2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

valla ölüyorum kusmaktan... dr.uma dedim son gidişimde ooo çok iyi dedi. neresi iyi yahu dedim. ilaç veremezmisiniz dedim. ben olsam dayanır içmezdim. ya sen dayanabilir misin dedi. dayanırım dedim :) ama dayanamıyooomm... güvenmiyormuş o ilaçlra... offf offf bu kusmaları bulantıları gel de bana sor, şu gün bitse de önümüzdeki maçlara baksak diye saatleri sayıyorum. inşallah 12 ila 14. haftalar bitiyormuş. inşallllllaaahh uzamaz. bazen 22. haftaya kadar sürebiliyormuş neyse buna da şükür... bende şuan 9+5 im. 12+1 de gidicem bakalım.. baş ağrısı bulantılar.. bir de sabahın 5inde açılıyor gözlerim. sonra da daha uyyamıyorum. bu ne yaaa offf neyse midem kötüüü ben gideyim :)))))

bilmiyodum ziya beyin özele geçtini ama yinede gitmem ben sabri beyden memnunum bide özel hastanede club kart diye bişey var ondan çıkarttım 100 tl çıkarıyosun ama bütün muayeneler 12 tl ameliyatlardada %25 indirim sağlıyor

günaydıııın...haftasonu ne kaaa güzel..kocişlerinizle güzel vakit geçirin,bol nazlı, az bulantılı bir gün olsun.

kıyamamm cnm ya vazıyetımız aynı benımde kontrolum 12.haftada 2haftam kaldı hem 2lı tarama testım yapılacak ıns hersey yolundadır bana bulantı ıcın surup verdı doktor ama hıc ıcmedım korkuorumm ne bıleyımm cekıorumm aslında manyakcamı bılmıorum ama sanırım yanlıs bılmıosam bu bulantı ve kusmalar bebegın yanı gebelıgın yolunda gıttıgının gostergesıymıss ınsss oyledırr

evet bnde duydum onu cıkartırcam inş neyse cnm sen memnunsan kafanı karıştırma doktor değiştirmekte iyi olmuyo zaten git ayrı ayrı derdini anlat zor geliyo artık bana

Off cok iyi anliyorum seni ilk gebelikte 6. Haftadan baslayarak her sabah ac karina ogudum kustum,gece kustum mide yanmasi bulanti bitirdi beni. Bende 13.haftada bitti cok sukur ve genelde bitiyor 12-14. Haftalarda.ilk 3 ay sen hicbisey yiyenesen de bebegin beslenir ve buyur.onemli olan 4. Aydan sonrasi.Bu hamilelikte henuz ilkindeki kadar kotu degilim ama etten igrendim. Ayrana verdim kendimi eksi seyleri seviyorum bulantimi bastiriyor.

Kizlar bi de bisi sorucam dr bana bebegin suyu cok dedi temmuz sonuna yine gel bebek buyudukce belki dengeler dedi. Netten de sacmasapan seyler okudum amadr su an icin bi problem yok dedi. Sizlerden biyle bi durumla karsilasan var mi?

kızlarrrrrrrrrrrrrr.... :) ya ben hamile değilken çok severdim böyle etsiz çiğ köfte kendim yapardım. baya bir yoğurarak.. söylemesi ayıp ama sormam lazım affedin.. midem bulanıyor ama canım istedi işte... acaba midemi yakar, bulandırır mı... bu sefer baharatsız, az salçalı domatesle yoğursam, acı koymasam... ???????????

canım doktorum bana etli/etsiz çiğköfteyi yasakladı çok canın isterse sdc bi lokma dedi;zararlıymış bilgin olsun

merhaba arkadaşlar... yok ben bu sıcaklara dayanamıycam klıma alıcam hamıle hamıle hıc cekılmıyor. bu yıl sankı daha da sıcakk

canım doktorum bana etli/etsiz çiğköfteyi yasakladı çok canın isterse sdc bi lokma dedi;zararlıymış bilgin olsun

Etsiz cigkoftenin ne gibi bı zararı olabilir ki.sadece bulgur yani.biz çok yaparız çok da yiyorum.zaten midemi bulandırmayın bı bulgur pilavı bı de cigkofte:)

canım yanlış anladın etsiz de olsa dışardan almıcamki kendim yapıyorum domates bulgur soğan sarımsak falan var içinde yani bunlar normalde de yenen şeyler... yaptım yedim iyi geldi valla canım istiyormuş, iyi yedim... etlisi dediğin gibi zararlıdır da etsizinin dışardan da alınsa zararlı olacağını zannetmiyorum. ama tabi dr. daha iyi bilir bir şey diyemem. benimki sevtap yapımı... tabi istediklerimi koyamadım içine ama olsun yine de güzel oldu :)

afiyet olsun canım çiğ et tabi zararlı ama bu etsizmiş birşey olmaz kısır gibi birşey zararlı değildir galiba
insan nefsi hem istiyor hemde emdişeleniyoruz ne zor işler
gerçi bu günlere şükürler olsun
bende makyajı merak ediyorum ciltte emilip kana geçiyormuş zaralı olabilirmiş ama bazende yapmadan olmuyor yada yapmak istiyor insan
kalitesine ve süresine dikkat etmek gerekir ama merak ettim işte yapan varmı

kızlar bu arada benim midem de acayip bir kıpırtı var anlamadım gitti
şimdiye kadar bulantım olmamıştı ama yemeklere karşı oldu isimleri duyunca bile içim bi tuaf
yemeğimi yiyorum sanki midem boş ağzımda acaşip bir tat hiç birşeyden tat alamıyorum
birde akıntısı olan varmı ben hamileliğimi öğrendiğimden beri hafif hafif var
haftaya dr soruyum bari
buarada yalovadan varmı aranızda
ne çok soru sordum yaa öptm şekerler

merhabalar kızlar
ben pek yabancı sayılmam buralara 2010 haziran annesiyim
yakın zamanda büyük bi sürprizle karşılaştık
minnak bir canavar ce' ee yaptı bize
şuan 10 haftalığım
bakalım iki çocuğa yetişebilecek miyim :44:

Ben doktoruma sordum, kaliteli malzeme kullanmak ve çok uzun süre ciltte tutmamak gerekiyor. Ben yine de çok gerekmedikçe sadece göz kalemi kullanıyorum, fondotenlere fln güvenemiyorum.. Bi de bitkisel makyaj malzemeleri satan markalar var ama ben pek araştırmadım zaten normalde de çok makyaj yapan biri değilim.

Valla benim o kadar çok şikayetim var ki artık eşime söylemeye utanır oldum çok naz yapıyormuş gibi :) Mide bulantım hat safhada, çıkarmıyorum ama meyve ve ekmek dışında yemek yiyemiyorum. Tansiyonum 2-3 gündür düşüyor o da baş dönmesi yapıyor, Çok yürüyünce ya da ayakta kalınca karnım ve belim ağrıyor. Bir de ben hamile kaldığımdan beri beyaz renkli kokusuz akıntım var. Bi daha gittiğimde hepsini bi liste yapıp doktoruma sorucam :)

Evet haklı olabilirsin sonuçta kaç kişi evde çiğ köfte yapıyor dışarıdakiler de malum.Biz zararı olmaz heralde kendin yapınca.Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…