci canım böyle hissetmen çok normal
kızından ilk kez ayrı kalacaksın özleyeceksin hepsi hepsi normal
ama çok şükür bebeğin sağlıklı ve annen bakacağı için gözün arkada kalmayacak
en azından bakıcı aramak, ısınmak yada mamasını zamanında verdi mi zamanında uyuttu mu diye için içini yemeyecek
olumlu yönlerini düşünmeye çalış tatlım

canım öncelikle her bebeğin gelişimi birbirinden farklı hemen telaşlanma. ama tedbiride elden bırakma istersen bi çocuk nörolojisine göster hem kafan rahatlamış olur.

canım bebeğin kilosunun hep aynı tartıyla temiz bez ve kıyafetsiz tartılması gerekiyor. değişkenlik gösteriyor yoksa. hele sağlık ocaklarına hiç güvenmiyorum. 4. günümüzde sağlık ocağında tartıp kilo almış demişlerdi biz de çok sevinmiştik. doktoro kontrole gittik kilo kaybetmiş meğer küveze almışlardı. düşünün hayal kırıklığını

selam kızlar bende sonunda adet oldum inşallah göbeğim biraz azalır sezaryandan sonra ilk adette çok mu kana ma oluyor kızlar

canım benim kanamam çok olmuştu ama kişiden kişiye değişir her halde

Merhaba. Yazini gorunce cvp vermeden duramadim biz 3 haftalikken annem yerleri silmis bebek kucagimda yere dustum. Kut diye bir ses, dirsegim mi bebegin kafasi mi delirecektim. Teyzem hemen kucagina aldi, korkma falan diyorlar ama dinlemiyorum, sacimi yolmusum, duvarlara vurmusum hatirlamiyorum bile. Dogru acile gittim, mr tomografi cektirdik. Cok sukur temiz cikti. Sonra bende kafayi taktim ama bebeklere verdikleri cok az. Yetiskin 10 dk, bebek 15 saniye duruyor. Biraz rahatladim yani. Bir de Allah korusun baska rahatsizligi olan bebekler kac kere tomografiye giriyorlar, Allah mecbur birakmasin. Yaptirmasaydim icim rahat etmezdi ama hala aklima gelince gozlerim doluyor. Esim birsey demedi, sarildi uzulme dedi, cunku biz cok badire atlattik. Sen de kirilma esine, o yapsaydi belki sende uyarirdin. Neyse yani omur boyu unutmayacagim.

arkadaşlar doğumdan sonra bi igne yapılıyormuş,rahimağzı kanserine karşı..size yapıldı mı? bana doktorum söylemedi ama arkadaşımın doktoru söylemiş.ona yapıcaklarmış.siz yaptırdınız mı bilginiz varmı?

(((Sünnet Derisinin Darlığı (fimozis) ve Pipi iltihabı (balanit)

Sünnet derisi, tıptaki adıyla “prepisyum”un dar olmasına ve geriye doğru sıyrılamamasına “fimozis” deniliyor. Normal şartlarda sünnet derisi geriye doğru kolayca sıyrılıp pipi ucunun tam olarak görülebilmesi gerekiyor. Ancak fimozis durumunda bu deri sıyrılamıyor ve pipi ucu görünmüyor. Bu durumun yol açtığı en önemli sorunlar, çocuğun idrarını rahat yapamaması ve idrar yolu enfeksiyonu. Sünnet derisi darlığı, “balanit” denilen pipi iltihabına da yol açıyor. Sünnet derisinin altındaki salgılar, mikroplar ve ölü hücreler birleşerek “smegma” denilen peynir kırıntısı görünümünde parçacıklar oluşturuyor.)))
Kızlar oğlumun pipisinin ucu nerdeyse kapalı iğnenin ucu kadar delik var.Nette yukarda yazanları okudum sorun bu sanırım devamında sünnet olması gerekiyor yazıyordu.Sizdede böyle sorun yaşayan varmı aranızda ? Yarın götürücem bari sünnet olucaksa dönmeden sürünmeden yaptırıyım :18:

Son düzenleme:

çoğu zaman çocuğum olmucak diye çok ağladım.hep düşünürdüm anneler gününde ne yaparım diye..ama çok şükür dün oğluşumla çok güzel anneler günü geçirdik iyiki varsın oğlum...herkesinde anneler gününü kutluyorum...

canım ruzgarın pıpısı hıc sıyrılmıyor pıpı ucu hıc gozukmuyor bu ay dr umuza sordum 6. aya kadar yapısıklık olması normalmıs eger bebek cısını yapmakta zorlanmıyorsa bır sıkıntı yok demektır dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…