- Konu Sahibi papatya3459
-
- #43.921
herkese merhba,bişey sorcam biz emir 3.5 aylık olduğunda memlekete gitmeyi planlıyoruz uçakla.aranızda tecrübesi olan varmı ne önerirsiniz,doktorumuza sorduk 1,5 aydan sonra sorun olmaz dedi ama annelik işte insan yinede düşünüyor bir sıkıntı olurmu die.,birde bir sıkıntımız daha var oğlum yaklaşık bir haftadır sol memeden isteksiz emiyor yani tam olarak öyle değil bir bakarsın ağlıyor almak istemıyor sağa çeviriyorum hemen alıyor bir bakrsın hemen alıyor geceleri hiç reddetmıyor ama gündüzleri zorlanıyorum böyel birşey yaşayan varmı çözüm öneriniz varmı?doktorumuza sordum böyle şikayetler olabiliyor ama tam olarak sebebini bilemiyoruz dedi çok zorlamadan emzirmeye devam et dedi.birde izmirde olan anneler varsa sünnet konusunda önerdiğiniz bir yer varmı,bize doktorumuz aydın mevsimi önerdi ama 1000 lira bize çok geldi malesef.
canım merhaba biz 1 ay önce antalyadan istanbula gittik uçakla otobüsten çok rahattı. çok şükür oğlum hiç ağlamadı uçakta. emzirmediğim için biberon verdim sürekli kulağı tıkanmasın diye sorunsuz istanbula vardık. ama Antalya çok sıcaktı. indiğimizde İstanbul çok soğuktu. hava değişiminden kulakları tıkandı. hırıltısı başladı. ama ben oğlum ağlamadığı için hiç anlamadım 2 gün sonra kendi kulağım çok ağrıdığı için onu da doktora götürdüğümde ortaya çıktı. ilaçla geçti tabi. istersen sende memleketine gittiğinde bir kulak burun boğaza götür bir doktor baksın derim canım...inşallah sizde sorunsuz bir yolculuk atlatırsınız...
herkese merhba,bişey sorcam biz emir 3.5 aylık olduğunda memlekete gitmeyi planlıyoruz uçakla.aranızda tecrübesi olan varmı ne önerirsiniz,doktorumuza sorduk 1,5 aydan sonra sorun olmaz dedi ama annelik işte insan yinede düşünüyor bir sıkıntı olurmu die.,birde bir sıkıntımız daha var oğlum yaklaşık bir haftadır sol memeden isteksiz emiyor yani tam olarak öyle değil bir bakarsın ağlıyor almak istemıyor sağa çeviriyorum hemen alıyor bir bakrsın hemen alıyor geceleri hiç reddetmıyor ama gündüzleri zorlanıyorum böyel birşey yaşayan varmı çözüm öneriniz varmı?doktorumuza sordum böyle şikayetler olabiliyor ama tam olarak sebebini bilemiyoruz dedi çok zorlamadan emzirmeye devam et dedi.birde izmirde olan anneler varsa sünnet konusunda önerdiğiniz bir yer varmı,bize doktorumuz aydın mevsimi önerdi ama 1000 lira bize çok geldi malesef.
canım merhaba biz 1 ay önce antalyadan istanbula gittik uçakla otobüsten çok rahattı. çok şükür oğlum hiç ağlamadı uçakta. emzirmediğim için biberon verdim sürekli kulağı tıkanmasın diye sorunsuz istanbula vardık. ama Antalya çok sıcaktı. indiğimizde İstanbul çok soğuktu. hava değişiminden kulakları tıkandı. hırıltısı başladı. ama ben oğlum ağlamadığı için hiç anlamadım 2 gün sonra kendi kulağım çok ağrıdığı için onu da doktora götürdüğümde ortaya çıktı. ilaçla geçti tabi. istersen sende memleketine gittiğinde bir kulak burun boğaza götür bir doktor baksın derim canım...inşallah sizde sorunsuz bir yolculuk atlatırsınız...
