- Konu Sahibi papatya3459
-
- #4.981
Valla benim o kadar çok şikayetim var ki artık eşime söylemeye utanır oldum çok naz yapıyormuş gibi :) Mide bulantım hat safhada, çıkarmıyorum ama meyve ve ekmek dışında yemek yiyemiyorum. Tansiyonum 2-3 gündür düşüyor o da baş dönmesi yapıyor, Çok yürüyünce ya da ayakta kalınca karnım ve belim ağrıyor. Bir de ben hamile kaldığımdan beri beyaz renkli kokusuz akıntım var. Bi daha gittiğimde hepsini bi liste yapıp doktoruma sorucam :)
merhabalar kızlar
ben pek yabancı sayılmam buralara 2010 haziran annesiyim
yakın zamanda büyük bi sürprizle karşılaştık
minnak bir canavar ce' ee yaptı bize
şuan 10 haftalığım
bakalım iki çocuğa yetişebilecek miyim :44:
merhaba hoşgeldin
hayırlı olsun canım
süpriz yumurta olmuş galiba :)
ama sen tecrübeliymişsin iki çocuğada yetişirsin burda bizede yetişirsin canım merak etme
tam olarak kramp diyememde ağrılar saplanıyo kasık ve belime zonnnkaranızda kramp sorunu olan varmı benım ara ara kalçamdan kramplar gırıyo tututlup kalıyorum
o kramplar bende de çok oluyor.yatakta dönerken,haşırırken,gülerken...ne zaman olacağı belli değil walla..anlık oluyo ve geçiyo..pis bişey yaa ne diyim..tam olarak kramp diyememde ağrılar saplanıyo kasık ve belime zonnnkdiye aniden olece kalakalıyorum ...
aranızda kramp sorunu olan varmı benım ara ara kalçamdan kramplar gırıyo tututlup kalıyorum
arkadaşlar hepinize mrb.bu ara fenayım ben midem tam bulanmak degilde kaynıyor hiçbirşey yiyemiyorum.iştahsızlık çeken arkadaşlar ne yemeye çalışıyorsunuz ne iyi geliyor lütfen yardııım....
günaydın anneler benim sorunum kabızlıkmalatyadan kayısı getirttik fayda etmedi 3 lt su içiyorum sabah süt içiyorum nafile.şimdi sabahları marul yiyorum o biraz etkili sanki.siz neler yapıyosunuz kabızlık için.birde şişkinlik var tabi: ((
biz bu 2 huylu ikizler cocuklarina yetistiysek kova-balik cocuklarina hay hay yetisiriz:))merhabalar kızlar
ben pek yabancı sayılmam buralara 2010 haziran annesiyim
yakın zamanda büyük bi sürprizle karşılaştık
minnak bir canavar ce' ee yaptı bize
şuan 10 haftalığım
bakalım iki çocuğa yetişebilecek miyim :44:
annemlerdeyim su an dinlenebiliyorum bu aralar...cok sukur...ama nerde ilk gebelik?evet canım kelimenin tam anlamıyla 'süpriz yumurta' oldu :) korkularım var,üstesinden gelmeye çalışıyorum şuaralar:18:
ha birde tabi ki ilk gebelik gibi olmuyor yatıp dinlenme şansın yok
senin oglun olacak bel agrisi olanin og;uoluyormus))))))))tam olarak kramp diyememde ağrılar saplanıyo kasık ve belime zonnnkdiye aniden olece kalakalıyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?