- Konu Sahibi papatya3459
-
- #4.501
benim durumum biraz sana benziyor, sabah iyiysem akşam kötüyüm
sabah temizlik alan yaptım gayet iyiydim şimdi ekrana baktıkça içim kötü oluyor...
allah nasip ederse yarın 15.15 de randevu var inşallah kalp atışını duyarız, sen de henüz duymadın sanırım
İşte buna ŞOK oldum ben yaaaa SLADİ Ve MiNURE ayni kişiymiş ilk uyelik konusmalardan ikinci uyelikte ip adresinden tespit edilmis ve ikiside iptal edilmis kendimi o kadar kötü hissettim ki anlatamam ayni kisiyle farkli kisilermis gibi konustumm gercekten şaşırdim ya
kızlar suyun tadını alabiliyomusunuz? :44::44::44:
kızlar suyun tadını alabiliyomusunuz? :44::44::44:
benim de bugün 15 de randevum..inşallah aynı zamanlarda aynı mutluluğu yaşarız beraberce...
genelde sabah bulantıları olur demek benim gibi akşam fena olan da bolmuş:)
diz ağrısı hakkında hiç bilgim yok geçmiş olsun..
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..valla kutluyorum çocuğu küçük olanlar
benim kızım 4,5 yaşında anca cesaret geldi bana çocuk büyütmek zor iş:)
kuzum sen ankarada mıydın ?
kim olduğunu hatırlamııyorum ama biri ile hastanemiz aynıydı?
canım tesekkür ederim ama inanki bende biraz üzüldüm cünkü bebegim çok küçük napalım saglık olsun kazara oldugeri dönüşü yok bu durumun işte neyseki ikinci bebegim art arda büyürler saglıcakla inşallah teyzesi böle motive ediyorum kendimi
canım tesekkür ederim ama inanki bende biraz üzüldüm cünkü bebegim çok küçük napalım saglık olsun kazara oldugeri dönüşü yok bu durumun işte neyseki ikinci bebegim art arda büyürler saglıcakla inşallah teyzesi böle motive ediyorum kendimi
ikiz gibi büyürler arkadaş gibi olurlar onlar da boşver..
büyütünce de rahat edersin
biz de onca rahatladık başa ssaracağız filmi:)
sağlıkla doğsunlar da aşarız her şeyi elbet
melike üzülme benim kızım da 18 aylık. ilk dönemler elbet de zor olacak ama sonrası güzel olacak inşallah. yaş farkı az olduğunda kıskançlık daha az oluyormuş hem:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?