bizde hazirandaa eşimin memleketine gitcez uçakta nasıl ağlamadan duracak diye 4 gözle bekliyorumm:)
bizde hazirandaa eşimin memleketine gitcez uçakta nasıl ağlamadan duracak diye 4 gözle bekliyorumm:)
bizde 2.5 aylıkken uçakla yolculuk yaptık hemde aktarmalı yaklaşık 6 saatimiz yolda geçti ama şükür çok rahattı ben uçak haraket edince emzirmeye başladım inene kadar bi durdu bi emdi uyudu hiç sesi çıkmadı gidiştede dönüştede çok rahattı sadece kucağımda taşımak yordu istersen yanına küçü bi yastık al alttan kolunu desteklemek için otururken iyi uçuşlar canım
kızlar yaş farkından inş arkadas gibi oluruz işte bizzzEki Görüntüle 708190
maşallah canım benim oğlumda 25 şubat doğumluEki Görüntüle 709605 mrb arkadaşlar bu da benim kızım. 25 şubatta doğduk.çok güsel bi duygu allah isteyen herkese nasip etsin. bebişlerinizin resimlerine baktım hepsi birbirinden tatlı hepsi birbirinden güsel maşallah allah nazarlardan saklasın.
öyle valla :)))Ben de butun topik arkadaslarimin anneler gununu kutluyorum, ozellikle benim gibi ilk kez anne olanlar icin tatmadigimiz turden bu mutlulugu yasattigi icin Rabbime sukrediyorum.
sizi bilmem ama ben birkac yil sonra bugun bizim icin yapilacak anneler gunu kutlu olsun konulu resimleri, ezberlenecek siirleri, kucaklamalari, opucukleri simdiden merakla bekliyorumbir kez daha kizimin hic buyumemesini istemekle buyurken nasil olacagini merak etmenin arasinda kaldigimi soylemeliyim.
hepimize koca bir aferin, ne de guzel anne olduk degil mi?
Kızlar selam,
Öncelikle hepimizin anneler günü kutlu olsun. Bu günlerde duygu yoğunluğu yaşıyorum, 20 Mayıs' ta iş başı yapıyorum. Kızıma annem bakacak. Ama o kadar duygusal ve ağlamaklıyım ki anlatamam. Nolur yardım edin desteklerinize ihtiyacım var...................... Kızımı çok özleyeceğim.. nasıl katlanacağımı bilmiyorum..
kızlar bebişleriniz başını dik tutabiliyormu artık ben 8 subat ta dogum yaptım hala tutamıyor normalmi kafayı yicem sıkıntıdan sütüm gitti bebegim biberonuda bırakmıstı gecen ay ne yaptımsa almıyor biberonu. mama verince aglamaktan helak oluyor nasıl sevdirecem biberonu birde o var
meraba kızlar geçenlerde bahsetmiştim benim oğluş 6 370 gram diye bugün sağlık ocağına kontrole gittim. 5 800 çıktı çok şaşırdım dedim daha 2 gün önce kilosu 6 370 di diye.. acaba kilomu verdiki dedik tekrar tarttık bu kez 6 150 çıktı yani bu tartılarada güvenmiyorum eve geldim eşimle bebişi tarttık eşimin kilosundan düştük 6 400 çıktı yani kilo aldımı verdimi aynımı şaştım aynı tartıda tartmayada güven olmuyo neyse ben doktorunkiyle devam ediyim bari
selam kızlar bende sonunda adet oldum inşallah göbeğim biraz azalır sezaryandan sonra ilk adette çok mu kana ma oluyor kızlar
arkadaşlar hepinize merhaba doğumdan sonra bir kez yazdım ondan sonra da sürekli okuyorum ama bir türlü yazmaya zaman kalmamıştı ama içimi acıtan birşey var kendimle bile paylaşmak zor gelirken sizinle paylaşmak istedim.bebeğim 66 günlük oldu çok şükür herşey yolunda ama tam kırkı çıkacağı sırada bir kaza atlattık.daha doğrusu benim hatam nedeniyle bir kaza.15.günden sonra bebeğimin herşeyiyle ben ilgileniyorum gece gündüz çok yorulduğum ve uykumun beni çok zorladığı geceler oldu ama o gece hiç uykum yokken bebeğimin gazını çıkarmak için uğraşırken uyuyup kalmışım bebeğimin ağlamasıyla sıçradım kollarımdan kaymış düşürmüşüm bebeğimi.dünya başıma yıkıldı sanki hayatım boyunca o anki kadar korku yaşamadım.elimde