2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ha bir de şuna dikkat etmek lazım. örneğin. hepimizin kuzuları ayrı ayrı kilolarda doğdu kiminki kilolu kiminin ki zayıf. dolayısıyla kimi şu anda daha kilolu kimi daha zayıf. bunları da düşünün. (istisnalar hariç)
benıkı mesela sısko dogdu sımdı dıyete soktu kendını :) 400 gr aldı bu ay emmedıı ıcın , aman saglıgı yerınde olsunda gerısı onemlı degıl varsın zayıf olsun

merhaba meltem ben aydında oturuyorum eşim izmir üçyollu .forumu hamileliğimden beri takip ediyorum 3,5 aylık bir kızım var .izmir hatay nokta da iyi bir doktor tavsiye etmiştin geçmiş günlerde ismini kaybettim zahmet olmazsa tekrar yazabilir misn adını adresini.çok teşekkür ediyorum şimdiden
merhaba canım , doktor gurol yendur 243 45 23 ınsallah memnun kalırsın ruzgarın annesı meltem dersen belkı daha ıyı ılgılenır ;)

Ya biz hamileykendemi bi sorun olmustu sanki pofikci sezeryan falanmıydı muhabbet küsüsmüstün galiba daha da gelmem dediydin yanılıyosam baskası ile karıstırıyosam affola aam eger yanılmıyosam niyetin kötü degil mutlaka ama uslubun sert, gerek yok kırmaya kırılmaya diyorum burda ne konusucaz hep hastalık degilya kilo mama emekleme vs konusulmayacaksa bu baslıga ne gerek var. Benim bebegimde kilolu degil az kilo aldı gecen ay ama bunlar da takılmalı sebebi arastırılmalı bunların da altında baska sorunlar olabiliyor. Senin kastettigin de belki tam böyle degil ama böyle anlasılıyor bilgine. Kusuruma bakma kırmak istemem.

arkadaşlar bizim bu güzel palşımlarımıza yakışmıyor benim oğlum 36 haftalık 2.800 kg doğdu şimdi 7.800 falandır ama büyük kızım 4 kiloya yakın doğdu şimdi 4 yşında 13.5 kg geliyor ve kızım birazcık yesindiye her öğün bize işkence oluyu lütfen kıyaslamak elbette yanlış ben inanın çoğu zaman sizlerin retlerini paylaşarak üzülüyorum eşimle

ruzgarın bezıne dıkkat edıyorum 5-6 saatte 1 kez falan cıs yapmıs oluyor normal mı ? cısını yaparken denk geldım canıda acımıyor yanı sunnetlık bı durumluk yok acaba az emdıgı ıcın mı bu durum?

geçmiş okuyodum yeni gördüm yazını canım...iyiyim,saol sen nslsın...kızımı doktora götürdük bugün..1 aydan beri bronşitle uğraşıyoruz...kaç tane doktor değiştik...bu seferkide 6tane iğne yazdı ...inşlh bu sefer şifa olur yavruma...yazmasamda elim değdikçe neler olduğuna bakıyorum...bizim oğlanların yıl sonu piknikleri,yaz temizlikleri,hastalıklar bunlarla geçiyo işte hayat...rabbim başka dert vermesin...sende ne var ne yok...bu arada ebrarcım yaşın kaçtı...benm nickde 79 yazıyo die sen beni 79lu zannediyosun heralde:))

geçmiş okuyodum yeni gördüm yazını canım...iyiyim,saol sen nslsın...kızımı doktora götürdük bugün..1 aydan beri bronşitle uğraşıyoruz...kaç tane doktor değiştik...bu seferkide 6tane iğne yazdı ...inşlh bu sefer şifa olur yavruma...yazmasamda elim değdikçe neler olduğuna bakıyorum...bizim oğlanların yıl sonu piknikleri,yaz temizlikleri,hastalıklar bunlarla geçiyo işte hayat...rabbim başka dert vermesin...sende ne var ne yok...bu arada ebrarcım yaşın kaçtı...benm nickde 79 yazıyo die sen beni 79lu zannediyosun heralde:))
cok gecmıs olsun :( merak ettım kaclısın eger daha kucuksen baya hamaratmıssın 3 cocuk sıgdırmısın :)

maşallah rüzgara..bizimde en geç 8 buçuk şuan uyuyor ama o saate kadar uyumasın diye 5 ten sonra habire oyalıyorum..yoksa gece çok kalkıyor çünkü ..huy edindi maşallah sıpa gece uyuyor ama gündüz en fazla bir saat ..tüm gün mesaideyim:)

saol canım 29 yaşındayım..küçük evlendim 16,5 yaşında,severek...yaaa çok hamaratız bu konuda:)))
bende 83 luyum :)
maşallah rüzgara..bizimde en geç 8 buçuk şuan uyuyor ama o saate kadar uyumasın diye 5 ten sonra habire oyalıyorum..yoksa gece çok kalkıyor çünkü ..huy edindi maşallah sıpa gece uyuyor ama gündüz en fazla bir saat ..tüm gün mesaideyim:)
bızımkı 4 kez en az kalkıyor gunduz uykusu da yarımsar saat 3 kere sabah ıkındı aksam

yaşıtmışız meltem:))uyuma saatlerini konuşuyosunuz,benm kız deliksiz uyurdu geceleri,geçenlerde bunu söyledim,1 haftadır gece yatmıyor..kendi kendime nazarım deydi:))şimdi yol yorgunu heralde mışıl mışıl yattı...bu arada kızlar bebek arabasına biniyomu sizin bebişler...bizim kız bir türlü sevmedi...yanımızda pazar arabası gibi arabayı gezdiriyoruz,kızım kucamızdan inmiyor...yalnız kesinlikle çıkmıyorum gezmelere...ortanca oğlumla gidiyoruz,o boş arabayı sürüyü,bende kızımı taşıyorum:))bariii bunuda söylüyümde belki biner,(söylediğimin tersi oluyo ya)

yaşıtmışız meltem:))uyuma saatlerini konuşuyosunuz,benm kız deliksiz uyurdu geceleri,geçenlerde bunu söyledim,1 haftadır gece yatmıyor..kendi kendime nazarım deydi:))şimdi yol yorgunu heralde mışıl mışıl yattı...bu arada kızlar bebek arabasına biniyomu sizin bebişler...bizim kız bir türlü sevmedi...yanımızda pazar arabası gibi arabayı gezdiriyoruz,kızım kucamızdan inmiyor...yalnız kesinlikle çıkmıyorum gezmelere...ortanca oğlumla gidiyoruz,o boş arabayı sürüyü,bende kızımı taşıyorum:))bariii bunuda söylüyümde belki biner,(söylediğimin tersi oluyo ya)
benımde sutume nazar degdı :( yada ruzgarın emmesıne :(

benımde sutume nazar degdı :( yada ruzgarın emmesıne :(

değer canım..gözde değer,sözde...ben başkalarının yanında emzirirken,yutkunma sesleri duyuluyo,ödüm kopuyo göz değecek diye...bol bol dua okuyorum...rabbim nazarlardan saklasın bebişlerimizi...ama ek besine başlamışsın,bu memeden dahada uzaklaştırmazmı rüzgarı..ben doktora bugün söyledim,6 aya kadar başlamana gerek yok,ramazanda yediğiniz yemeklerden biraz tattıra bilirsin dedi...

Son düzenleme:
Back
X