- Konu Sahibi papatya3459
-
- #4.461
canım ultrasonda kanama görününce bi süre sonra kanama başlıyor zaten.bende öyle oldu mesela
Merhaba arkadaşım nasılsın ?nasıl gidiyor
akşam olunca bulantısı artan var mı benim gibi
sabah gayet iyiyim akşam daha kötü oluyorum
akşam olunca bulantısı artan var mı benim gibi
sabah gayet iyiyim akşam daha kötü oluyorum
Sladi söylemiyim karışmıyım banane diyorum ama senin diğer topiclerdeki minure olduğun çok belli oluyor artık saklama istersen
kızlar dün sağlık ocağindan aradılar gitmem gerekiyormuş, gittim bi sürü form doldurttular,hamileliğimin 3. ayında tekrar çağiracaklarmış seminer vereceklermiş sonrada sanırım tetanoz aşısı atılacakmışım doğum esnasında bi mikrop kapması olmasın diye...bilginiz olsun canlar sizde bi sağlık ocağina kayıt olunki bebişlerimiz olduğunda aşılarının takiplerini düzgn yapabilelim:)
İşte buna ŞOK oldum ben yaaaa SLADİ Ve MiNURE ayni kişiymiş ilk uyelik konusmalardan ikinci uyelikte ip adresinden tespit edilmis ve ikiside iptal edilmis kendimi o kadar kötü hissettim ki anlatamam ayni kisiyle farkli kisilermis gibi konustumm gercekten şaşırdim ya
Canım Minure başka bir topicte birileriyle tartışmıştı yine, onun üstüne Sladi ortaya çıktı. Hayat hikayeleri tamamen aynı tek farkları biri çocuk doktoru biri ultrason doktoru olduğunu söylüyordu :)
Neyse bence bu durumda topiği amacına uygun hale getirip tartışmalar sebebi ile giden arkadaşların geri dönmesini sağlamak gerek. Çünkü gördüğüm kadaryla en aktif şubat anneleri topiği bu. Kaybetmeyelim..
Kızlar, hamile olduğumuzu aile hekimize haber vermemiz gerekiyormuş, yoksa cezası varmış, bu konuda bilgisi olan var mı?
kızlar cok uykum varsaat 12 den beri bişey yemediğim halde bi şişkinlik patlıycam
safra taşım var her gece ağrımaya başladı gebe olduğumdan beri. halbuki daha bebekte bi büyüme yok baskı filan yapmıyo yani. napsam bilemiyorum acıktım yesem daha da kötü olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?