- Konu Sahibi papatya3459
-
- #5.001
biz bu 2 huylu ikizler cocuklarina yetistiysek kova-balik cocuklarina hay hay yetisiriz:))
annemlerdeyim su an dinlenebiliyorum bu aralar...cok sukur...ama nerde ilk gebelik?
senin oglun olacak bel agrisi olanin og;uoluyormus))))))))
günaydın anneler benim sorunum kabızlıkmalatyadan kayısı getirttik fayda etmedi 3 lt su içiyorum sabah süt içiyorum nafile.şimdi sabahları marul yiyorum o biraz etkili sanki.siz neler yapıyosunuz kabızlık için.birde şişkinlik var tabi: ((
canım aynı şikayetler bendede var erik kompostosu içerek veye erik yiyerek güne başlıyorum çok su içiyorum ve her gün düzenli 1 saat yürüyorum bunları yapmazsam 8-9 aylık hamişler gibi şişiyor karnım :)) ve birkaçgün tuvalete çıkamıyorum(
kızlar 3. ayda cinsiyet öğrenilir diyolar bu ne kadar doğru bilen varmı
günaydın güzel anneler nasılsınız?
ben ıyıce umudumu ytrms durumdayım((((carsamba kanamam olmstu sonra kesıldı bebek de bısı yok dedı dr ogunden berı yatyrum ılk zaman bıraz kahverengı lekem oluyodu kesılmstı rahatlamstm bugun bole yıne bısı geldii hafıf bı agrım oldu suan leke agrı bısı yok yarn doktora gıdıcem ama artık ne bılım cok umutsuzlastm yarn kotu haber alrsam dahada vazgecıcem ben bu ısı beceremıorum onu anladmm ((((((((((
ben yaptım valla canım. bir zararı olmadı. olacağını da sanmıyorum. ona bakarsan gün içinde mutlaka kasılıyoruz. amaannn o kadar da ince düşünemicem artık, sen bilirsin yine de...Merhaba kızlar uzun süredir giremiyorum Kanaması olan arkadaş var şöyle bir okudum. Kanama olunca illa kötü birşey olacak diye düşünme. Kanaması olup sağlıklı bebekler doğuran onlarca hamile var. İyi düşünelim hep iyi olsun.
Kızlar sizce hamile iken ağda zararlı mıdır? Hani insan kendisini kasıyor ya merak ettim.
Merhaba kızlar uzun süredir giremiyorum Kanaması olan arkadaş var şöyle bir okudum. Kanama olunca illa kötü birşey olacak diye düşünme. Kanaması olup sağlıklı bebekler doğuran onlarca hamile var. İyi düşünelim hep iyi olsun.
Kızlar sizce hamile iken ağda zararlı mıdır? Hani insan kendisini kasıyor ya merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?