bile tutatmadım hemen eşime verdim ama saç baş yolar derecesinde ağlıyorum evin içinde deliler gibi geziniyorum.bebeğim çok az ağladı sonra uyumaya devam etti.ama ben hemen hastaneye gidelim dedim özel bir hastaneye gittik refleksleri normal ama birde çocuk hastanesine götürün orada baksınlar dediler hemen gittik.söylerken anlatırken bile o kadar kendime öfkelenerek anlatıyordum ki elim ayağım titriyordu.tomografi rontgen ultrason kan tathlili yapıldi şükürler olsun hepdi temiz çıktı sabaha kadar hastane de kaldık sonrasında evimize geldik.ama hayatımın en zor gecesini geçirdim.bütün gece ağladım ve bütün gündüz sonrasında biraz kendime geldim.eşime çok kırıldım kaç kere dedim aşkım emzirince kucağında tutma düşürürsün şöyle böyle bir yandan bişey olmaz ağlama diyor ama bir yandanda beni suçlar tarzda cümleler kuruyor.ben o güne kadar sevmek için bile aramıza yatırmadım eşim defalarca istemesine rağmen uyur kalırız diye hiç yatırmadım herşeye ama herşeye çok özen gösterdim ama böyle birşey başıma geldi şimdi bile ağlayaarak yazıyorum bunları o günden beri her gece bebeğimin sesini duyup uyandığımda düşürdüm korkusuyla o geceyi yaşayarak uyanıyorum.bir diyorum insanllık hali heerkesin başına gelebilir sonra ahhh keşke diyorum ama çok şükür bişey olmadı ablam dışında kimseye anlatamadım utancımda bebeğine bakamayan bir anne gözüyle baksınlar istemedim insanlar.sonrasındaysa çekilen tomografi için suçlamaya başladım kendimi ve sanırım hayatım boyuncada suçlamaya devam edicem benim yüzümden bebeğim bir tomografiyle bir sürü radyasyon almış oldu inşallah geleceğini etkileyecek bir etkisi olmaz die dua ediyorum.zaten lohusalık döneminde ruhen çok kötüydüm kendime güvenemıyordum yapayalnız hissediyordum kendimi herkesin yaşadığı tarzda enişeler yaşıyordum tam onları atlattım derken bu olay geldi başıma tekrar en başa döndüm.şimdi her kucağıma alışımdaveya biri kucağına aldığında her arabasına koyduğumuzda bişey olacak ve düşecek korkusu yaşıyorum inşallah zamanla atlatırım ve inş.o tomografi bebeğime çok zarar vermemiştir.
bu arada bebeği ameliyat olan annelere çok çok geçmiş olsun,hocapolydi sanırım allah yardımcın olsun kolaylıklar versin bebeğine sağlık versin inşallah hep okuyorum paylaşımlarınızı ama yazamıyorum.bugün bende paylaşmak istedim içimdekileri inşallah kafa şişirmem.allah bebeklerimizle hayırlı sağlıklı bir ömür versin hepimize inşallah.
(((Sünnet Derisinin Darlığı (fimozis) ve Pipi iltihabı (balanit)
Sünnet derisi, tıptaki adıyla prepisyumun dar olmasına ve geriye doğru sıyrılamamasına fimozis deniliyor. Normal şartlarda sünnet derisi geriye doğru kolayca sıyrılıp pipi ucunun tam olarak görülebilmesi gerekiyor. Ancak fimozis durumunda bu deri sıyrılamıyor ve pipi ucu görünmüyor. Bu durumun yol açtığı en önemli sorunlar, çocuğun idrarını rahat yapamaması ve idrar yolu enfeksiyonu. Sünnet derisi darlığı, balanit denilen pipi iltihabına da yol açıyor. Sünnet derisinin altındaki salgılar, mikroplar ve ölü hücreler birleşerek smegma denilen peynir kırıntısı görünümünde parçacıklar oluşturuyor.)))
Kızlar oğlumun pipisinin ucu nerdeyse kapalı iğnenin ucu kadar delik var.Nette yukarda yazanları okudum sorun bu sanırım devamında sünnet olması gerekiyor yazıyordu.Sizdede böyle sorun yaşayan varmı aranızda ? Yarın götürücem bari sünnet olucaksa dönmeden sürünmeden yaptırıyım :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?