2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ben ıyıce umudumu ytrms durumdayım((((carsamba kanamam olmstu sonra kesıldı bebek de bısı yok dedı dr ogunden berı yatyrum ılk zaman bıraz kahverengı lekem oluyodu kesılmstı rahatlamstm bugun bole yıne bısı geldii hafıf bı agrım oldu suan leke agrı bısı yok yarn doktora gıdıcem ama artık ne bılım cok umutsuzlastm yarn kotu haber alrsam dahada vazgecıcem ben bu ısı beceremıorum onu anladmm((((((((((

Merhaba
Listeyi güncellemek isteyen varsa lütfen bana ulaşabilir mi ?

canım aynı şikayetler bendede var erik kompostosu içerek veye erik yiyerek güne başlıyorum çok su içiyorum ve her gün düzenli 1 saat yürüyorum bunları yapmazsam 8-9 aylık hamişler gibi şişiyor karnım :)) ve birkaçgün tuvalete çıkamıyorum(

canım aynı zamanda kimyonu unutmuşum oda şişkinliğe ve gaza birebir geliyo haberin olsun

kızlar 3. ayda cinsiyet öğrenilir diyolar bu ne kadar doğru bilen varmı

İkili test için gidildiğinde 11. - 12. haftalarda doktorlar cinsiyetini görüyormuş ama çok emin olamadığından söylemiyormuş diye duydum ben. Öğrenmek istiyorsan biraz ısrar et belki söyler Ama yine de ben 4. ayda öğrendiği cinsiyetin sonradan yanlış çıktığı çok hamile gördüm o yüzden acele etmicem sanırım :)

Merhabalar bende şubat annesiyim sat 30 nisan 11 haftalık oldu bizim fıstık ezemesi….
5.inci haftada tanıştık bebişimizle ve 2 inci kontrolde İlk kalp atışlarını duyduk.
Ne bulantı ne aş ermesi yapıyo şimdilik sadece az kabızlık , sıcak basması ve tatlı düşkünlüğümüz var.

papatya3459 kullanıcısından alıntı
Şubay ayında bir ben allah izin verirse doğum yapıcam sannırım...
Nisan ayında gebe kalan bir benim sanırım

Yalnız değilsin bende bende …saglıklı sıhhatli bebişlerimiz olsun inş

canım sakın ümitsizliğe kapılma iyi düşün iyi olsun vardır her şerde bir hayır uzme kendini inşalllah bebiş iyidir yarın doktor senin bebiş keyif çatıryo der inşallah hepimiz duacınız sen merak etme sende dua et bol bol allah hepimizin yardımcısı olsun bağışlasın bize evlatlarımızı

Merhaba kızlar uzun süredir giremiyorum Kanaması olan arkadaş var şöyle bir okudum. Kanama olunca illa kötü birşey olacak diye düşünme. Kanaması olup sağlıklı bebekler doğuran onlarca hamile var. İyi düşünelim hep iyi olsun.
Kızlar sizce hamile iken ağda zararlı mıdır? Hani insan kendisini kasıyor ya merak ettim.

ben yaptım valla canım. bir zararı olmadı. olacağını da sanmıyorum. ona bakarsan gün içinde mutlaka kasılıyoruz. amaannn o kadar da ince düşünemicem artık, sen bilirsin yine de...

Kızçeler nabersiniz? görüşmeyeli kayıp olmamıştır umarım??? :26:

Ben giderek daha iyi hissediyorum kendimi. ama uyku hali devam ediyo ara sıra. bu arada 3. adet dönemimi de geçirdim, yine biraz sancım olur gibi oldu ama çok şükür bi sorun olmadan geçti.

bi de ben diyetisyene başlamıştım hani. bir kilo civarı verdim gibi ve şişliklerim inanılmaz indi. 4 aylık hamile gibi şişti vücudum, şimdi hiç karnım bile kalmadı nerdeyse. acaba diyom inşallah bebekte büyüme geriliği yoktur.:44: haftaya haftasonu 3. ay dolduğu için doktor kontrolüne gidicez nası dayanıcam bakalım çok merak ediyorum görmek istiyorum bebişimizi.

bu hafta sonu arkadaşlarımız geldi bize misafirliğe. 1,5 yaşında kızları var. pıtı pıtı yürüyo, çok sevimli tatlı bişey. "anne, baba, anne, baba..." diyip duruyo ufaklık. bi ara eşimle mutfaktaydık. yanımıza geldi dolandı. birbirimize baktık kocamla, güldük. evin içinde böyle bişey gezicek işte dedik. hala çok garip geliyo şaka gibi. biraz daha büyüse de bebek alışverişi yapsak artık. çok meraklıyım.

bi forum konusu daha var bizim gibi şubat 2013'te doğum yapacakların olduğu. ama az kişiler, onları da davet ettim buraya belki gelirler.

öpüyorum hepinizi. sağlıcakla kalın. yeğenlerime iyi bakıııınnnnnn

yok canım bir zararı olmuyor ben kızımda doğumdan bir kaç hafta önce de gittim bir sıkıntı olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…