- Konu Sahibi papatya3459
-
- #44.281
güle güle kullan bacım güzel günlerde kullandıktan sonra bizede tavsiye edersinnnn
Hoşgeldin. hani sınıfa yeni gelen öğrenciler olur ve sınıfta çoktan arkadaş grupları oluşmuştur. Ne yapacağını bilemez o öğrenci, bir süre bocalar ya. Öyle hissedebilirsin aramızda, biz burada bayağı uzun süredir paylaşımlarda bulunuyoruz çünkü, hamileliğimizin başından beri. Ama bize ne kadar çok katılırsan o kadar çabuk alışırız sana.
ayyyy kızlar ne oldu sabah uyandım ben kızın burnu tıkanmış zor nefes alıyor dünde burnundan yeşil renk sümük geldi neyse dedim üşüdü herhalde saba mama yaptım vereyim dedim bir baksam yavrum bir gözünü açmış öbürünü açmıyor allah allah dedim ne oldu acaba neyse gözü böyle bembeyaz olmuş ayy dedim herhalde gece mama verirken uyku semesi çocuğun gözüne bulaştı sonra bir baksamki yavrum resmen çabak kapamış çocuğun gözünü neyse ıslak nemli beziyle sildik mamasını yedi sonra başladı öksürmeye hapşırmaya yavrum canım benim hasta olmuş tabii babaannesine götürdük bende işe geldim doktorumuzu aradım getir acil dedi işimle evim çok uzak babaannesi götürdü üşütmüş demiş doktor ilaç vermiş bir sürü göğsündede hırıltı var demiş zaten o doğduğundan beri vardı söylüyorduk anlamadı salak doktor neyse şimdi iyiymiş çok çükür dua edinde çabucak iyileşsin canım benimmm
tatlım o yazdıklarının çoğunu biliyorum. hastalığının tanımlaması daha çok. zaten doktorumuz prof. meral özmen. benim öğrenmek istediğim hiç West sendromu hasta tanıdınmı. yani ilerde neler bekliyor bizi. benim yeğenim %80 deresindeselam. sorunu cevaplamaya çalıştım. bir önceki sayfada kaldı. gördün umarım.
tatlım o yazdıklarının çoğunu biliyorum. hastalığının tanımlaması daha çok. zaten doktorumuz prof. meral özmen. benim öğrenmek istediğim hiç West sendromu hasta tanıdınmı. yani ilerde neler bekliyor bizi. benim yeğenim %80 deresinde
arkadaşlar aranızda ek gıdaya geçen varı neler veriyosunuz...
çok saol canım moralim çok bozuldu benimde tansiyonum yükseldi üzüntüden bayılacaktım iş yerinde kuzun ne yapıyor canım benimmm alıştınmı işeMinik bebek çok geçmiş olsun, kızlar 2014-ocak-şubat anneleri türemeye başlamış.
arkadaşlar aranızda ek gıdaya geçen varı neler veriyosunuz...
henüz geçmedik. daha 3,5 aylığız. 8 şubat doğumlu oğlum. kilosu öyle normal seyrinde ilerliyor. bana göre zayıf ama dr umuz normal diyor. sindirim sistemini zorlamayacağını bilsem ek gıdaya geçerim ama daha çok minik. kıyamıyorum. o günlerde gelir allahın izniyle. şimdilik sadece anne sütü veriyorum. su bile vermedim henüz. dr a sorduğumda çok sıcaklarda ağzının kuruduğunu , susadığını hissedersen kaynatılıp ılımış sudan 1 çay kaşığı verebilirsin dedi. bakalım bu ayki kontrolde kilo durumumuza göre tekrar sorucam. ablam ve eltisi kendi bebeklerine 3-4 . aylarda kaşık mamaları vermişler. bana da ver dediler ama ne biliyim işte....
benim kızımda 8 şubat doğumlu kaç kg oğluşun boyu kilosu doğum boyu kilosu ne kadar ?
Eki Görüntüle 721891 oğluşum sünnet olurken :))) maaşallah paşama :)
kız benim kızımda 8 ubat doğumlu:) ben dehenüz geçmedik. daha 3,5 aylığız. 8 şubat doğumlu oğlum. kilosu öyle normal seyrinde ilerliyor. bana göre zayıf ama dr umuz normal diyor. sindirim sistemini zorlamayacağını bilsem ek gıdaya geçerim ama daha çok minik. kıyamıyorum. o günlerde gelir allahın izniyle. şimdilik sadece anne sütü veriyorum. su bile vermedim henüz. dr a sorduğumda çok sıcaklarda ağzının kuruduğunu , susadığını hissedersen kaynatılıp ılımış sudan 1 çay kaşığı verebilirsin dedi. bakalım bu ayki kontrolde kilo durumumuza göre tekrar sorucam. ablam ve eltisi kendi bebeklerine 3-4 . aylarda kaşık mamaları vermişler. bana da ver dediler ama ne biliyim işte....
2780 gr , 48 cm doğum ölçüleri. hastaneden çıkış ağırlığımız 2540 gr. 3 aylık kontrolümüzde 58 cm boy, 5470 gr ağırlıktı. kilosu bana az geldi ama dr beğendi. bakalım bu ayki ölçülerimiz umarım iyidir. senin kızının ölçüleri nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?