2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

aynen dediğin gibi canım ben dr bile herşeyi soramıyorum bunlar normal olması gerekenler diye başlıyor :) makyaj aklımdaydı utandım sormaya artık bir rimel bi allık idare eder.
bende artık pek birşey sormuyorum.aynen bende fazla ayakta kalamıyorum dışardaysam hemen oturmak evdeysem hemen yatmak istiyorum
rabbim yardımcımız olsun biz böyleyken inşallah bebişlerimiz sağlıklıdır

merhaba hoşgeldin
hayırlı olsun canım
süpriz yumurta olmuş galiba :)
ama sen tecrübeliymişsin iki çocuğada yetişirsin burda bizede yetişirsin canım merak etme

merhaba hoşgeldin
hayırlı olsun canım
süpriz yumurta olmuş galiba :)
ama sen tecrübeliymişsin iki çocuğada yetişirsin burda bizede yetişirsin canım merak etme

evet canım kelimenin tam anlamıyla 'süpriz yumurta' oldu :) korkularım var,üstesinden gelmeye çalışıyorum şuaralar:18:
ha birde tabi ki ilk gebelik gibi olmuyor yatıp dinlenme şansın yok

arkadaşlar hepinize mrb.bu ara fenayım ben midem tam bulanmak degilde kaynıyor hiçbirşey yiyemiyorum.iştahsızlık çeken arkadaşlar ne yemeye çalışıyorsunuz ne iyi geliyor lütfen yardııım....

arkadaşlar hepinize mrb.bu ara fenayım ben midem tam bulanmak degilde kaynıyor hiçbirşey yiyemiyorum.iştahsızlık çeken arkadaşlar ne yemeye çalışıyorsunuz ne iyi geliyor lütfen yardııım....

çubuk kraker, leblebi, naneli sakızlar valla hepsini deniyorum banamısın demiyor daha önce burda okumuştum yeşil ekşi elma iyi geliyor bulantıya yaptım oldu :)) dene sende inşş faydasını görürsün ..

slm kızlar ben geldim tatildeydim bol bol yüzdüm.........sizde baya ilerlemişsiniz topik coşmuş..pazartesi bebeğimi görmeye gidicem bakalım ne dicek doktorum

günaydınlarrrrr.... mide bulantısı baş ağrısıyla başlayan bir güne daha merhabaaa... ayyy töbe töbeee isyan gibi :) neyse buna da şükür... yeşil elmayı ve naneli şekeri deniyorum ama anlık her şey , sonra tekrar yanma ve bulantı... arkadaşım dün doğum yaptı ecrin ayşe koydular adını.. o günleri düşündükçe tüm şikayetlerim geçiyor :) kasığıma benimde aniden bir şey saplanıyor. dişim şişti o geçti ggibi kendiliğinden ama bende boğazım ağrımadığı halde kuru kuru bir öksürük var, o hala geçmedi. öksürmekten kusuyorum bazen.... bugün 9+6 ... daha 2 hafta bulanacsk midem, o da en iyi ihtimalle tabi :))))

aşağıdaki gebelik takviminde bebeğinizin yaklşk boyu 23 diyor da ben daha 5 gün önce gittiğimde 25.50 mm ydi. benim çocuk uzun mu olacak ne?)))))

günaydın anneler. ben mide bulantısı için bimin zencefilli şekerlerinden kullanıyorum bana çok iyi geldi. bir de mide kazınmalarım için meyveli yoğurtlardan yiyorum.

günaydın anneler benim sorunum kabızlık malatyadan kayısı getirttik fayda etmedi 3 lt su içiyorum sabah süt içiyorum nafile.şimdi sabahları marul yiyorum o biraz etkili sanki.siz neler yapıyosunuz kabızlık için.birde şişkinlik var tabi:((

aktivyanın probiyotik yoğurtlarını dene canım inanılmaz fayda ediyo.benimciddi boyutlardaydı veonla rahatladımtavsiye ederim

biz bu 2 huylu ikizler cocuklarina yetistiysek kova-balik cocuklarina hay hay yetisiriz:))

evet canım kelimenin tam anlamıyla 'süpriz yumurta' oldu :) korkularım var,üstesinden gelmeye çalışıyorum şuaralar:18:
ha birde tabi ki ilk gebelik gibi olmuyor yatıp dinlenme şansın yok
annemlerdeyim su an dinlenebiliyorum bu aralar...cok sukur...ama nerde ilk gebelik?
tam olarak kramp diyememde ağrılar saplanıyo kasık ve belime zonnnk diye aniden olece kalakalıyorum ...
senin oglun olacak bel agrisi olanin og;uoluyormus))))))))

merhaba annelerrrr!!!!
bugün nasıl bebişlerimiz??
benimki maşallah bugün hiç üzmedi annesini...
sözümü şimdiden dinlemeye başladı teyzeleri:):):)
üç saat sınavdaydım.
ne mide bulantısı ne ağrı ne sızı. sessizce bekledi annesini kuzummm..
umarım sizinkilerde sizin sözünüzü dinlerler:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…